Groznyj – Orenburg 1:1 (kon.) | Zenit – Lok. Moskva 5:3 (kon.) | CSKA Moskva – S. Moskva 1:1 (kon.)
koniec
Zenit Petrohrad
5:3 (1:1)
Lokomotiv Moskva
cz Nedeľa 23.09.2018, 15:30 • Krestovskij stadion, Petrohrad • Ruská Premier Liga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (17:35:25)
    Zenit ovládl divoký šlágr a upevnil si pozici lídra Premier ligy

     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 9:9. Střely mimo: 9:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:15.
     
    Úchvatný souboj nakonec končí vítězstvím favorizovaného Zenitu, který potvrdil mnohem lepší formu a minimálně na pár hodin si na čele vybudoval už sedmibodový náskok. Naopak Lokomotiv nevyhrál čtvrtý soutěžní zápas v řadě a po nekompletním osmém kole Premier ligy se nachází až na jedenáctém místě.
     
    To byl zápas! Na tento šlágr mezi Zenitem a Lokomotivem se bude vzpomínat ještě hodně dlouho! Už první poločas, který skončil remízou 1:1, nabídl hodně divoký fotbal s nemalými šancemi na obou stranách. Vstup do druhé půle pak vyšel Petrohradu, který díky Jerochinovi, Dzjubovi a Šatovovi utekl do náskoku 4:1, nicméně to nebylo ještě ani zdaleka všechno. Moskvané se nevzdali a zásluhou Alexeje Mirančuka snížili. Pak se po pěti minutách na hřišti nechal vyloučit Tarasov, ale ani to hosty nesložilo. Po Hernaniho chybě na rozdíl jediného gólu snížil kanonýr Smolov, avšak místo vyrovnání se v devadesáté minutě urodil pátý domácí zásah Sebastiána Driussiho.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Pátý zásah Zenitu zasadil hostům definitivní K.O. Zápas se teď v poklidu dohrává daleko od obou branek.
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Sebastián Driussi, přichází Alexandr Kokorin.
     
    90+1
    Nad rámec divoké druhé půle jsou přidány další čtyři minuty.
     
    90+1
    Dvaadvacetiletý Argentinec Driussi při oslavě gólu svlékl dres a zákonitě byl napomenut žlutou kartou.
    90. Sebastián DRIUSSI - 5:3
     
    90
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácím hráčům a fanouškům teď spadl velký kámen ze srdce! Dzjuba si fantasticky pokryl míč před třemi protivníky a vyrazil k vápnu Lokomotivu. Do něj posílal přihrávku SEBASTIÁN DRIUSSI, načež se Dzjuba zblízka neprosadil a neujala se ani Driussiho dorážka. Stejný hráč ale dostal ještě jednu šanci a zleva už se nemýlil.
     
    89
    Zbytečná ztráta Petrohradu. Luněvovi nesedl odkop, kterým poslal míč do autu. Po autu Idowa však jedna z přihrávek propadla právě do moci domácího gólmana.
     
    87
    Jestli se Lokomotivu vymstil příchod Tarasova, tak na druhé straně se zatím moc nevyplácí ani Hernani, který před chvíli značně zavinil inkasovaný gól a teď řešil další nepříjemnost zákrokem za žlutou kartu.
    86. Fjodor SMOLOV - 4:3
     
    86
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    To jsou věci, hosté i v deseti snižují na rozdíl jediného gólu! Hernani se na obranné polovině dostal pod tlak hned čtyř soupeřů najednou. Míč neudržel a odevzdal ho FJODORU SMOLOVOVI, který si zasekl na pravou nohu a z delší vzdálenosti vypálil ze svého pohledu k levé tyči, kam Luněv nedosáhl.
     
    84
    Jeden z domácích zprava přízemně centroval na Dzjubu, který se dostal do velké šance jen díky útočnému faulu na Höwedese.
     
    83
    Jestli Lokomotiv cítil šanci, tak teď už by bylo vyrovnání opravdu velkým husarským kouskem. Zenit by si proti oslabenému soupeři měl náskok 4:2 pohlídat.
    82. Červená karta po 2. žluté
     
    82
    Tak to je neuvěřitelné! Dmitrij Tarasov přišel na plac teprve před malou chvíli za zraněného Čorluku a během pár minut se dokázal vykartovat! Tentokrát nestíhal mnohem unavenějšího Dzjubu, do kterého trochu strčil a po zasloužené druhé žluté kartě viděl i tu červenou.
     
    81
    Idowu si na chvíli vyměnil pozici s Fernandesem, jenže přihrávka vnějším nártem minula všechny ostatní muže v červeném dresu.
     
    80
    Jerochin se po autu Ivanoviće už dostával přes nově příchozího Tarasova do úprku po pravé autové čáře. Střídající obránce musel faulovat za jasnou žlutou kartu.
     
    79
    Moskvané se ještě rozhodně nevzdávají, nedávné snížení jim vlilo novou krev do žil. Zenit tak v závěru nebude čekat nic jednoduchého.
     
    78
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Vedran Ćorluka, přichází Dmitrij Tarasov.
     
    77
    Dzjuba se rozběhl proti třem a nikoho asi nepřekvapilo, že mu byla Höwedesem vystavená důrazná stopka.
     
    76
    Další snaha Lokomotivu se musí trochu odložit. Hra je přerušená kvůli ošetřování hodně otřeseného Čorluky.
    74. Alexej MIRANČUK - 4:2
     
    74
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Parádní fotbal pokračuje už šestým gólem, který rozhodně nemusí být poslední! Bratři Mirančukové čelili velké převaze domácích obránců. ALEXEJ MIRANČUK dostal krátkou přihrávku do běhu, před vápnem se uvolnil vynikajícím prvním dotykem a díky teči jednoho ze soupeřů poslal balón do protipohybu brankáře Luněva.
     
    73
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Daler Kuzjajev, přichází Hernani.
     
    72
    Brian Idowu sáhl k tatickému faulu ve středovém kruhu, aby zamezil rychlému kontru Zenitu. Neobešlo se to bez žluté karty.
     
    71
    Barinov si hrudí zpracoval centr z pravé strany. Hned se k němu ale seběhlo několik obránců, kteří ho nenechali pálit z kraje šestnáctky.
     
    70
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Vladislav Ignatěv, přichází Anton Mirančuk.
     
    69
    Dzjuba nevyužil náběh Smolnikova, který se nedočkal rychlé narážečky. Zenit se vrátil s míčem o několik desítek metrů dozadu.
     
    68
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Oleg Šatov, přichází Claudio Marchisio.
     
    66
    Podle všeho se bude velmi brzy střídat. Mezi střídačkami se už do hry chystá domácí posila z Juventusu – Claudio Marchisio.
     
    65
    Dmitrij Barinov je dnes při střelecké chuti. Svůj druhý gól ale nepřidal, střela z osmnácti metrů šla těsně vedle Luněvovy brány.
     
    64
    Guilherme dobře přečetl hru a trochu si vyběhl z malého vápna, aby lapil centrovaný balón před nabíhajícím soupeřem.
    64. Oleg ŠATOV - 4:1
     
    64
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ve čtyřiašedesáté minutě už je asi rozhodnuto! Obsazený Dzjuba ve vápně nic nevymyslel a vrátil míč doleva Jerochinovi. Ten po zemi chytře přihrál na volného OLEGA ŠATOVA a jeho střelu z prvního doteku zastavila až síť za Guilhermeho zády.
     
    63
    Lokomotiv se stále nemůže dostat z menší letargie. Po faulu Barinova na Smolnikova z půlící čáry zase rozehrávají domácí.
     
    61
    Igor Denisov až moc čekal na balón, před něj zničehonic vletěl Daler Kuzjajev a domácí kapitán sáhl k faulu ve středovém kruhu.
     
    60
    Míč ležící pár centimetrů od pravého konce pokutového území poslal do hry Fernandes. Luněv balón nevyboxoval, ale žádný ze soupeřů se k němu nedostal, aby mohl zblízka zakončovat.
     
    59
    Fjodor Smolov si doslova doskočil pro faul v podání Neta. Bývalý útočník Krasnodaru určitě chtěl penaltu, ale k zákroku došlo ještě na čáře.
    57. Arťom DZJUBA - 3:1
     
    57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí korunují vynikající vstup do druhé půle už svým třetím gólem! Prosadil se ruský obr ARŤOM DZJUBA, který skvěle načasoval náběh za stopery, hrudníkem si zpracoval nákop od Paredese a nelehkým halfvolejem zblízka propálil bezmocného Guilhermeho.
     
    56
    Šatov nedostal přesnou přihrávku na pravou stranu. Zpět do hry vhodí míč hostující obránce Idowu.
     
    55
    Opět to nebyl špatný centr od Paredese. K hlavičce se tentokrát dral Ivanović, ovšem těsně bránící Höwedes se o něj postaral.
     
    54
    Čorluka se postavil do dráhy letu centru od Igora Smolnikova. Zenit bude pokračovat rohovým kopem. Z toho posledního dal gól na 2:1.
     
    53
    Arťom Dzjuba byl bez podpory spoluhráčů, zleva tak musel jít sám do vápna, jenže náznak střely byl obranou Lokomotivu hned zneškodněný.
     
    52
    Sebastián Driussi si pokryl míč před blížícím se Höwedesem, který ho zezadu jasně fauloval. Kopat se bude proti Guilhermeho brance.
     
    51
    Paredesova naivní kolmice k nikomu v modrém nedorazila. Moskvané otočili hru, nicméně zdvojený Fernandes se dostal jen k půlící čáře.
     
    50
    Prakticky ihned po rozehrávce Lokomotiv přišel o míč a po trochu nešťastném skluzu Idowa měl ve vápně co dělat s urostlým Dzjubou.
    48. Alexandr JEROCHIN - 2:1
     
    48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Zenit si bere svůj náskok zpět! Leandro Paredes zprava kroutil míč směrem od branky, defenziva Lokomotivu přitom trestuhodně neuhlídala ALEXANDRA JEROCHINA, který čelem trkl do balónu a Guilherme se po něm natahoval marně.
     
    48
    Aktivní nástup do druhé půle od Zenitu. První střela zpoza vápna šla mimo tři tyče, ale hráči v modrém po chvilce získali rohový kop, který se po zásahu Guilhermeho bude ještě opakovat.
     
    47
    Ani jeden z trenérů během poločasové přestávky nestřídal, a tak na obou stranách pokračují původní základní jedenáctky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi vynikající první poločas, který musel bavit i ty nejméně zaujaté diváky. Obě ofenzivy hrají mnohem lépe než obrany, a tak sledujeme atraktivní útočný fotbal s mnoha šancemi. Skóre se poprvé měnilo ve třinácté minutě, kdy Šatov parádně zakroutil míč z dálky. Z vedení se Zenit ale neradoval dlouho, prakticky z následné akce totiž z další střely zpoza vápna vyrovnal Dmitrij Barinov. O něco více vzruchu bylo před Guilhermeho brankou, několik zmatků už ale Petrohrad neproměnil a naopak mohl být rád, že v závěru poločasu sám neinkasoval.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se 1 minuta.
     
    45
    Alexej Mirančuk rozehrál po zemi na Ignatěva. Až on posílal do vápna centr, který domácí obrana odvrátila do zámezí.
     
    44
    Na konci čtyřiačtyřicáté minuty je nařízen další rohový kop v neprospěch petrohradského Zenitu. Luněv raději vyrazil nad břevno padající list od Mirančuka.
     
    43
    Další práce pro domácího gólmana. Jeho spoluhráči nejprve ubránili roh, ale pak dali čas a prostor Fernandesovi, jehož pokus zpoza vápna Luněv pokryl.
     
    42
    Dmitrij Barinov se dostal ke střele ze stejné pozice, jako před jeho vyrovnávajícím gólem. Opět to byl přízemní pokus, ovšem Luněv se natáhl k pravé tyči a do brány ho nepustil.
     
    41
    S bráněním následného rohu už Moskvané takové problémy neměli a sami se mohou po delší době podívat na útočný výlet.
    40. Alexandr Jerochin (PET)
     
    40
    Velká šance Zenitu! Ten zaútočil po pravé straně, odkud přiletěla za vzdálenější tyč dobrá přízemní přihrávka, která skončila u Jerochina, jenže ten zleva opět napálil výborného Guilhermeho!
     
    39
    Obrana Lokomotivu trochu přestala hrát v době, kdy měla práci ve vlastním vápně. Šatov tak mohl střílet, ale poslal míč přesně na Guilhermeho.
     
    37
    Kuzjajev na levé straně poslal balón na Nabiullina, kterému se však postavil do cesty Höwedes a nepustil ho dovnitř velkého vápna.
     
    36
    Nakonec to nebude tak vážné, jak to v první chvíli vypadalo. Čorluka se během krátké chvíle do hry vrátí.
     
    35
    Hlavní rozhodčí rychle volá na hřiště realizační tým Lokomotivu, který se bude muset postarat o Vedrana Ćorluku. Chorvatského obránce nešťastně trefil loktem do obličeje vlastní spoluhráč Kvěrkvelija.
     
    34
    Luněv vyboxoval centr z rohového kopu před vápno, kde už se rýsoval rychlý kontr Zenitu, ale ten se nekonal kvůli žlutému faulu Ignatěva.
     
    34
    Denisov dával do vápna svižný nákop, který skončil u Paredese. Ten nic nevymýšlel a zahrál na rohový kop.
     
    33
    Souboj mezi Fernandesem a Paredesem byl posouzen jako faul domácího středopolaře. Moskvané mají výhodu standardní situace.
     
    32
    Oleg Šatov pokazil centr z pravého křídla a hned se omlouval několika kolegům ve vápně, kteří ani nemohli jít do hlavičkového souboje.
     
    31
    Alexej Mirančuk přihrál ke kraji velkého vápna na Smolova, který z pravé strany zkoušel křižnou střelu, ale té nedal prakticky žádnou razanci, aby mohl usilovat o překonání Luněva.
     
    30
    Hned dvakrát se rychle letící míč dostal do pokutového území. Hráči Lokomotivu ho ale vždy odehráli a vše skončilo faulem na Fernandese, který se v první třetině zápasu prakticky vůbec nedostal do hry.
     
    29
    Na karty je rychle srovnáno. Leandro Paredes dostal zezadu nakopáno od Dmitrije Barinova.
     
    28
    Dzjuba si vymodlil faul v boji o míč u půlící čáry. Dopředu se tak rychle valí modrá útočná vlna.
     
    27
    První žlutou kartu dostává Kuzjajev, který hodně špatně načasoval obranný zákrok na Alexeje Mirančuka a kopl jej do nohy.
     
    26
    Nabiullinův dlouhý aut z levé strany spadl jen ke kopačkám jednoho z obránců Lokomotivu, který nedokázal smysluplně rozehrát a o míč zase přišel.
     
    25
    Hned dva domácí fotbalisté skončili u středového kruhu na zemi po tvrdších zákrocích. Ten druhý už byl posouzen jako faul a Guilherme tak musí být znovu v pozoru.
     
    24
    Další snažení Zenitu po pravém křídle Lokomotiv ubránil s větším přehledem. Následuje odkop od branky brazilského rodáka Guilhermeho.
     
    23
    Znovu v akci Arťom Dzjuba, který díky urostlé postavě odmítl hned dva obránce, ale z nulového úhlu pak poslal míč do boční sítě.
     
    22
    Dzjuba netradičně centroval do pokutového území, jenomže v něm svůj úkol splnil dobře postavený Benedikt Höwedes, který balón resolutně odkopl do bezpečí.
     
    21
    Ivanović přenesl těžiště hry do pravého křídla, kde přesně našel Šatova, ale ten ve spolupráci se Smolnikovem celou akci zpomalil.
     
    20
    Kdo čekal poklidnější průběh zápasu, tak se hodně mýlil. V úvodu se hraje ve velmi dobrém tempu a k vidění bylo už několik gólů i dalších šancí.
     
    19
    Dzjuba potáhl míč před pokutové území, kde našel volného Driussiho. Jeho střela ze čtrnácti metrů proletěla těsně vedle hostující brány.
    17. Dmitrij BARINOV - 1:1
     
    17
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Další parádní fotbalový moment znamená velmi rychle srovnání na 1:1! Denisov si zasekl míč na levačku a tím ošálil hned několik soupeřů najednou. Poté přihrál pod sebe na DMITRIJE BARINOVA, jehož dalekonosný přízemní pokus zapadl k levé tyči ebzmocného Luněva.
     
    16
    Málem to bylo o dvě branky! Centr z pravé strany nadělal obraně Lokomotivu obrovské starosti. Jerochin a po něm Šatov zakončovali z menší trmy vrmy, ale Guilherme svůj tým podržel.
     
    15
    Ignatěv fauloval Nabiullina a Zenit má další útočný pokus. Místo náokopu do vápna nicméně přišla přihrávka do zadních řad.
    13. Oleg ŠATOV - 1:0
     
    13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se ve třinácté minutě dostávají do vedení! OLEG ŠATOV dostal míč na levou stranu, kde si ho navedl na pravačku a krásným dalekonosným kopem, který připomínal spíše centr, nasměroval balón k vzdálenější tyči!
     
    12
    Přihrávka Denisova před domácí branku neprošla. Míč pak zachytil Dzjuba, jenže Moskvané mu ho rychle sebrali.
     
    11
    Až teď Elmir Nabiullin centroval z hloubi pole a našel Driussiho, který hlavičkoval z velké dálky a Guilherme tak měl poměrně snadnou práci.
     
    10
    Stále je Lokomotiv v plném počtu na vlastní půlce a domácí jen těžce hledají mezery, kterými by prošli blíže Guilhermeho brány.
     
    8
    Poprvé se hra trochu uklidnila. S míčem opět operují domácí, ale zatím se nachází jen okolo středového kruhu.
     
    7
    Znovu Ignatěv, který se ocitl u pravé autové čáry, ale tam si naběhl do zpevněného Lenadra Paredese.
     
    6
    Vladislav Ignatěv si dobře kryl míč před Jerochinem, který si pomohl faulem. Zpoza půlící čáry rozehrává Lokomotiv.
    Úvodní choreo fanoušků Petrohradu

     
    5
    Centr Smolnikova sice letěl někam k penaltovému bodu, ale u něj ho zlikvidoval hlavičkující stoper Kvěrkvelija.
     
    4
    Fernandes zaútočil do nekompletní obrany Zenitu. Alexej Mirančuk mu balón vrátil a následovala přihrávka do druhé vlny, odkud nepřesně pálil Barinov.
     
    3
    Sebastián Driussi chtěl centrovat z levé strany, jenže do cesty se mu postavil Höwedes, který míč zastavil tak šikovně, že se nebude konat ani roh.
     
    2
    První práce pro Luněva, který dobře přečetl hru a vystartoval proti nákopu určenému pro Smolova, před kterým míč sebral.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali hosté, kteří nastupují v červených, zatímco domácí v kompletně modrých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Zenit Petrohrad: Luněv – Smolnikov, Ivanović (C), Neto, Nabiullin – Šatov, Paredes, Kuzjajev, Jerochin – Dzjuba, Driussi.
    Náhradníci: M. Keržakov, Lodygin – Aňukov, Hernani, J. Černov, Kokorin, Kranevitter, Mak, Mammana, Marchisio, M. Mevlja, A. Zabolotnyj.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatěv, S. Kvěrkvelija, Ćorluka, Höwedes, Idowu – Al. Mirančuk, Igor Denisov (C), Barinov, Manuel Fernandes – Smolov.
    Náhradníci: Kočenkov, Medveděv – Lysov, Éder, An. Mirančuk, Michalik, Rotenberg, Tarasov, Žemaletdinov.

    Rozhodčí: Galimov – Nazarov, Širjajev.
     
    Vzájemné zápasy

    05.05.2018 Lok. Moskva – Zenit 1:0
    29.10.2017 Zenit – Lok. Moskva 0:3
    21.05.2017 Lok. Moskva – Zenit 0:2
    30.07.2016 Zenit – Lok. Moskva 0:0
    15.05.2016 Zenit – Lok. Moskva 1:1
     
    FK Lokomotiv Moskva

    Jestli se někde dá mluvit o mistrovské kocovině, tak je to u Lokomotivu, který po oslavách titulu herně i výsledkově střádá. Moskvané během sedmi kol nastříleli pouze pět branek a urvali dvě těsná vítězství nad Samarou a Machačkalou. Reprezentační pauzu Lokomotiv orámoval prohrou v Krasnodaru, po které v městském derby remizoval 1:1 s Dinamem Moskva. Do zápasu se Zenitem Petrohrad jdou obhájci titulu až z jedenáctého místa a zároveň s hodně pošramoceným sebevědomím, kterému vůbec nepomohla ani premiéra v Lize mistrů, ve které Lokomotiv nestačil na Galatasaray Istanbul 0:3.
     
    FK Zenit Petrohrad

    Svěřenci hlavního kouče Sergeje Semaka zatím mají v běžící sezóně vynikající formu. V rámci předkol Evropské ligy sice dvakrát prohráli, ale ani to jim nezabránilo postoupit do základní skupiny, ve které se Zenit dvakrát setká také s pražskou Slavií. V nejvyšší ruské lize je Petrohrad jediným neporaženým klubem, ze sedmi zápasů ztratil jen dva body, když remizoval 0:0 se Spartakem Moskva. Po reprezentační přestávce se Zenit představil na hřišti Orenburgu, kde ubojoval nepříliš přesvědčivou výhru 2:1 a vybudoval si tak na čele už pětibodový náskok před druhým Spartakem.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu z velmi očekávaného zápasu osmého kola ruské Premier ligy. Od patnácti hodin a třiceti minut se můžeme těšit na šlágr mezi Zenitem Petrohrad a Lokomotivem Moskva!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Michal Břuchanský

    Góly: 13. Šatov (Nabiullin), 48. Jerochin (Paredes), 57. Dzjuba (Paredes), 64. Šatov (Jerochin), 90. Driussi – 17. Barinov (Igor Denisov), 74. Al. Mirančuk (An. Mirančuk), 86. Smolov

    Karty:   27. Kuzjajev (PET), 87. Hernani (PET), 90+1. Driussi (PET) – 29. Barinov (LMO), 34. Ignatěv (LMO), 72. Idowu (LMO), 80. Tarasov (LMO)   82. Tarasov (LMO)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 9:9. Střely mimo: 9:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:15.
    Zenit Petrohrad: Luněv – Smolnikov, Ivanović (C), Neto, Nabiullin – Šatov (68. Marchisio), Paredes, Kuzjajev (73. Hernani), Jerochin – Dzjuba, Driussi (90+2. Kokorin).
    Náhradníci: M. Keržakov, Lodygin – Aňukov, Hernani, J. Černov, Kokorin, Kranevitter, Mak, Mammana, Marchisio, M. Mevlja, A. Zabolotnyj.

    Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatěv (70. An. Mirančuk), S. Kvěrkvelija, Ćorluka (78. Tarasov), Höwedes, Idowu – Al. Mirančuk, Igor Denisov (C), Barinov, Manuel Fernandes – Smolov.
    Náhradníci: Kočenkov, Medveděv – Lysov, Éder, An. Mirančuk, Michalik, Rotenberg, Tarasov, Žemaletdinov.

    Rozhodca: Galimov – Nazarov, Širjajev

    Diváci: 50 193