Nemecko – Česko 3:2 (kon.)
koniec
Nemecko
3:2 (1:1)
Česko
cz Piatok 07.09.2018, 18:00 • Waldstadion an der Kaiserlinde • U20 Elite Tournament • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    65. DAFERNER - 3:2
     
    65
    Německo právě vstřelilo branku!
    Bohužel, domácí během krátké chvíle otáčejí stav zápasu! Rohový kop směřoval do malého vápna, kde byl jako první u míče Šašinka. Jeho odvrácení ale našlo pouze hlavu CHRISTOPHA DaFENERA, který bez váhání zamířil mimo Jedličkův dosah.
    62. ITTER - 2:2
     
    62
    Německo právě vstřelilo branku!
    Máme opět vyrovnáno! Kousek za pokutovým územím měl GIAN-LUCA ITTER spoustu času na střelu z velké dálky, jeho rána se štěstím skončila až v síti. Do dráhy letu míče možná strčil kopačku jeden z protihráčů.
    46. ŽITNÝ - 1:2
     
    46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborný vstup naší reprezentace do druhého poločasu! PATRIK ŽITNÝ se zjevil sám v pokutovém území, odkud bodlem překonal německého brankáře.
    41. ÖZCAN - 1:1
     
    41
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tohle byla zasloužená branka v podání domácích! Do pokutového území přiletěl nadýchaný centr, na který si na hranici malého vápna naskočil SALIH ÖZCAN. Domácí záložník uklidil míč k tyči, kam se vrhl také Jedlička. Český brankář ale nedokázal hlavičku zneškodnit.
    18. ŠAŠINKA - 0:1
     
    18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu úvodní branka dnešního zápasu! Do pokutového území připlachtil centrovaný balón, na který si naskočil ONDŘEJ ŠAŠINKA, jehož hlavička směřovala bezpečně ke vzdálenější tyči. Domácí brankář se za tímto projektilem pouze ohlédl!

    David Suchý

    Góly: 41. Özcan, 62. Itter, 65. Daferner – 18. Šašinka, 46. Žitný

    Karty:   22. Douděra (CZE), 35. Havelka (CZE), 82. Jedlička (CZE), 90+1. Růsek (CZE)

    Nepremenená penalta: 74. Janošek (CZE), brankár Dahmen zneškodnil


    Nemecko:
    Česko: Jedlička – Holík, Chaluš, Král, Granečný – Janošek (82. Bucha), M. Sadílek (75. Růsek) – Douděra (66. Rychnovský), Havelka, Žitný (82. Pfeifer) – O. Šašinka