Košice – Trenčín 4:0 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 2:3 (po pr.) | Žilina – Budapešť 4:2 (kon.)
Zvolen – B. Bystrica 2:3 (2:4 po s.n.) | Detva – Poprad 3:4 (kon.) | Miškovec – Nové Zámky 6:2 (kon.)
koniec
HK DOXXbet Detva
3:4 (0:2, 0:2, 3:0)
HK Poprad
Nedeľa 02.12.2018, 17:30 • ZŠ Detva • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:00
    Detva dala gól!
    K puku sa v rohu klziska dostal MIKHAIL KUKLEV, ktorý prekonal Tomáša Vošvrdu strelou z takmer nemožného uhlu. Je možné, že si to do vlastnej brány tečoval jeden z brániacich hráčov. Stav stretnutia je 3:4! Bez asistencie.
     
    42:57
    Detva dala gól!
    Radovan Puliš našiel prihrávkou spoza brány voľného Petra Hraška, ktorý vyslal tvrdú strelu na Tomáša Vošvrdu. Ten puk vyrazil len pred seba, kde sa už nachádzal pripravený MICHAL MURČEK, ktorého úlohou bolo už len zasunúť puk do odkrytej časti bránky. Stav stretnutia je 2:4! Asistencie: Peter Hraško, Radovan Puliš.
     
    40:35
    Detva dala gól!
    Toto defenzíva Popradu nezvládla. JAKUB ŽILKA vyhral vhadzovanie, zakončil z backhandu a následne ešte dorazil puk za chrbát Tomáša Vošvrdu. Stav stretnutia je 1:4! Bez asistencie.
     
    28:41
    Poprad dal gól!
    Dávid Bondra priviezol puk do útočného pásma. Vedľa seba si všimol lepšie postaveného PATRIK SVITANU, ktorý presnou strelou našiel voľný priestor medzi betónmi Alexandra Zalavina, ktorý opúšťa svoju bránku a nahradí ho Roman Petrík. Stav stretnutia je 0:4 Asistencie: Dávid Bondra, Samuel Mlynarovič.
     
    25:49
    Poprad dal gól!
    Štefan Fabian prihral vedľa stojacemu PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý si skontroloval postavenie Alexandra Zalivina a následne svojou strelou vymietol všetky pavučinky v pravom hornom rohu. Stav stretnutia je 0:3! Poprad bude pokračovať presilovou hrou piati proti štyrom. Asistencia: Štefan Fabian, Samuel Mlynarovič.
     
    05:48
    Poprad dal gól!
    Šancu v zápase dostáva aj štvrtá formácia, ktorá sa svojmu kormidelníkovi odvďačila ďalším presným zásahom. Bol to PETER KUNDRIK, ktorý si v strednom pásme prevzal puk, priviezol ho do útočnej tretiny, kde aj sám presne zakončil k bližšej žrdi. Stav stretnutia je 0:2! Asistencia: Rastislav Václav.
     
    03:13
    Poprad dal gól!
    Dlho sme na gól nemuseli čakať. Samuel Mlynarovič zajel s pukom za bránou súpera, odkiaľ v lepšej pozícií našiel Dávida Bondru. Ten si na opačnej strane všimol nakorčulovaného PATRIKA SVITANU, ktorý sa do jeho prihrávky oprel z prvej a rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 0:1! Asistencie: Dávid Bondra, Samuel Mlynarovič.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 41. Žilka, 43. Murček (Hraško, Puliš), 49. Kuklev – 4. Svitana (Bondra, Mlynarovič), 6. Kundrik (Václav.), 26. Svitana (Fabian, Mlynarovič), 29. Svitana (Bondra, Mlynarovič)


    HK DOXXbet Detva: Zalivin (Petrík) – Kuklev, Fekiač F., Hraško, Sládok, Šimon, Chovan, Gachulinec – Puliš, Valent, Surový – Žilka, Král, Ďaloga – Gašpar, Murček, Ščurko – Giľák, Fekiač V., Tibenský.
    HK Poprad: Vošvrda (Nechvatal) – Salija, Petran, Ťavoda, Fabian, Karalahti, Erving, Česánek – Svitana, Mlynarovič, Bondra – Takáč, Zagrapan, Abdul – Macík, Paukovček, Belluš – Václav, Kundrik. Valigura

    Rozhodca: Lokšík, Németh – Krajčík, Árkovics