Valladolid – Barcelona 0:1 (kon.) | Espanyol – Valencia 2:0 (kon.) | Sevilla – Villarreal 0:0 (kon.)
Girona – Real Madrid 1:4 (kon.)
koniec
Girona FC
1:4 (1:1)
Real Madrid
Nedeľa 26.08.2018, 22:15 • Estadio Municipal de Montilivi, Girona • Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas zvládol lepšie Real Madrid, ktorý získal v 52. minúte aj druhý pokutový kop, ktorý Benzema úspešne využil a to sa ukázalo ako zlomový moment stretnutia. Zakrátko sa pridal gólovo aj Bale a svoj druhý gól v tomto zápase zaznamenal Benzema a tak hostia po výhre 4:1 získavajú druhé víťazstvo v novej sezóne. Girona nehrala až tak zle, ako hovorí výsledok, ale vyrobila dva pokutové kopy a hrubé chyby v obrane ju stáli body. Navas však vytiahol v bránke Realu dva dobré zákroky, čo však už bolo za rozhodnutého stavu.

    S týmto konštatovaním sa lúčim a prajem už dobrú noc, podobne aj úspešný štart do nového týždňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (00:08:10)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Už sa blíži aj koniec nadstaveného času, počkáme na záverečný hvizd rozhodcu, ktorý potvrdí tri body pre Real Madrid.
     
    90+1
    Výborný zákrok od Navasa! Kapitán domácich Granell to skúšal strelou z prvej, namieril to parádne, ale brankár Realu vyťahuje skvelý zákrok a zabránil tak aspoň kozmetickej úprave skóre! Kamera si potom vybrala Courtoisa na striedačke, ktorý márne čaká na príležitosť medzi troma žrďami.
     
    90
    Hlavnému rozhodcovi Martínez sa ešte zrejme domov nechce, druhý polčas predlžuje o 4 minúty!
     
    89
    Spomínaný riadny hrací čas sa už čoskoro naplní, čakáme na údaj o nadstavenom čase. Zrejem to však už hlavný rozhodca Martínez nebude chcieť zbytočne naťahovať.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Lucas Vázquez (Real Madrid CF).
     
    87
    Záver zápasu sa už nezadržateľne blíži, domáci zbabrali druhý polčas a po hrubých chybách tak prišli o bodový zápis s veľkým favoritom. Ostáva dohrať posledné minútky riadneho hracieho času.
     
    86
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Lucas Vázquez.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Karim Benzema (Real Madrid CF).
     
    84
    Ale aj domáci skúšajú aspoň kozmeticky upraviť skóre, ale majú to po celý druhý polčas náročné presadiť sa v útoku. Na ich strane môžme registrovať len jednu zaujímavú príležitosť, s ktorou si Navas poradil.
     
    83
    Real to však ešte skúša smerom dopredu, chcel by pridať nejaký ten gól navyše. Pomaly sa však blíži záver tohto stretnutia, zrejme sa ani nebude nadstavovať.
     
    81
    Zápas sa tak už bude len dohrávať, Real Madrid si pripíše druhé víťazstvo v novej sezóne. Skóre hovorí jasnou rečou, ale na ihrisku to až tak jednoznačne nevyzeralo. Dve penalty pre hostí a aj zvyšné dve gólové situácie boli po hrubých chybách.
    80. Karim Benzema (REA) - 1:4
     
    80
    Real Madrid dal gól!
    Gól však prichádza na druhej strane a to znamená definitívne rozhodnutie tohto stretnutia! Domáci už útočili vo väčšom počte, začali riskovať a tak súper vpadol do otvorenej obrany. Pred bránou domácich prišla presná prihrávka na KARIMA BENZEMU a ten umiestnil loptu do siete – 1:4! Situáciu ešte posudzoval videorozhodca, či sa nejednalo o ofsajd, ale gól je napokon uznaný.
     
    79
    Mohlo však byť znížené! Borja Garcia si krásne nabehol na prihrávku v pokutovom území, ale jeho pokus k ľavej tyčke vytesnil do bezpečia brankár Navas!
     
    79
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Pedro Porro, prichádza Aday.
     
    78
    Luka Modrić sa ihneď po svojom príchode na trávnik zapojil do útočnej akcie, prepracoval sa s loptou až do pokutového územia, ale jeho zakončenie zblokovala obrana súpera do bezpečia.
     
    77
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Luka Modrić.
     
    75
    Domáci sa presúvajú na útočnú polovicu a snažia sa tak niečo vymyslieť. Obrana súpera hrá však pozorne, v druhom polčase sa vážnejšej chyby nedopustila.
     
    74
    Útočné ťaženie hostí prerušuje nedovolený zákrok Krossa, k lopte sa tak dostáva domáci celok. Girona teda na nič nečaká a ihneď sa pokúša útočiť.
     
    73
    Postupne sa hostia snažili prebiť až na útočnú polovicu, ale skôr to vyzerá, že len chceli nazbierať cenné sekundy. Girona je tak stiahnutá na svojej polovici a to v čase, keď by potrebovala útočiť.
     
    72
    Real Madrid pri lopte a pochopiteľne sa nikam neponáhľa. Čas sa začína domácim pomaly krátiť, prehrávajú o dva góly a to so súperom akým je Biely balet.
     
    71
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Aleix Garcia, prichádza Pere Pons.
     
    70
    Pekná kombinácia zo strany hosťujúceho celku, Isco našiel Benzemu pred pokutovým územím, ten sa rozhodol pre prihrávku na Krossa, ale jeho nevydarený pokus končí len u brankára Bunúa.
     
    69
    Je to však o dva góly, takže domáci by mali čo najskôr dosiahnuť kontaktný gól, ak ešte pomýšľajú na bodový zápis z toho stretnutia. Majú to však veľmi náročné, súper ich do šancí nepúšťa.
     
    68
    Útočí však aj hosťujúci celok, ale teraz to Carvajal nezvládol a vyprodukoval len nepresnú prihrávku. Uvidíme, čo teraz vymyslí domáci celok, ktorý získal loptu na svoje kopačky.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF).
     
    66
    Girona sa však stále tlačí na útočnú polovicu, dopredu ju ženú aj domáci priaznivci na tribúne. Domáci nijak výrazne za súperom nezaostávajú, ale dve hrúbky v pokutovom území ich poriadne pribrzdili.
     
    65
    Bale zahrával zaujímavý priamy kop svojho celku, ale jeho prízemný pokus nebol úspešný. Hostia však ušetrili cenný čas na území svojho dnešného súpera.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Marc Muniesa (Girona FC).
     
    63
    Žltú kartu dostáva Bernardo Espinosa (Girona FC).
     
    62
    Preto aj prichádzajú časté útočné výpady domáceho celku, po jednom z nich to skúsil strelou z prvej Stuani, ale nemieril presne. Navas sa chystá k rozohrávke od svojej brány.
     
    61
    Uplynula teda hodina z tohto stretnutia, hostia vyhrávajú o dva góly a sú tak na najlepšej ceste za troma bodmi. Ideálne im zatiaľ vychádza druhý polčas, Girona však určite ešte svoje zbrane neskladá.
     
    60
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marcelo, prichádza Raphaël Varane.
    Gareth Bale (REA) - 1:3
     
    59
    Real Madrid dal gól!
    Gól však prichádza na druhej strane a toto už nevyzerá pre domácich najlepšie! Útočil síce domáci celok, ale stratil loptu a nestihol sa v dostatočnom počte vrátiť na svoju polovicu. GARETH BALE predviedol úspešné ťaženie na bránu súpera a zakončil ho aj gólom v Bunúovej sieti – 1:3!
     
    59
    No a veľa nechýbalo, aby bol stav zápasu opäť vyrovnaný! Portu sa skvelo zbavil v pokutovom území Carvajal, ale Navas išiel včas z brány a zabránil Portovi skórovať.
     
    58
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Anthony Lozano, prichádza Cristhian Stuani.
     
    58
    Po rohovom kope sa dostal k odrazenej lopte Lozano, ale nemieril presne a lopta končí u brankára Navasa, ktorý si tak po dlhej dobe siahol na loptu. Vyzerá to, že hostí ešte čaká poriadny boj o víťazstvo.
     
    57
    Teraz to bude rohový kop pre domáci celok, Marcelo odvrátil nebezpečný center na zadnú tyč. Girona môže pokračovať vo svojom nápore, Navas si organizuje spoluhráčov pred svojou bránou.
     
    56
    Stále to však zvláda veľmi úspešne, v druhom polčase ešte domáci nič zaujímavého nevymysleli. Majú však k dispozícii ešte dostatok času, aby aspoň vyrovnali.
     
    55
    Domáci sa usadili na území súpera, ale stále sa ťažko prebíjajú až do zakončenia. Real sa však musí brániť, čo počas stretnutia zvykom nebolo.
     
    54
    Girona sa snaží o rýchlu odpoveď, presúva sa s loptou na útočnú polovicu, ale musí sa dobíjať cez pozornú obranu súpera. Uvidíme, či ešte prídu nejaké gólové momenty.
     
    53
    Penalta to určite bola, o tom niet pochýb. Škoda však pre domáci celok, že dva takéto momenty zapríčinili, že musia doťahovať teraz oni náskok súpera. Nič však ešte nieje stratené.
     
    52
    Real Madrid dal gól!
    Teraz si loptu na biely bod postavil KARIM BENZEMA a bol podobne úspešný ako Ramos v prvom polčase! Bunú si vybral opačnú stranu a tak Real Madrid vyhráva o jeden gól – 1:2!
    Karim Benzema (REA) - 1:2
    52.
     
    52
    Tak to sa len tak často nevidí! Real Madrid získava druhý pokutový kop v tomto zápase a má tak šancu otočiť vývoj stretnutia vo svoj prospech! Previnilcom sa stal Pons, ktorý si v súboji počínal nedovolene.
     
    51
    Toto mohlo dopadnúť pre hostí veľmi zle, ale domácim nevyšla kombinácia a tak strácajú lopta. García si zle načasoval prihrávku na Muniesu.
     
    50
    Real postupnou kombináciu prenikol pred pokutové územie, ale bude z toho len odkop od brány Bunúa. Biela balet sa tak sťahuje späť na svoju polovicu.
    49.
     
    49
    Hostia sa pokúšajú postupnými prihrávkami preniknúť na útočnú polovicu, ale stopku im vystavje obrana súpera. Zatiaľ sa druhé dejstvo len rozbieha, nieje dôvod začať bezhlavo útočiť.
     
    48
    Girona tak nezačala druhý polčas najhoršie, dlho kombinovala na útočnej polovici, ale už je pri lopte jej dnešný súpera. Uvidíme, či si Real dokáže vypracovať ďalší nápor.
     
    47
    Teraz tu bol pád v pokutovom území Realu Madrid, ale penalta sa nepíska a do hry nezasiahol ani videorozhodca. Domáci chvíľu protestovali, ale hra plynie ďalej.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácemu tímu. Ani jeden z trénerov nestriedal, snáď uvidíme podobne zaujímavý futbal, ako tomu bolo aj v prvom polčase.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa čoskoro začne!
     
    Po prvom polčase je stav nerozhodný 1:1! Aktívnejšie začali v zápase podľa očakávania hostia, ale dlho sa nevedeli v útoku presadiť. Nečakane tak skóre stretnutia otvorili domáci futbalisti, keď rýchly brejk v pokutovom území presnou strelou pod brvno zakončil García a Girona viedla 1:0. Real však pokračoval vo svojom nápore, ale vyložené šance neprichádzali. V 39. minúte však Isco zaváhal pred brankárom domácich, ale Asensio bol pri snahe o dorážku faulovaný a tak hostia získali penaltu. Tú úspešne premenil Ramos a tak je všetko v druhom polčase stále otvorené. Začne sa približne o 23:16 a pozývam vás na jeho sledovanie!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Riadny hrací čas sa čoskoro naplní, očakávame údaj o nadstavenom čase. Ale zrejem to vyzerá len na kompletných 45 minút.
     
    43
    Útočné výpady sa teda striedajú v závere prvého polčasu, momentálne sú pri lopte hostia. Skôr to však už vyzerá, že prvé dejstvo tohto zápasu skončí nerozhodne.
     
    42
    Ešte sa podarilo zaútočiť domácim, Lozano si však nespracoval úspešne loptu a pripravil sa tak o pozíciu na zakončenie. Girona sa po inkasovanom góle osmelila aj smerom dopredu, snáď druhý polčas bude podobne zaujímavý.
     
    41
    Girona sa však dostala do útoku a zahrávala aj rohový kop. Center od Nogueho však nebol úspešný a lopta končí na kopačkách súpera. Tak sme ešte zvedaví, čo nám ponúkne záverečné minútky prvého dejstva.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne päť minút, hostia odkliali bránu súpera a začíname teda odznova. Tento gól je pre Real veľkým vykúpením, ak bude pokračovať vo svojom nápore, môžme byť ešte svedkami otočenia výsledky do konca prvej 45-minútovky.
    Sergio Ramos (REA) - 1:1
     
    39
    Real Madrid dal gól!
    No a aj sa tak stáva, tesne pred koncom prvého polčasu je stav zápasu vyrovnaný! Loptu si na biely bod postavil tradičný exekútor SERGIO RAMOS, zvolil zaujímavý rozbeh a napokon dloubáčkom alá Panenka poslal loptu do siete – 1:1!
    39.
     
    39
    Bola nariadená penalta pre Real Madrid! Hostia úspešne prenikli do pokutového územia, Muniesa poslal k zemi Asensia a hostia majú veľkú šancu vyrovnať. Celé to predchádzalo stopercentnej šanci Isca, ale je tu teda druhá možnosť na vyrovnanie.
     
    38
    Pre hostí by bolo ideálne, keby sa im podarilo vyrovnať ešte do konca prvého polčasu. Snažia sa o to rýchlymi útočnými výpadmi, domáca obrana hrá však stále veľmi pozorne.
     
    37
    Ďaleko sa však nedostali ani hostia, Bale sa previnil ostrým zákrokom a loptu teda získava domáci celok. Girona sa snaží hru presunú na polovicu súpera.
     
    36
    Real si však musí dávať pozor aj na rýchle brejky domáceho tímu. Teraz si to však futbalisti Girony pokazili sami, nepresnou prihrávkou v sľubne rozbehnutom útoku.
     
    35
    Pomaly sa blíži záverečná časť prvého polčasu, domáci stále vyhrávajú 1:0 a veľké problémy sa bránením tohto výsledku nemajú. Hostia sú často pri lopte, ale ich kombinácia až tak nebezpečná nieje.
     
    34
    Biely balet zahrával priamy kop z celkom zaujímavej pozície, ale prízemný center od Krossa do pokutového územia končí len u obrany súpera. Girona sa tak znova oslobodila.
     
    33
    Žltú kartu dostáva Pedro Porro (Girona FC).
     
    32
    Ale znova je pri lopte Real Madrid, ktorý sa pokúša o prienik na súperovu polovicu. Má to však čoraz viac náročné, pretože domáci hrajú v obrane kompaktne a dodržiavajú pokyny svojho trénera.
     
    31
    Toto však už môžme označiť ako šancu pre hosťujúci celok! Ramos si výborne vyskočil na center od Marcela, ale jeho hlavička tesne míňa bránu súpera. Bunú tak ani v tomto prípade zasahovať nemusel.
     
    30
    Hostia si však vyloženú gólovú šancu ešte nevypracovali. Majú problémy sa presadiť cez pozornú defenzívu súpera, k zakončeniu sa dostávajú len sporadicky.
     
    29
    Zatiaľ sa toto stretnutie vyvíja veľmi zaujímavo. Domáci sa pozorne bránia a hrozia z rýchlych brejkov, po jednom z nich sa aj ujali vedenia. Real Madrid tak stále musí doháňať náskok súpera.
    28.
     
    28
    A pri troške šťastia mohli navýšiť svoje vedenie! Sledovali sme ďalší vydarený rýchly útočný výpad domáceho celku, v pokutovom území následne smerovala lopta pred bránu súpera, ale Carvajal včas zasiahol. Keby sa tak nestalo, García by zakončoval do odkrytej brány!
     
    27
    Hostia ešte chvíľu kombinovali na útočnej polovici, ale nepodarilo sa im už nijak ohroziť svojho súpera a pri lopte je tak Girona. Domáci sa skúšajú takisto presadiť v útoku.
     
    26
    Isco našiel dobrou prihrávkou Krossa, ktorý si pristavil loptu a zaujímavý center vysielal do pokutového územia. Lopta však skončila len pri Espinosovi, ktorý ju upratal do bezpečia.
     
    25
    Na obraze hry sa tak nič nemení, ale ani na predbežnom skóre, ktoré hovorí v prospech domáceho celku. Už neraz sme sa vo futbale presvedčili, že sa hrá na góly a nie na držanie lopty či predvedenú hru.
     
    23
    Biely balet presúva kombináciu pred pokutové územie súpera, ale stále je to len výmena lôpt a nič zaujímavého neprichádza. V doterajšom priebehu hry si hostia vypracovali len jednu príležitosť na skórovanie.
     
    22
    Girona však zakladá po zisku lopty rýchle protiútoky, takže sa hostia musia mať na pozore aj v zadných radoch. Jedno zaváhanie sa už Realu Madrid dokonale vypomstilo.
     
    21
    Ani center od Krossa nebol úspešný, lopta končí za postrannou čiarou. Real Madrid si opäť vytvára potrebný tlak, ale domáci sa úspešne bránia a držia si tak svoje tesné vedenie.
     
    20
    Nacho skúšal centrovať pred bránu domácich, ale lopta končí len u Juanpeho. Girona tak drží loptu na svojich kopačkách a presúva hru ďalej o svojej brány.
     
    19
    Navyše teraz Girona zahrávala priamy kop na útočnej polovici, ale na Muniesov center vyštartoval Portugués príliš skoro a dostal sa tak do ofsajdovej pasce.
     
    18
    Domácim sa však stále darí úspešne eliminovať každý útok súpera, hostia sa teraz ďalej ako po stred poľa nedostávajú. Girona vysoko napáda a to robí súperovi problémy.
     
    17
    Tlak si vytvárali hostia, ale úvodný gól dáva teda domáci celok. To môže Girone len pomôcť, doteraz sa úspešne bránila a po vydarenom brejku je to razom veselšie. Do konca zápasu je však veľmi veľa času, Real bude určite stále útočiť.
     
    16
    Tím Girona práve strelil gól!
    Je tu otvárací gól tohto stretnutia a prekvapivo sa vedenia ujíma Girona! Domácim vyšiel rýchly brejk na výbornú, s loptou prenikol do pokutového územia Lozano ale jeho strela skončila len na Nachovi. K odrazenej lopte sa však ešte dostal BORJA GARCÍA, ktorý si zasekol obrancu a parádnou strelou pod brvno posiela Gironu do vedenia 1:0!
    16. Borja García (GIR) - 1:0
     
    15
    Toto už môžme označiť za prvú väčšiu príležitosť v tomto zápase! Sledovali sme peknú kombináciu hosťujúceho tímu, v pokutovom území Isco prihrával loptu na nabiehajúceho Asensia, ktorého pokus však ide vedľa brány domácich. Možno mohol radšej Asensio prenechať loptu Benzemovi, ktorý nemal takisto zlú pozíciu.
     
    14
    Ďalší nevydarený útok hosťujúceho celku, lopta končí len u brankára Bunúa. Opäť si však domáci dlho nezahrali a znova sa musia brániť útoku zo strany súpera.
     
    13
    Nič zaujímavého sme teda stále nevideli, ak nerátame ten ofsajd Benzemu. Sme však ešte len v trinástej minúte stretnutia, pokračuje hlavne dobíjanie domácich hradieb.
     
    12
    Biely balet presúva kombináciu na útočnú polovicu, ale opäť je z tohto priestoru vytláčaný. Girona sa nebojí vysoko dostupovať súpera a tak čakáme na prvý strelecký pokus.
     
    11
    Úvod zápasu je teda stále rovnaký, častejšie sú pri lopte hostia a snažia sa niečo vymyslieť cez postupné prihrávky. Pozorná obrana domácich však súpera do ničoho nepúšťa, ale čelí veľkému náporu.
     
    10
    K lopte sa tak na svojej polovici dostala Girona, ktorá sa aj pokúsila prekvapiť rýchlou útočnou akciou. Ďalej ako za stred poľa sa však domáci futbalisti nedostali, lopta je späť u súpera.
     
    9
    Benzema dopravil po úspešnej prihrávke za obranu súpera loptu do siete, ale je signalizovaný ofsajd. Postranný síce neragoval, ale videorozhodca všetko videl veľmi dobre a tak tento gól uznaný nebol, bolo to správne rozhodnutie.
     
    8
    Paradoxne však prvý rohový kop v tomto zápase zahrávala práve Girona. Domácim vyšiel rýchly brejk a tak mohli pohroziť od rohovej zástavky. Lopta však končí len pri obrancoch Realu Madrid.
     
    7
    Dlho si však futbalisti v červenom loptu neužili a opäť sledujeme kombináciu bieleho baletu. Hostia sa však zatiaľ cez pozornú obranu súpera nedostali, ale držia domácich pod tlakom.
     
    6
    Bale centroval pred bránu domáceho celku, ale lopta končí len u brankára Bunúa, ktorý tak včas zažehnal rodiace sa nebezpečenstvo. Girona sa už snaží upokojiť hru a hrať s loptou čo najdlhšie.
     
    5
    Futbalisti Girony sa snažia stále o vysoké napádanie, Lozano sa však teraz previnil nedovoleným zákrokom a lopta tak stále ostáva na kopačkách Realu Madrid.
     
    4
    Domáci Timor vyhral hlavičkový súboj, ale k lopte sa už nedostal. Tá končí len u Nacha Fernándeza a ten už ju posúva na svojich spoluhráčov. Opatrný úvod hosťujúceho celku, zatiaľ sa však určite nemusí ani jeden celkom nikam ponáhľať.
     
    3
    Stále sledujeme výmenu lôpt v podaní hosťujúceho celku, Real Madrid však už vytiahol svoju kombináciu vyššie a operuje na útočnej polovici. Girona sa teda musí brániť, dobe však pokrýva svoje územie.
     
    2
    Biely balet sa zatiaľ nikam neponáhľa, kombinuje na svojej polovici a snaží sa zaútočiť cez postupné prihrávky. Girona však na nič nečaká a okamžite sa snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop obstarali hráči Realu Madrid, ktorí odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch. Domáci celok bude o body s veľkým favoritom bojovať v červených dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný už neskorý futbalový večer. O malú chvíľu sa na Estadio Municipal de Montilivi v Girone odohrá stretnutie, v ktorom domáci celok Girona FC privíta Real Madrid. Zostavy oboch celkov sú už známe a môžte si ich teda podrobne naštudovať. Favoritom by mali byť hosťujúci futbalisti, ale stále je to len druhý zápas v novom ročníku a v hre sú teda aj možné prekvapenia. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Martínez – Barbero, Noval. Všetko je už teda na toto stretnutie pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Opäť sa tak prihlásime tesne pred výkopom.
     
    Úvodné zostavy:

    Girona FC: Bunú – Porro, Espinosa, Juanpe, Muniesa – Aleix Garcia, Timor, Granell (C) – Portugués, Lozano, B. García

    Náhradníci: Iraizoz – Pons, Alcalá, Stuani, Aday, Roberts

    Real Madrid CF: Navas – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo – Kroos, Casemiro – Bale, Isco, Asensio – Benzema

    Náhradníci: Courtois – Mayoral, Varane, M. Llorente, D. Ceballos, Modrić, L. Vázquez

    Rozhodca: Martínez – Barbero, Noval
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Girona FC a Real Madrid CF. Zápas sa začína o 22:15.

    Španielska Primera Division bude pokračovať cez víkend svojim druhým kolom, tradične sú však zápasy rozdelené na tri dni od piatka do pondelka. V tomto prenose zavítame na Estadio Municipal de Montilivi v Girone, kde domáci celok privíta Real Madrid.

    Girona FC:
    Domáci futbalisti boli v minulej sezóne nováčikom, ale túto úlohu zvládli výborne. Girona sa vyhla záchranárskym prácam a obsadila konečné desiate miesto, teda presný stred tabuľky. Vstup do novej sezóny Girone celkom vyšiel, keď v domácom zápase remizovala 0:0 s Valladolidom. Prvý bodový zápis tak už domáci majú, ale čakajú na prvý presný zásah v novej sezóne.

    Real Madrid CF:
    Každoročný favorit na zisk majstrovského titulu zaznamenal vo svojom kádri veľké zmeny, odišiel tréner Zidane a aj najväčšia hviezda Cristiano Ronaldo. V uplynulej sezóne vybojoval Real tretie miesto, ale určite má v novom ročníku La Ligy vyššie ciele. Vstup mal Biely balet úspešný, keď doma zdolal Getafe 2:0.

    Ešte je takto v úvode novej sezóny ťažko favorizovať jeden či druhý celok, ale predsa len je miernym favoritom Real Madrid. Girona hrá však doma, kde sa bude snažiť opäť bodovať. Snáď sa teda máme na čo tešiť.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 22:15.

    Miroslav Revaj

    Góly: 16. B. García – 39. Ramos (pen.), 52. Benzema (pen.), 59. Bale, 80. Benzema

    Karty:   33. Porro (GIR), 63. Espinosa (GIR), 64. Muniesa (GIR) – 67. Carvajal (REA), 85. Benzema (REA), 88. L. Vázquez (REA)


    Girona FC: Bunú – Porro (79. Aday), Espinosa, Juanpe, Muniesa – Pons, Timor, Granell (C) – Portugués, Lozano (58. Stuani), B. García.
    Náhradníci: Iraizoz – Alcalá, Aday, Aleix Garcia, Paik Seung-ho, Roberts, Stuani.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo (60. Varane) – Kroos, Casemiro – Bale (86. L. Vázquez), Isco (77. Modrić), Asensio – Benzema.
    Náhradníci: Courtois – Mayoral, Varane, M. Llorente, D. Ceballos, Modrić, L. Vázquez.

    Rozhodca: Martínez – Barbero, Noval