Poprad – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Miškovec – Trenčín 3:2 (kon.) | Detva – Budapešť 4:5 (kon.)
Zvolen – Nitra 6:4 (kon.) | Nové Zámky – B. Bystrica 3:2 (po pr.)
koniec
HKM Zvolen
6:4 (4:1, 0:0, 2:3)
HK Nitra
Streda 14.11.2018, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Nitra dala gól!
    Napriek tomu, že je zápas je zrejme rozhodnutý strieľa v skrumáži štvrtý gól hostí JURAJ MAJDAN.
    Asistovali Kale Kerbashian a Karol Korím.
     
    58:18
    Zvolen dal gól!
    Hostia hru v šestici nezvládli a LUKÁŠ HANDLOVSKÝ strieľa osamotený do prázdnej brány šiesty gól.
    Asistovali: Davis Vandane a Rastislav Špriko.
     
    50:13
    Zvolen dal gól!
    Krásna akcia Rastislava Špirka, ktorý vybojoval puk, potiahol ho za bránu, následne zadovkou prihral pred bránu PETROVI OBDRŹÁLOKOVI a ten po dlhom zranení strieľa veľmi dôležitý piaty Zvolenský gól. Inak je to jeho prvý gól v sezóne.
    Asistencia: Rastislav Špirko.
     
    45:45
    Nitra dala gól!
    Lukáš Handlovský na modrej neuspel v kľučke, BRANISLAV RAPÁČ mu puk vypichol. Smeroval v samostatnom nájazde na Skapskiho a prestrelil ho strelou popri lapačke. Znížené 4:3.
     
    40:45
    Nitra dala gól!
    Nitra predsalen využíva presilovku. RÓBERT LANTOŠI vystrelil spoza kruhu a prestrelil domáceho gólmana.
    Asistoval: Lane Scheidl a Graeme McCormack.
     
    18:17
    Zvolen dal gól!
    Neskutočný výkon domáceho kapitána Michala Chovana, opäť to bol rozum Zvolenskej presilovky. Tentokrát našiel na pravej strane úplne voľného MILANA KYTNÁRA a najlepší strelec súťaže využíva tretiu domácu presilovku. Chovanov štvrtý bod v prvej tretine !!!
    Asistencie: Michal Chovan a Peter Zuzin.
     
    15:05
    Zvolen dal gól!
    Zvolen veľmi rýchlo využíva aj druhú presilovú hru. Michal Chovan ju režíroval opäť na modrej, tentokrát prihral na ľavo ADAMOVI DRGOŇOVI. Ten sa rovnako ako pred ním Zuzin vložil do strely a puk končí presne v pravom hornom rohu.
    Asistovali: Michal Chovan a Peter Zuzin.
     
    03:58
    Zvolen dal gól!
    HKM využíva hneď prvú presilovú hru. Michal Chovan na modrej prihral puk na pravo PETROVI ZUZINOVI, ktorý sa spoza kruhov oprel z prvej do puku tak silno, že prestrelil všetko pred sebou. Lawson si na puk šiahol, ale prešiel mu do siete.
    Asistoval Michal Chovan.
     
    02:09
    Zvolen dal gól!
    Nitra veru dlho neviedla. MICHAL CHOVAN preletel celým ihriskom, v pásme prihral Kytnárovi, ktorý mu ale puk pred bránou vrátil a domáci kapitán mal už pred sebou iba prázdnu bránu.
     
    00:28
    Nitra dala gól!
    RÓBERT LANTOŠI ušiel po pravom krídle, položil si Skapskiho, obkrúžil bránu a spoza nej Rusnákovským spôsobom strieľa úvodný gól.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 3. Michal Chovan (Kytnár, Ulrych), 4. Zuzin (Michal Chovan), 16. Drgoň (Michal Chovan, Zuzin), 19. Kytnár (Michal Chovan, Zuzin), 51. Obdržálek (Špirko), 59. Handlovský (Vandane, Špirko) – 1. Lantoši, 41. Lantoši (Scheidl, McCormack), 46. Rapáč, 60. Majdan (Kerbasian, Korím)


    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Pufahl, Růžička, Zeleňák, Drgoň, Ulrych, Pöyhönen – Vandas, Špirko (A), Handlovský – Šišovský, Lušňák, Obdržálek – Zuzin, Kytnár (A), Mich.Chovan (C) – Marcinek, M.Halama, S.Petráš (tréner A.Podkonický)
    HK Nitra: Lawson (Šimboch) – Mezei (C), McCormack, Rais, Morrison, Pupák (A), Rácz, Korím – Lantoši, Slovák (A), Blackwater – Scheidl, Kerbashian, Majdan – Fominykh, Bortňák, Rapáč – Šiška, Richard, Čaládi (tréner A.Stavjaňa)

    Rozhodca: Kalina, Soós – Jobbágy, Kis-Király (video – Ország)

    Diváci: 2196