Třinec – Pardubice 4:1 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Štvrtok 29.11.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga (ČR) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Dávid SKOKAN - 4:1
     
    59:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí se nakonec přeci jen prosadili a kazí Kváčovi radost z první vychytané nuly v extralize. Značně unavená třinecká čtveřice si v předbrankovém prostoru nepohlídala dorážejícího DAVIDA SKOKANA, který bekhendem poslal kotouč na Kváčovo rameno! Asistence: Petr Štindl, Jeremy Welsh.
     
    57:48
    Dravecký ve středním pásmu nepřesně sklepával kotouč pro Wereka, protiakce Dynama pak byla zastavena faulem Ethana Wereka. Přesilovka pro Pardubice.
     
    54:03
    Petr Štindl ve vlastním pásmu podrazil pronikajícího Kovařčíka, Oceláři si zahrají další přesilovku.
     
    50:37
    Domácí jsou kompletní. Chmielewski se po návratu z trestné lavice okamžitě zapojil do útočení a svým barvám vybojoval přesilovku. Jacob Cardwell musel polského forvarda zastavit nedovoleně, hostující obránce navíc za následné protesty od sudích obdržel osobní desetiminutový trest.
     
    48:52
    Tomáš Marcinko vypíchl kotouč do středního pásma a s Martinem Adamským se vydal do přečíslení dvou proti jednomu. Marcinko před brankou posílal žabičku Adamskému, ten ale nedokázal trefit puk!
     
    48:27
    Aron Chmielewski ve středním pásmu podrazil pronikajícího protihráče, Dynamo si zahraje první početní výhodu.
     
    38:22
    Polanského formace udělala v útočném pásmu pořádný vítr, Adamský ale Kloučka nepřekonal. Domácí si nicméně zahrají přesilovku, Polanského nedovoleně bránil Petr Štindl.
    36:33 Erik HRŇA - 4:0
     
    36:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se rozjeli a přidávají čtvrtou branku! Martin Růžička na útočné modré zachytil hostující rozehrávku, posunul si kotouč do útočné třetiny a následně přesným pasem ke skórování vyzval najíždějícího ERIKA HRŇU! Tomu stačilo pouze správně nastavit hůl před odkrytou pardubickou brankou! Asistence: Martin Růžička, Tomáš Marcinko.
     
    31:19
    Hosté reagují výměnou brankářů, Ondřeje Kacetla pro zbytek zápasu v brankovišti nahradí Milan Klouček.
    31:19 Martin GERNÁT - 3:0
     
    31:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vondráček na trestné pobyl jen pět vteřin, Oceláři skórují potřetí! Domácí vyhráli buly, Ethan Werek na modré posunul kotouč MARTINU GERNÁTOVI, který svou ránu poslal přesně do horního růžku Kacetlovy branky! Asistence: Ethan Werek, Jiří Polanský.
     
    31:14
    Hosté si nepohlídali střídání a hráli v šesti. Trest pro hráčkou lavici odsedí Tomáš Vondráček.
     
    29:08
    Ocelářům se nepovedla rozehrávka u útočné modré čáry, což Tomáši Rolinkovi umožnilo jít do protiakce! Hostující kapitán se natlačil až před Kváču, toho ale bekhendově nepřekonal!
    26:55 David CIENCIALA - 2:0
     
    26:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    V početní výhodě domácí neskórovali, v rovnovážném počtu hráčů na ledě už však ano! Nenápadně vypadající akce DAVIDA CIENCIALY po levé straně ledové plochy nakonec končí druhým gólem domácích, když Kacetl nedokázal zareagovat na Štindlovu teč střely třineckého forvarda! Asistence: Milan Doudera, Petr Kváča.
     
    26:16
    David Skokan si počkal na Werekův nepřesný pas a vydal se do protiakce. Hostující útočník se natlačil před třineckého brankáře, po behkendové kličce ale poslal puk jen do připraveného Kváči!
     
    24:42
    Růžička se po pravé straně prosmýkl do útočné třetiny, jeho pokus ale Kacetla nevystrašil. Domácí si nicméně zahrají přesilovou hru, třineckého Musila ve středním pásmu fauloval Sacha Treille.
     
    15:09
    Martin Adamský se rozjel ve středním pásmu, při svém postupu ale byl k ledu poslán Jeremy Welshem. Přesilovka pro Oceláře.
     
    14:28
    Oceláři mohli jít do dvoubrankového vedení, střelu Arona Chmielewského z mezikruží ale zastavila pravá tyč Kacetlovy branky!
     
    10:45
    Oceláři špatně střídali a Josef Hrabal mohl zcela sám najíždět na Kváču! Hostující bek chtěl trefit prostor mezi Kváčovými betony, třinecký brankář ale dokázal zasáhnout!
    05:55 Martin RŮŽIČKA - 1:0
     
    05:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři pokračovali v tlaku a slaví úvodní branku utkání. Domácí částečně prostřídali, takže se na led dostal odpočinutý MARTIN RŮŽIČKA, který namazal na modré stojícímu Davidu Musilovi. Jeho střelu zastavil Roberts Bukarts, který sám zkusil své štěstí. Kacetl neudržel střelu lotyšského forvarda ve výstroji, a MARTIN RŮŽIČKA měl jednoduchou pozici v podobě doklepnutí kotouče do prázdné branky! Asistence: Roberts Bukarts, David Musil.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 6. Martin Růžička (Roberts Bukarts, D. Musil), 27. Cienciala (M. Doudera, Kváča), 32. Gernát (Werek, Polanský), 37. Hrňa (Martin Růžička, Marcinko) – 60. Skokan (Štindl, Welsh)


    HC Oceláři Třinec: Kváča (Hrubec) – Gernát, Adámek, Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Roth – Hrňa, Marcinko, Martin Růžička – Adamský, Polanský, Svačina – Roberts Bukarts, Werek, Dravecký – Chmielewski, Cienciala, O. Kovařčík – Hladonik.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (32. Klouček) – Děrvuk, Hrabal, Wishart, Cardwell, Mikuš, Štindl – Machala, Marosz, Vondráček – Rolinek, Welsh, Martin Procházka – Treille, Bubela, Skokan – Perret, Dušek, Mandát – Kusý.

    Rozhodca: Hejduk, Obadal – Brejcha, Jelínek