Trenčín – Poprad 2:0 (kon.) | Nitra – Miškovec 3:0 (kon.) | B. Bystrica – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
Žilina – Detva 3:4 (kon.) | Košice – Zvolen 2:7 (kon.) | Budapešť – Nové Zámky 4:3 (kon.)
koniec
HC Košice
2:7 (1:3, 1:3, 0:1)
HKM Zvolen
Nedeľa 18.11.2018, 17:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:32
    Zvolen dal gól!
    Nulu na svojom konte si napokon neudrží ani Stanislav Škorvánek. Košičania inkasujú azda posledný klinec do pomyselnej rakvy, ktorý im tam zabil MATT PUFAHL. Asistencia: Michael Vandas.
     
    36:59
    Zvolen dal gól!
    A neubránili sa. Nuž, keď sme niekoľko týždňov dozadu vraveli o zahanbujúcej porážke Košíc, ktoré inkasovali v Steel Aréne po prvýkrát osem gólov, je dosť možné, že sa bude podobný scenár opakovať aj dnes. Gôl hostí s poradovým číslom šesť pridal RASTISLAV ŠPIRKO. Asistencie: Davis Vandane, Lukáš Handlovský.
     
    36:04
    Zvolen dal gól!
    To už neplatí. Len ťažko teraz možno Habalovi niečo vyčítať, košický gólman bol na roztrhanie. Časť košickej bránky však ostala odkrytá, čo využil na piaty gól svojho celku MILAN KYTNÁR. Asistencie: Adam Drgoň, Peter Zuzin.
     
    25:02
    Zvolen dal gól!
    Dlho sa Košice netešili. V obrane teraz nechali obrovskú dieru, ktorá znamenala samostatný únik PETRA ZUZINA. Ten si puk potiahol na forhend a pomedzi Habalove betóny ho poslal až do siete. Asistencia: Michal Chovan.
     
    24:28
    Košice dali gól!
    Už to ale domácim vyšlo. Od modrej čiary priletel puk, ktorý nemal Tomek vôbec pod kontrolou. Všetko to na druhý gól Oceliarov využil EVAN BROPHEY. Asistencie: Marcel Haščák, Ladislav Nagy.
     
    18:55
    Zvolen dal gól!
    V závere úvodnej časti sa Zvolen dostáva do už zaujímavejšieho, dvojgólového vedenia. Opäť sa hokejisti v bielom presunuli pred Habalom, kde toho veľa vymyslieť nemuseli a predsa skórovali. Podarilo sa to PETROVI ŠIŠOVSKÉMU. Asistencie: Patrik Lušňák, Petr Obdržálek.
     
    13:11
    Zvolen dal gól!
    Rytieri predviedli, ako sa to má robiť. Vo vlastnom oslabení sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, posunuli si puk a zvolenský kapitán RASTISLAV ŠPIRKO už bez väčších problémov skóroval. Asistencia: Petr Obdržálek.
     
    06:58
    Zvolen dal gól!
    Handlovský si pred Tomekom poradil s dvojicou napádajúcich Košičanov a po pravej strane hru presunul na opačný koniec. Tam ešte Zvolen zakombinoval, aby napokon na 1:1 vyrovnal MICHAEL VANDAS. Asistencie: Lukáš Handlovský, Rastislav Špirko.
     
    05:24
    Košice dali gól!
    Je tu pomerne rýchly gól Oceliarov. Tí teraz prepadli cez Zvolenskú defenzívu v trojici. Tomek možno ešte čakal prihrávku pred bránku, GABRIEL SPILAR ale volil zakončenie švihom a urobil dobre. Asistencia: Jere Pulli.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 6. Spilar (Pulli), 25. Brophey (Haščák, Nagy) – 7. Vandas (Handlovský, Špirko), 14. Špirko (Obdržálek), 19. Šišovský (Lušňák, Obdržálek), 26. Zuzin (Chovan), 37. Kytnár (Drgoň, Zuzin), 37. Špirko (Vandane, Handlovský), 53. Pufahl (Vandas)


    HC Košice: Habal (37. Škorvánek) – McDowell, Dudáš (A), Čížek, Šedivý, Koch, Pulli, Lenďák – Haščák, Brophey, Nagy (C) – Netík, Suja, Kafka – Spilar (A), Ignatuškin, Šoltés – Žitný, Galamboš, Klíma – Krajňák
    HKM Zvolen: Tomek (Skapski) – Vandane, Pufahl, Růžička, Zeleňák, Drgoň, Ulrych, Pöyhönen – Vandas, Špirko (A), Handlovský – Šišovský, Lušňák, Obdržálek – Zuzin, Kytnár (A), Chovan (C) – Marcinek, Holovič, Petráš

    Rozhodca: Snášel (SVK), Juhász (HUN) – Smrek (SVK), Kis-Király (HUN)