Třinec – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | K. Vary – Hradec Králové 3:2 (3:2 po s.n.) | Zlín – Vítkovice 3:0 (kon.)
Chomutov – Sparta Praha 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 5:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 2:3 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Sparta Praha
cz Piatok 16.11.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga (ČR) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:07 Jan HAVEL - 5:0
     
    47:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí si to nyní užívají a Spartě právě vstřelili pátou branku! Petr Koblasa se dostal po levé straně do přečíslení a před brankou přihrával na zadní tyčku JANU HAVLOVI, jenž se do odkryté branky nezmýlil. Asistence: Petr Koblasa.
    44:31 Tomáš SVOBODA - 4:0
     
    44:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Do útoku se ale dostali Piráti, kteří se po krásné kombinační hře dostávají do čtyřbrankového vedení! TOMÁŠ SVOBODA dostal přihrávku na levý kruh, kterou přetavil v branku po povedeném blafáku. Asistence: Vladimír Růžička a Jakub Sklenář.
    37:05 Bohumil JANK - 3:0
     
    37:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají již svou třetí přesilovku a dostávají se do již luxusního vedení. Jan Stránský tvrdě střílel od modré čáry a před brankou se k teči dostával BOHUMIL JANK, jenž překonal Machovského potřetí v duelu. Asistence: Jan Stránský a Juraj Valach.
    24:18 Juraj VALACH - 2:0
     
    24:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti na konci využívají i druhou přesilovku a dostávají se do dvoubrankového vedení. Domácí přežili protiútok Sparty a sami se dostali do protiakce. Jan Stránský si najel do pásma a puk přenechal JURAJU VALACHOVI. Ten se opřel do kotouče a propálil bezmocného Machovského. Asistence: Jan Stránský.
    17:29 Jan STRÁNSKÝ - 1:0
     
    17:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Neuběhlo ani třicet sekund a Piráti se dostávají do jednobrankového vedení! Domácí celek měl hned několik střel na branku, ujala se až ta třetí. JAN STRÁNSKÝ dostal nabito na levý kruh, odkud se z voleje prosadil a otevírá tak stav duelu. Asistence: Juraj Valach a Radek Duda.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 18. J. Stránský (Valach, Duda), 25. Valach (J. Stránský), 38. Jank (J. Stránský, Valach), 45. T. Svoboda (V. Růžička, Sklenář), 48. J. Havel (Koblasa)


    Piráti Chomutov: Peters (Š. Lukeš) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach, Mrázek – Sklenář, V. Růžička, T. Svoboda – Tomica, Klhůfek, Duda – Marjamäki, Vantuch, J. Stránský – Koblasa, Hanták, J. Havel.
    HC Sparta Praha: Machovský (41. Honzík) – Delisle, T. Voráček, Blain, Tomáš Dvořák, Gregorc, Košťálek, M. Jandus – Kudrna, P. Vrána, Buchtele – Forman, Pech, Kumstát – Jarůšek, Sill, Rousek – Beran, Smejkal, Pšenička.

    Rozhodca: Hribik, Bejček – Kis, Rampír

    Diváci: 4 312