Minnesota – Buffalo 2:3 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:3 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 6:4 (kon.)
NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 1:4 (kon.) | Arizona – Boston 1:2 (kon.)
Nashville – LA Kings 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 4:0 (kon.)
NY Islanders – Dallas 2:6 (kon.) | Carolina – NJ Devils 2:1 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
Boston Bruins
cz Nedeľa 18.11.2018, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Keller přihrál doleva Stepanovi, který co nejrychleji střílel a Halák betonem vyrazil puk k Richardsonovi. Hosty vysvobodil až Lauzon, který rukavicí odhodil kotouč do bezpečí!
     
    58:58
    Domácí tým si vzal oddechový čas a po něm zřejmě ponechá Darcyho Kuempera na hráčské lavici.
     
    58:14
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Matt Grzelcyk – 2 min., hákování).
     
    58:13
    Derek Stepan přenesl hru doleva na Grabnera, který i na konci zápasu vytáhl neskutečnou rychlost a po objetí faulujícího Grzelcyka vystřelil do pravé ruky Jaroslava Haláka!
     
    46:13
    Stepan dával puk pod sebe do předbrankového prostoru, kde hlavní rozhodčí viděl nedovolený zákrok Davida Krejčího a poslal ho na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    39:16
    Haláka překvapil puk odražený do jeho brankoviště a několik vteřin byl v hodně špatném postavení. Využít toho mohl Connauton, ovšem zleva trefil jen tyč poloprázdné branky!
     
    37:17
    Oesterle udělal obrovskou minelu v rozehrávce, když křižnou přihrávkou přes obranné pásmo namazal Acciarimu. Ten byl ve skvělé pozici v mezikruží, jenže zamířil jen do Kuemperovy lapačky.
    29:10 Brad RICHARDSON - 1:2
     
    29:10
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí akce ale pokračovala a skončila zaslouženým snížením na rozdíl jediného gólu! Clifton pod tlakem zaváhal v rohu obranného pásma, odkud vyjel Hinostroza a před brankou ještě přihrál BRADU RICHARDSONOVI, jenž zblízka zvedl puk do sítě a slaví šestý gól v sezóně. Asistence. Vinnie Hinostroza.
     
    22:45
    Stepan a Grabner se utrhli do úniku dvou na nikoho! Ani druhý brejk v oslabení gólem ale neskončil, přesunující se Halák rakouského forvarda vychytal!
     
    20:59
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Oliver Ekman-Larsson – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:46
    Rychlý kontr Bostonu zakončoval Matt Grzelcyk dělovkou do horní tyče! Po neuznaném gólu je to další smolný moment pro tohoto obránce.
     
    17:26
    Bruins se už radovali z třetího gólu, nicméně trefě Grzelcyka předcházelo poměrně zřetelné nedovolené bránění brankáři. Stav tak zůstává 0:2.
     
    14:40
    Coyotes si zahrají druhou přesilovku. Sean Kuraly fauloval na útočné polovině Ljubuškina a dostal menší trest za faul kolenem.
     
    13:11
    Connauton napřáhl od modré. Letící puk se ještě odrazil od Richardsona a pak proletěl centimetry kolem levé Halákovy tyče!
     
    12:17
    Joakim Nordström v protiútoku přihrával přes Stepana na Wagnera, kterého zahákoval Lawson Crouse a předčasně ukončil přesilovku Arizony.
     
    11:13
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Connor Clifton – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    02:45 Jake DEBRUSK - 0:2
     
    02:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je přímo hororový začátek pro Arizonou, která velmi rychle prohrává o dva góly! JAKE DEBRUSK ve středním pásmu roztáhl hru doleva na Marchanda, který se natlačil před Hjalmarssona. Slajdující Kuemper betonem zastavil puk před dojíždějícího DeBruska, jenž snadno vstřelil svůj osmý gól v sezóně. Asistence: Brad Marchand.
    01:12 Jakob FORSBACKA-KARLSSON - 0:1
     
    01:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Několik stovek hostujících fanoušků se raduje z brzkého gólu Bostonu! Oesterle propadl na zadním mantinelu, kde mu kotouč sebral Acciari a hned ho poslal do brankoviště, kde byl pozorný JAKOB FORSBACKA-KARLSSON a zvedl puk mimo Kuemperův dosah. Asistence: Noel Acciari.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 30. Richardson (Hinostroza) – 2. Forsbacka-Karlsson (Acciari), 3. DeBrusk (Marchand)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Miska) – Oesterle, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Ljubuškin, Mermis, Connauton – Fischer, Stepan (A), Keller – Perlini, Galchenyuk, Grabner – Hinostroza, Richardson, Pánik – Cousins, D. Strome, Crouse.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – Grzelcyk, Lauzon, Clifton, Krug, Kampfer, Zbořil – Pastrňák, Bjork, Krejčí (A) – DeBrusk, Nordström, Marchand (A) – Acciari, Forsbacka-Karlsson, Heinen – Backes (A), Kuraly, Wagner.

    Rozhodca: Lambert, Sutherland – Cameron, Gibbs

    Diváci: 16 386