Zvolen – Poprad 4:0 (kon.) | Nitra – Budapešť 6:1 (kon.) | Trenčín – Žilina 5:4 (kon.)
Košice – B. Bystrica 3:5 (kon.) | Miškovec – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Detva – Nové Zámky 5:0 (kon.)
koniec
HC Košice
3:5 (0:3, 2:1, 1:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
Nedeľa 06.01.2019, 17:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 39. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:08
    Banská Bystrica dala gól!
    Hosťom nemožno odoprieť jednu vec – udrieť dokážu v tých najdôležitejších momentoch. To sa potvrdilo aj tentokrát, keď sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému a pretavili ho v gól s poradovým číslom päť. Presadil sa GUILLAUME ASSELIN. Asistencie: Éric Faille, Eric Selleck.
     
    42:11
    Košice dali gól!
    Ale pozor, je tu ďalšia dramatizácia! Košičania teraz dostali pred Williamsom priveľa priestoru, čo sa Banskej Bystrici vypomstilo. PATRIK LUŠŇÁK totiž pohodlne prepálil gólmana a upravil na 3:4. Asistencie: Roman Žitný, Patrik Koch.
     
    38:42
    Banská Bystrica dala gól!
    Čo sa im aj podarilo a znamenalo to ich štvrtý gól. Prvý presilovkový v dnešnom zápase. Zakončenie k vzdialenejšej žrdi Habal pokryť nedokázal. Presadil sa BROCK HIGGS. Asistencie: Éric Faille, Benjamin Marshall.
     
    26:24
    Košice dali gól!
    Nuž tak dnes padajú veru poriadne kuriózne góly. Jeden taký prišiel aj po košickej aktivite, keď poslal GABRIEL SPILAR puk do siete ponad ležiaceho Williamsa z veľkého uhla. Asistencie: Ladislav Nagy, Jakub Suja.
     
    23:43
    Košice dali gól!
    Už to tam Košičanom padlo. Od modrej čiary vystrelil Čížek a po teči, o ktorý sa postaral LADISLAV NAGY, sa puk napokon zatrepotal vo Williamsovej sieti. Stav je tak upravený, domáci prehrávajú 1:3. Asistencie Václav Čížek, Gabriel Spilar.
     
    15:46
    Banská Bystrica dala gól!
    A ako keby toho nebolo z pohľadu Oceliarov dosť, inkasujú aj tretí presný zásah. Opäť to bolo po rýchlom prechode stredným pásmom, na ktorý domáci nezareagovali ideálne. Presadil sa BROCK HIGGS. Asistencia: Marek Bartánus.
     
    09:27
    Banská Bystrica dala gól!
    Zatiaľ sa však zdá, že Barani vyťažia z minima maximum. Po dvoch vážnejších šanciach vedú 2:0 a sú na najlepšej ceste za plným bodovým zápisom. Po nenápadnej akcii sa presadil GUILLAUME ASSELIN. Vladislav Habal je sklamaný, puk mu prepadol až do siete.
     
    00:14
    Banská Bystrica dala gól!
    No a pozor, toto je absolútne nezvládnutý úvod v podaní Košičanov, ktorí inkasujú z vôbec prvej strely v zápase. ÉRIC FAILLE tomu príliš nerozumie, no pochopiteľne sa teší.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 24. Nagy (Čížek, Spilar), 27. Spilar (Nagy, Suja), 43. Lušňák (Žitný, Koch) – 1. Faille, 10. Asselin, 16. Higgs (Bartánus), 39. Higgs (Faille, Marshall), 47. Asselin (Faille, Selleck)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – McDowell, Dudáš (A), Čížek, Pulli, Pretnar, Koch, Šedivý – Haščák, Suja, Nagy (C) – Petráš, Brophey, Kafka – Spilar (A), Galamboš, Hričina – Žitný, Klíma, Lušňák – Jokeľ
    HC MONACObet Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Southorn, Marshall, Mihalik (A), Sloboda, Ďatelinka (C), Kubka, Biro, Sarvaš – Selleck, Faille (A), Asselin – Bartánus, Higgs, Koper – Kabáč, Češík, Gabor – Török, Sojka, Lunter

    Rozhodca: Novák, Orolin – Šoltés, Smrek