Rusko – Turecko 2:0 (kon.)
koniec
Rusko
2:0 (1:0)
Turecko
cz Nedeľa 14.10.2018, 18:00 • Stadión Fišt, Soči (Rusko) • Liga národov UEFA - Liga B • Skupina 2
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Alexandr Golovin, přichází Dmitrij Poloz.
     
    90+1
    Další ruská šance! Po souhře s Dzjubou nebezpečně střílel Čeryšev, Bolat vyrazil míč jen před sebe, turečtí obránci jej odkopávají do bezpečí.
     
    86
    Po následném rohovém kopu se míč několikrát odrazil po hlavách hráčů v pokutovém území, z čehož Rusové vytěžili velmi dobrou příležitost, když Gazinskij posunul míč ke Kambolovovi, ten z ideální pozice hlavou branku netrefil.
     
    84
    Střídání v týmu Turecko: ze hřiště odchází Oğuzhan Özyakup, přichází Yunus Malli.
     
    82
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Alexej Ionov, přichází Ruslan Kambolov.
    78. Denis ČERYŠEV - 2:0
     
    78
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Brankář Guilherme nakonec stál u zrodu druhé ruské branky! To když jeho dlouhý výhoz si Golovin posunul do volného prostoru na pravém křídle a přesnou přihrávkou před branku vyzval ke skórování DENISE ČERYŠEVA! Skutečně úžasný přechod do útoku a během pár sekund od brankáře Guilhermeho domácí dokázali skórovat!
     
    75
    Střídání v týmu Turecko: ze hřiště odchází Hasan Ali Kaldırım, přichází Ömer Bayram.
     
    71
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Daler Kuzjajev, přichází Denis Čeryšev.
     
    63
    Střídání v týmu Turecko: ze hřiště odchází Mahmut Tekdemir, přichází Berkay Özcan.
    59. Alexander Golovin nezvládl svůj individuální únik.
     
    59
    A další ruská šance! Golovin běžel takřka od poloviny hřiště sám na brankáře Bolata, na hranici pokutového území si ale míč ukopl od kopačky a ten se odrazil k Sinanu Bolatovi.
     
    57
    Další přímočará ruská akce, Mario Fernandes převzal přihrávku od brankáře Gulhermeho a následně vysunul za tureckou obranu Kuzjajeva, jenž prudkou střelou trefuje břevno! Míč se poté odrazil před brankovou čáru a hosté jej odehráli do bezpečí.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Alexandr Golovin (Rusko).
     
    54
    Bylo jen otázkou času, než Cenk Tosun dostane žlutou kartu. Útočník Evertonu byl v prvním poločase často nespokojen s výroky rozhodčího Raczkowského, teď vidí žlutou kartu za šlapák u soupeřova pokutového území.
     
    37
    Kaldirim ostře vletěl do Maria Fernandese a tentokrát už rozhodčí Raczkowski hostujícího obránce napomíná žlutou kartou.
    33. Cengiz Ünder neproměnil první výraznou tureckou příležitost, vynikl brankář Guilherme.
     
    33
    Na opačné straně z dálky střílel Cengiz Ünder, jeho povedenou střelu ke vzdálenější tyči brankář Guilherme vyráží na roh!
     
    23
    Rusové vystřihli další velmi rychlý přechod do útoku, po Guilhermeho rozehrávce Kuzjajev vysunul do pokutového území Dzjubu, na levém křídle ve skluzu dokázal nasměroval míč před branku, kde Ionovovi chyběl k míči asi krok, jinak by mohl zakončovat do odkryté turecké branky!
    20. Roman NEUSTÄDTER - 1:0
     
    20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    K bouřlivé radosti publika v Soči se Rusové ujímají vedení! Po rohovém kopu Golovina míč v pokutovém území doputoval k Džikijovi, jehož prudká střela do tyče se šťastně odrazila přímo k ROMANU NEUSTÄDTEROVI, jenž ze dvou metrů doklepl míč do prázdné branky!
     
    17
    Turci se po zisku míče rozběhli do rychlého brejku ve třech proti jedinému ruskému obránci, tím byl Džikija a perfektně se dokázal vložit do přihrávky Hakana Calhanogla před branku, kam už si do vyložené příležitosti nabíhal Cenk Tosun, míče se ale nedočkal.

    Tomáš Kohlmann

    Góly: 20. Neustädter, 78. Čeryšev (Golovin)

    Karty:   55. Golovin (RUS) – 37. Kaldırım (TUR), 54. Tosun (TUR)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:10.
    Rusko: Guilherme – Mário Fernandes, Neustädter, Džikija, Kudrjašov – Gazinskij, Zobnin – Ionov (82. Kambolov), Golovin (90+2. Poloz), Kuzjajev (71. Čeryšev) – Dzjuba (C).
    Náhradníci: Luněv, Šunin – Dzagojev, Čeryšev, Kambolov, Al. Mirančuk, Poloz, Rauš, Semjonov, Smolnikov, Sorokin, A. Zabolotnyj.

    Turecko: Bolat – Celik, Aziz, Söyüncü, Kaldırım (75. Bayram) – Tekdemir (63. Özcan), Yokuşlu – Ünder, Özyakup (C) (84. Malli), Çalhanoğlu – Tosun.
    Náhradníci: Akkan, Kirintili – K. Ayhan, Bayram, Ersoy, Gürler, Malli, Özbayraklı, Özcan, Serbest, Ünal, Yazıcı.

    Rozhodca: Raczkowski – Obukowicz, Siejka (vš. Polsko)