Red Star Kunlun – Nižnekamsk 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Dinamo Minsk 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 2:1 (po pr.)
S.Moskva – HC Slovan sk 4:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:2 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Slovan Bratislava
Sobota 20.10.2018, 16:00 • VTB Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sa Slovanu už skórovať nepodarilo, naopak v závere stretnutia pridali domáci ešte dva góly a tak vyhrávajú toto stretnutie 4:1! Hostia neboli vyložene horším celkom, ale tretia tretina im vôbec nevyšla a tak z Moskvy odchádzajú bez bodu, čím aj pretrhli svoju šnúru piatich víťazstiev v rade.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim, prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:20:09)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Stretnutia s už len dohráva, o troch bodoch je dávno rozhodnuté.
    58:37 Martinš Karsums (SPM) - 4:1
     
    58:37
    Spartak Moskva dal gól!

    Ešte jeden presný zásah od domáceho celku, troška krutý výsledok to tak bude pre Slovan! Hostia to ešte skúšali bez brankára, puk zachytil vo svojom pásme Chochlačov, ktorý ho posunul na MARTINŠA KARSUMSA a ten pekným oblúčikom dostáva puk do prázdnej bránky – 4:1!
    Asistencia: Alexandr Chochlačov.
    57:16 Anatolij Nikoncev (SPM) - 3:1
     
    57:16
    Spartak Moskva dal gól!

    Toto je už zrejme rozhodujúci gól tohto stretnutia! Spartak založil rýchly protiútok, k puku sa dostal ANATOLIJ NIKONCEV, ktorý vystrelil spoza obrancov a Marek Čiliak nechal puk prejsť až do svojej bránky, bolo to vôbec prvé zaváhanie takejto kategórie slovenského brankára v tomto zápase – 4:1!
    Bez asistencie.
     
    56:12
    Belasí sa však už dostávajú častejšie k puku a aj do útočného pásma. Domáci sa teraz museli oslobodiť len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    55:20
    Škoda, že Lunter teraz dlho váhal so streleckým pokusom. Napokon hostia puk strácajú a musia sa rýchlo vrátiť do svojho obranného pásma.
     
    54:56
    Pomaly, ale isto sa už začína hosťom čas krátiť, stále prehrávajú o jeden gól. Domáci však vedia stále pohroziť nebezpečnými výpadmi, ťažko sa tak teraz Slovan prebíja do útoku.
     
    53:10
    Autor gólu na 2:0 Kosov sa dostal k puku, ale dlho váhal čo s ním má robiť a nakoniec ho aj stratil. Uvidíme, čo teraz Slovan vymyslí v útočnom pásme.
     
    52:53
    Hostia vyrazili do rýchleho brejku, postarali sa o to obaja talentovaný mladíci Liška a Sukeľ, ale nič zaujímavého vmyslieť nedokázali.
     
    51:36
    Veľmi aktívne hrá dnes aj Hanzl, ktorý si počkal na presnú prihrávku a strelou z prvej preveril Čiliakove kvality. Hrá sa v obrannom pásme hostí, čo domácemu celku plne vyhovuje.
     
    50:37
    Momentálne sledujeme rýchly hokej z oboch strán, až tak často sa neprerušuje. Spartak si stále drží svoje tesné vedenie 2:1, hosťom sa už pomaličky začína čas krátiť.
     
    49:37
    Toto je veľmi dobrá pasáž hry od hosťujúceho celku. Liška si dobre nakorčuloval pred domácu bránku, ale aj tento strelecký pokus Hudáček kryje.
     
    48:56
    Konečne po dlhšej dobe predviedol niečo zaujímavé aj Slovan, Taffe prihrával na modrú čiaru Sersenovi, ale jeho pokus Hudáček úspešne kryje.
     
    47:49
    Veľmi krušné chvíle teraz prežívajú hostia pred svojou bránkou, Hanzl nebezpečne prihrával pred Čiliaka, ale obrana belasých dostáva puk do bezpečia.
     
    47:18
    Spartak hrá s pukom v útočnom pásme, čo je pre domácich nesmierne dôležité. Daugavinš sa odhodlal k strele, ktorú Čiliak vyráža na ochrannú sieť.
     
    46:42
    Domáci hokejisti sa v tomto zápase vedia presadiť aj individuálne, čo teraz predviedol Leščenko. Ten sa natlačil pred Čiliaka, následne sa snažil prihrať na druhú stranu, ale tam dobre zapracoval svojou hokejkou Gelinas.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 4. Kalinin (Lisin), 29. Kosov (Zubov), 58. Nikoncev, 59. Karsums (Chochlačov) – 38. Lamper (Lunter)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Kutejkin (A), Grigorev, Kalinin (C), Kulik, Osipov, Dyblenko, Provolnev – Daugavinš, R. Hanzl, Lisin – Chochlačov, Maxwell, Talalujev – Nikoncev, Zubov (A), Kosov – Leščenko, A. Voronin, Karsums – Šalagin.
    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Gelinas, Sersen (C), Grman, Meszároš (A), Klok, Jánošík, Bačik, Švarný – Řepík (A), Taffe, Červený – Liška, Sukel', Rau – Lamper, C. Bailey, Lunter – Baranov, Chipchura, Hrnka.

    Rozhodca: Gusev, Kulakov – Bersenyov, Yudin