Jekaterinburg – Novosibirsk 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Čeljabinsk – Soči 2:4 (kon.)
CSKA Moskva – Helsinki 5:0 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
4:2 (0:1, 3:1, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
cz Nedeľa 04.11.2018, 13:00 • Uralec Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:35
    Neskutečný zákrok v podání Jakuba Kováře, který teď naprosto jednoznačně podržel svůj tým! Přišla střela z hranice brankoviště, jež mířila dobře do růžku. Tam se však objevila lapačka domácího gólmana, jenž svůj tým zachránil.
     
    56:36
    Ze kterého se mohl bez větších potíží stát třígólový. V protiútoku se Francis Paré snažil vrátit puk svému spoluhráč, jenž by pálil do prázdné. Obrana hosté se stihla včas vrátit.
     
    50:01
    Klidně to mohlo být o tři branky! Jekatěrinburg si dělá, co chce. Dobré přečíslení nakonec skončilo střelou z křídla, kterou parádní zákrokem vyrazil Krasikov koncem hokejky.
     
    47:22
    Hosté hrají v pěti!
    42:44 Stéphane Da Costa - 4:2
     
    42:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácímu celku stačilo 26 vteřin na to, aby svou početní výhodu využil. Ta navíc bude ještě trvat přes čtyři a půl minuty. Křižná přihrávka byla sražena přesně na hůl STÉPHANA DA COSTY, který do puk jen plácl, přesto skončil za zády Krasikova. Asistence: Nigel Dawes a Francis Paré.
    42:22 Faul za trest do konce utkání
     
    42:22
    Tohle nevypadá vůbec dobře s Česalinem! Ten byl ošklivě trefen hokejkou do obličeje a je možné, že pro něj zápas skončil. V obličeji má celkem dost krve a pojede minimálně na šití. Pavel Vorobej za tento zákrok inkasuje 5+OK!
     
    40:07
    Uběhlo sedm vteřin ze třetí periody a domácí mohli vést o dvě branky! Na středu hřiště zůstal úplně zapomenutý Golyšev, jehož dobrou ránu chytil Krasikov do lapačky.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny!
    36:03 Alexej VASILEVSKIJ - 3:2
     
    36:03
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí tým otáčí stav dnešního utkání ve svůj prospěch! ALEXEJ VASILJEVSKIJ si jako první dojel puk u mantinelu. Vyslal střelu na zadní tyč, kdy před brankou skvěle clonil jeho spoluhráč, a střela domácího obránce zapadla do branky! Asistence: Nigel Dawes a Maxim Rassejkin.
     
    35:05
    Jekatěrinburg mohl dokonat svůj obrat! Dan Sexton dostal pas při přečíslení. Chvilkou se střelou váhal a Krasikov se stihl parádně přesunout a zastavit puk v cestě do branky svou maskou!
    33:29 Nigel DAWES - 2:2
     
    33:29
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Krasikov není zase tak dlouho na ledě a už loví první puk ze sítě. NIGEL DAWES si najel do volného prostoru, kam inkasoval přihrávku a jeho parádní rána zápěstím se zastavila až o síťku v bráně. Asistence: Anatolij Golyšev.
     
    33:14
    Z toho byla skoro vlastní branka! Nigel Dawes posílal puk před branku, když měl za brankou spoustu místa. Nakonec trefil jen protihráče, od kterého se kotouč odrazil do lapačky Krasikova!
     
    30:28
    Hráči v červeném stupňují svůj tlak v útočném pásmu. Nakonec vznikla velká mela před Krasikovem, ovšem puk nepřejel brankovou čáru!
     
    29:13
    Tohle Jekatěrinburg prováhal! To byla ložená šance na přihrávku z první, po které by mohl přijít rána do prázdné. Tento pas však byl zdržen a Vjačeslav Litovčenko nakonec napálil tyčku!
     
    27:54
    Střídání v týmu HK Sibir Novosibirsk: ze hřiště odchází Danny Taylor, přichází Alexej Krasikov.
     
    25:49
    Francis Paré v obrovské šanci, po které mohlo být srovnáno! Tento hráč byl v naprosto ideální pozici mezi kruhy. Jeho rána těsně branku minula.
    24:24 Roman SAVČENKO - 1:2
     
    24:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak tohle je hodně smolný gól pro domácí celek, který znovu prohrává! ROMAN SAVČENKO vyslal dělovku od středu hřiště, které se těsně před Kovářem nestihl uhnout Georgij Mišarin, jenž poslal puk přesně do šibenice. Asistence: Vladimír Pešechonov a Oleg Piganovič.
     
    23:18
    Dobrá pozice pro domácí hráče, kteří mohli jít do jednobrankového vedení! V ideální pozici se po dlouhé přihrávce ocitl Jegor Milovzorov, jenž branku minul.
    21:31 Anatolij GOLYŠEV - 1:1
     
    21:31
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Také Avtomobilist využívá přesilovou hru a srovnává na 1:1. ANATOLIJ GOLYŠEV pálil z dobré pozice. Taylor jeho střelu vyrazil jen před sebe, kde byl znovu domácí hráč s číslem patnáct, který dostal puk za brankovou čáru! Asistence: Nigel Dawes a Stéphane Da Costa.
     
    20:10
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Konstantin Alexejev – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:49
    Velká šance domácího celku! Jevgenij Česalin jel sám na gólmana, kdy si chtěl puk hodit na bekhend a zakončit. Taylor předvedl skvělý zákrok betonem a zabránil vyrovnání!
     
    13:28
    A ti vytvořili hodně slušný tlak před brankou Taylora. Dlouho nikdo nevěděl, kde je puk, jenže ten nakonec vyplul těsně vedle branky.
     
    10:20
    A mohlo být srovnáno! Sám na brankáře jel Anatolij Golyšev, který chtěl poslat puk k tyči. Nakonec byl hodně tísněn a nedokázal zakončit přesně.
     
    07:40
    Obrovská šance na srovnání! Francis Paré dostal přihrávku na hranici brankoviště. Nechal si ho kousek popojet a chtěl zakončit k tyči. Tam se však hostující brankář natáhl betonem!
    03:28 Alexander ŠAROV - 0:1
     
    03:28
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení, když využívají první přesilovou hru utkání. Novosibirsk byl celou dobu v útočném pásmu, když se mu povedlo rozebrat obranu domácích. nakonec dostal přihrávku ALEXANDR ŠAROV přesně na střed hřiště, odkud zamířil přesně do horního růžku Kovářovy branky. Asistence: Gillbert Brulé a Viktor Komarov.
     
    02:02
    Obrovská šance hostujícího celku! Gilbert Brulé dostal ideální pas přes šíři hřiště. Střela z první mu ale nesedla a jeho pokus se sotva došoural k Jakubu Kovářovi.
     
    01:55
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Maxim Rassejkin.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 22. Golyšev (Dawes, S. Da Costa), 34. Dawes (Golyšev), 37. Alexej Vasilevskij (Dawes, Rassejkin), 43. S. Da Costa (Dawes, Paré) – 4. Šarov (Brulé, V. Komarov), 25. Savčenko (Pešechonov, Piganovič)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Sochackij) – Gurkin, Višnevskij, Mišarin, D. Bodrov, Jegoršev, Alexej Vasilevskij, Ľamin, Pereljajev – Dawes, Golyšev, S. Da Costa – Belousov, Paré, Milovzorov – Sexton, Krikunov, Litovčenko – Česalin, Gračov, Rassejkin.
    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (28. Krasikov) – K. Alexejev, Loginov, Piganovič, Savčenko, Naumov, Ignatovič, Vorobej – J. Peltola, Brulé, Šarov – Kazakov, Sajustov, Michajlov – Pervušin, Zyrianov, Romancev – Pešechonov, Tkačenko, A. Jakovlev – V. Komarov.

    Rozhodca: Romasko, Ščenjov – Palei, Antonov