Valladolid – Barcelona 0:1 (kon.) | Espanyol – Valencia 2:0 (kon.) | Sevilla – Villarreal 0:0 (kon.)
Girona – Real Madrid 1:4 (kon.)
koniec
Girona FC
1:4 (1:1)
Real Madrid
Nedeľa 26.08.2018, 22:15 • Estadio Municipal de Montilivi, Girona • Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Výborný zákrok od Navasa! Kapitán domácich Granell to skúšal strelou z prvej, namieril to parádne, ale brankár Realu vyťahuje skvelý zákrok a zabránil tak aspoň kozmetickej úprave skóre! Kamera si potom vybrala Courtoisa na striedačke, ktorý márne čaká na príležitosť medzi troma žrďami.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Lucas Vázquez (Real Madrid CF).
     
    86
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Lucas Vázquez.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Karim Benzema (Real Madrid CF).
    80. Karim Benzema (REA) - 1:4
     
    80
    Real Madrid dal gól!
    Gól však prichádza na druhej strane a to znamená definitívne rozhodnutie tohto stretnutia! Domáci už útočili vo väčšom počte, začali riskovať a tak súper vpadol do otvorenej obrany. Pred bránou domácich prišla presná prihrávka na KARIMA BENZEMU a ten umiestnil loptu do siete – 1:4! Situáciu ešte posudzoval videorozhodca, či sa nejednalo o ofsajd, ale gól je napokon uznaný.
     
    79
    Mohlo však byť znížené! Borja Garcia si krásne nabehol na prihrávku v pokutovom území, ale jeho pokus k ľavej tyčke vytesnil do bezpečia brankár Navas!
     
    79
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Pedro Porro, prichádza Aday.
     
    77
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Luka Modrić.
     
    71
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Aleix Garcia, prichádza Pere Pons.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF).
     
    64
    Žltú kartu dostáva Marc Muniesa (Girona FC).
     
    63
    Žltú kartu dostáva Bernardo Espinosa (Girona FC).
     
    60
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marcelo, prichádza Raphaël Varane.
    Gareth Bale (REA) - 1:3
     
    59
    Real Madrid dal gól!
    Gól však prichádza na druhej strane a toto už nevyzerá pre domácich najlepšie! Útočil síce domáci celok, ale stratil loptu a nestihol sa v dostatočnom počte vrátiť na svoju polovicu. GARETH BALE predviedol úspešné ťaženie na bránu súpera a zakončil ho aj gólom v Bunúovej sieti – 1:3!
     
    59
    No a veľa nechýbalo, aby bol stav zápasu opäť vyrovnaný! Portu sa skvelo zbavil v pokutovom území Carvajal, ale Navas išiel včas z brány a zabránil Portovi skórovať.
     
    58
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Anthony Lozano, prichádza Cristhian Stuani.
     
    52
    Real Madrid dal gól!
    Teraz si loptu na biely bod postavil KARIM BENZEMA a bol podobne úspešný ako Ramos v prvom polčase! Bunú si vybral opačnú stranu a tak Real Madrid vyhráva o jeden gól – 1:2!
    Karim Benzema (REA) - 1:2
    52.
     
    52
    Tak to sa len tak často nevidí! Real Madrid získava druhý pokutový kop v tomto zápase a má tak šancu otočiť vývoj stretnutia vo svoj prospech! Previnilcom sa stal Pons, ktorý si v súboji počínal nedovolene.
    Sergio Ramos (REA) - 1:1
     
    39
    Real Madrid dal gól!
    No a aj sa tak stáva, tesne pred koncom prvého polčasu je stav zápasu vyrovnaný! Loptu si na biely bod postavil tradičný exekútor SERGIO RAMOS, zvolil zaujímavý rozbeh a napokon dloubáčkom alá Panenka poslal loptu do siete – 1:1!
    39.
     
    39
    Bola nariadená penalta pre Real Madrid! Hostia úspešne prenikli do pokutového územia, Muniesa poslal k zemi Asensia a hostia majú veľkú šancu vyrovnať. Celé to predchádzalo stopercentnej šanci Isca, ale je tu teda druhá možnosť na vyrovnanie.
     
    33
    Žltú kartu dostáva Pedro Porro (Girona FC).
     
    31
    Toto však už môžme označiť ako šancu pre hosťujúci celok! Ramos si výborne vyskočil na center od Marcela, ale jeho hlavička tesne míňa bránu súpera. Bunú tak ani v tomto prípade zasahovať nemusel.
    28.
     
    28
    A pri troške šťastia mohli navýšiť svoje vedenie! Sledovali sme ďalší vydarený rýchly útočný výpad domáceho celku, v pokutovom území následne smerovala lopta pred bránu súpera, ale Carvajal včas zasiahol. Keby sa tak nestalo, García by zakončoval do odkrytej brány!
     
    16
    Tím Girona práve strelil gól!
    Je tu otvárací gól tohto stretnutia a prekvapivo sa vedenia ujíma Girona! Domácim vyšiel rýchly brejk na výbornú, s loptou prenikol do pokutového územia Lozano ale jeho strela skončila len na Nachovi. K odrazenej lopte sa však ešte dostal BORJA GARCÍA, ktorý si zasekol obrancu a parádnou strelou pod brvno posiela Gironu do vedenia 1:0!
    16. Borja García (GIR) - 1:0
     
    15
    Toto už môžme označiť za prvú väčšiu príležitosť v tomto zápase! Sledovali sme peknú kombináciu hosťujúceho tímu, v pokutovom území Isco prihrával loptu na nabiehajúceho Asensia, ktorého pokus však ide vedľa brány domácich. Možno mohol radšej Asensio prenechať loptu Benzemovi, ktorý nemal takisto zlú pozíciu.
     
    9
    Benzema dopravil po úspešnej prihrávke za obranu súpera loptu do siete, ale je signalizovaný ofsajd. Postranný síce neragoval, ale videorozhodca všetko videl veľmi dobre a tak tento gól uznaný nebol, bolo to správne rozhodnutie.

    Miroslav Revaj

    Góly: 16. B. García – 39. Ramos (pen.), 52. Benzema (pen.), 59. Bale, 80. Benzema

    Karty:   33. Porro (GIR), 63. Espinosa (GIR), 64. Muniesa (GIR) – 67. Carvajal (REA), 85. Benzema (REA), 88. L. Vázquez (REA)


    Girona FC: Bunú – Porro (79. Aday), Espinosa, Juanpe, Muniesa – Pons, Timor, Granell (C) – Portugués, Lozano (58. Stuani), B. García.
    Náhradníci: Iraizoz – Alcalá, Aday, Aleix Garcia, Paik Seung-ho, Roberts, Stuani.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo (60. Varane) – Kroos, Casemiro – Bale (86. L. Vázquez), Isco (77. Modrić), Asensio – Benzema.
    Náhradníci: Courtois – Mayoral, Varane, M. Llorente, D. Ceballos, Modrić, L. Vázquez.

    Rozhodca: Martínez – Barbero, Noval