Vancouver – Dallas 1:2 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:5 (kon.) | Boston – Detroit 2:4 (kon.)
Florida – Tampa Bay 4:5 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 5:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 3:2 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 2:4 (kon.) | NJ Devils – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Arizona – St. Louis 6:1 (kon.)
Nashville – Chicago 5:2 (kon.) | Edmonton – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – Anaheim 5:6 (kon.)
koniec po predl.
New Jersey Devils
3:4 (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1)
Winnipeg Jets
cz Nedeľa 02.12.2018, 01:17 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:44 Mark SCHEIFELE - 3:4
     
    64:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Obrovské zmatky v posledních sekundách nakonec končí šťastnou brankou Winnipegu! MARK SCHEIFELE nejdříve zakončoval do Kinkaida a poté na dlouhou hokejku poslal do branky volný kotouč. Bez asistence.
     
    62:07
    Neskutečné zákroky Kinkaida! Ten nejdříve vynuloval nájezd Laineho a chtěl hned rozehrát. Našel ale jen hůl Connora, jenž se dostal do dalšího úniku. Bekhendovou kličku ale domácí brankář neskutečně chytil!
     
    60:42
    Domácí skvěle zachytili kotouč a Hischier s Hallem postupovali naprosto sami na Brossoita. Švýcarský útočník připravil střelu pro Halla, ale te zakončil do betonů brankáře.
     
    58:04
    Rozhodčí ale rozhodli rychle a vyrovnávací branka Taylora Halla platí. Pokračujeme!
     
    58:04
    Lavička Winnipegu Jets si vzala coach challenge pro nedovolené bránění brankáři!
    58:04 Taylor HALL - 3:3
     
    58:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils odvolali brankáře a hned se jim povedlo vyrovnat stav duelu na 3:3! Po střeleckém pokusu domácí hráči zakončovali několikrát v brankovišti, puk do branky nakonec dostal TAYLOR HALL! Asistence: Nico Hischier a Kyle Palmieri.
    55:41 Jesper BRATT - 2:3
     
    55:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se ale domácí prosazují a je opět zaděláno na drama! JESPER BRATT se dostal na pravém kruhu ke střeleckému pokusu a i díky cloně udatného Briana Boylea se střelou na vzdálenější tyčku prosadil a snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Damon Severson a Pavel Zacha.
     
    53:57
    Následně si domácí celek přesilovku nakonec zahraje. Ben Chiarot inkasuje dvouminutový trest za držení.
    53:21 Andrew COPP - 1:3
     
    53:21
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci byli rozuzlení po neodpískání jasného nedovoleného zákroku na Palmieriho a přišel trest v podobě třetí inkasované branky. ANDREW COPP se dostal k dorážce před Kinkaidem a po kličce jej překonal! Asistence: Mason Appleton a Adam Lowry.
    50:32 Josh MORRISSEY - 1:2
     
    50:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    JOSH MORRISSEY se ale následně i tak dočkává a Winnipeg poprvé v utkání vede! Hostující bek dostal přihrávku před branku zpoza ní a střelou k pravé tyčce překonal dezorientovaného Kinkaida. Asistence: Jack Roslovic a Mathieu Perreault.
     
    48:04
    Tlak hostů je nyní velký! Patrik Laine si po vhazování najel mezi kruhy a jeho další dělovka skončila na brankové konstrukci!
     
    47:21
    Po špatné rozehře před brankou Devils se ke kotouči dostal hostující Adam Lowry, který svým pokusem trefil horní tyčku! Následně se hra přerušila a pokračovat bude po pauze.
     
    44:54
    Patrik Laine si šel pro dvaadvacátou trefu v sezóně. Finská raketa zakončovala z pravého kruhu, ale Keith Kinkaid parádně zasáhl hokejkou!
     
    44:14
    Adam Lowry následně prošel přes domácí obranu a zblízka se dostal do zakončení. Keith Kinkaid ale jeho ránu pokryl a dorážka u pravé tyčky šla jen vedle.
     
    37:50
    Skvělá práce Pavla Zachy. Český útočník na sebe natáhl obránce a z levého kruhu přihrával zadovkou na Johanssona. Ten pálil z první, ale Brossoit skvěle vyráží!
     
    34:29
    Winnipeg si zahraje první početní výhodu. Sami Vatanen za brankou podrážel jednoho z hostů a se sklopenou hlavou odjíždí na lavici hanby.
     
    33:21
    Devils byli blízko vedoucí brance! Po přihrávce zpoza branky střílel do tyčky Pavel Zacha. Jesper Bratt následně zakončoval třikrát, ale všechny pokusy jdoucí po sobě zachytil Brossoit betony!
    24:25 Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    24:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Následně se hostům již skórovat povedlo a začínáme opět od začátku! MARK SCHEIFELE si najel s kotoučem do útoku a přihrál jej na pravý kruh. Následně si sjel na levou stranu a po přihrávce se mu z voleje povedlo dát branku. Asistence: Blake Wheeler.
     
    22:20
    Individuálně si najel zpoza branky před Brossoita obránce Devils Sami Vatanen. Finský bek zakončoval po ledě, ale svým pokusem trefil jen betony brankáře Jets!
     
    19:26
    Před první sirénou mají Devils před sebou ještě jednu přesilovou hru. Kyle Connor v obranné třetině sekal a poslušně odjíždí na trestnou lavici.
     
    13:00
    Nico Hischier následně ujel, ale při zakončení jej zahákoval hostující Josh Morrissey. Domácí celek si tak zahraje přesilovku čtyři na tři.
     
    12:48
    Poprvé v utkání se bude vylučovat. Damon Severson si za brankou pomohl krosčekem proti Littlemu. Hostující hráč tomu ovšem pomohl a bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
    06:45 Marcus JOHANSSON - 1:0
     
    06:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš! To platilo nyní na jedničku. Jack Roslovic se zjevil sám před Kinkaidem, který jej ale luxusně vychytal. Jesper Bratt následně zavezl kotouč do pásma, na pravém kruhu se pak nadvakrát prosadil střelou na vzdálenější tyčku MARCUS JOHANSSON! Asistence: Jesper Bratt.
     
    03:42
    Další velké šance domácích! Blake Coleman nahazoval od pravého mantinelu do brankoviště, kde se ale zblízka nepovedlo skórovat Zajacovi ani Woodovi.
     
    03:01
    Na druhé straně šikovně objel branku Brett Seney, kterému se ale bekhendově na vzdálenější tyčku nepovedlo skórovat. Domácí útočník nenašel mezeru pod betonem!

    David Panuška

    Góly a asistencie: 7. Ma. Johansson (Bratt), 56. Bratt (Severson, Zacha), 59. Hall (Hischier, Palmieri) – 25. Scheifele (Wheeler), 51. Morrissey (Roslovic, Perreault), 54. Copp (Appleton, Lowry), 65. Scheifele


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Severson, J. Jakovlev, Vatanen, Müller, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Bratt – Wood, Zajac, Coleman – Boyle, Seney, Stafford.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Niku, Schilling, T. Myers – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Connor, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Perreault, Roslovic, Appleton.

    Rozhodca: St. Laurent, Hanson – Nagy, Daisy