Poprad – B. Bystrica 5:2 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 9:2 (kon.)
Detva – Nitra 5:6 (2:3 po s.n.) | Miškovec – Budapešť 2:3 (po pr.) | Nové Zámky – Trenčín 4:2 (kon.)
koniec
HC Košice
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 12.10.2018, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Oceliari si takticky vyberajú oddychový čas.
     
    58:50
    Bránka hostí je prázdna, Liptovský Mikuláš to ešte skúsi so šiestimi mužmi v poli.
     
    58:50
    Oddychový čas hostí.
     
    45:03
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Karol Korím – 2 min., podrazenie + 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    44:22
    Košice dali gól!
    A je z neho aj tretí gól. Hollý už ležal na ľade, aj keď puk pod kontrolou nemal.To si všimol TOMÁŠ NETÍK, ktorý nakorčuľoval pred bránkovisko a strelou švihom upravil na 3:2 pre Košice. Asistencie: Jakub Suja, Peter Galamboš.
     
    43:25
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Matej Bača – 2 min., hákovanie).
     
    39:05
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Dudáš – 2 min., hákovanie).
     
    36:45
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak sa na to pozrime! Liptovský Mikuláš dokázal využiť presilovú hru a vyrovnal tak stav zápasu na 2:2. O všetko sa postaral PETER LICHANEC. Asistencie: Marek Uram, Jakub Sukeľ.
     
    35:41
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Tomáš Netík – 2 min., sekanie).
     
    30:36
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Karol Korím – 2 min., hákovanie).
     
    30:22
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., podrazenie).
     
    27:27
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Martin Kriška – 2 min., sekanie).
     
    25:17
    Haščák číhal pri modrej čiare na puk, ten sa k nemu ale nedostal. Naopak, Liptáci boli blízko vyrovnania. Škorvánek totiž nebol vo svojej bránke, čo mohol využiť Richard Huna. Oceliari pred ním puk na poslednú chvíľu odpratali.
     
    17:28
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Bez reakcie sa to ale nezaobišlo – a tá odpoveď bola skutočne expresná. Liptáci výborne postúpili pred Škorvánka, pre ktorého je to dnes prvý súťažný zápas v košickom drese v tejto sezóne. Ako prvý ho tak prekonal mimoriadne skúsený MAREK URAM. Asistencia: Jakub Sukeľ.
     
    16:58
    Košice dali gól!
    Medzičasom pokračujeme vo vývoji, aký sa napokon pred zápasom aj očakával. Druhá strela z ľavej strany, druhý inkasovaný gól Hollého. Tentokrát ho prekonal košický kapitán LADISLAV NAGY. Asistencia: Marcel Haščák.
     
    14:51
    Liptáci mali teraz obrovské šťastie! Svojou povestnou strelou zápästím sa pri mantineli prezentoval Suja. Na letiaci puk nestihol Hollý zareagovať, zastavila ho až konštrukcia jeho bránky.
     
    12:46
    Košice dali gól!
    Tentokrát to už bolo na Hollého priveľa. Strelu z otočky spred bránkoviska ešte vykopol, z následnej dorážky ale do siete puk pohodlne zasunul český ostrostrelec PETR KAFKA. Asistencia: Roman Žitný.
     
    05:59
    Vzápätí z toho ale bola ďalšia košická šanca. Hollý stihol dať ruku k telu, "teplomer" tak síce dostal, puk ale výrazne pribrzdil. Ten napokon vypadol na opačnej strane bránkoviska, kde sa ho snažil do siete doklepnúť Hričina. Neúspešne.
     
    02:27
    Výborne to vymyslel Kafka, ktorý sa so strelou neponáhľal. Naopak, nakorčuľoval si pred bránkovisko, bol už ale príliš blízko, a tak mu defenzíva puk predsa len vypichla. Urobila tak v hodine dvanástej.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 13. Kafka (Žitný), 17. Nagy (Haščák), 45. Netík (Suja, Galamboš) – 18. Uram (Sukeľ), 37. Lichanec (Uram, Sukeľ)


    HC Košice: Škorvánek (Habal) – Pretnar, Dudáš (A), Čížek, Pulli, Koch, Šedivý, Lenďák – Haščák, Brophey, Nagy (C) – Netík, Suja, Šoltés – Spilar (A), Galamboš, Kafka – Hričina, Krajňák, Klíma – Žitný
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Kislicin) – Nádašdi, Mezovský, Horváth, Nemec, Fereta, Kurali, Korím, Bača – Ró. Huna, Ri. Huna, Kriška (C) – Piatka, Števuliak, Žiak – Lichanec, Uhrík (A), Heikkilä – J. Sukeľ, Oško, Uram (A)

    Rozhodca: Orolin, Snášel – Smrek, Gajan