Groznyj – Orenburg 1:1 (kon.) | Zenit – Lok. Moskva 5:3 (kon.) | CSKA Moskva – S. Moskva 1:1 (kon.)
koniec
Zenit Petrohrad
5:3 (1:1)
Lokomotiv Moskva
cz Nedeľa 23.09.2018, 15:30 • Krestovskij stadion, Petrohrad • Ruská Premier Liga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
    90. Sebastián DRIUSSI - 5:3
     
    90
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácím hráčům a fanouškům teď spadl velký kámen ze srdce! Dzjuba si fantasticky pokryl míč před třemi protivníky a vyrazil k vápnu Lokomotivu. Do něj posílal přihrávku SEBASTIÁN DRIUSSI, načež se Dzjuba zblízka neprosadil a neujala se ani Driussiho dorážka. Stejný hráč ale dostal ještě jednu šanci a zleva už se nemýlil.
    86. Fjodor SMOLOV - 4:3
     
    86
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    To jsou věci, hosté i v deseti snižují na rozdíl jediného gólu! Hernani se na obranné polovině dostal pod tlak hned čtyř soupeřů najednou. Míč neudržel a odevzdal ho FJODORU SMOLOVOVI, který si zasekl na pravou nohu a z delší vzdálenosti vypálil ze svého pohledu k levé tyči, kam Luněv nedosáhl.
    74. Alexej MIRANČUK - 4:2
     
    74
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Parádní fotbal pokračuje už šestým gólem, který rozhodně nemusí být poslední! Bratři Mirančukové čelili velké převaze domácích obránců. ALEXEJ MIRANČUK dostal krátkou přihrávku do běhu, před vápnem se uvolnil vynikajícím prvním dotykem a díky teči jednoho ze soupeřů poslal balón do protipohybu brankáře Luněva.
    64. Oleg ŠATOV - 4:1
     
    64
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ve čtyřiašedesáté minutě už je asi rozhodnuto! Obsazený Dzjuba ve vápně nic nevymyslel a vrátil míč doleva Jerochinovi. Ten po zemi chytře přihrál na volného OLEGA ŠATOVA a jeho střelu z prvního doteku zastavila až síť za Guilhermeho zády.
    57. Arťom DZJUBA - 3:1
     
    57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí korunují vynikající vstup do druhé půle už svým třetím gólem! Prosadil se ruský obr ARŤOM DZJUBA, který skvěle načasoval náběh za stopery, hrudníkem si zpracoval nákop od Paredese a nelehkým halfvolejem zblízka propálil bezmocného Guilhermeho.
    48. Alexandr JEROCHIN - 2:1
     
    48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Zenit si bere svůj náskok zpět! Leandro Paredes zprava kroutil míč směrem od branky, defenziva Lokomotivu přitom trestuhodně neuhlídala ALEXANDRA JEROCHINA, který čelem trkl do balónu a Guilherme se po něm natahoval marně.
    17. Dmitrij BARINOV - 1:1
     
    17
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Další parádní fotbalový moment znamená velmi rychle srovnání na 1:1! Denisov si zasekl míč na levačku a tím ošálil hned několik soupeřů najednou. Poté přihrál pod sebe na DMITRIJE BARINOVA, jehož dalekonosný přízemní pokus zapadl k levé tyči ebzmocného Luněva.
    13. Oleg ŠATOV - 1:0
     
    13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se ve třinácté minutě dostávají do vedení! OLEG ŠATOV dostal míč na levou stranu, kde si ho navedl na pravačku a krásným dalekonosným kopem, který připomínal spíše centr, nasměroval balón k vzdálenější tyči!

    Michal Břuchanský

    Góly: 13. Šatov (Nabiullin), 48. Jerochin (Paredes), 57. Dzjuba (Paredes), 64. Šatov (Jerochin), 90. Driussi – 17. Barinov (Igor Denisov), 74. Al. Mirančuk (An. Mirančuk), 86. Smolov

    Karty:   27. Kuzjajev (PET), 87. Hernani (PET), 90+1. Driussi (PET) – 29. Barinov (LMO), 34. Ignatěv (LMO), 72. Idowu (LMO), 80. Tarasov (LMO)   82. Tarasov (LMO)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 9:9. Střely mimo: 9:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:15.
    Zenit Petrohrad: Luněv – Smolnikov, Ivanović (C), Neto, Nabiullin – Šatov (68. Marchisio), Paredes, Kuzjajev (73. Hernani), Jerochin – Dzjuba, Driussi (90+2. Kokorin).
    Náhradníci: M. Keržakov, Lodygin – Aňukov, Hernani, J. Černov, Kokorin, Kranevitter, Mak, Mammana, Marchisio, M. Mevlja, A. Zabolotnyj.

    Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatěv (70. An. Mirančuk), S. Kvěrkvelija, Ćorluka (78. Tarasov), Höwedes, Idowu – Al. Mirančuk, Igor Denisov (C), Barinov, Manuel Fernandes – Smolov.
    Náhradníci: Kočenkov, Medveděv – Lysov, Éder, An. Mirančuk, Michalik, Rotenberg, Tarasov, Žemaletdinov.

    Rozhodca: Galimov – Nazarov, Širjajev

    Diváci: 50 193