Jekaterinburg – Novosibirsk 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Čeljabinsk – Soči 2:4 (kon.)
CSKA Moskva – Helsinki 5:0 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
4:2 (0:1, 3:1, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
cz Nedeľa 04.11.2018, 13:00 • Uralec Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    42:44 Stéphane Da Costa - 4:2
     
    42:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácímu celku stačilo 26 vteřin na to, aby svou početní výhodu využil. Ta navíc bude ještě trvat přes čtyři a půl minuty. Křižná přihrávka byla sražena přesně na hůl STÉPHANA DA COSTY, který do puk jen plácl, přesto skončil za zády Krasikova. Asistence: Nigel Dawes a Francis Paré.
    36:03 Alexej VASILEVSKIJ - 3:2
     
    36:03
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí tým otáčí stav dnešního utkání ve svůj prospěch! ALEXEJ VASILJEVSKIJ si jako první dojel puk u mantinelu. Vyslal střelu na zadní tyč, kdy před brankou skvěle clonil jeho spoluhráč, a střela domácího obránce zapadla do branky! Asistence: Nigel Dawes a Maxim Rassejkin.
    33:29 Nigel DAWES - 2:2
     
    33:29
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Krasikov není zase tak dlouho na ledě a už loví první puk ze sítě. NIGEL DAWES si najel do volného prostoru, kam inkasoval přihrávku a jeho parádní rána zápěstím se zastavila až o síťku v bráně. Asistence: Anatolij Golyšev.
    24:24 Roman SAVČENKO - 1:2
     
    24:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak tohle je hodně smolný gól pro domácí celek, který znovu prohrává! ROMAN SAVČENKO vyslal dělovku od středu hřiště, které se těsně před Kovářem nestihl uhnout Georgij Mišarin, jenž poslal puk přesně do šibenice. Asistence: Vladimír Pešechonov a Oleg Piganovič.
    21:31 Anatolij GOLYŠEV - 1:1
     
    21:31
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Také Avtomobilist využívá přesilovou hru a srovnává na 1:1. ANATOLIJ GOLYŠEV pálil z dobré pozice. Taylor jeho střelu vyrazil jen před sebe, kde byl znovu domácí hráč s číslem patnáct, který dostal puk za brankovou čáru! Asistence: Nigel Dawes a Stéphane Da Costa.
    03:28 Alexander ŠAROV - 0:1
     
    03:28
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení, když využívají první přesilovou hru utkání. Novosibirsk byl celou dobu v útočném pásmu, když se mu povedlo rozebrat obranu domácích. nakonec dostal přihrávku ALEXANDR ŠAROV přesně na střed hřiště, odkud zamířil přesně do horního růžku Kovářovy branky. Asistence: Gillbert Brulé a Viktor Komarov.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 22. Golyšev (Dawes, S. Da Costa), 34. Dawes (Golyšev), 37. Alexej Vasilevskij (Dawes, Rassejkin), 43. S. Da Costa (Dawes, Paré) – 4. Šarov (Brulé, V. Komarov), 25. Savčenko (Pešechonov, Piganovič)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Sochackij) – Gurkin, Višnevskij, Mišarin, D. Bodrov, Jegoršev, Alexej Vasilevskij, Ľamin, Pereljajev – Dawes, Golyšev, S. Da Costa – Belousov, Paré, Milovzorov – Sexton, Krikunov, Litovčenko – Česalin, Gračov, Rassejkin.
    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (28. Krasikov) – K. Alexejev, Loginov, Piganovič, Savčenko, Naumov, Ignatovič, Vorobej – J. Peltola, Brulé, Šarov – Kazakov, Sajustov, Michajlov – Pervušin, Zyrianov, Romancev – Pešechonov, Tkačenko, A. Jakovlev – V. Komarov.

    Rozhodca: Romasko, Ščenjov – Palei, Antonov