Detroit – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 4:2 (kon.)
Florida – Chicago 4:5 (po pr.) | Toronto – Philadelphia 6:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 4:8 (kon.)
Montreal – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Dallas 3:2 (kon.) | LA Kings – Vancouver 2:4 (kon.)
Vegas – San Jose 6:0 (kon.) | Arizona – Calgary 1:6 (kon.)
koniec
Vegas Golden Knights
6:0 (4:0, 1:0, 1:0)
San Jose Sharks
cz Nedeľa 25.11.2018, 04:05 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    45:58 Alex TUCH - 6:0
     
    45:58
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zmar San Jose pokračuje. Braun nezvládl rozehrávku, prakticky odevzdal puk a po rychlém přiklepnutí mohl zcela volný ALEX TUCH zakončit z ideální pozice mezi kruhy. Trefil se k tyčce a upravil už na hrozivých 6:0. Asistence: Shea Theodore.
    23:27 William CARRIER - 5:0
     
    23:27
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A už je to o pět branek. Hosté zahrozili střelou M. Karlssona, tu však Fleury vyrazil a Vegas se dostalo do bleskového kontru, který WILLIAM CARRIER zakončil ne zcela povedenou bekhendovou střelou. Jenže to stačilo, puk podjel Dellův beton a skončil v brance. Asistence. Ryan Reaves.
    16:28 Max PACIORETTY - 4:0
     
    16:28
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A pokračování akce skončilo gólem. Zleva se před branku cpal Tuch, puk mu ale při zakončení odskočil od hole. Jenže se dostal k dojíždějícímu MAXI PACIORETTYMU a ten jej pohotově doklepl za Della. Gólman San Jose nemohl adekvátně reagovat, střela byla dostatečně prudká a navíc neměl ani ideální výhled. Asistence: Alex Tuch.
    09:29 Max PACIORETTY - 3:0
     
    09:29
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Teď už to ale gól je a domácí využívají přesilovku. Smith naznačil střelu, poté ale přihrál mezi kruhy na MAXE PACIORETTYHO a ten rychlým švihem vymetl Dellovu šibenici. Asistence: Reilly Smith, Colin Miller.
    04:40 Colin MILLER - 2:0
     
    04:40
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí pokračují v náporu a dávají druhý gól. COLIN MILLER sice nejprve neuspěl se svým nahozením od modré čáry, dostal však druhý pokus, když po Smithově přihrávce pálil od kruhů a tvrdým pokusem zamířil mezi Dellovy betony. Asistence: Reilly Smith.
    William KARLSSON - 1:0
     
    00:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    No tak to je velice ostrý začátek utkání... Od modré čáry nahodil McNabb, puk tečoval Meier, ale také domácí WILLIAM KARLSSON, od jehož nohy se puk odrazil k brankáři a tomu prošel mezi betony do sítě. Asistence: Brayden McNabb, Jonathan Marchessault.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 1. W. Karlsson (McNabb, Marchessault), 5. C. Miller (R. Smith), 10. Pacioretty (R. Smith, C. Miller), 17. Pacioretty (Tuch), 24. Carrier (Reaves), 46. Tuch (Theodore)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt, McNabb, Engelland (A), Theodore, C. Miller, Holden – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Eakin, Pacioretty – Carpenter, Nosek, Carr – Reaves, Bellemare (A), Carrier.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns, J. Ryan, E. Karlsson, Dillon, Braun, Vlasic – Donskoi, Pavelski (C), E. Kane – Meier, Couture (A), Hertl – Labanc, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Suomela, Goodrow.

    Rozhodca: Rehman, Walsh – Cameron, Shewchyk

    Diváci: 18 252