Washington – Florida 5:6 (2:3 po s.n.) | Dallas – Minnesota 1:3 (kon.) | Calgary – Nashville 3:5 (kon.)
Philadelphia – NJ Devils 5:2 (kon.) | Carolina – Colorado 1:3 (kon.) | LA Kings – Buffalo 1:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.)
koniec
Calgary Flames
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
Nashville Predators
cz Sobota 20.10.2018, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Filip FORSBERG - 3:5
     
    59:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Preds vyšlí vítězně z celé řady soubojů o kotouč. K němu se nakonec dostal FILIP FORSBERG a z otočky ho poslal ze středového kruhu až do sítě. Bez asistence.
    46:31 Zac RINALDO - 3:4
     
    46:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté mají znovu navrch! Yannick Weber získal puk u obranné modré čáry a nastartoval ZACA RINALDA. Známý tvrďák moc gólů v kariéře nedal, teď to ale udělal naprosto špičkově, když v brejku dvou na jednoho neriskoval přihrávku na Hartmana a zprava vymetl pavučinku v horním rohu Smithovy klece. Asistence: Yannick Weber.
    42:20 Sam BENNETT - 3:3
     
    42:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí i potřetí mažou náskok Predátorů a je opět srovnáno! Stone vyslal dopředu Ryana, který přihrál za obránce SAMU BENNETTOVI. Rinne se snažil přemístit k pravé tyči, přičemž vyjel úplně mimo brankoviště a útočník Flames neměl problém trefit opuštěnou branku. Asistence: Derek Ryan, Michael Stone.
    34:24 Kevin FIALA - 2:3
     
    34:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Už potřetí se Preds radují z vedoucího gólu, který tentokrát dali v přesilové hře! Josi nabil na vrcholek levého kruhu Ellisovi, jehož dělovku Smith jenom vyrazil. Puk se k Ellisovi dostal ještě jednou z trochu nepřehledné trmy vrmy, tentokrát ho ale chytře přesunul doprava a KEVIN FIALA už mířil do poloprázdné klece. Asistence: Ryan Ellis, Kyle Turris.
    32:51 Matthew TKACHUK - 2:2
     
    32:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Plameny využívají hned svou první přesilovku a srovnávají na 2:2! Lindholm převzal puk od Giordana a z vrcholku pravého kruhu vypálil. Jeho samotná střela asi letěla mimo branku, nicméně do ní ji přesměrovala teč od hokejky MATTHEW TKACHUKA. Asistence: Elias Lindholm, Mike Giordano.
    24:09 Craig SMITH - 1:2
     
    24:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vynikající střídání druhého útoku Preds ale pokračovalo a skončilo až gólem! Fiala vyhrál boj u mantinelu a přihrál Turrisovi. Ten ještě přistrčil puk do mezikruží, kde si CRAIG SMITH stihl připravit střelu bekhendem a zvedl ji mimo dosah Mikea Smithe. Asistence: Kyle Turris, Kevin Fiala.
    18:43 Elias LINDHOLM - 1:1
     
    18:43
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames vyrovnávají na 1:1! Byla to dosti podobná situace, jako před prvním gólem tohoto zápasu. Giordano nejprve zastavil puk na levém mantinelu a posunul ho na Gaudreaua, jenž prokázal vynikající přehled a zpoza branky našel ELIASE LINDHOLMA, jenž z první vypálil ze svého pohledu k levé tyči a Rinne se k ní už nestihl přesunout. Asistence: Johnny Gaudreau, Mark Giordano.
    00:51 Ryan JOHANSEN - 0:1
     
    00:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté se hned v úvodní minutě dostávají do vedení, aniž by si Smith vůbec sáhl na puk! Právě brankář Flames jel rozehrával za svou brankou. Jeho spoluhráči mu ale vůbec nepomohli a kotouč ztratili. Forsberg jej z krátkého mantinelu přihrál k mezikruží a tam si úplně volný RYAN JOHANSEN už věděl rady. Asistence: Filip Forsberg, Ryan Ellis.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 19. E. Lindholm (J. Gaudreau, Giordano), 33. Tkachuk (E. Lindholm, Giordano), 43. S. Bennett (D. Ryan, Mi. Stone) – 1. Johansen (F. Forsberg, Ellis), 25. C. Smith (Turris, Fiala), 35. Fiala (Ellis, Turris), 47. Rinaldo (Y. Weber), 60. F. Forsberg


    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Brodie, Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, Mi. Stone, Välimäki – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – Frolík, Backlund (A), Tkachuk – Neal, Jankowski, S. Bennett – Dubé, D. Ryan, Hathaway.
    Nashville Predators: Rinne (46. Saros) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Ekholm (A), Y. Weber, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Turris, Fiala – Hartman, Bonino, Järnkrok – Salomäki, Sissons, Rinaldo.

    Rozhodca: Watson, Chmielewski – Pancich, Shewchyk

    Diváci: 18 785