Minnesota – Buffalo 2:3 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:3 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 6:4 (kon.)
NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 1:4 (kon.) | Arizona – Boston 1:2 (kon.)
Nashville – LA Kings 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 4:0 (kon.)
NY Islanders – Dallas 2:6 (kon.) | Carolina – NJ Devils 2:1 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:1, 1:3, 0:0)
Columbus Blue Jackets
cz Nedeľa 18.11.2018, 01:05 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    31:20 Cam ATKINSON - 1:4
     
    31:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbuští přesilovku rychle využívají – a hádejte, kdo se trefil. Ano, CAM ATKINSON! Subtilní útočník dostal od Wennberga nabito na pravý kruh a z první překonal nejistého Darlinga, Atkinson tak završil svůj pátý hattrick v kariéře. Asistence: Alexander Wennberg a Pierre-Luc Dubois.
    27:22 Zach WERENSKI - 1:3
     
    27:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets si okamžitě berou dvougólový náskok zpět a opět se o to postarala elitní lajna Columbusu. Panarin vybojoval kotouč pro Atkinsona, který ho na vrcholu kruhů přenechal ZACHOVI WERENSKIMU, jenž z první propálil Darlinga! Asistence: Cam Atkinson a Artěmij Panarin.
    26:05 Sebastian AHO - 1:2
     
    26:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    Dvoubrankový náskok Columbusu nevydržel dlouho, domácí snižují! Po nepřesné střele van Riemsdyka se za Bobrovského svatyní zmocnil puku SEBASTIAN AHO, vymotal se do předbrankového prostoru a propasíroval puk za brankáře Blue Jackets! Asistence: Trevor van Riemsdyk.
    21:57 Cam ATKINSON - 0:2
     
    21:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Svěřenci Johna Tortorelly v úvodu druhé třetiny zvyšují své vedení a opět se o to postaral CAM ATKINSON, který z krkolomné pozice a z pádu dokázal dostat kotouč za dezorientovaného Scotta Darlinga. Asistence: Artěmij Panarin.
    11:54 Cam ATKINSON - 0:1
     
    11:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Dubois za brankou Hurricanes přenechal kotouč Artěmiji Panarinovi, který poté našel v mezikruží CAMA ATKINSONA, jehož dělovka prošla až za Darlingova záda. Asistence: Artěmij Panarin a Pierre-Luc Dubois.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 27. Aho (T. van Riemsdyk) – 12. Atkinson (Panarin, Dubois), 22. Atkinson (Panarin), 28. Werenski (Atkinson, Panarin), 32. Atkinson (Wennberg, Dubois)


    Carolina Hurricanes: Darling (McElhinney) – Slavin, D. Hamilton, de Haan, Faulk, H. Fleury, T. van Riemsdyk – Ferland, Aho, T. Teräväinen – B. McGinn, J. Staal, Williams – Martinook, Wallmark, Svečnikov – Foegele, C. Bishop, Di Giuseppe.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – R. Murray, S. Jones, Werenski, Harrington, Nutivaara, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – Duclair, Jenner, J. Anderson – Dubinsky, Wennberg, Bjorkstrand – Hännikäinen, Riley Nash, Sedlák.

    Rozhodca: Schlenker, O'Halloran – Murphy, Tobias