Košice – Trenčín 4:2 (kon.) | Žilina – Budapešť 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.)
Detva – Poprad 3:4 (0:1 po s.n.) | Zvolen – B. Bystrica 2:4 (kon.) | Miškovec – Nové Zámky 1:2 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
DVTK Miškovec
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
Piatok 15.02.2019, 18:35 • Ice rink Miskolc • Tipos Extraliga (SR) • 51. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá DVTK Miškovec a HC Mikron Nové Zámky. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:30.

    Slovenská Tipsport Liga pokračuje ďalšími stretnutiami, na programe je jej 53. kolo čo teda naznačuje, že pomaličky sa blíži koniec základnej časti. Prebiehajú tak tvrdé boje o priamu miestenku do štvrťfinále play-off či o vyhnutie sa barážovej účasti.

    DVTK Miškovec:
    Maďarský účastník našej najvyššej hokejovej súťaže zatiaľ milo prekvapuje. Momentálne má na svojom konte 84 bodov a nachádza sa tak na siedmom mieste. Na šieste miesto, ktoré zaručuje účasť vo štvrťfinále stráca 6 bodov. Aj posledná forma Miškovca je veľmi vydarená, naposledy domáci uspeli v Liptovskom Mikuláši kde zvíťazili 2:0.

    HC Mikron Nové Zámky:
    Hostia sa práve nachádzajú na tom spomínanom šiestom mieste a tak bude pre nich toto stretnutie veľmi dôležité. Na svojom konte má 90 bodov a na piatu Nitru stráca 5 bodov. Posledná forma Nových Zámkov takisto nie je zlá, naposledy zvíťazili hostia doma 3:2 po predĺžení nad Detvou.

    Určite nás tak čaká zaujímavé stretnutie, v ktorom ide o dôležité body. Máme sa tak na čo tešiť, pozývam vás na sledovaní nášho online prenosu!
     
    Úvodné zostavy:

    DVTK Miškovec: Vay – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Göz, Milam, Albert – Pance, Vas, Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Vojtkó, Hajós, Ritó

    HC Mikron Nové Zámky: Košarišťan – Zaťko, Hain, Novák, Ordzovenský, Kudla, Hatala, Andresons, Henderson – Jurík, Zbořil, H. Ručkay – Šimun, Urban, Bajtek – Štrauch, Hruška, Pospíšil – Rogoň, Fábry, Ondrušek

    Rozhodca: Vladimír Snášel, Martin Korba – Ľudovít Šoltés, Martin Jobbágy – Peter Ország
     
    Prajem príjemný hokejový večer! Dnes pokračuje Tipsport Liga 53. kolom a tak už ide naozaj do tuhého. Ostáva vyriešiť posledné otázky ohľadom postupu do štvrťfinále, či kto bude hrať o zotrvanie v tejto súťaži. Čo sa týka aktérov tohto stretnutia, tak to je práve prvý spomínaný prípad. Maďarský účastník našej súťaže je momentálne na siedmom mieste, hosťujúce Nové Zámky na šiestom. Určite nás teda čaká zaujímavé stretnutie, v ktorom pôjde o dôležité body. Zostavy oboch celkov sú už známe a zverejnené, zatiaľ si ich môžte prezrieť. Tesne pred úvodným buly sa znova prihlásime.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche Ice rink Miskolc, prvá tretina sa tak čoskoro začne. Prajem vám teda príjemný športový zážitok!
     
    Nasledujú ešte hymny oboch krajín a po nich už môže byť vhodené úvodné buly.
     
    Predsa len tu máme ešte krátke zdržanie, prebieha oceňovanie jedného z domácich hokejistov. Začiatok zápasu sa tak trocha natiahne.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Úvodné buly už bolo vhodené a tak sa začína prvá tretina tohto stretnutia. Domáci hokejisti nastupujú v bielych dresoch, hostia v zelených.
     
    00:21
    Hostia sa po zisku puku vo vlastnom pásme pokúsili o rýchly prechod do útočnej tretiny. Nevyšlo im to a vinou zakázaného uvoľnenia sa hra presťahovala pre Košarišťana. Po buly pálil Kiss, ale veľmi nepresne.
     
    01:10
    Zakázaným uvoľnením sa už v tomto zápase stihli previniť aj domáci hokejisti, takže sa bude vhadzovať pred bránkou Vaya. V úvode prvej tretiny sú to nepresnosti na oboch stranách.
     
    01:44
    Sledujeme však aj vysoké napádanie od oboch tímov. Dnes čaká aktérov tohto stretnutie určite veľký boj, ide o veľmi dôležité body do tabuľky.
     
    02:20
    Miškovec sa teraz ocitol pod menším tlakom, keď sa hralo v jeho obrannom pásme. Hostia sa však ťažko presadzovali po rohoch mantilenu a po krátkej dobe puk strácajú.
     
    02:48
    Postupne sa už striedajú útočné výpady na oboch stranách, ale zatiaľ sme neboli svedkami žiadneho zaujímavého zakončenia na jednu či druhú bránku.
     
    03:19
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Milam – 2 min., sekanie).
     
    03:24
    HC Nové Zámky dali gól!

    Bleskovo využitá presilová hra hosťujúceho celku! Nové Zámky vyhrali buly v útočnom pásme, o čo sa postaral Pospíšil. Kudlova presná prihrávka potom našla na modrej voľného EDUARDA ŠIMUNA a ten prepálil všetko čo mu stálo v ceste – 0:1!
    Asistencia: Patrick Anthony Kudla, Tomáš Pospíšil.
     
    04:24
    Na prvý gól tohto stretnutia sme tak dlho čakať nemuseli. Uvidíme, ako teraz zareagujú domáci, ktorí musia doháňať náskok súpera. Času však na to budú mať ešte dostatok.
     
    05:10
    Začína to pomaličky medzi oboma tímami vrieť. Rozhodcovia museli teraz zabrániť potýčke medzi hráčmi, napokon sa vylučovať nemuselo.
     
    05:41
    Miškovec sa snaží o čo najrýchlejšiu odpoveď, ale ťažko sa mu prechádza cez stredné pásmo. Hostia sa tak teraz sústredia výlučne na bránenie svojho tesného náskoku o jeden gól.
     
    06:04
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Hatala – 2 min., sekanie).
     
    06:04
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Göz – 2 min., sekanie).
     
    06:24
    Vylučovalo sa na oboch stranách a tak uvidíme hru štyri na štyri. To otvára viacej priestoru na ľade a tak sme zvedaví, či nám táto situácia ponúkne aj niečo zaujímavé.
     
    07:04
    Zatiaľ sme nič zaujímavého nevideli, oba tímy hrajú opatrnejšie a snažia sa hlavne držať puk na svojich hokejkách.
     
    07:49
    Nové Zámky sa na malú chvíľu usadili v útočnom pásme, ale k zakončeniu na domácu bránku sa nedostali. Čo chvíľa sa obaja hráči vrátia späť z trestnej lavice.
     
    08:04
    Oba tímy v plnom počte.
     
    08:13
    Nasleduje reklamná prestávka.
     
    09:10
    Aj naďalej tak po úvodnom góle čakáme na vážnejšiu situáciu. Hrá sa veľmi vyrovnaný hokej z oboch strán, Nové Zámky si aj naďalej držia tesné vedenie.
     
    09:32
    Miškovec drží puk na svojich hokejkách a snaží sa o prechod do útočného pásma. Hostia však stále výborne bránia stredné pásmu a súpera tak do žiadnej príležitosti nepúšťajú.
     
    10:13
    Domáci teraz nezvládli prechod útočnou čiarou a vracajú sa aj s pukom za svoju bránku. Rýchlo tak prestriedajú a môžu sa opäť pokračovať vo svojom útočnom snažení.
     
    10:24
    Maďarský účastník našej najvyššej hokejovej súťaže začína teraz poriadne tlačiť na svojho súpera, určite chce do konca prvej tretiny minimálne vyrovnať. Podarí sa mu to?
     
    11:36
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Novák – 2 min., podrazenie).
     
    11:46
    Svoju prvú presilovku v tomto zápase rozbieha domáci celok, čo na jeho aktivite môže len pridať.
     
    12:36
    Prvá minúta z trestu Nováka je už preč, hostia sa bránia úspešne a domácich do žiadnej šance nepúšťajú. Domáci musia zlepšiť hlavne koncovku, ak pomýšľajú na strelený gól.
     
    13:21
    V záverečných sekundách početnej výhody domáci ešte kombinovali pred bránkou súpera, ale ani teraz sa k žiadnemu nebezpečnému zakončeniu nedostali.
     
    13:36
    Hostia v plnom počte.
     
    14:06
    Domáci hokejisti pokračujú vo svojej aktivite, ale ťažko sa presadzujú cez pozornú defenzívu súpera. Pomaly sa blíži záverečná časť prvej tretiny, Nové Zámky stále vedú o jeden gól.
     
    14:36
    Pance teraz veľmi aktívne pracoval pred bránkou súpera, ale ani jemu sa nepodarilo vyťažiť pre svoj tím prvú vážnejšiu situáciu v tomto zápase.
     
    15:22
    Hostia úspešne vytlačili súpera preč zo svojho pásma a tak Miškovec musí zakladať ďalší útok spoza svojej bránky.
     
    16:12
    Szirányi si spracoval ťažkú prihrávku a následne z otočky skúšal prekvapiť Košarišťana, ale nemienil presne a tak mal slovenský reprezentačný brankár ľahkú prácu.
     
    16:48
    Bola to však vôbec prvá šanca domácich v tomto zápase. Záver prvej tretiny sa nezadržateľne blíži, Miškovec sa urputne snaží o vyrovnanie.
     
    17:22
    Na obraze hry sa stále nič nemení, domáci hrajú veľmi aktívne s pukom v útočnom pásme a skúšajú ešte vyrovnať do prestávky, ktorá nám predelí prvú a druhú tretinu.
     
    18:01
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Košarišťan – 2 min., nedovolené bránenie). Trest odpyká H. Ručkay.
     
    18:21
    V závere prvej tretiny tak domáci získavajú druhú presilovku v tomto zápase, ideálna šanca na vyrovnanie. Podarí sa Miškolcu vyrovnať stav stretnutia?
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    19:08
    Tak toto je zaujímavá situácia! Ručkay si odpykáva trest za Košarišťana a k nemu sa na trestnej lavici pridávajú ďalší traja spoluhráči! Uvidíme, ako budú napokon rozdané tresty, ale domáci budú mať určite k dispozícii presilovku 5 na 3.
     
    19:08
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Urban – 2 min., podrazenie).
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Kudla – 10 min. osobný trest).
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Šimun – 10 min. osobný trest).
     
    19:18
    Napätie medzi oboma tímami sa tak stupňuje. Miškovec hrá presilovku o dvoch hráčov, ale hostia sa stihli oslobodiť veľmi rýchlo. Nové Zámky tak čakajú krušné chvíle v závere prvej tretiny.
     
    19:46
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Ordzovenský – 2 min., hrubosť).
     
    19:46
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Pance – 2 min., hrubosť).
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Tak to bol teda nezvyčajný záver prvej tretiny, keď tresty padali jedna radosť. Miškovec nevyužil presilovku o dvoch hráčov a tak Nové Zámky vyhrávajú po góle Šimuna zo štvrtej minúty. Určite nás ešte čaká veľmi zaujímavé stretnutie, hlavne úvod druhej tretiny, keď ešte budú plynúť nejaké tie tresty. Ťažko teraz predpovedať, ako to napokon celé dopadne.

    Druhá tretina sa začne približne o 19:27.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Začala sa druhá tretina tohto stretnutia v Ice rink Miskolc. Momentálne prebieha hra štyria na štyroch, pri puku je domáci celok.
     
    20:41
    Miškovec momentálne prehráva a tak sa pokúša čo najrýchlejšie vyrovnať. Domáci hokejisti sú aj naďalej pri puku, ale ťažko prechádzajú cez stredné pásmo.
     
    21:20
    K puku sa dostávajú hostia, ktorí sa naopak nikam neponáhľajú a zatiaľ kombinujú vo svojom pásme.
     
    21:46
    Oba tímy hrajú v plnom počte.
     
    22:05
    Pokračuje sa už teda v tom klasickom formáte, všetky rozdané tresty uplynuli, ale dvaja hráči Nových Zámkov si ešte musia odpykať svoje osobné tresty.
     
    22:34
    Teraz sme sledovali veľký tlak hosťujúceho celku, ktorý Miškovec vyriešil len za cenu zakázaného uvoľnenia. Nové Zámky tak ešte ostávajú v útočnom pásme.
     
    23:10
    Nápor Nových Zámkov pokračuje ďalej, k puku sa dostal Pospíšil a skúšal to strelou z prvej. Jeho pokus vyrazil Vay pred seba a následne sa domáci znova oslobodili len vďaka zakázanému uvoľneniu.
     
    23:47
    Úvod druhej tretiny tak jednoznačne patrí hosťujúcemu celku. Ten stále vyhráva najtesnejším možným rozdielom a tak sa tlaku snaží vyťažiť aj druhý presný zásah vo Vayovej sieti.
     
    24:16
    Celé sa to však začína otáčať. Pri puku je Miškovec a okamžite sa domáci usadili v útočnom pásme. Na pozore sa musel mať brankár Košarišťan pri pokuse Magosiho.
     
    24:28
    Tlak domáceho tímu pokračoval a Košarišťan s ďalším presným zákrokom. Miškovec sa tak aj naďalej snaží o vyrovnávajúci gól, ale dnes to má v útočnej fáze veľmi náročné.
     
    25:23
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Galanisz – 2 min., sekanie).
     
    25:33
    Miškoec sa však teraz bude musieť brániť, hostia rozbiehajú svoju presilovú hru.
     
    26:10
    Nové Zámky sa síce držia v útočnom pásme, ale nedarí sa im presne zakončiť. Domáci sa bránia úspešne a nepúšťajú súpera do vyloženej šance.
     
    26:23
    Polovica z oslabenia domácich už uplynula, Miškovec sa teraz oslobodiť vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    27:15
    Bajtek pálil veľmi nebezpečne, jeho pokus Vay vyrazil len pred seba. Jeho obrancovia sa však puku zmocnili a okamžite ho posielajú do bezpečia.
     
    27:23
    Domáci v plnom počte.
     
    28:11
    Pekná kombinácia hostí pred bránkou súpera, strelu Rogoňa však Vay pokryť dokázal. Nasleduje reklamná prestávka.
     
    28:47
    Sledovali sme rýchly brejk hosťujúceho celku, nasledovalo zakončenie od Urbana, ale Vay úspešným zákrokom hru prerušuje. Priostruje sa aj v osobných stretoch, niektoré sú na hrane faulu.
     
    28:53
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Bajtek – 2 min., držanie hokejky).
     
    29:05
    Miškovec získava presilovku a tak aj šancu na vyrovnávajúci gól. Domáci sa ihneď dokázali usadiť v útočnom pásme.
     
    29:37
    Teraz sa však hostia dokázali vymaniť z tlaku a dostávajú puk cez všetky čiary do bezpečia.
     
    29:53
    Polovica z Bajtekovho trestu je preč, domáci si nič zaujímavého vypracovať nedokázali. Uvidíme, čo ešte prinesie zvyšok presilovky.
     
    30:43
    Presilovka Miškovca sa čoskoro naplní a ako to už vyzerá, využiť ju na vyrovnávajúci gól sa domácim nepodarí.
     
    30:53
    Hostia v plnom počte.
     
    31:45
    Miškovec dal gól!

    Veľká radosť v Ice rink Miskolc! Domáci hokejisti sa zmocnili puku a založili tak rýchly protiútok, ktorý potiahli až pred bránku súpera. Pance sa rozhodol k strele, ktorú dokázal šikovne tečovať BALÁZS LÁDA a puk tak dostáva za Košarišťana – 1:1!
    Asistencia: Ziga Pance.
     
    32:45
    Konečne to teda domáci dokázali zlomiť a začína sa tak v tomto stretnutí odznova. Zápas to teda zatiaľ na góly bohatý nebol, ale to sa ešte môže všetko zmeniť.
     
    33:06
    Domáci hokejisti získali buly v útočnom pásme, po prihrávke pálil z prvej Pance, ale nemieril presne. Nové Zámky sa ešte musia mať na pozore vo vlastnom pásme.
     
    33:49
    Hostia úspešne ustáli tento nápor súpera a dostávajú puk do bezpečia. Miškovec sa teda sťahuje späť do svojho pásma.
     
    34:31
    Naopak, teraz v útočnom pásme kombinovali Nové Zámky. Hokejisti Miškovca však takisto zvládli nápor súpera a hra sa nám začína prelievať z jednej strany na druhú.
     
    35:02
    Rozbieha sa nám záverečná päťminútovka druhej tretiny. Aj naďalej sledujeme vyrovnané stretnutie, o ktorom nasvedčuje aj predbežný stav 1:1!
     
    35:28
    Domáci brankár Vay musel teraz zasahovať, ale úspešne si poradil so strelou Zbořila. Uvidíme, čo nám ešte ponúkne záver druhej tretiny.
     
    35:58
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Zbořil – 2 min., napadnutie).
     
    36:05
    Miškovec získava ešte jednu presilovú hru. Podarí sa domácim obrat v druhej tretine?
     
    36:55
    Szirányi pálil od modrej, ale jeho pokus brankár Košarišťan vyráža do bezpečia. Miškovec pokračuje vo svojom nápore počas presilovej hry.
     
    37:28
    Po sérii prihrávok to skúsil na bránku hostí Pance, ale jeho pokus bol zblokovaný do bezpečia.
     
    37:58
    Hostia v plnom počte.
     
    38:09
    Nové Zámky sa po ubránenom oslabení ihneď presunuli do útočného pásma a Vay musel zasahovať proti strele Urbana. Hostia si tak pobyt v útočnom pásme môžu ešte predĺžiť.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme videli takisto jeden presný zásah. Pokračovalo sa vo vyrovnanej hre, ale napokon sa domácim podarilo vyrovnať na 1:1 zásluhou Ládu. Všetko je tak ešte v poslednej tretej tretine otvorené, začne sa približne o 20:20.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretina tretina sa tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Posledná tretia tretina tohto stretnutia sa už naplno rozbehla, buly v prospech domáceho tímu. Spoznáme víťaza po tejto tretine, alebo sa dočkáme predĺženia či prípadných nájazdov?
     
    40:29
    Miškovec hrá od úvodu tretej tretiny aktívne, ihneď sa usadil v útočnom pásme a zamestnal brankára Košarišťana.
     
    41:15
    Na druhej strane musel zasahovať aj Vay, včas vytasil svoj ľavý betón proti strele od Zbořila.
     
    41:49
    Postupne sa hra prelieva z jednej strany na druhú. Zrejme tak chcú oba celky rozhodnúť toto stretnutie ešte v riadnom hracom čase.
     
    42:20
    Ani jednému z aktérov tohto stretnutia sa však teraz nedarí v koncovke. Obaja brankári sú tak momentálne bez práce, ale defenzívy sa musia mať na pozore.
     
    43:27
    Dlhšiu dobu sa nič zaujímavého neudialo, sledujeme len, ako puk lieta z hokejok jedného tímu na hokejky toho druhého. Uvidíme, kedy sa to ešte celé poriadne rozbehne v tretej tretine.
     
    44:09
    Aj naďalej môžme konštatovať to isté. Útočná snaha sa ani jednému z tímov ubrať nedá, ale nevedie k ničomu zaujímavému.
     
    44:46
    Domáci kombinovali v útočnom pásme, ale nepodarilo sa im vyslať strelu na brankára Košarišťana. Nové Zámky sa snažia teraz takisto preniknúť pred bránku súpera.
     
    45:56
    Henrich Ručkay mohol priblížiť Nové Zámky k trom bodom! Hosťujúci hokejista zachytil zlú rozohrávku súpera, následne sa ocitol sám pred brankárom Vayom, ale prekonať sa mu ho nepodarilo.
     
    46:27
    Stále to tak vyzerá reálnejšie so spomínaním predĺžením. Ešte však zrejme nepredbiehajme, stať sa môže čokoľvek.
     
    47:43
    Nové Zámky teraz dlhšie kombinovali v útočnom pásme, ale nepodarilo sa im nijak nebezpečne ohroziť bránku súpera. Uvidíme, ako sa to bude celé ďalej vyvíjať.
     
    48:10
    Miškovec sa dokázal vymaniť z tlaku a ihneď sa presúva do útočného pásma. Tak, snáď sa konečne poriadne rozbieha tretia tretina a uvidíme viacej zaujímavých príležitostí.
     
    48:49
    Magosi len tak zľahka poslal puk na bránku súpera, Košarišťan ho schoval do svojej lapačky a ešte ho včas stihol rozohrať na svojich spoluhráčov.
     
    49:28
    Ani jednému z aktérov tohto stretnutia sa teraz nedarí v prechode do útočného pásma. Opäť tak čakáme na zaujímavejšie momenty na jednej či druhej strane.
     
    50:01
    Rozbieha sa záverečná desaťminútovka druhej tretiny. Stále platí nerozhodný stav 1:1 a ako to vyzerá na ľadovej ploche, rozhodnutia sa zrejme v riadnom hracom čase nedočkáme.
     
    50:48
    Nasleduje reklamná prestávka.
     
    51:27
    Dobre teraz zapracovala štvrtá formácia hostí pred bránkou súpera. Napokon sa strelou prezentoval Fábry, ale Vay bol úspešný a pripisuje si ďalší presný zákrok.
     
    52:36
    Znova sa striedajú útočné výpady na oboch stranách, ale strelecké pokusy sú aj naďalej nepresné. Ak by dnes každý z tímov dostal po jednom bode, bolo by to zrejme zaslúžené.
     
    53:14
    Navyše pribúdajú aj nepresnosti na oboch stranách. Ostáva nám tak len dúfať, že ešte niečo zaujímavé do konca tretej tretiny uvidíme.
     
    53:44
    Ako však budú minúty postupne pribúdať, zrejme už nikto z aktérov nebude chcieť moc riskovať.
     
    54:52
    Teraz sme sledovali lepšiu pasáž hry v podaní Nových Zámkov, ale Vayovu bránku nijak neohrozili. Potom nasledoval rýchly brejk Miškovca, ale ani ten nič prevratného nepriniesol.
     
    55:22
    Na obraze hry sa nič nemení, oba tímy ešte zakladajú útočné výpady, ale tie nie sú nijak nebezpečné.
     
    56:38
    Toto však už zaváňalo gólom! Nové Zámky sa usadili v útočnom pásme, od rohu mantinelu prišla nečakaná strela, ktorá Vayovi prepadla cez betóny, ale v sieti puk napokon neskončil!
     
    57:29
    Čas do konca tretej tretiny sa pomaličky kráti, zrejme to dnes vyzerá v Miškovci na predlženie. Podarí sa to jednému z aktérov ešte zmeniť?
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    58:37
    Na pozore sa ešte musel mať brankár Košarišťan, ale mal dobrý výhľad pri tejto tvrdej strele a hru úspešne prerušil. Miškovec ešte získava buly v útočnom pásme.
     
    58:56
    Tak to je veľká škoda pre domácich hokejistov! Miškovec išiel do prečíslenia traja naj jedného, ale domáci to pred bránkou súpera totálne pokazili a Zbořil upratal puk do bezpečia!
     
    59:47
    V Miškovci sa dnes bude s najväčšou pravdepodobnosťou predlžovať.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Tretia tretina bola takisto vyrovnaná, ale gól sme už v nej nevideli. Zaslúžene tak oba tímy získavajú po jednom bode po tabuľky, ostáva však vyriešiť, kto získané aj ten druhý. O malú chvíľu sa začne päťminútové predĺženie vo formáte 3 na 3.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:10
    Predlženie sa už rozbehlo, buly v prospech domáceho celku.
     
    60:51
    Do útočného pásma sa podarilo preniknúť Novým Zámkom, ale k zakončeniu to neviedlo. Úvod predĺženia je opatrný z oboch strán.
     
    61:29
    Zbořil predviedol individuálnu akciu, ale nepodarilo sa mu následne z otočky presne zakončiť.
     
    61:48
    Plno nepresností na oboch stranách, v predĺžení zatiaľ čakáme na zaujímavejšiu príležitosť.
     
    62:22
    Snažia sa o ňu domáci hokejisti, ktorí sa teraz usadili v útočnom pásme. Ťažko sa im však presadzuje cez precíznu obranu súpera.
     
    63:09
    Nápor domácich nič zaujímavého neponúkol. Zrejme tak dnes budeme svedkami aj samostatných nájazdov.
     
    63:40
    Hruška sa pokúsil o individuálnu akciu, ale neprešiel cez obranu súpera.
     
    64:01
    Prebieha posledná minúta predĺženia.
     
    64:30
    V predĺžení teraz mohol rozhodnúť o výhre domácich Kulmala! Ocitol sa vo veľkej šanci pred brankárom Košarišťanom, ale reprezentačný brankár podržal svoj celok!
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Ani predĺženie nám neurčilo víťaza tohto stretnutia, budú to tak musieť rozhodnúť až samostatné nájazdy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. séria
    0:0
    Vas nepremieňa.
     
    1. séria
    0:0
    Urban nepremieňa.
     
    2. séria
    1:0
    Galanisz premieňa.
     
    2. séria
    1:1
    Zbořil premieňa.
     
    3. séria
    1:1
    Kulmala nepremieňa.
     
    3. séria
    1:1
    Šimun nepremieňa.
     
    4. séria
    1:1
    Pance nepremieňa.
     
    4. séria
    1:2
    Pospíšil premieňa.
     
    5. séria
    1:2
    Magosi nepremieňa.
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Mikron Nové Zámky.
    Autorom víťazného gólu je TOMÁŠ POSPÍŠIL.
     
    Koniec zápasu.
     
    Dramatické stretnutie v Ice rink Miskolc museli rozhodnúť až samostatné nájazdy. Napokon v nich boli úspešnejšie Nové Zámky, ktoré tak získavajú z toho stretnutia dva body a upevňujú si tak šiestu pozíciu v tabuľke.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (21:09:38)

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 32. Láda (Pance) – 4. Šimun (Kudla, Pospíšil), rozh. náj. Pospíšil

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Vas (MIS)
    0:0   Urban (NZM)
    2. séria:
    1:0   Galanisz (MIS)
    1:1   Zbořil (NZM)
    3. séria:
    1:1   Kulmala (MIS)
    1:1   Šimun (NZM)
    4. séria:
    1:1   Pance (MIS)
    1:2   Pospíšil (NZM)
    5. séria:
    1:2   Magosi (MIS)


    DVTK Miškovec: Vay – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Göz, Milam, Albert – Pance, Vas, Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Vojtkó, Hajós, Ritó
    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan – Zaťko, Hain, Novák, Ordzovenský, Kudla, Hatala, Andresons, Henderson – Jurík, Zbořil, H. Ručkay – Šimun, Urban, Bajtek – Štrauch, Hruška, Pospíšil – Rogoň, Fábry, Ondrušek

    Rozhodca: Vladimír Snášel, Martin Korba – Ľudovít Šoltés, Martin Jobbágy – Peter Ország