Washington – Florida 5:6 (2:3 po s.n.) | Dallas – Minnesota 1:3 (kon.) | Calgary – Nashville 3:5 (kon.)
Philadelphia – NJ Devils 5:2 (kon.) | Carolina – Colorado 1:3 (kon.) | LA Kings – Buffalo 1:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.)
po s.n. (2:3)
Washington Capitals
5:6 (1:4, 3:1, 1:0 - 0:0)
Florida Panthers
cz Sobota 20.10.2018, 01:05 • Capital One Arena, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jonathan HUBERDEAU - 5:6
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Florida Panthers.
    Zápas je u konce a rozhodující trefu si v nájezdech připisuje JONATHAN HUBERDEAU. Florida tak získává druhý bod a připisuje vůbec první výhru v sezóně.
    58:35 Nicklas BÄCKSTRÖM - 5:5
     
    58:35
    Washington právě vstřelil branku!
    Jak vidno, domácím to pomohlo, neboť je srovnáno! Po křížné přihrávce přes brankoviště číhal u tyčky nepokrytý NICKLAS BÄCKSTRÖM a zblízka sklepl puk za Hutchinsona. Využitá přesilovka a je to 5:5! Asistence: Lars Eller, Jevgenij Kuzněcov.
    39:09 Jonathan HUBERDEAU - 4:5
     
    39:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Přesto je přesilovka pět na tři využitá. Dadonov si počkal na nejlepší okamžik, poslal puk na brankoviště, kde předvedl JONATHAN HUBERDEAU rychlé stažení do bekhendu a zakončil za Copleyho. Asistence: Jevgenij Dadonov, Mike Hoffman.
    33:15 Devante SMITH-PELLY - 4:4
     
    33:15
    Washington právě vstřelil branku!
    A to právě přichází! Reimer neudržel oblouček, nahozený ze středního pásma, puk si dojel DEVANTE SMITH-PELLY a na dva pokusy jej poslal pod horní tyčku – 4:4! Asistence: Matt Niskanen, Jevgenij Kuzněcov.
    28:38 Jakub VRÁNA - 3:4
     
    28:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Náskok Floridy se už smrskl na jedinou branku, neboť domácí vybojovali na vlastní modré puk, podnikli rychlý kontr a Ellerovu přihrávku proměnil JAKUB VRÁNA v přesnou ránu mimo Reimerův dosah. Asistence: Lars Eller, Brett Connolly.
    21:48 Brett CONNOLLY - 2:4
     
    21:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Dobrý vstup domácích do druhé třetinny. Vrána vybojoval u mantinelu puk, od modré přihrál na levou stranu, kde stál volný BRETT CONNOLLY a ten po zpracování prostřelil přemisťujícího se Reimera. Asistence: Jakub Vrána, Christian Djoos.
    18:52 Jared MCCANN - 1:4
     
    18:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté jsou v laufu a přidávají další branku. Po Niskanenově ztrátě přišla střela od modré, kterou Holtby vyrazil, jenže akce pokračovala a po příhře skrz brankoviště překonal ležícího gólmana pohotovým bekhendem JARED McCANN. Asistence: Denis Malgin, Keith Yandle.
    16:36 Colton SCEVIOUR - 1:3
     
    16:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Najednou z toho máme přestřelku. Po buly se hosté dostali k puku, Huberdeau přihrál mezi kruhy a i když první střela COLTONA SCEVIOURA byla zastavena, jeho dorážka už byla přesná a skončila v síti. Asistence: Jonathan Huberdeau, Vincent Trocheck.
    15:58 Jevgenij DADONOV - 1:2
     
    15:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Tohle byla rychle využitá přesilovka. Hosté rozjeli bleskovou kombinaci na jeden dotek, čímž vyšachovali bránící čtveřici a JEVGENIJ DADONOV se z prostor před brankovištěm trefil do horního růžku Holtbyho branky. Asistence: Aleksander Barkov, Vincent Trocheck.
    15:26 John CARLSON - 1:1
     
    15:26
    Washington právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Kempný vybojoval ve středním pásmu puk, Eller podnikl výpad pravou stranou a bekhendem naservíroval parádní přihrávku před branku, kde JOHN CARLSON snadno doklepl za Reimerova záda. Asistence: Lars Eller, Michal Kempný.
    10:49 Vincent TROCHECK - 0:1
     
    10:49
    Florida právě vstřelila branku!
    No a najednou je tu gól a hosté vedou. Holtby neudržel puk po střele z levé straně, ten se v brankovišti několikrát odrazil od hokejek, hráčů a bruslí a těsně skončil za brankovou čáru. Gól si nakonec připsal VINCENT TROCHECK. Asistence: Jonathan Huberdeau, Alex Petrovic.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 16. Carlson (Eller, Kempný), 22. Connolly (J. Vrána, Djoos), 29. J. Vrána (Eller, Connolly), 34. Smith-Pelly (Niskanen, Kuzněcov), 59. Bäckström (Eller, Kuzněcov) – 11. Trocheck (Huberdeau, Petrovic), 16. Dadonov (Barkov, Trocheck), 17. Sceviour (Huberdeau, Trocheck), 19. McCann (Malgin, Yandle), 40. Huberdeau (Dadonov, Hoffman), rozh. náj. Huberdeau

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   T. J. Oshie (WSH)
    1:1   Aleksander Barkov (FLA)
    2. séria:
    2:1   Jevgenij Kuzněcov (WSH)
    2:1   Nick Bjugstad (FLA)
    3. séria:
    2:1   Alexandr Ovečkin (WSH)
    2:2   Vincent Trocheck (FLA)
    4. séria:
    2:2   Nicklas Bäckström (WSH)
    2:3   Jonathan Huberdeau (FLA)


    Washington Capitals: Holtby (21. Copley) – Niskanen, Orlov, Carlson, Kempný, Djoos, Orpik (A) – Stephenson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), J. Vrána – Connolly, Eller, Burakovsky – Smith-Pelly, Dowd, Jaškin.
    Florida Panthers: Reimer (34. Hutchinson) – Ekblad (A), Yandle, Petrovic, Pysyk, Weegar, Kiselevič – Bjugstad, Barkov (C), Dadonov – Huberdeau (A), Sceviour, Trocheck – Malgin, McCann, Vatrano – Brouwer, Lammikko, Hoffman.

    Rozhodca: Anderson, Rooney – Daisy, Knorr

    Diváci: 18 506