Detroit – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 4:2 (kon.)
Florida – Chicago 4:5 (po pr.) | Toronto – Philadelphia 6:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 4:8 (kon.)
Montreal – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Dallas 3:2 (kon.) | LA Kings – Vancouver 2:4 (kon.)
Vegas – San Jose 6:0 (kon.) | Arizona – Calgary 1:6 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
Dallas Stars
cz Nedeľa 25.11.2018, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:04 Mikko RANTANEN - 3:2
     
    58:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Erik Johnson napřáhl před vrcholem levého kruhu ke tvrdé střele s příklepem, kterou Anton Chudobin vyrazil levém betonem a u pravé tyče se tentokrát prosadil z dorážky bekhendem MIKKO RANTANEN, který otočil utkání zpět na stranu Colorada! Neskutečný závěr střetnutí. Asistence: Erik Johnson a Nathan MacKinnon.
    57:18 J. T. COMPHER - 2:2
     
    57:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Alexander Kerfoot napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke střele zápěstím a po zákroku Antona Chudobina se u levé tyče prosadil z dorážky bekhendem J. T. COMPHER! Je vyrovnáno! Asistence: Alexander Kerfoot a Tyson Jost.
    55:03 Jamie BENN - 1:2
     
    55:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    Alexandr Radulov v pravém rohu útočného pásma podržel puk a na přední tyči našel Tylera Seguina, který přihrávkou přes šířku brankoviště našel na vzdálenější levé tyči JAMIEHO BENNA, jenž o brusli roztaženého Semjona Varlamova poslal puk do sítě a otočil skóre utkání – 1:2! Asistence: Tyler Seguin a Alexandr Radulov.
    51:32 Radek FAKSA - 1:1
     
    51:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Alexandr Radulov rychle vystřelil ihned po vhazování a po zákroku Semjona Varlamova se u levé tyče prosadil z dorážky RADEK FAKSA, který vyrovnal na 1:1! Asistence: Alexandr Radulov.
     
    51:28
    Dnešní utkání sleduje 18010 diváků.
     
    46:12
    Nikita Zadorov ostrým hitem ještě před modrou čárou sestřelil Radka Faksu, který ztratil přilbu!
    42:58 Nathan MacKinnon opět ukázal svou obrovskou rychlost
     
    42:58
    Nathan MacKinnon nabral na levém křídle obrovskou rychlost a po objetí Mira Heiskanena se snažil prosadit u levé tyče z blízkosti, jenže trefil pouze hruď Antona Chudobina!
     
    37:42
    Vladislav Kameněv dostal dvě minuty za hákování a Dallas má příležitost vyrovnat během druhé přesilové hry.
     
    35:16
    Roman Polák byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Colorado má k dispozici další přesilovou hru.
     
    33:44
    Nathan MacKinnon znovu mohl skórovat u levé tyče, tentokrát ale bekhendem ztroskotal na lapačce výtečně chytajícího Antona Chudobina!
     
    33:21
    Nathan MacKinnon mohl v rychlém sledu skórovat podruhé, jenže u levé tyče bekhendem Antona Chudobina z blízkosti nepřekonal!
    33:11 Nathan MACKINNON - 1:0
     
    33:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON si na vzdálenější levé tyči najel na krásnou přihrávku Mikka Rantanena přes šířku útočného pásma a bez přípravy puk napálil nad pravým ramenem Antona Chudobina do bližšího horního rohu brány! Asistence: Mikko Rantanen a Gabriel Landeskog.
     
    31:38
    Nathan MacKinnon si z levého křídla krásně sjel před bránu, z blízkosti ale zamířil pouze do náruče Antona Chudobina, který puk podržel!
    30:53 Esa Lindell mohl skórovat během vlastního oslabení
     
    30:53
    Esa Lindell se na vrcholu mezikruží dostal ke střele, která těsně nad ledem mířila k pravé tyči, Semjon Varlamov ji ale levým betonem vykopl!
     
    29:48
    Radek Faksa fauloval před vlastní bránou a usedl na trestnou lavici poté, co dostal dvě minuty za sekání.
    29:38 Nikita Zadorov byl blízko k otevření skóre zápasu
     
    29:38
    Colorado patří v NHL k nejlépe střílejícím týmům a Nikita Zadorov to nyní mohl potvrdit, když střelou z levého kruhu mířil ke vzdálenější pravé tyči, Anton Chudobin puk ale levým betonem vykopl a poté si dokázal poradit i s dorážkami!
     
    26:04
    Tyler Seguin měl na pravém křídle dostatek času na to, aby zvedl hlavu a střelou z vrcholu kruhu pro vhazování zamířil do levého horního rohu brány, Semjon Varlamov ale proti jeho střele vytáhl vyrážečku a puk vyrazil! Skvělý zákrok.
    21:00 Janmark domácího Semjona Varlamova nenachytal!
     
    21:00
    Mattias Janmark rychle objel bránu a pokusil se puk zasunout z otočky po ledě do odkryté části brány, jenže Semjon Varlamov fantasticky zasáhl levým betonem a poté puk pro jistotu zalehl! Hostující útočník Dallasu byl hodně dotěrný.

     
    18:19
    Avalanche byli po nahození z levého křídla hodně blízko gólu, jenže jeden z domácích hráčů na vzdálenější pravé tyči nedokázal prudké nahození trefit, jelikož mu jeden z protihráčů na poslední chvíli dokázal zablokovat jeho hůl!

     
    13:27
    Patrik Nemeth mohl skórovat z levého kruhu pro vhazování, jenže těsně minul bránu poté, co Anton Chudobin ztratil hůl a těžko zasahoval!
     
    09:35
    Těsně před vyloučením se mohl prosadit Nikita Zadorov, jenže střelou z levého kruhu Antona Chudobina mezi betony propálil nedokázal!
     
    09:35
    Miro Heiskanen dostal dvě minuty za držení poté, co u pravé tyče podržel unikajícího Matta Calverta.
     
    07:19
    Gabriel Landeskog rychle ukončil úvodní přesilovou hru svého týmu, když dostal menší trest za podržení.
     
    07:07
    Dallas hrál v šesti a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká útočník Alexandr Radulov.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 34. MacKinnon (Rantanen, Landeskog), 58. Compher (Kerfoot, Jost), 59. Rantanen (E. Johnson, MacKinnon) – 52. Faksa (Radulov), 56. Ja. Benn (Seguin, Radulov)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – Girard, E. Johnson (A), Cole, Barrie, Zadorov, Nemeth – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Kerfoot, C. Wilson – Dries, Söderberg, Calvert – Nieto, Kameněv, Compher.
    Dallas Stars: Chudobin (Bow) – Lindell, Heiskanen, Bayreuther, R. Polák, Honka, Fedun – Ja. Benn (C), Seguin, Radulov (A) – D. Shore, Spezza (A), Hintz – Ničuškin, Faksa, Pitlick – Janmark, Dickinson, Comeau.

    Rozhodca: Dean Morton, Brad Watson. Čároví: Brian Mach, Trent Knorr

    Diváci: 18010