Košice – Trenčín 4:0 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 2:3 (po pr.) | Žilina – Budapešť 4:2 (kon.)
Zvolen – B. Bystrica 2:3 (2:4 po s.n.) | Detva – Poprad 3:4 (kon.) | Miškovec – Nové Zámky 6:2 (kon.)
koniec
HK DOXXbet Detva
3:4 (0:2, 0:2, 3:0)
HK Poprad
Nedeľa 02.12.2018, 17:30 • ZŠ Detva • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, z ktorého vzišli ako víťazi hráči Popradu, ktorí zvíťazili 4:3. Odo mňa to je všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:54:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    Domáci kormidelník sťahuje z brány svojho brankára, a tak hraje Detva v šestici.
     
    59:32
    Domáci hokejisti sa prezentovali nepresnou rozohrávkou, po ktorej puk smeruje do zakázaného uvoľnenia. Hlavný rozhodca napokon zmenil verdikt svojho asistenta a vhadzovať sa tak bude v stredovom kruhu.
     
    58:00
    Do konca riadnej hracej časti ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:55
    Patrik Svitana zakončil z otočky a trafil tyč Petríkovej bránky. Pri puku sú aj naďalej hráči Popradu.
     
    57:02
    Petran sa nechal oklamať rýchlym Ďalogom, ktorý už mohol zasunúť puk do odkrytej bránky z bezprostrednej blízkosti, ale puk napokon namieril do betónu Tomáša Vošvrdu. To bola šanca!
     
    56:31
    Gachulinec si prevzal puk od svojho spoluhráča a následne svojou strelou nechal vyniknúť Tomáša Vošvrdu. Nasledovať bude vhadzovanie v útočnom pásme Detvy.
     
    55:13
    Podobnú situáciu sme sledovali na opačnej strane, kde sa Jozef Tibenský dostal do samostatného úniku. Celú situáciu vyriešil strelou, ktorá však smerovala tesne vedľa ľavej tyčky.
     
    54:46
    Takáč presnou prihrávkou našiel vedľa stojaceho Zagrapana, ktorý sa ocitol úplne voľný pred Petríkom, ktorého však svojou kľučkou neoklamal a neprekonal.
     
    54:04
    Bude sa vhadzovať v útočnom pásme Detvy po tom, čo zakončenie Rastislava Gašpara po teči brániaceho hráča smerovalo na ochrannú sieť.
     
    52:54
    Gachulinec poslal na bránu tvrdý projektil, ktorý dokázal obetavo zblokovať Samuel Mlynarovič.
     
    52:21
    Po vyhratom vhadzovaní sa k puku dostal Frederik Fekiač, ktorý zbytočne nešpekuloval a poslal puk smerom k bráne. Jeho strela smerovala tesne vedľa brány.
     
    51:12
    Oba celky sú už v plnom počte.
     
    50:08
    Patrik Svitana sa individuálnym spôsobom snažil dostať spoločne s pukom do útočného pásma. Tam mu však nevyšla sťahovačka a napokon oň prišiel.
     
    49:12
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Jozef Tibenský – 2 min., podrazenie).
     
    49:12
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Joona Erving – 2 min., krosček).
     
    49:00
    Detva dala gól!
    K puku sa v rohu klziska dostal MIKHAIL KUKLEV, ktorý prekonal Tomáša Vošvrdu strelou z takmer nemožného uhlu. Je možné, že si to do vlastnej brány tečoval jeden z brániacich hráčov. Stav stretnutia je 3:4! Bez asistencie.
     
    48:07
    Ščurko šikovne tečoval tvrdú strelu Sládoka a puk nasmeroval len tesne vedľa ľavej tyčky.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 41. Žilka, 43. Murček (Hraško, Puliš), 49. Kuklev – 4. Svitana (Bondra, Mlynarovič), 6. Kundrik (Václav.), 26. Svitana (Fabian, Mlynarovič), 29. Svitana (Bondra, Mlynarovič)


    HK DOXXbet Detva: Zalivin (Petrík) – Kuklev, Fekiač F., Hraško, Sládok, Šimon, Chovan, Gachulinec – Puliš, Valent, Surový – Žilka, Král, Ďaloga – Gašpar, Murček, Ščurko – Giľák, Fekiač V., Tibenský.
    HK Poprad: Vošvrda (Nechvatal) – Salija, Petran, Ťavoda, Fabian, Karalahti, Erving, Česánek – Svitana, Mlynarovič, Bondra – Takáč, Zagrapan, Abdul – Macík, Paukovček, Belluš – Václav, Kundrik. Valigura

    Rozhodca: Lokšík, Németh – Krajčík, Árkovics