Dortmund – Augsburg 4:3 (kon.) | Düsseldorf – Schalke 0:2 (kon.) | Hannover – Stuttgart 3:1 (kon.)
Mainz – Hertha 0:0 (kon.) | Bayern – Mönchengladbach 0:3 (kon.)
koniec
1. FSV Mainz 05
0:0 (0:0)
Hertha BSC
Sobota 06.10.2018, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Nemecká Bundesliga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Opel Aréna dnes márne čakala na presný zásah. Sledovali sme dva rovnaké polčasy, ktoré veľa futbalovej krásy neponúkli. Raz útočil jeden tí, potom zase druhý, ale veľa šancí toto stretnutie nemalo a môžme tak konštatovať, že sa zrodila zaslúžená remíza. Slovenský reprezentant Ondrej Duda odohral v drese Herthy celé stretnutie, ale ďalší presný zásah si na svoje konto teda nepripísal.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (17:24:02)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Hlavný rozhodca stretnutia Schlager je napokon toho istého názoru ako ja, pretože pridáva posledné dve minúty!
     
    90
    Žltú kartu dostáva Arne Maier (Hertha BSC).
     
    89
    Riadny hrací čas tohto stretnutia sa už čoskoro naplní. Zrejme sa teda bude aj niečo nadstavovať, ale podľa môjho názoru to už nemá zmysel zbytočne naťahovať.
    88.
     
    88
    Striedanie v tíme 1. FSV Mainz 05: z ihriska odchádza Jean-Philippe Gbamin, prichádza Alexandru Maxim.
     
    87
    Z oboch strán sú tu ešte útočné náznaky, ale ani jeden z tímov nemá dôvod zbytočne riskovať a inkasovať gól v závere zápasu. Uvidíme, či zvyšné minúty ešte niečo zaujímavé ponúknu.
     
    86
    Dortmund napokon otočil na 3:2 a tak zrejme aj po tomto kole ostane na čele Bundesligy. Hertha je stále tretia, ale ak uhrá len jeden bod a Bayern dnes zvíťazí, klesne na štvrtú priečku.
     
    85
    Súboj v Opel Aréne sa pomaly blíži k svojmu záveru. Diváci na tribúnach sa už zrejme pomaličky zmierili s tým, že dnes gól neuvidia a oba tímy si body podelia.
     
    84
    Na konci útočnej akcie Herthy stál slovenský reprezentant Ondrej Duda, ktorý sa však už k presnému zakončeniu nedostal. Stále tak ostáva na piatich góloch v tomto ročníku nemeckej Bundesligy.
     
    83
    Len druhú výmenu v zápase spravil teraz domáci tréner. Má tak ešte k dispozícii jedno striedanie, Mainz to zrejme bude však chcieť udržať na bezgólovej remíze.
     
    82
    Striedanie v tíme 1. FSV Mainz 05: z ihriska odchádza Jean-Philippe Mateta, prichádza Issah Abass.
     
    81
    Dlhá výmena lôpt v podaní domáceho celku, Ujah sa napokon rozhodol pre strelu z hranice pokutového územia, ale mieril len do miest, kde stál pripravený brankár Jarstein.
     
    80
    Približne desať minút ostáva do konca riadneho hracieho času tohto stretnutia. Veľa zaujímavých momentov súboj v Opel Aréne neprinieslo, ale ešte je priestor to zmeniť.
     
    79
    Domáci to v posledných chvíľach skúšajú hlavne zo strednej vzdialenosti, zrejme zdali nádej, žeby prešli cez pevné hradby súpera. Bakov pokus bol však znova len nepresný.
     
    78
    To by však pre Herthu bolo určite sklamaním, pretože prvý Dortmund momentálne prehráva doma s Augsburgom a v takomto prípade sa Hertha len bodovo dotiahne na vedúce mužstvo Bundesligy. Keby z toho boli tri body, ihneď by to znamenalo posun vyššie.
     
    77
    Hertha sa snaží niečo vymyslieť pomocou postupného prechodu do útoku, ale výsledok sa nedostavuje. Reálnejšie to teda začína vyzerať s bezgólovou remízou.
     
    76
    Pokúsil sa o to domáci futbalista Gbamin, ale jeho zaujímavý obstrel letel len tesne nad bránu súpera. Jarstein už nakrátko rozohral loptu na svojich spoluhráčov.
     
    75
    Pomaly sa dostávame do záverečnej časti tohto stretnutia. Vyzerá to už teda, že to bude o tom jednom góle. Kto ho však dá, a či vôbec niekto dopraví loptu do siete je teraz veľmi otázne.
     
    74
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Javairo Dilrosun, prichádza Mathew Leckie.
     
    72
    K lopte sa dostávajú domáci futbalisti, ktorí však zatiaľ len obliehajú súperovu šestnástku. Naozaj, defenzívy sú dnes veľmi kvalitné, až na nejaké menšie zaváhania.
     
    71
    Stále tak platí bezgólový stav. Stretnutie môžme označiť ako za vyrovnané a v prípade deľby bodov by sme mohli konštatovať, že to bude spravodlivé.
     
    70
    Prvá zaujímavá situácia v druhom polčase! Bol tu pekný útočný výpad domáceho celku, k centrovanej lopte sa v pokutovom území súpera dostal Mateta, ale hlavou nenamieril presne, toto bola veľká šanca na skórovanie!
     
    69
    Žltú kartu dostáva Per Ciljan Skjelbred (Hertha BSC).
     
    68
    Čas nám teda plynie ďalej, tempo zápasu začína opadať. Dnes to už teda zrejme gólové hody nebudú, domáci fanúšikovia by však chceli vidieť aspoň jeden gól v súperovej sieti.
     
    67
    Striedanie v tíme 1. FSV Mainz 05: z ihriska odchádza Jonathan Burkardt, prichádza Anthony Ujah.
     
    66
    Nasledoval ešte rohový kop hosťujúceho tímu. K hlavičke sa dostal nový muž na ihrisku Selke, ale ani on nemieril presne. Gólové čakanie teda stále pokračuje.
     
    65
    Pekný center smeroval do pokutového územia domáceho celku, do zakončenia sa dostal Kalou, jeho pokus ešte niekto tečoval a to zabránilo prípadnej pohrome pre Mainz.
     
    64
    Druhý polčas sa teda zatiaľ nijak nelíši od toho prvého. Skôr sa pred samotným výkopom čakalo ofenzívnejšie stretnutie, hlavne z pohľadu hosťujúceho celku.
     
    63
    Svoju prvý výmenu v zápase realizoval už aj hosťujúci tréner. Z hry stiahol svojho kapitána Ibiševića, ktorý mal dnes zatiaľ najväčšiu šancu na otvorenie skóre, ale jeho hlavička putovala do konštrukcie brány.
     
    62
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Vedad Ibišević, prichádza Davie Selke.
     
    61
    To Herthe sa zase darí prenikať bližšie k súperovej bráne, ale zakončenia sú podobné ako tie na domácej strane. Ibiševićov pokus bol toho teraz len dôkazom.
     
    60
    Reparát za svojho spoluhráča sa teraz snažil zložiť Baku, ale ani jemu sa nepodarilo súperovu bránu ohroziť. Po hodine hry teda stále čakáme na prvý presný zásah v tomto stretnutí.
     
    59
    Domáci futbalista Malong to skúšal z väčšej diaľky, keďže sa jeho celku nedarilo v prechode pred súperovu šestnástku. Tento pokus však tiež musíme zaradiť do kategórie nepresných.
     
    58
    O útočnú kombináciu sa už snažia po dlhšej dobe aj domáci futbalisti, ale aj ich teraz zdobia len nepresné výmeny lôpt a tak sledujeme časté autové vhadzovania.
     
    57
    Je to skôr taký boj o loptu v strede poľa, tempo tak stále klesá. Verme však, že ešte niečo zaujímavé uvidíme, času do konca stretnutia je stále dosť.
     
    56
    Hosťom sa však znova prestáva dariť v kombinácii a prichádzajú lacné straty lôpt. Domáci zase s ťažkosťami prenikajú ďalej ako za stred poľa, je tu teda hluchšia pasáž zápasu.
     
    55
    Mainz sa snaží o rýchlu odpoveď, ale lopta je znova na kopačkách hosťujúceho celku. Hertha je v druhom dejstve aktívnejšia, na presný zásah však ešte čakáme.
     
    54
    Čo sa teraz len potvrdilo, pretože hostia si po rýchlom protiútoku vybojovali priamy kop. Centrovaná lopta od Plattengerdta našla Ibiševića, ktorý však nezakončoval presne.
     
    53
    Rohové kopy však dnes ani jednému tímu nevychádzajú podľa predstáv. Lopta sa tak dostáva na domáce kopačky, ale futbalisti Mainzu sa zatiaľ v druhom polčase len hľadajú.
     
    52
    Na druhej strane tu bol vydarený center od Plattenhardta, do zakončenia sa tlačil Duda, ale obrana domácich odvracia loptu na rohový kop. Hertha tak ešte bude pokračovať v útočnom ťažení.
     
    51
    Domáci po nedovolenom zákroku zahrávali priamy kop z celkom zaujímavej pozície. Centrovaná lopta sa dostala na kopačku kapitána Bellu, ktorý však v páde nezakončoval presne.
     
    50
    V podstate to napokon ani nemusel, keďže hostia zahrali tento rohový kop veľmi zle a len odovzdali loptu svojmu dnešnému súperovi. Mainz sa v týchto chvíľach nikam neponáhľa, snaží sa upokojiť dianie na ihrisku.
     
    49
    Zakrátko tu bol však ďalší útok hosťujúceho tímu, Lazaro vybojoval pre svojich spoluhráčov rohový kop. Mainz sa tak ešte bude musieť brániť, Zentner si už organizuje spoluhráčov pred svojou bránou.
     
    48
    Ondrej Duda zachytil dlhú prihrávku a následne sa snažil o individuálny prienik. Ten sa mu však nevydaril a k lopte sa už dostáva súper. Uvidíme, akým smerom sa druhý polčas bude uberať.
     
    47
    Druhý polčas stretnutia v Opel Aréne už prebieha, výkopom ho odštartovali hostia. Hertha musela do druhého dejstva spraviť vynútenú zmenu, keďže Stark už ledva dohral prvý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Niklas Stark, prichádza Fabian Lustenberger.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa čoskoro začne!
     
    V prvom polčase sme napokon žiadny presný zásah nevideli, snáď sa to v druhom polčase zmení. Veľkú šancu na otvorenie skóre mal hosťujúci kapitán Ibišević, ale hlavou trafil len konštrukciu brány. Zaujímavú pozíciu na skórovanie mal zase za domácich Mateta, ale jeho pokus pokryl brankár Jarstein. Prvý polčas bol ako na hojdačke, raz sme sledovali útok a tlak jedného tímu, potom zase druhého. Tempo sa pred koncom polčasu začalo stupňovať, druhé dejstvo sa začne približne o 16:32.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Tak predsa len sa nadstavuje ešte jedna minúta!
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Veľa dôvodov na jeho predlžovanie formou nadstaveného času nieje, ale hlavné slovo má rozhodca Schlager.
     
    43
    Opäť však prišla len nepresná prihrávka a lopta teda končí u súpera. Záverečné minútky prvého polčasu však ešte možno niečo zaujímavé ponúknu, snažia sa o to teraz hostia.
     
    42
    Mainz ešte kombinuje na útočnej polovici, drží súpera pod menším tlakom, ale do zakončenia sa domáci futbalisti nedostávajú. Defenzívy oboch celkov pracujú v prvom dejstve veľmi pozorne.
     
    41
    So záverom prvého polčasu sa teda začína tempo stále stupňovať, žiaľ bude to musieť celé prerušiť polčasová prestávka. Snáď však potom v druhom dejstve oba tímy na toto celé nadviažu.
     
    40
    Na gólové príležitosti je to teda 1:1, ale na presné zásahy stále 0:0. Ostáva dohrať približne päť minút z prvého polčasu, dočkáme sa ešte niečoho zaujímavého?
     
    39
    Konečne prichádza ďalšia zaujímavá situácia! Blízko k presnému zásahu mali teraz domáci futbalisti, keď Gbamin pretlačil loptu v pokutovom území na Matetu, ale len v dobrej pozícii trafil len brankára Jarsteina.
     
    38
    Tempo hry krátko pred koncom polčasu začína stúpať, ale stále oba tímy často kazia svoje prihrávky. Majú teda čo do druhého polčasu zlepšiť, ktorý snáď už bude aj atraktívnejší.
     
    37
    Aarón sa pokúšal o ďalší individuálny prienik, ale nepodarilo sa mu teraz dostať cez obranu súpera. Loptu tak získava Hertha, ktorá sa snaží niečo vymyslieť cez postupné prihrávky.
     
    36
    Pozorne pracujú hlavne defenzívy oboch tímov, ale diváci na štadióne by radšej videli nejaké pekné ofenzívne akcie. Ešte je tu nejaký ten priestor do konca prvého polčasu.
     
    35
    Stále môžme teda konštatovať, že sa jedná o vyrovnané stretnutie. Raz útočí jeden celok, potom zase druhý. Oba tímy však častejšie začínajú produkovať nepresné prihrávky.
     
    34
    Na druhej strane sme sledovali rohový kop domáceho výberu. Centrovaná lopta však doputovala len k obrane súpera, Mainz tak vo svojej aktivite pokračovať nebude.
     
    33
    Vysoké napádanie sa Herthe vyplatilo, získala loptu a tak hostia okamžite vyrazili do útoku. Nepresná prihrávka však doputovala len k brankárovi Zentnerovi.
     
    32
    Futbalisti v červenom sa ešte pokúšajú kombinovať na útočnej polovici, ale musia čeliť vysokému napádaniu zo strany súpera. V tejto činnosti je veľmi aktívny Kalou.
     
    31
    Mainz však postupne hru znova vyrovnáva, Boëtiusovi sa podarilo zachytiť zrazený center, ale jeho pokus z prvej smeroval len vysoko nad bránu súpera.
     
    30
    Ani po polhodine hry sme tak presný zásah nevideli, najbližšie k nemu mali hosťujúci futbalisti. Hertha sa už snaží pokračovať vo svojej aktivite a ujať sa ako prvá vedenia.
     
    29
    Domácim sa však podarilo založiť rýchly protiútok, po ktorom sa snažil individuálne presadiť Aarón, ale nepodarilo sa mu prekonať súperovu defenzívu.
     
    28
    Mainz je stále zavretý na svojej polovici ihriska. Hostia obliehajú domácu šestnástku, ale k ďalším podobným zakončenia, ako pred malou chvíľou Ibišević sa nedostávajú.
    27.
     
    27
    Tento moment zrejme hostí poriadne nabudil, lebo práve Hertha práve teraz na ihrisku dominuje. Snáď nás tak ešte čaká zaujímavý zvyšok prvého polčasu.
     
    26
    Obrovská šanca pre Herthu! Tak som to zrejme privolal, po presnej výmene lôpt Kalou centroval pred bránu domáceho celku, do hlavičky sa poriadne oprel Ibišević, ale kapitán hosťujúceho celku opečiatkoval len tyčku!
     
    25
    Zatiaľ to je zápas ako na hojdačke. Raz útočí jednu mužstvo, potom druhé. Na prvú vážnejšiu situáciu však stále čakáme a teda aj na prvý presný zásah tohto stretnutia.
     
    24
    Vo vnútri pokutového územia sa k strele odhodlal Duda, ale jeho pokus bol obranou súpera zblokovaný do bezpečia. Slovenský reprezentant je určite hladný po ďalšom gólovom zápise.
     
    23
    Aj adresátom ďalšieho centru od rohovej zástavky bol Plattenhardt, domáca obrana odvrátila loptu do bezpečia. Hertha tak ešte môže kombinovať na útočnej polovici.
     
    22
    Sledovali sme rohový kop v podaní hosťujúceho celku. Jeho realizácie sa ujal Plattenhardt, prudký center pred bránu súpera zrazila obrana Mainzu na ďalší rohový kop.
     
    21
    Na oboch stranách však už sledujeme, ako sa kopia chybné rozohrávky a s tým aj lacné straty lôpt. Vyzerá to, že na gól sa budú musieť domáci, ale aj hostia poriadne nadrieť.
     
    20
    Diváci v Opel Aréne sa zatiaľ bavia futbalom, aj keď veľa vzrušujúcich momentov ešte nezažili. Sledujeme teda takú skôr vyčkávaciu taktiku v podaní oboch aktérov tohto stretnutia.
     
    19
    Teraz sme už sledovali aj zakončenie na bránu po realizácii rohového kopu. Hlavička v podaní Bellu však úspešná nebola, chýbala jej presnosť a tak Jarstein zasahovať nemusel.
     
    18
    Individuálnou akciou sa prezentoval Aarón, po jeho aktivite získava domáci výber ďalší rohový kop. Mainz začína teda znova dominovať, hostia sa budú musieť brániť.
     
    17
    Vo vzduchu následne úspešne zapracoval Jarstein, ktorý si stiahol loptu do svojich rukavíc. Mainz však zachytil nepresnú rozohrávku súpera a opäť operuje na útočnej polovici.
     
    16
    Útok domáceho tímu však zakrátko pokračoval, Mwene sa snažil centrovať do pokutového územia súpera, po zrazenej lopte získava Mainz aspoň rohový kop.
     
    15
    Mainz sa snažil o rýchly protiútok, celé to začalo u Niakhatého, ktorý úspešne zobral súperovi loptu. Defenzíva hosťujúceho tímu však opäť zapracovala správne a tak sme nevideli žiadnu zaujímavú akciu.
     
    14
    Hostia teda ustáli menší nápor zo strany súpera a po kratšej dobe vyrazili do útoku. Po zaujímavej výmene lôpt sa k strele odhodlal Kalou, ale mieril takisto len veľmi nepresne.
     
    13
    Bola tu pekná kombinácia domáceho tímu, po ktorej sa k strele z väčšej vzdialenosti odhodlal Mateta. Jeho pokus bol veľmi nepríjemný, ale Jarstein si poradil úspešne.
     
    12
    Futbalisti v červených dresoch museli teraz presunúť kombináciu na svoju polovicu. Súper takisto vysoko napáda rozohrávku, sledujeme tak vyrovnané stretnutie.
     
    11
    Ďalšia zaujímavá príležitosť pre Mainz. Loptu získal Burkardt, ktorý sa dokázal individuálne presadiť až do pokutového územia, ale jeho následné zakončenie nebolo presné.
     
    10
    Svoj prvý rohový kop v zápase teraz zahrával domáci celok. K centrovanej lopte od rohovej zástavke sa dostal Baku, ale jeho pokus z dobrej pozície bol nepresný a Jarsteinovu bránu neohrozil.
     
    9
    Momentálne prebieha obliehanie hosťujúcej šestnástky, ale Jarstein stále zasahovať nemusel. Na pozore sa hlavne musí mať obrana, ktorý však dobre zužuje súperovi priestor na manévrovanie s loptou.
     
    8
    Postupne sa však už smerom dopredu darí prenikať aj futbalistom Mainzu, Hertha sa teda musí rýchlo vrátiť späť na svoju polovicu. Už sa to začína teda pekne rozbiehať, snáď si zápas bude držať slušné tempo aj naďalej.
     
    7
    Zo strednej vzdialenosti to skúšal na bránu domáceho výberu Ibišević, ale mieril len do miest, kde stál pripravený brankár Zentner. Ten musí byť v týchto minútach ostražitejší, než jeho náprotivok.
     
    6
    Úvodné minúty tohto stretnutia tak prinášajú väčšiu aktivitu na strane hosťujúceho celku, ale domáci pracujú v zadných radoch veľmi pozorne a ešte do žiadnej vyloženej šance súpera nepustili.
     
    5
    Prvá zaujímavejšia situácia tohto zápasu. Lazaro sa postaral o center pred bránu domáceho celku, brankár Zentner zaváhal a loptu podbehol. Našťastie pre domácich to ich súper využiť nedokázal.
     
    4
    Stále sledujeme, ako futbalisti Herthy kombinujú v okolí stredového kruhu a snažia sa vymyslieť niečo nebezpečnejšie. Už to vyzeralo, že hostia loptu zbytočne stratia, ale Bakua sa previnil faulom a tak sa situácia nemení.
     
    3
    Hostia sú aj naďalej pri lopte, ale nedarí sa im zatiaľ v prechode do útoku. Domáci vysoko napádajú rozohrávku Herthy a tak sa hosťujúci celok musí ťažko prebíjať cez hradby súpera.
     
    2
    Mainz pomocou postupných prihrávok dostal až na útočnú polovicu, ale nepodarilo sa domácim už nič vymyslieť a len odovzdali súperovi loptu. Hertha sa už takisto snaží o svoju prvú akciu v tomto stretnutí.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácemu celku, ktorý odohrá toto stretnutie v červených dresoch. Hertha zvolila modro-čiernu kombináciu svojich dresov pre toto stretnutie.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hlavný rozhodca Schlager spoločne so svojimi asistentmi Waschitzkim a Blosom privádza oba celky na hraciu plochu, prvý polčas sa tak už čoskoro začne. Prajem teda príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné futbalové popoludnie! Víkend sa nesie v znamení kvalitného európskeho futbalu, v tomto prenose sa môžu tešiť fanúšikovia nemeckej Bundesligy na stretnutie v OPEL Aréne, kde domáci Mainz privíta Herthu. V základnej zostave hosťujúceho celku samozrejme nechýba slovenský reprezentant a aktuálne najlepší strelec celej Bundesligy – ONDREJ DUDA. Druhý slovenský reprezentant Peter Pekarík sa ešte zostavuje zo zranenia, ale jeho návrat na bundesligové trávniky by mal nastať už čoskoro. Zatiaľ si teda podrobne prezrite zostavy oboch celkov, za necelú polhodinu môžme začať!
     
    Úvodné zostavy:

    1. FSV Mainz 05: Zentner – Mwene, Bell, Niakhaté, Aarón – Gbamin, Malong, Baku – Boëtius, Mateta, Burkardt

    Náhradníci: J. Huth – Donati, Maxim, Ujah, Onisiwo, Bussmann, Abass

    Hertha BSC: Jarstein – Lazaro, Stark, Rekik, Plattenhardt – Skjelbred, Maier – Kalou, Duda, Dilrosun – Ibišević

    Náhradníci: Kraft – Leckie, Mittelstädt, Dárdai, Selke, Lustenberger, Jastrzembski

    Rozhodca: Schlager – Waschitzki, Blos
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia 1. FSV Mainz 05 a Hertha BSC. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 15:30.

    Cez víkend pokračuje aj nemecká Bundesliga, odohrá sa jej siedme kolo. V tomto prenose spoločne zavítame do OPEL Arény, kde domáci Mainz privíta Herthu.

    1. FSV Mainz 05:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte osem bodov a nachádzajú sa teda na 9. mieste. Forma a výsledky Mainzu sú dosť kolísavé, ale domáci inkasovali zatiaľ najmenej gólov z celej súťaže (4), rovnaký počet ich ale aj len strelili. V poslednom zápase Mainz prehral na pôde trápiaceho sa Schalke 1:0.

    Hertha BSC:
    Hostia naopak zažívajú zatiaľ veľmi vydarenú sezónu, k čomu sa pričinil značnou mierou aj slovenský reprezentant Ondrej Duda, ktorý dal už 5 gólov a je momentálne najlepším strelcom Bundesligy! Hertha má na svojom konte 13 bodov a okupuje momentálne tretiu priečku, pričom zaostáva len bod za prvý Dortmund.

    Tabuľkové postavenie teda favorizuje hosťujúci celok, ktorý sa v prípade víťazstva a priaznivých výsledkov ostatných tímov môže posunúť aj na prvé miesto. Čaká nás tak zaujímavé stretnutie, ktoré môžte sledovať prostredníctvom nášho prenosu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Miroslav Revaj

    Góly:

    Karty:   69. Skjelbred (HER), 90. Maier (HER)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 16:5. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:7.
    1. FSV Mainz 05: Zentner – Mwene, Bell (C), Niakhaté, Aarón – Gbamin (88. Maxim), Malong, Baku – Boëtius, Mateta (82. Abass), Burkardt (67. Ujah).
    Náhradníci: J. Huth – Donati, Maxim, Ujah, Onisiwo, Bussmann, Abass.

    Hertha BSC: Jarstein – Lazaro, Stark (46. Lustenberger), Rekik, Plattenhardt – Skjelbred, Maier – Kalou, Duda, Dilrosun (74. Leckie) – Ibišević (C) (62. Selke).
    Náhradníci: Kraft – Leckie, Mittelstädt, Dárdai, Selke, Lustenberger, Jastrzembski.

    Rozhodca: Schlager – Waschitzki, Blos