Red Star Kunlun – Nižnekamsk 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Dinamo Minsk 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 2:1 (po pr.)
S.Moskva – HC Slovan sk 4:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:2 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
HC Dinamo Riga
cz Sobota 20.10.2018, 16:00 • Viťaz Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    31:11 Miro AALTONEN - 1:2
     
    31:11
    Viťaz právě vstřelil branku!
    V oslabení hrající hokejisté Dinama úplně zapomněli na MIRA AALTONENA. V předbrankovém prostoru číhající finský hráč měl po přijetí přihrávky spoustu času i místa na to, aby vsítil kontaktní gól, což se mu povedlo s přispěním pravé tyče. Asistence: Gennadij Stoljarov a Alexandr Sjomin.
    26:57 Lauris DARZINŠ - 0:2
     
    26:57
    Riga právě vstřelila branku!
    Po vyhraném buly hosté zakombinovali v levé části kluziště. Z kruhu pro vhazování vyslal křižnou ránu LAURIS DARZINŠ a ta zapadla nechytatelně k tyči. Za svou aktivitu na začátku druhé třetiny si lotyšský klub skórovat zasloužil. Asistence: Mathew Maione.
    13:27 Mikelis REDLIHS - 0:1
     
    13:27
    Riga právě vstřelila branku!
    Hru v početní převaze hosté využívají! Po sérii přihrávek zkusil štěstí střelou od modré Maione a šikovnou tečí pomohl puku v cestě do brány dobře postavený MIKELIS REDLIHS. Asistence: Linus Videll a Mathew Maione.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 32. M. Aaltonen (Stoľarov, A. Sjomin) – 14. Rēdlihs (Videll, Maione), 27. Dārziņš (Maione)


    Viťaz Moskovská oblasť: Ortio (Samonov) – Stasenko, Jevsejenkov, Mozík, Voronkov, Jepišin, Golovkov, Katičev – Nikulin, Stoľarov, Makejev – A. Sjomin, M. Aaltonen, Rendulić – Kokarev (C), Švec-Rogovoj, Mojsejev – A. Lazarev, Mons, P. Černov.
    HC Dinamo Riga: Gudlevskis (Biljalov) – Sotnieks, Ališauskas, Gimajev, Maione, Šulenin, Aliajev, Kalkis – Meija, Gegeris, Batna – Rēdlihs, Dārziņš (C), Videll – Myttynen, Clark, Lipsbergs – Džerinš, Skvorcovs, Pavlovs – Razgals.

    Rozhodca: Vasiljev, Sidorenko – Černyšjov, Savenkov

    Diváci: 4 354