Třinec – Pardubice 4:1 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Štvrtok 29.11.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga (ČR) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Dávid SKOKAN - 4:1
     
    59:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí se nakonec přeci jen prosadili a kazí Kváčovi radost z první vychytané nuly v extralize. Značně unavená třinecká čtveřice si v předbrankovém prostoru nepohlídala dorážejícího DAVIDA SKOKANA, který bekhendem poslal kotouč na Kváčovo rameno! Asistence: Petr Štindl, Jeremy Welsh.
    36:33 Erik HRŇA - 4:0
     
    36:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se rozjeli a přidávají čtvrtou branku! Martin Růžička na útočné modré zachytil hostující rozehrávku, posunul si kotouč do útočné třetiny a následně přesným pasem ke skórování vyzval najíždějícího ERIKA HRŇU! Tomu stačilo pouze správně nastavit hůl před odkrytou pardubickou brankou! Asistence: Martin Růžička, Tomáš Marcinko.
    31:19 Martin GERNÁT - 3:0
     
    31:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vondráček na trestné pobyl jen pět vteřin, Oceláři skórují potřetí! Domácí vyhráli buly, Ethan Werek na modré posunul kotouč MARTINU GERNÁTOVI, který svou ránu poslal přesně do horního růžku Kacetlovy branky! Asistence: Ethan Werek, Jiří Polanský.
    26:55 David CIENCIALA - 2:0
     
    26:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    V početní výhodě domácí neskórovali, v rovnovážném počtu hráčů na ledě už však ano! Nenápadně vypadající akce DAVIDA CIENCIALY po levé straně ledové plochy nakonec končí druhým gólem domácích, když Kacetl nedokázal zareagovat na Štindlovu teč střely třineckého forvarda! Asistence: Milan Doudera, Petr Kváča.
    05:55 Martin RŮŽIČKA - 1:0
     
    05:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři pokračovali v tlaku a slaví úvodní branku utkání. Domácí částečně prostřídali, takže se na led dostal odpočinutý MARTIN RŮŽIČKA, který namazal na modré stojícímu Davidu Musilovi. Jeho střelu zastavil Roberts Bukarts, který sám zkusil své štěstí. Kacetl neudržel střelu lotyšského forvarda ve výstroji, a MARTIN RŮŽIČKA měl jednoduchou pozici v podobě doklepnutí kotouče do prázdné branky! Asistence: Roberts Bukarts, David Musil.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 6. Martin Růžička (Roberts Bukarts, D. Musil), 27. Cienciala (M. Doudera, Kváča), 32. Gernát (Werek, Polanský), 37. Hrňa (Martin Růžička, Marcinko) – 60. Skokan (Štindl, Welsh)


    HC Oceláři Třinec: Kváča (Hrubec) – Gernát, Adámek, Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Roth – Hrňa, Marcinko, Martin Růžička – Adamský, Polanský, Svačina – Roberts Bukarts, Werek, Dravecký – Chmielewski, Cienciala, O. Kovařčík – Hladonik.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (32. Klouček) – Děrvuk, Hrabal, Wishart, Cardwell, Mikuš, Štindl – Machala, Marosz, Vondráček – Rolinek, Welsh, Martin Procházka – Treille, Bubela, Skokan – Perret, Dušek, Mandát – Kusý.

    Rozhodca: Hejduk, Obadal – Brejcha, Jelínek