Valladolid – Barcelona 0:1 (kon.) | Espanyol – Valencia 2:0 (kon.) | Sevilla – Villarreal 0:0 (kon.)
Girona – Real Madrid 1:4 (kon.)
koniec
Girona FC
1:4 (1:1)
Real Madrid
Nedeľa 26.08.2018, 22:15 • Estadio Municipal de Montilivi, Girona • Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
    80. Karim Benzema (REA) - 1:4
     
    80
    Real Madrid dal gól!
    Gól však prichádza na druhej strane a to znamená definitívne rozhodnutie tohto stretnutia! Domáci už útočili vo väčšom počte, začali riskovať a tak súper vpadol do otvorenej obrany. Pred bránou domácich prišla presná prihrávka na KARIMA BENZEMU a ten umiestnil loptu do siete – 1:4! Situáciu ešte posudzoval videorozhodca, či sa nejednalo o ofsajd, ale gól je napokon uznaný.
    Gareth Bale (REA) - 1:3
     
    59
    Real Madrid dal gól!
    Gól však prichádza na druhej strane a toto už nevyzerá pre domácich najlepšie! Útočil síce domáci celok, ale stratil loptu a nestihol sa v dostatočnom počte vrátiť na svoju polovicu. GARETH BALE predviedol úspešné ťaženie na bránu súpera a zakončil ho aj gólom v Bunúovej sieti – 1:3!
     
    52
    Real Madrid dal gól!
    Teraz si loptu na biely bod postavil KARIM BENZEMA a bol podobne úspešný ako Ramos v prvom polčase! Bunú si vybral opačnú stranu a tak Real Madrid vyhráva o jeden gól – 1:2!
    Karim Benzema (REA) - 1:2
    Sergio Ramos (REA) - 1:1
     
    39
    Real Madrid dal gól!
    No a aj sa tak stáva, tesne pred koncom prvého polčasu je stav zápasu vyrovnaný! Loptu si na biely bod postavil tradičný exekútor SERGIO RAMOS, zvolil zaujímavý rozbeh a napokon dloubáčkom alá Panenka poslal loptu do siete – 1:1!
     
    16
    Tím Girona práve strelil gól!
    Je tu otvárací gól tohto stretnutia a prekvapivo sa vedenia ujíma Girona! Domácim vyšiel rýchly brejk na výbornú, s loptou prenikol do pokutového územia Lozano ale jeho strela skončila len na Nachovi. K odrazenej lopte sa však ešte dostal BORJA GARCÍA, ktorý si zasekol obrancu a parádnou strelou pod brvno posiela Gironu do vedenia 1:0!
    16. Borja García (GIR) - 1:0

    Miroslav Revaj

    Góly: 16. B. García – 39. Ramos (pen.), 52. Benzema (pen.), 59. Bale, 80. Benzema

    Karty:   33. Porro (GIR), 63. Espinosa (GIR), 64. Muniesa (GIR) – 67. Carvajal (REA), 85. Benzema (REA), 88. L. Vázquez (REA)


    Girona FC: Bunú – Porro (79. Aday), Espinosa, Juanpe, Muniesa – Pons, Timor, Granell (C) – Portugués, Lozano (58. Stuani), B. García.
    Náhradníci: Iraizoz – Alcalá, Aday, Aleix Garcia, Paik Seung-ho, Roberts, Stuani.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo (60. Varane) – Kroos, Casemiro – Bale (86. L. Vázquez), Isco (77. Modrić), Asensio – Benzema.
    Náhradníci: Courtois – Mayoral, Varane, M. Llorente, D. Ceballos, Modrić, L. Vázquez.

    Rozhodca: Martínez – Barbero, Noval