Detroit – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 4:2 (kon.)
Florida – Chicago 4:5 (po pr.) | Toronto – Philadelphia 6:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 4:8 (kon.)
Montreal – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Dallas 3:2 (kon.) | LA Kings – Vancouver 2:4 (kon.)
Vegas – San Jose 6:0 (kon.) | Arizona – Calgary 1:6 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
4:8 (2:2, 0:4, 2:2)
Winnipeg Jets
cz Nedeľa 25.11.2018, 01:15 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Brendan LEMIEUX - 4:8
     
    59:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    V úplném závěru se prosazuje i čtvrtá formace Tryskáčů! Petan po pravé straně zavezl puk do útočného pásma. Roslovicovu přihrávku Parayko položenou hokejkou ztečoval do brankoviště a BRENDAN LEMIEUX za Allenovými zády dorazil puk do sítě zhruba z třícentimetrové vzdálenosti. Pro hráče se slavným příjmením je to teprve druhý gól v kariéře. Asistence: Jack Roslovic, Nick Petan.
    54:32 Patrick MAROON - 4:7
     
    54:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je tady další snížení Blues, kteří využívají přesilovku! Pietrangelo hodil puk na pravý mantinel Perronovi. Ten zase nahrál před branku PATRICU MAROONOVI, který se obtočil přes Brossoita a puk za něj zkušeně zasunul. Nová posila St. Louis se konečně dočkala prvního gólu v sezóně! Asistence: David Perron, Alex Pietrangelo.
    47:42 Ryan O'REILLY - 3:7
     
    47:42
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Desátý gól zápasu! Laurent Brossoit nechal vzpomenout na první třetinu, kdy párkrát zaváhal za svou brankou. Na stejném místě selhal i nyní, když bekhendem namazal Sanfordovi. Ten přihrál před brankoviště a RYAN O´REILLY už to měl velmi snadné. Asistence: Zach Sanford.
    41:16 Patrik LAINE - 2:7
     
    41:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Neskutečná one man show! Connor s Littlem vybojovali puk v rohu útočné třetiny. Druhý jmenovaný si všiml u mezikruží úplně volného PATRIKA LAINEHO, jenž švihem vypálil mimo dosah Allenovy lapačky a začíná mít zaděláno dokonce na dvojitý hattrick! Nutno dodat, že většina z pěti gólů byla z poměrně snadných pozic, ze kterých se podobní kanonýři často nemýlí. Bilance pěti gólů z pěti střel budiž důkazem. Asistence: Bryan Little, Kyle Connor.
    36:02 Patrik LAINE - 2:6
     
    36:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Fůha, tak tohle je snový večer pro finského snajpra PATRIKA LAINEHO, který dává už svůj čtvrtý gól! Sundqvist vydoloval puk z dlouhého souboje na zadním mantinelu. V mezikruží mu ho ale sebral Little a od Connora se odrazil právě k Lainemu, jenž rychle zavěsil k pravé tyči. Asistence: Kyle Connor, Bryan Little.
    32:53 Patrik LAINE - 2:5
     
    32:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    To je neskutečné, jak Jets trestají nevyužité šance! Domácí měli puk pod kontrolou, jenže po pádu jednoho z nich následoval rychlý přechod do útoku. Connor místo střely posunul puk doprava na PATRIKA LAINEHO a ten už měl naprosto vymetenou cestu za hattrickem. Asistence: Kyle Connor, Bryan Little.
    30:50 Brandon TANEV - 2:4
     
    30:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kanadský tým poprvé odskakuje do dvougólového náskoku! BRANDON TANEV projel do útočného pásma. Po sražené střele z osy kluziště se k němu puk ještě jednou vrátil a zleva ho bekhendem poslal do prázdné branky, ze které Johnson úplně odklouzal. Asistence: Mathieu Perreault, Jacob Trouba.
    21:41 Patrik LAINE - 2:3
     
    21:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Pravidlo nedáš – dostaneš v celé své kráse! Jets přečkali dvě obrovské chyby a hned z následné akce proměnili přesilovku v gól na 3:2! Byfuglien od modré nahrál Wheelerovi, jehož skvostná křižná přihrávka našla na levé straně PATRIKA LAINEHO a ten znovu propálil přesunujícího se gólmana ranou bez přípravy. Asistence: Blake Wheeler, Dustin Byfuglien.
    17:50 Vladimir TARASENKO - 2:2
     
    17:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    S přesnými zásahy se nám v posledních minutách rozthl pořádný pytel! O všechnu práci se postaral VLADIMIR TARASENKO, který si vzal puk z vhazování v obranném pásmu. V tom středním si ho sám pro sebe nahodil a po objetí branky zavěsil do pravého horního rohu Brossoitovy klece. Bez asistence.
    16:26 Patrik LAINE - 1:2
     
    16:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    To jsou věci, Jets před malou chvíli prohrávali a nyní zničehonic vedou 2:1! Bryan Little dostal od Connora puk do pravého rohu a bez většího váhání našel u mezikruží PATRIKA LAINEHO, který vypálil z první a zaznamenal už svůj dvanáctý listopadový gól. Asistence: Bryan Little, Kyle Connor.
    15:45 Blake WHEELER - 1:1
     
    15:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí radost z vedení trvala jen krátkou chvíli! BLAKE WHEELER společně s Ehlersem vjel do útočného pásma. Před pravým kruhem zkusil vystřelit a puk se od nohy Bouwmeestera odrazil nad rameno bezmocného Johnsona, který kryl spodek branky. Asistence: Mark Scheifele, Josh Morrissey.
    13:42 David PERRON - 1:0
     
    13:42
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se ve čtrnácté minutě dostávají do vedení! Patrik Laine propadl u útočné modré a z toho vzešel únik DAVIDA PERRONA, jenž zpoza pravého kruhu vystřelil zápěstím kousek vedle lapačky zaklekávajícího Brossoita. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 14. Perron, 18. Tarasenko, 48. R. O'Reilly (Sanford), 55. Maroon (Perron, Pietrangelo) – 16. Wheeler (Scheifele, Morrissey), 17. Laine (Little, Connor), 22. Laine (Wheeler, Byfuglien), 31. B. Tanev (Perreault, Trouba), 33. Laine (Connor, Little), 37. Laine (Connor, Little), 42. Laine (Little, Connor), 60. Lemieux (Roslovic, Petan)


    St. Louis Blues: Ch. Johnson (37. Allen) – Pietrangelo (C), Dunn, Parayko, Edmundson, Schmaltz, Bouwmeester – Tarasenko (A), R. O'Reilly (A), Sanford – Thomas, B. Schenn, Fabbri – Maroon, Bozak, Perron – Blais, Barbašev, Sundqvist.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Scheifele (A), Ehlers – Laine, Little, Connor – B. Tanev, Lowry, Perreault – Petan, Roslovic, Lemieux.

    Rozhodca: Kozari, Hebert – Miller, Pancich

    Diváci: 17 028