Košice – Trenčín 4:2 (kon.) | Žilina – Budapešť 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.)
Detva – Poprad 3:4 (0:1 po s.n.) | Zvolen – B. Bystrica 2:4 (kon.) | Miškovec – Nové Zámky 1:2 (1:2 po s.n.)
koniec
HC Košice
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 15.02.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 51. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    40:30
    Košice dali gól!
    Košičania vedú po tretíkrát v zápase o dva góly, čo môže byť zlomový moment zápasu. Puk teraz len tak cinkol, keď sa odrážal od konštrukcie do siete. Nechytateľnou strelou sa prezentoval MARCEL HAŠČÁK. Asistencie: Petr Kafka, Roman Derljuk.
     
    32:01
    Trenčín dal gól!
    Dukla teraz ťažila z prvotnej práce Tibora Vargu, ktorý sa pri manitneli zorientoval najlepšie. Prihrávka následne prenikla až pred bránkovisko, odkiaľ sa presadil PETER SOJČÍK. Asistencie: Andrew Radjenovič, Jiří Gula.
     
    28:31
    Košice dali gól!
    A navyše bol z toho počas oslabenia únik troch proti jednému, Nepochopiteľná chyba Trenčanov, toto sa stávať jednoducho nemôže. Zistil to aj TOMÁŠ HRIČINA, ktorý upravil na 3:1. Asistencie: Peter Galamboš, Jere Pulli.
     
    08:10
    Trenčín dal gól!
    Sojčík najskôr spálil nemožné, no v konečnom dôsledku ho to príliš trápiť nemusí. Trenčania totiž ostali v pásme a napokon predsa len znížili, o čo sa postaral skúsený BRANKO RADIVOJEVIČ. Asistencie: Tomáš Starosta, Peter Sojčík.
     
    04:55
    Košice dali gól!
    S Trenčanmi to zatiaľ nevyzerá vôbec dobre, inkasovali aj z druhej košickej šance. Puk sa odrazil medzi kruhy k MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorý ho strelou zápästím poslal až za chrbát Hollého. Asistencie: Eliezer Šerbatov, Igor Ignatuškin.
     
    02:24
    Košice dali gól!
    Nuž, aj takéto momenty sa stávajú. Juraj Hollý loví zo svojej siete prakticky prvý lepší košický puk. Na pravej strane vyslal nechytateľnú bombu dočasný kapitán Oceliarov GABRIEL SPILAR. Asistencie: Šimon Petráš, Evan Brophey.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 3. Spilar (Petráš, Brophey), 5. Haščák (Šerbatov, Ignatuškin), 29. Hričina (Galamboš, Pulli), 41. Haščák (Kafka, Derljuk) – 9. Radivojevič (Starosta, Sojčík), 33. Sojčík (Radjenovič, Gula)


    HC Košice: Škorvánek (Laco) – Slovák (A), Koch, McDowell, Dudáš (A), Pulli, Derljuk, Šedivý – Sýkora, Suja, Kafka – Spilar (C), Brophey, Petráš – Šerbatov, Ignatuškin, Haščák – Hričina, Galamboš, Lušňák – Žitný
    HK DUKLA Trenčín: Hollý (Valent) – Rýgl, Starosta (A), Cebák, Krejčí, Bohunický, Gula, Hlinka, Bokroš – Radivojevič (C), Ölvecký, Mikula – Bartovič (A), Sádecký, Hecl – Varga, Radjenovič, Sojčík – Švec, Dlouhý, Hudec

    Rozhodca: Štefik (SVK), Németh (HUN) – Durmis (SVK), Vincze (HUN)