Poprad – B. Bystrica 5:2 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 9:2 (kon.)
Detva – Nitra 5:6 (2:3 po s.n.) | Miškovec – Budapešť 2:3 (po pr.) | Nové Zámky – Trenčín 4:2 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
4:2 (3:0, 0:0, 1:2)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 12.10.2018, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Michal Novák v samotnom závere stretnutia zhodil rukavice a zložil na zem Jána Pardavého. Následne mu uštedril ešte nejaké údery a dostáva vyšší trest do konca stretnutia. Trenčiansky hokejista pre zmenu len dve minúty za hrubosť.
     
    49:15
    Richard Nejezchleb sa vrátil z trestnej lavice, ale dlho sa na hracej ploche neohrial. Previnili sa totiž voči pravidlám krosčekom, a tak na dve minúty oslabuje svoje mužstvo.
     
    46:55
    Na ľade teraz splynuli vášne. Hlavní rozhodcovia vzniknutú situáciu riešia vylúčením na oboch stranách. Menší trest za hrubosť dostávajú Jozef Švec a Richard Nejezchleb. Hráme vo formáte štyroch proti štyrom.
     
    35:22
    Trenčín dostáva ďalšiu šancu na strelenie kontaktného gólu. Na trestnú lavicu odchádza Martin Jakúbek, ktorý si voči pravidlám pomohol hákovaním.
     
    31:13
    Martin Jakúbek dostal zásah hokejkou do tváre, čo neuniklo pozornosti hlavných rozhodcov. Druhýkrát v zápase si tak sadá na lavicu hanby obranca Martin Rýgl.
     
    26:26
    Domácim fanúšikom sa to síce nepáči, ale po reklamnej prestávke sa ich miláčikovia budú musieť brániť presilovke súpera. Ďalším vylúčeným hráčom je Adam Zbořil, ktorý dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    21:05
    Presilovka hostí sa skončila už po necelých dvadsiatich sekundách. Na trestnú lavicu si totiž sadá aj trenčiansky kapitán Branko Radivojevič, ktorý si vykoledoval menší trest za sekanie.
     
    20:46
    Trenčín si na začiatku druhého dejstva zahrá presilovú hru. Dvojminútový trest za hákovanie dostáva skúsený domáci útočník Juraj Jurík.
     
    09:09
    Krátko po inkasovanom góle sa Trenčín bude musieť brániť v štyroch hráčoch na ľadovej ploche. Menší trest za nedovolené bránenie dostáva český obranca Martin Rýgl. Určite dúfa, že si odsedí celých 120 sekúnd.
     
    06:16
    Hostia si zahrajú na krátky čas presilovku o dvoch mužov. Nové Zámky zle striedali a trest za hráčsku lavicu si odsedí Filip Bajtek. Okrem toho dostáva osobný trest za nešportové správanie Michal Novák.
     
    04:46
    Hostia si ako prví zahrajú v dnešnom dueli presilovú hru. Na trestnej lavici totiž už sedí domáci útočník Andreas Štrauch, ktorý dostáva od rozhodcov menší trest za podrazenie.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 9. Bajtek (Rogoň, Urban), 11. Hruška (Kudla), 19. Bajtek (Urban, Nejezchleb), 54. Zbořil (Zaťko) – 48. Luža (Radivojevič, Rýgl), 60. Mikula (Radivojevič, Luža)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Kudla, Andersons, Zaťko, Hain, M. Novák, Ordzovenský, Hatala, Juraško – Štrauch, Hruška, Nejezchleb – J. Jurík, Zbořil, H. Ručkay – Rogoň, T. Urban, Bajtek – Videlka, Fábry, Jakúbek.
    HK DUKLA Trenčín: Valent (19. Šimko) – Rýgl, Luža, J. Cebák, Holenda, Bokroš, Bohunický, Špankovič, M. Hudec – Radivojevič, Sojčík, Sádecký – Bartovič, Ölvecký, M. Hecl – Varga, Bližňák, Mikula – D. Hudec, Pardavý, Švec.

    Rozhodca: Milan Adamec, Róbert Müllner – Lukáš Kacej, Šimon Synek – Juraj Konc st.