Třinec – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | K. Vary – Hradec Králové 3:2 (3:2 po s.n.) | Zlín – Vítkovice 3:0 (kon.)
Chomutov – Sparta Praha 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 5:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 2:3 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Sparta Praha
cz Piatok 16.11.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga (ČR) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u extraligového hokeje na počtěnou! (19:59:44)
     
    Utkání devatenáctého kola mezi Chomutovem a Spartou je u konce, domácí překvapivě vítězí 5:0! Piráti vstřelili tři branky v přesilovce, kde se na každém z nich podíleli Juraj Valach a Jan Stránský. O zbytek branek se ve třetí třetině postarali Tomáš Svoboda a Jan Havel. Severočeský celek se tak po nejjasnějším vítězství v sezóně radují ze zisku tří bodů.

    Střely na branku: 24:21
    Nejlepší hráči: Jan Stránský (1+2) – Lukáš Rousek.
     
    Konec zápasu.
     
    58:45
    Utkání se za potlesku domácích fanoušků pouze a jen dohrává. Sparta se pokouší něco vymyslet a domácí celek brání a hraje už pro Justina Peterse.
     
    57:27
    Piráti se zjevil ve třech před Honzíkem. Marek Tomica byl sám mezi kruhy, kam dostal nabito. Domácí kapitán se do kotouče tvrdě opřel, ale jeho rána skončila těsně vedle.
     
    56:49
    Sparta se dostala do dobré akce, Lukáš Pech obkroužil branku, ale Justin Peters chce čisté konto a opět parádně zakročil! Pokračuje se vhazováním po jeho levici.
     
    56:05
    Po aktivní kombinaci domácího celku se k další střele dostal Stanislav Dietz. Ten to zkoušel těsně nad ledem k pravé tyčce, ale David Honzík zakročil.
     
    54:55
    Lukáš Rousek dostával k levému mantinelu přihrávku přes polovinu hřiště. Hostující mladík nakonec přihrávku přijímal v úmyslném ofsajdu, vhazuje se tedy po pravici Honzíka.
     
    54:33
    Těsně před červenou čárou prodlužoval kotouč do útoku Jan Stránský a nakonec se píská icing. Hra tak bude pokračovat po levici Justina Peterse.
     
    53:45
    Pavel Klhůfek následně pokoušel štěstí od levého mantinelu. Chomutovský útočník zakončoval na přední tyčku, ale kotouč skončil jen na boční síti.
     
    53:08
    Stanislav Dietz nejdříve zakončoval z levého kruhu na přední tyčku, ale Honzík zasáhl. Hostující brankář si následně poradil i s pokusem z pravé strany!
     
    52:31
    Pražané se dostali velice rychle do útoku, ale nahození nebylo úspěšné. Kotouč se nicméně po odrazu dostal na branku Peterse, který kotouč schoval v lapačce.
     
    52:17
    Piráti opět Spartu zatlačili a hosté museli kotouč pouze vyhodit z pásma. Ten ale skončil na střídačce, a tak se po komerční přestávce bude vhazovat po pravici Davida Honzíka.
     
    51:24
    Podél pravého mantinelu se do zakončení rval Radek Duda, který se ale přes bránící hráče nedostal. Za brankou byl následně o kotouč obrán a jsou u něj hosté.
     
    51:00
    Domácí v plném počtu.
     
    50:39
    Sparta kombinovala a celou akci zakončila střelou z pravého kruhu. Justin Peters se ale i přes clonu bránících hráčů dostal k zákroku a nadále trápí Sparťany.
     
    49:49
    Petr Vrána následně zakončoval od modré čáry a mezi kruhy se k teči dostal Richard Jarůšek. Jeho rána ale skončila jen na brankové konstrukci!
     
    49:24
    Dlouho se bojovalo za brankou Chomutova, nakonec se ke kotouči dostal Stanislav Dietz, který podél mantinelu vyhodil až do střední třetiny.
     
    49:00
    Sparta si zahraje přesilovku poprvé od první třetiny. Pavel Klhůfek inkasuje dvě minuty za podražení a hosté mohou alespoň aktuální stav zkorigovat.
     
    48:03
    Justin Peters následně rozehrával, ale kotouč dostal jen na hůl Lukáše Rouska. Ten u pravého kruhu svižně zakončoval, ale chomutovský brankář pozorně zasáhl.
    47:07 Jan HAVEL - 5:0
     
    47:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí si to nyní užívají a Spartě právě vstřelili pátou branku! Petr Koblasa se dostal po levé straně do přečíslení a před brankou přihrával na zadní tyčku JANU HAVLOVI, jenž se do odkryté branky nezmýlil. Asistence: Petr Koblasa.
     
    46:39
    Hned po vhazování zakončoval od modré čáry Stanislav Dietz, jenž to po ledě zkoušel na zadní tyčku. David Honzík ovšem vyjel z branky a betonem zasáhl.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 312 diváků.
     
    46:27
    Filip Hanták ve své extraligové premiéře napadal u pravého mantinelu jednoho z hostů, kterému se přes něj nepovedlo vyhodit. Puk skončil mezi diváky a hra bude pokračovat ve střední třetině.
     
    45:56
    Janu Stránskému se následně nepovedlo zachytit přihrávku a píská se icing. Vhazovat se bude po pravici chomutovského brankáře, který nadále drží čisté konto.
    44:31 Tomáš SVOBODA - 4:0
     
    44:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Do útoku se ale dostali Piráti, kteří se po krásné kombinační hře dostávají do čtyřbrankového vedení! TOMÁŠ SVOBODA dostal přihrávku na levý kruh, kterou přetavil v branku po povedeném blafáku. Asistence: Vladimír Růžička a Jakub Sklenář.
     
    44:06
    Jiří Smejkal si následně po nahození najel do ofsajdové pozice. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve střední třetině, hosté jsou na startu třetí části aktivní.
     
    43:32
    Domácí celek následně jen vyhodil na icing a poněkolikáté se bude vhazovat před brankou Peterse v poslední minutce. Kanadský brankář stále drží čisté konto.
     
    43:06
    Napravit svou nepovedenou střelu mohl Miroslav Forman následně. Mezi kruhy se dostával ke střele, ale jeho rána byla ztečována a kotouč skončil v ochranné síti.
     
    42:21
    Petr Vrána se následně uvolnil u levého kruhu a nabil Miroslavu Formanovi. Ten se pokoušel střílet z první, ale puk na pravém kruhu netrefil a do útoku jdou domácí.
     
    42:00
    Hosté v plném počtu.
     
    41:32
    Po nahození na branku se k dorážce opět dostal Ronald Knot, jenž zakončoval po ledě. David Honzík byl ovšem připraven i nyní a připsal si povedený zákrok.
     
    41:09
    Individuálně to zkusil Ronald Knot, který hned vyzkoušel Davida Honzíka v brance. Chomutovský bek šel do bekhendu, ale brankář pražského celku skvěle zasáhl!
     
    40:48
    Radek Duda byl ve skvělé střelecké pozici na levém kruhu, ale místo toho hledal křižnou přihrávkou Lukáše Vantucha, kterému se nepovedlo přihrávku zachytit.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Sparta Praha: ze hřiště odchází Matěj Machovský, přichází David Honzík.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Piráti ve druhé třetině navýšili své vedení na 3:0 a před třetí třetinou jsou ve skvělé pozici. Domácí v prostředním dějství vstřelili dvě branky a obě v přesilovkách. Nejdříve se prosadil Juraj Valach, kterého v závěru druhé třetiny napodobil Bohumil Jank. Hosté stále čekají na první branku, Justin Peters podává stoprocentní výkon.

    Střely na branku: 14:12
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Steven Delisle v posledních sekundách naprosto zbytečně atakoval Vladimíra Růžičku a Piráti půjdou do třetí třetiny s dvouminutovou přesilovkou.
     
    39:22
    Piráti nadále tlačili a svírali svého soupeře, Sparťanům se tak povedlo vyhodit pouze na icing. Hra bude pokračovat po levici Matěje Machovského.
     
    38:48
    Dva pokusy Petra Koblasy. Chomutovský útočník střílel z pravého kruhu, ale jeho pokus byl sražen. Následně se stejný hráč dostával k bekhendu zblízka, ale neuspěl ani nyní.
     
    38:17
    Po pravé straně se do zakončení dostal Radek Duda, jenž před Machovským zakončoval bekhendem. Sparťanská jednička si ovšem přední tyčku pohlídala a zasáhla!
    37:05 Bohumil JANK - 3:0
     
    37:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají již svou třetí přesilovku a dostávají se do již luxusního vedení. Jan Stránský tvrdě střílel od modré čáry a před brankou se k teči dostával BOHUMIL JANK, jenž překonal Machovského potřetí v duelu. Asistence: Jan Stránský a Juraj Valach.
     
    36:49
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (2 min. pro hráčskou lavici – nesportovní chování). Trest odpyká Tomáš Pšenička.
     
    36:49
    Po přečíslení Chomutova se pokračovalo akcí Sparty, která šla po levé straně do útoku. Pražské hokejisty ale zastavil ofsajd. Následně se bude vylučovat a domácí si zahrají další přesilovku.
     
    35:48
    Po nepovedené střele domácích se do protiakce dostával mladičký Lukáš Rousek. Bránící hráč Pirátů jej ale skvěle tísnil a talent hostů nezakončil ideálně.
     
    35:10
    Matěj Machovský nyní předvedl naprosto úžasný zákrok! Bohumil Jank zakončoval od levého mantinelu po ledě a Jan Havel se dostal do teče, která šla do protipohybu brankáře Sparty. Ten nakonec parádně zakročil betonem.
     
    33:56
    Justin Peters následně zpoza branky nerozehrál ideálně a puk se dostal do jeho brankoviště. Jiří Smejkal se pokoušel procpat kotouč za záda chomutovského brankáře, ale ten jej držel ve své moci.
     
    32:56
    Matěj Beran se dostal k volnému kotouči a dostával se do zakončení. Hostující útočník střílel po ledě, ale Justin Peters pohotově zasáhl a hra se přerušuje.
     
    32:11
    Obloučkem od levého mantinelu nahazoval do útočné třetiny Lukáš Vantuch, ale volný Masi Marjamäki nemohl postupovat sám na Machovského. Pískal se ale ofsajd.
     
    31:06
    Justin Peters následně přerušil hru po střele od levého mantinelu. Kanadský brankář měl nyní lehčí úlohu, kotouč raději pokryl a hru přerušil.
     
    30:32
    Andrej Kudrna si najel do útoku a z pravého kruhu se pokoušel zakončit na bližší tyčku. Jeden z domácích hráčů ale skvěle zasáhl a Peters ani nemusel zasahovat.
     
    29:59
    Hosté v plném počtu.
     
    29:08
    Tomáš Svoboda zakončoval nadvakrát z levého kruhu. První pokus skončil na bránícím hráči, ten druhý šel vedle branky. Hostujícímu celku se následně povedlo vyhodit.
     
    28:26
    Sparťané vyhodili a domácí se pokoušeli zpátky dostat do třetiny. Vladimír Růžička byl ovšem přistižen v ofsajdové pozici a pokračuje se ve střední třetině.
     
    27:59
    Třetí přesilovka pro domácí celek. Tomáš Dvořák inkasuje dvě minuty za napadení a Piráti mají šanci využít třetí přesilovku v utkání.
     
    27:17
    Steven Delisle zakončil aktivní hru svého celku nahozením od pravého mantinelu. Justin Peters ale celou situaci viděl a kotouč schoval ve své výstroji. Pokračuje se po pauze.
     
    26:25
    Piráti podél pravého mantinelu rozjížděli útočnou akci. Pavel Klhůfek se pokoušel zachytit přihrávku, ale byl přitlačen k mantinelu a kotouč mu podjel. Po icingu se vhazuje před Petersem.
     
    25:04
    Masi Marjamäki následně po střele Knota mohl zakončovat bekhendem do odkryté branky, ale beton Machovského nakonec nepřehodil!
    24:18 Juraj VALACH - 2:0
     
    24:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti na konci využívají i druhou přesilovku a dostávají se do dvoubrankového vedení. Domácí přežili protiútok Sparty a sami se dostali do protiakce. Jan Stránský si najel do pásma a puk přenechal JURAJU VALACHOVI. Ten se opřel do kotouče a propálil bezmocného Machovského. Asistence: Jan Stránský.
     
    23:23
    Stanislav Dietz následně zakončoval od modré čáry a Vladimír Růžička jeho pokus před Machovským tečoval. Puk ale skončil jen těsně vedle branky Sparty!
     
    22:50
    Do první střelecké pozice se u pravého kruhu dostával Tomáš Svoboda, ale střela chomutovského útočníka byla ztečována a puk skončil jen na zadním mantinelu.
     
    22:21
    Sparťané se za brankou Peterse dostali do nedovoleného zákroku a Piráti si zahrají druhou početní výhodu. Matěj Beran inkasuje dvě minuty za držení hole.
     
    21:27
    Petr Kumstát se dostal do první akce svého celku. Mezi dvěma beky zakončoval z levého kruhu, ale pokus zkušeného útočníka byl nakonec Štichem zablokován.
     
    21:06
    Pražané ale nic nevymysleli a po vyhození přes všechny čáry se píská icing. Vhazovat se tak bude před brankou Matěje Machovského.
     
    20:38
    Pavel Klhůfek se po pravé straně hnal za kotoučem, ale nakonec se mu jej nepovedlo vybojovat přes ležícího beka pražské Sparty. U kotouče jsou právě hosté.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce, nabídla nám jedinou branku, kterou vstřelili chomutovští Piráti. Domácí přežili dvě oslabení a v početní výhodě nakonec také udeřili. Jan Stránský se prosadil jako jediný, z levého kruhu propálil bezmocně přesouvajícího se Machovského. Jinak sledujeme vyrovnaný a bojovný duel.

    Střely na branku: 8:4
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Tomica se po střeleckém pokusu Valacha od modré čáry pokoušel kotouč tečovat, ale to se mu úplně nevydařilo. Puk skončil v rohu kluziště, kde se jej ujímají hosté.
     
    18:54
    Po vhazování si najel zpoza branky do zakončení Tomáš Svoboda, jenž kotouč hodil do brankoviště. Tam se nikdo neprosadil a hra byla přerušena. Pokračovat se bude vhazováním.
     
    18:31
    Individuálně si najel do útočné třetiny Tomáš Svoboda, který následně zakončoval. Jeho rána skončila na zadním mantinelu a následně se puk dostal pod beton Machovského.
    17:29 Jan STRÁNSKÝ - 1:0
     
    17:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Neuběhlo ani třicet sekund a Piráti se dostávají do jednobrankového vedení! Domácí celek měl hned několik střel na branku, ujala se až ta třetí. JAN STRÁNSKÝ dostal nabito na levý kruh, odkud se z voleje prosadil a otevírá tak stav duelu. Asistence: Juraj Valach a Radek Duda.
     
    17:01
    První přesilovku si zahraje také domácí celek. Zach Sill se provinil naprosto zbytečným útočným faulem a za podražení inkasuje dvouminutový trest.
     
    16:49
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Tomáš Pšenička – 2 min., nesportovní chování).
     
    16:33
    Individuálně si najel až do brankoviště chomutovský útočník Petr Koblasa. Domácí forvard si tam najel šikovně, ale těsně před Machovským mu utekl kotouč a píská se postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    15:28
    Domácí v plném počtu.
     
    14:56
    Lukáš Pech se zjevil s kotoučem u pravé tyčky a do brankoviště přihrával bekhendem. Spoluhráče ale nenašel, Justin Peters totiž zasáhl a hru přerušuje.
     
    14:34
    V následném snažení Sparťané nic moc nevymysleli a Ronald Knot vyhodil puk až za branku Matěje Machovského. Pokračuje se tedy zpoza branky hostů.
     
    13:44
    Lukáš Vantuch v oslabení ujel podél pravého mantinelu a z úhlu zakončoval bekhendem na přední tyčku. Machovský kotouč neudržel a ten spadl nakonec jen za jeho branku.
     
    13:28
    Masi Marjamäki je druhým vyloučeným hráčem utkání, Sparta si zahraje početní výhodu. Finský útočník inkasuje dvě minuty za hrubost, kterou si pomáhal za brankou Machovského.
     
    12:49
    Bohumil Jank střílel od modré čáry, ale branku minul. Následné snažení Pirátů nic nepřineslo a Sparta vyhodila, ke kotouči se tak dostali opět domácí hokejisté.
     
    12:17
    Po ztečované rozehře domácích ze střední třetiny se píská a hra je přerušena. Pokračovat se bude po komerční přestávce a vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    11:41
    Richard Jarůšek nenaložil po špatné rozehře Chomutova se zakončením dobře, branku z levého kruhu minul. Justin Peters pár sekund na to nahození ukryl v lapačce.
     
    10:54
    Miroslav Forman se po přihrávce zpoza branky dostal ke kotouči a před Petersem mohl zakončovat. Byl ovšem dobře bráněn a jeho pokus z otočky skončil jen vedle branky.
     
    09:58
    Delší pasáž hry bez nějakého vzrušení a spíše plná nepřesností mohla být ukončeno pokusem Pšeničky od levého mantinelu. Sparťanský mladík ale nahazoval jen vedle.
     
    08:50
    Hned po skončení trestu se Pražané provinili icingem a hra bude pokračovat po pravici Matěje Machovského. Zatím se hraje velice vyrovnaný duel.
     
    08:41
    Domácí v plném počtu.
     
    08:28
    Dvakrát to od modré čáry zkoušel v pozici falešného beka Andrej Kudrna. První rána šla vedle branky, tu druhou již Justin Peters ukryl ve své výstroji.
     
    07:50
    Petr Koblasa se pokoušel dostat do útoku, ale na pravé straně byl o kotouč obrán. Jeremie Blain následně střílel od modré čáry jen nad branku, Peters i tak vyrážečkou zasahoval.
     
    07:01
    Piráti se zatím dobře brání a již dvakrát se domácímu celku povedlo vyhodit. Sparťané se dosud nedostali do aktivní kombinaci či ke střeleckému pokusu.
     
    06:41
    Pronikajícího Andreje Kudrnu následně těsně bránil David Štich, který inkasuje první dvouminutový trest utkání. Chomutovský bek je potrestán za podražení.
     
    06:07
    Následně po buly se hra přerušila a pokračovat bude po první komerční přestávce první třetiny. Vhazovat se bude po levici kanadského brankáře ve službách Chomutova.
     
    05:56
    Blaž Gregorc následně nahazoval od modré čáry na branku Chomutova. Slabší rána byla tečována a Peters ji stihl vyrazit. Piráti následně vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    05:02
    Po levé straně se pokoušel do pásma projít Masi Marjamäki, ale kotouč se u mantinelu zadrhl a Lukáš Vantuch mezitím najel do ofsajdu. Pokračuje se vhazováním.
     
    04:20
    Marek Tomica se pokoušel rozjet další akci domácích, ale při vjezdu do útoku naboural do dobře postaveného bránícího hráče Sparty. Kotouč se dostal až k Machovskému.
     
    03:24
    Na levé straně přebruslil bránícího hráče Jakub Sklenář, ale zakončit se mu ideálně nebylo. Chomutovský forvard byl těsně bráněn a jeho pokus za moc nestál.
     
    02:29
    Petr Koblasa si následně najel do první útočné akce duelu. Sjel si na pravý kruh, kde kotouč zasekl a střílel mezi betony. Matěj Machovský ale skvěle zasáhl!
     
    02:03
    Pražané byli na kotouči aktivnější, ale domácí celek vysoko napadal a jeden z hostů kotouč poslal jen na icing. Hra tak bude pokračovat vhazováním před Machovským.
     
    01:15
    Oba celky se dostaly do útočných třetin, ale na první střelecké pokusy stále čekáme. Spíše se hraje opatrně a čeká se na individuálních chybičky.
     
    00:10
    Sparta vyhrála vhazování a hned ze střední třetiny nahazovala za branku Justina Peterse. Sparťané kotouč dojíždějí a bojují za chomutovskou svatyní.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný podvečer z chomutovské ROCKNET ARÉNY! Oba celky jsou na ledové ploše a utkání outsidera s jedním z největších favoritů soutěže brzy začne, sledujte onlajny!
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Peters (Š. Lukeš) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach, Mrázek – Sklenář, V. Růžička, T. Svoboda – Tomica, Klhůfek, Duda – Marjamäki, Vantuch, J. Stránský – Koblasa, Hanták, J. Havel.

    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Delisle, T. Voráček, Blain, Tomáš Dvořák, Gregorc, Košťálek, Jandus – Kudrna, P. Vrána, Buchtele – Forman, Pech, Kumstát – Jarůšek, Sill, Rousek – Beran, Smejkal, Pšenička.

    Rozhodčí: Hribik, Bejček – Kis, Rampír.
    Matěj Machovský je v úspěšnosti zákroků pátým nejlepším brankářem extraligy.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (14.)

    Pirátům mohla reprezentační přestávka jedině pomoci. Severočeský celek je na posledním fleku Tipsport extraligy se ziskem jedenácti bodů. Chomutovští mají na kontě čtyři prohry v řadě, naposledy vyhráli na konci října v Olomouci (3:2). Před reprezentační přestávkou prohráli v domácím derby s Litvínovem (1:2p.), předtím těsně nestačili na první Liberec (1:2). V obou posledních duelech chytala nová kanadská posila Justin Peters, jenž má procentuální úspěšnost na 93,85%.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Vladimír Růžička – 17 zápasů, 12 bodů (5+7)
    Ronald Knot – 17 zápasů, 8 bodů (3+5)
    Masi Jalmari Marjamäki – 11 zápasů, 7 bodů (4+3)
     
    HC SPARTA PRAHA (2.)

    Pražanům se v letošní náramně daří a aktuálně jsou na druhém fleku extraligové tabulky. Sparta ztrácí jediný bod na první Liberec, ale odehrála o duel více. Brno má zase o dva body i zápasy méně. Tým Uweho Kruppa prohrál poslední dva domácí duely, naposledy tak vyhrál na ledě předposledních Pardubic (5:4p.). Naposledy Pražané prohráli v hlavním městě s Mladou Boleslaví (3:5), hattrickem se blýskl expirát Michal Vondrka.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Petr Vrána – 19 zápasů, 16 bodů (5+11)
    Lukáš Pech – 18 zápasů, 14 bodů (6+8)
    Miroslav Forman – 17 zápasů, 13 bodů (5+8)
     
    Dobrý den všem fanouškům extraligového hokeje. Poslední Chomutov vyrukuje v rámci devatenáctého kola na pražskou Spartu, jež je druhá. Utkání v ROCKNET ARÉNĚ začíná v 17 hodin a 30 minut!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 18. J. Stránský (Valach, Duda), 25. Valach (J. Stránský), 38. Jank (J. Stránský, Valach), 45. T. Svoboda (V. Růžička, Sklenář), 48. J. Havel (Koblasa)


    Piráti Chomutov: Peters (Š. Lukeš) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach, Mrázek – Sklenář, V. Růžička, T. Svoboda – Tomica, Klhůfek, Duda – Marjamäki, Vantuch, J. Stránský – Koblasa, Hanták, J. Havel.
    HC Sparta Praha: Machovský (41. Honzík) – Delisle, T. Voráček, Blain, Tomáš Dvořák, Gregorc, Košťálek, M. Jandus – Kudrna, P. Vrána, Buchtele – Forman, Pech, Kumstát – Jarůšek, Sill, Rousek – Beran, Smejkal, Pšenička.

    Rozhodca: Hribik, Bejček – Kis, Rampír

    Diváci: 4 312