Juventus – Bayern 2:0 (kon.) | Dortmund – Benfica 2:2 (3:4 po pen.) | Manchester City – Liverpool 1:2 (kon.)
AS Rím – Tottenham 1:4 (kon.) | AC Miláno – Manchester United 1:1 (8:9 po pen.) | Atlético Madrid – Arsenal 1:1 (3:1 po pen.)
koniec po penal. (8:9)
AC Miláno
1:1 (1:1)
Manchester United
cz Štvrtok 26.07.2018, 05:05 • Qualcomm Stadium, San Diego • International Champions Cup • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 05:05.
     
    V přátelském utkání se proti sobě utkají týmy AC Milán a Manchester United. Naposled spolu tato mužstva hrála před osmi lety v osmifinále Ligy mistrů, kde nejprve United zvítězil na půdě Milánu 3:2 a poté dominoval na Old Trafford vítězstvím 4:0. Nyní se bude hrát na stadionu Qualcomm v San Diegu. Tento stadion nabídne kapacitu pro 70 561 diváků.
     
    AC Milán:

    AC Milán v posledních letech nepředvádí takové výkony jako kdysi a v loňské sezóně se umístil na šestém místě s šedesáti čtyřmi body, čímž si zajistil skupinovou fázi v Evropské lize. Ovšem Italský celek potrestala disciplinární komise fotbalové unie UEFA za porušení pravidel finančního fair play a nahradit je mělo Bergamo, ale nakonec je vše jinak, jelikož se klub odvolal k arbitráži, která sice připustila, že pravidlo porušeno bylo, ale trest považuje za nepřiměřený a Milánští tak v Evropské lize bojovat budou. V letošní přípravě se Milánský klub utkal zatím s jedním soupeřem a to italskou Novarou, které sestoupila až do třetí ligy. Ve 23. minutě poslal AC Milán do vedení Suso a tři minuty před přestávkou se prosadil i Calabria. Ve druhé půli branka ovšem nepadla a Milán tak vyhrál 2:0. Hlavním trenérem je Gennaro Gattuso.
     
    Manchester United:

    Manchester United se pod Mourinhem pomalu zvedá opět na výsluní a v loňské sezóně skončil nad druhém místě s osmdesáti jedna body. V Lize mistrů ovšem vypadl už v osmifinále se španělskou Sevillou, která nejprve na své půdě bezbrankově remizovala a poté překvapila šokem, když vyhrála v divadle snů na Old Traffordu 2:1. Rudí ďábli se v FA Cupu probojovali až do finále, kde ovšem prohráli s Chelsea, když se o jedinou branku postaral belgičan Hazard z pokutového kopu. V letní přípravě United sehrál dva zápasy. Nejprve s Club America, ovšem v 59. minutě šel tento mexický tým do vedení a v 78. minutě tak musel zachraňovat alespoň remízu Mata. Ve druhém utkání už se očekávala výhra, jelikož se Manchester utkal s aktuálně posledním týmem Západní konference San Jose Earthquakes. Ovšem i přes možnosti na obou stranách dopadl zápas bezbrankově. „Nejsme tým. Jsme jen skupinka hráčů z různých týmů. Někteří jsou hráči prvního týmu, pak tady jsou hráči mladší 23 let, někteří se vrátili z hostování, jiní zase odejdou na hostování. Jsou tady i hráči z osmnáctky. Nemáme tady tým, který by dokázal hrát lépe, než jsme hráli dnes. Ale byl to jen další trénink,“ prohlásil portugalský kouč Red Devils.


     
    Úvodní sestavy:

    AC Milán: Donnarumma G. – Abate, Musacchio, Bonucci (C), Calabria – Kessie, Locatelli, Bertolacci – Suso, Cutrone, Calhanoglu
    Náhradníci: Donnarumma A., Reina – Antonelli, Bellodi, Bonaventura, Borini, Brescianini, Halilovič, Kalinič, Mauri, Rodriguez, Romagnoli, Silva, Simič, Torrasi, Tsadjout, Zapata

    Manchester United: Grant – Darmian (C), Smalling, Bailly, Shaw – McTominay, Tuanzebe, Pereira, Herrera – Sanchez, Mata
    Náhradníci: Castro, Bohui, Fosu-Mensah, Garner, Gomes, Greenwood, Hamilton, Chong, Martial, Matič, Mitchell, Valencia, Williams.
     
    Hráči již jdou na hrací plochu a za chvíli bude moct utkání začít. AC Milán dnes nastoupil v bílých dresech, zatímco Manchester United v červených.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali Milánští, ale následně se právě domácí provinili faulem a Manchester United tak získal volný kop, který bude zahrávat Mata.
     
    2
    Následný centr z volného kopu Maty šel do vápna, ovšem tam ho hlavou odehrál do zámezí domácí hráč a rudí ďábli zůstanou u míče v podobě rohového kopu.
     
    3
    Následný roh ovšem žádné zakončené nepřinesl, ale u míče je stále United, který je od začátku utkání velmi aktivní.
     
    4
    McTominay se sice dostal ke střele zpoza vápna, ale tento pokus viděl Donnarumma a s ránou k levé tyči si nadvakrát poradil.
     
    5
    Bertolacci dostal přihrávku za obranu, ale jeho následné zakončení, které skončilo v boční síti bylo navíc, jelikož pomezní rozhodčí zvedl praporek a signalizoval ofsajdové postavení.
     
    6
    AC Milán sice poslal centr do vápna z levé strany, ale ten skončil jen na hlavě hostujícího obránce, který ho odhlavičkoval.
     
    7
    Darmian si zpracoval míč a odcentroval z pravé strany, ale to se mu příliš nepovedlo. Ovšem po chvíli se Suso provinil faulem a následuje přímý kop pro Manchester United.
     
    8
    K exekuci této standardní situace se postavil Alexis Sánchez, jehož střela překonala stojící zeď a letěla k levé tyči, ale tam míč vyrazil pěkným zákrokem Donnarumma.
     
    9
    Následný roh Manchesteru nic velkého nenabídl a následně získali Milánští autové vhazování.
     
    10
    McTominay byl zfaulován ve středu hrací plochy a míč tak mají na svých kopačkách zpátky hráči Manchesteru United.
     
    11
    United ovšem ztratil míč deset metrů za polovinou a po chvíli se nakonec dostal ke střele Kessie, ale ta byla hodně nepovedená a skončila pouze u fanoušků.
     
    12
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Rudí ďábli jdou do vedení! McTominay vyhrál hlavičkový souboj na polovině hrací plochy, následně Mata předvedl naprosto fantastickou přihrávku za obranu z jedného doteku a ALEXIS SÁNCHEZ v zakončení zachoval klidnou hlavu, když střelu umístil k pravé tyči. Asistence: Mata.
    12. Alexis SÁNCHEZ - 0:1
     
    13
    U míče jsou Milánští, kteří kombinují ve středu hrací plochy, ale nemohou se dostat hlouběji.
     
    15
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Nakonec se to ovšem Milánu podařilo a je to 1:1! Obrana Manchesteru si vůbec nepohlídala náběh dvou domácích hráčů po nákopu Bonuccihu, když si míč zpracoval SUSO a následně levačkou zakončil přesně k pravé tyči! Asistence: Bonucci.
    15. SUSO - 1:1
     
    16
    United byl u míče jen krátkou chvíli a nyní se tak dopředu opět tlačí AC Milán.
     
    17
    Následně ovšem přišla nepřesná přihrávka domácích a bude to tak odkop od brány Granta.
     
    18
    Poté se domácí provinili faulem na své polovině, ovšem volný kop United nic nepřinesl a míč tak získali do své moci Milánští.
     
    19
    Sánchez rozjel skvělou akci, když si krásnou kličkou poradil se dvěma hráči, následně poslal míč na levou stranu odkud přišla střela, ale s tou si opět poradil Donnarumma.
     
    20
    Sánchez je od první minuty velmi aktivní a po vstřelené brance snad ještě víc, ovšem tentokrát jeho centr skončil u obrany soupeře.
     
    21
    Nyní získal Manchester United rohový kop z levé strany, který bude zahrávat Alexis Sánchez a vysocí hráči už beží do vápna.
     
    22
    A nakonec z toho byla zajímavá kulišárna, kterou vymyslel Alexis Sánchez, když si všiml, že brankář Donnarumma je trochu víc z brány a čeká na centr a tak to tento chilský útočník zkusil rovnou na domácí svatyni, ale jen těsně přestřelil.
     
    23
    Střela milánského hráče byla kontrolována očima Granta a skončila vedle levé tyče.
     
    24
    Opět je to rohový kop pro United, ale tentokrát se o centr postará Mata.
     
    25
    Jeho nákop do vápna byl odvrácen k nohám Pereiry, který z jedné vystřelil, ale jeho pokus skončil vedle levé tyče.
     
    26
    AC Milán získal rohový kop z levé strany, po kterém zůstane u míče, jelikož ho odhlavičkoval do zámezí hráč United.
     
    27
    Protiútok Manchesteru měl velmi dobré parametry, když Sánchez poslal přihrávku z levé strany na hranici vápna odkud vystřelil Herrera, ale Donnarumma předvedl solidní zákrok!
    27. Herrera nepřekonal Donnarummu, který předvedl solidní zákrok.
     
    28
    Mata z volného kopu po faulu soupeře zkusil něco podobného jako Sánchez z rohu, když místo očekávaného centru letěl míč přímo na bránu a Donnarumma musel rychle skákat aby balón vyrazil mimo své tři tyče.
     
    29
    Centr domácích z levé strany byl zblokován a následuje tak rohový kop pro AC Milán.
     
    30
    Bailly si po rohu nepočínal zrovna dobře, když nohou málem zasáhl hlavu soupeře, ale nakonec pro Manchester dopadlo vše dobře.
     
    31
    Ovšem Milán opět zůstanu u míče, jelikož získal volný kop z levé strany, ale ten byl nakonec rozehrán nakrátko.
     
    32
    Poté přišel centr do vápna z levé strany a po chvíli i zakončení, které Grant vyrazil a domácí tak kombinují dál.
     
    33
    Nakonec ale přišel nepřesný nákop Milánu, který skončil jen vedle hostující svatyně a rozhodčí nařídil krátkou přestávku na občerstvení.
     
    34
    Calhanoglu byl dohrán Baillym ve středu hrací plochy a míč tak budou mít i nadále hráči AC Milán.
     
    35
    Bailly odkopl centr z pravé strany k nohám milánského hráče, který to zkusil z velké dálky, ale i když jeho pokus mířil mezi tři tyče brány Manchesteru tak neměl gólové parametry a Grant si sním lehce poradil.
     
    36
    Darmian byl zfaulován na pravé straně Calhanoglem a United tak získal volný kop z podobného místa, ze kterého to Mata zkoušel po bráně, ovšem tentokrát se k míči staví Sánchez.
     
    37
    Centr sice letěl do vápna, ale tam se provinil faulem Tuanzebe a tato šance je tak zahozena.
     
    38
    Domácímu hráči se nepovedl nákop za obranu soupeře, což ihned schytal od trenéra Gattusa.
     
    39
    Následně se dopředu dostal United ale centr z pravé strany jen prosvištěl vápnem na druhou stranu. Poté ještě něco zkoušel vymyslet Mata, ale místo střely zpoza vápna ještě nahrával Herrerovi, což neměl dělat, jelikož míč zachytila obrana Milánu.
     
    40
    Přízemní centr Shawa z levé strany byl zblokován hostujícím obráncem a Manchester United tak získal autové vhazování.
     
    41
    United sice kombinoval na levé straně, ale poté přišla ztráta míče po dlouhé sérii přihrávek.
     
    42
    Opět to byl Bailly, který se dopustil nedovoleného zákroku, ale hosté rychle rozehrál a poté přišel zbytečný nákop do míst, kde byli pouze hráči United.
     
    43
    Poslední minuty hra nic nenabízí, jelikož se oba celky snaží o kombinaci krátkých přihrávek. Následně Darmian odcentroval z pravé strany, ale míč mu sjel a skončil jen v zámezí za bránou AC Milánu.
     
    44
    Sánchez poslal nepřesnou přihrávku na Matu, který se navíc pravděpodobně nacházel v ofsajdu.
     
    45
    Nyní drží míč ve své moci AC Milán a následně to zkusil Calhanoglu z velké dálky, ovšem jeho pokus nabral opačný směr a skončil hodně vedle.
     
    45+1
    Rozhodčí nastavil tři minuty navíc.
     
    45+1
    Herrera se provinil faulem a AC Milán tak získal přímý kop z nějakých třiceti metrů. U míče stojí Calhanoglu a Suso tak uvidíme kdo se nakonec ujme exekuce.
     
    45+2
    Byl to Suso, který se s ničím nemazlil a rovnou vypálil, ale i když jeho střela byla tvrdá tak šla vedle hostující svatyně.
     
    45+3
    Nyní to byl Shaw, který se provinil faulem ve středu hrací plochy a Milán tak má poslední možnost v první půli.
     
    45+4
    A po velmi pěkné akci se dostal ke střele Kessie, ale jeho pokus byl zblokován.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    První poločas je u konce a stav je zatím nerozhodný 1:1. Na začátku utkání se hrálo ve velkém tempu a nakonec šel Manchester United do vedení ve 12. minutě, když Mata po hlavičce McTominayho poslal skvělou přihrávku z jedné do běhu Sánchezovi, který následně zakončil přesně k pravé tyči. Ovšem o tři minuty později bylo srovnáno, když si hostující obrana vůbec nepohlídala náběh Susa na nákop Bonucciho a následně tento španělský útočník zakončil k pravé tyči. Ve 27. minutě musel Donnarumma vyrazit střelu Herrery zpoza vápna. Ke konci první půle hra trochu zvolnila a k vidění už nebyla žádná velká šance.
     
    Statistiky v prvním poločase:

    Branky: 1:1
    Držení míče: 59% : 41%
    Střely na branku: 4:7
    Střely mimo: 6:1
    Rohové kopy: 2:6
    Fauly: 7:10
    Stav je po prvním poločase nerozhodný 1:1.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 06:10.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Bertolacci, přichází Borini.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Bonucci, přichází Romagnoli.
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Brant, přichází Pereira.
     
    47
    Manchester United vletěl do druhé půle naplno a málem vede 2:1! Darmian poslal velmi dobrý centr z pravé strany přesně na Sáncheze, který to zkoušel z voleje, ale zamířil těsně vedle levé tyče!
    47. Střela Sáncheze z voleje skončila jen vedle levé tyče.
     
    48
    Následně to byl McTominay, který se dostal do zakončení, ale Donnarumma si s jeho pokusem poradil.
     
    49
    Nyní domácí uklidnili hru a poté to byl opět Bailly, který se dopustil faulu a pokračuje tak v tvrdé hře z první půle.
     
    50
    Následná střela byla zblokována postavenou zdí a k míči se poté dostal United.
     
    51
    Hosté získali autové vhazování na pravé straně poté, když byla přihrávka Darmiana zblokována.
     
    52
    Ovšem míč po chvíli získal na své kopačky opět AC Milán, která se pokusil o nákop, ale ten skončil jen u obránce Manchesteru.
     
    53
    Tuanzebe nic nevymýšlel a když neviděl volného spoluhráče tak poslal míč na brankáře Pereiru.
     
    54
    Mata přesunul hru na levou stranu, ovšem McTominay si na nic netroufl a poslal míč zpátky do středu.
     
    55
    Nakonec ale přišla nepřesná přihrávka z domácí strany a dopředu tak jdou hosté.
     
    55
    A nakonec z toho byla dobrá šance pro AC Milán, ale Suso vypálil zpoza vápna jen vedle soupeřovy svatyně.
     
    56
    Sánchez poslal pas na levou stranu, kde se snažil si míč zpracovat do běhu Shaw, ale to se mu příliš nepovedlo.
     
    57
    Tentokrát Bailly čistým zákrokem odebral o míč soupeře, ale následně se svalil k zemi a vypadá to na zdravotní problém.
     
    58
    Nyní je tak hra pozastavena a Bailly je ošetřován na trávníku.
     
    59
    Ovšem Bailly už je zpátky ve hře a u míče je AC Milán, který poslal centr do vápna, konkrétně Suso, ale ten skončil jen za bránou Pereiry.
     
    61
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Locatelli, přichází Mauri.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Abate, přichází Antonelli.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Donnarumma, přichází Reina.
     
    62
    Shaw sice odcentroval z levé strany, ale jeho pokus byl zblokován a o rohový kop se postará Mata.
     
    63
    Po rohovém kopu míč vyletěl z chumlu hráčů ke Shawovi, který vypálil velmi dobrou ránu k pravé tyči, ale Pepe Reina předvedl skvělý zákrok. Nakonec byl ale odpískán ofsajd, když hostující hráč stál před výhledem domácího brankáře.
    63. Shawova rána byla nakonec navíc, jelikož byl odpískán ofsajd, ovšem i přesto předvedl Reina skvělý zákrok.
     
    64
    United drží míč ve své moci, následně poslal Sánchez centr do vápna, na který šel Darmian, ale ten se nedostal do zakončení přes protihráče.
     
    65
    Borini si zpracoval míč na hranici vápna, ale jeho následné zakončení nebylo vůbec dobré a skončilo vedle brány.
     
    66
    Následně se ale opět dostal AC Milán do vápna a Tuanzebe odkopl míč jen do zámezí. Domácí tak získali rohový kop.
     
    67
    Suso poslal dobrý centr před bránu Pereiry, ale následně to byl hostující hráč, který odhlavičkoval míč. Poté domácí balon ztratili a Pereira tak bude mít odkop od své svatyně.
     
    68
    Když se Manchester United dostane do protiútoku tak to stojí za to. Opět si Sánchez naběhl za obranu, kdy si prvním dotekem skvěle posunul míč před sebe, ovšem nevěřil si na dva obránce a tak přihrál pod sebe Matovi, který z jedné vystřelil, ale Pepe Reina předvedl další zákrok.
    68. Matova rána skončila v moci Pepe Reiny.
     
    69
    Hosté drží míč na polovině hrací plochy, ale následně přišla přihrávka, která byla zblokována a United má autové vhazování.
     
    70
    Bailly poslal hodně špatnou přihrávku, po které se dopředu dostal AC Milán, ale nakonec z toho nebylo nic vážnějšího.
     
    71
    Poté se Manchester United dostal opět do protiútoku, ale na jeho konci byl Shaw, kterému se přihrávka do vápna nepovedla.
     
    72
    Smalling se nyní provinil faulem a AC Milán získal volný kop z levé strany.
     
    73
    Ale následný centr skončil jen v rukou Joela Pereiry.
     
    74
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Shaw, přichází Fosu-Mensah.
     
    75
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Cutrone, přichází Kalinič.
     
    76
    Domácí obrana skvěle odebrala o míč Sáncheze a AC Milán tak může něco vymyslet směrem dopředu.
     
    77
    Následně se domácí hráč sice dostal přes protihráče, ale poté mu odebrala míč obrana Manchesteru. Ve druhém poločase není hra tak atraktivní jako v první půli.
     
    78
    Nyní nařídil rozhodčí opět krátkou přestávku na občerstvení.
     
    79
    Centr Manchesteru z levé strany byl zblokován a následně tak hosté získali autové vhazování.
     
    80
    Ander Herrera se odhodlal ke střele levačkou, ovšem jeho pokus z dvaceti metrů jen přeletěl svatyni Pepe Reiny.
     
    81
    Útok AC Milánu nebyl úspěšný a United se tak pomalou kombinací dostává dopředu. Ovšem poté přišla nepřesná přihrávka a u míče tak jsou opět domácí.
     
    82
    Fosu-Mensah sice vystihl přihrávku, ale poté míč jen odkopl a dopředu tak může jít opět AC Milán.
     
    83
    Poté přišla střela Calhanogla, ale ta nebyla připravená a skončila jen vedle hostující svatyně.
     
    84
    Následný odkop Pereiry ovšem skončil u domácích hráčů, kteří ale rovněž nikam nespěchají.
     
    85
    Nyní přišla velká možnost rozhodnout zápas ve svůj prospěch, ovšem střela Boriniho po skvělém lobu Calhanogla orazítkovala pouze pravou tyč!
    85. Střela Boriniho skončila na pravé tyči.
     
    86
    Následně se Darmian provinil faulem na pravé straně na své polovině a AC Milán tak získal volný kop.
     
    87
    Ovšem centr Susa i s menšími problémy nakonec skončil v moci brankáře Pereiry.
     
    88
    Fosu-Mensah se provinil faulem na polovině soupeře a u míče tak bude opět AC Milán.
     
    89
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Mata, přichází Hamilton.
     
    90
    Domácí se sice dostali až do vápna soupeře, ale následná přihrávka Boriniho byla zblokována a AC Milán získal autové vhazování.
     
    90+1
    Rozhodčí stejně jako v první půli nastavuje tři minuty navíc.
     
    90+1
    Rozhodčí nakonec vytáhl žlutou kartu a to až v nastaveném čase, když se Ander Herrera provinil faulem na své polovině, ovšem napomenutí dostal spíše za protesty.
     
    90+2
    Nyní se domácímu hráči Maurimu udělalo trochu špatně, jelikož dostal v souboji do spánku a následně se skácel k zemi, ale po ošetření to vypadá, že je v pořádku.
     
    90+3
    Už to tak vypadá, že dnešní duel rozhodnou až pokutové kopy.
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     
    Ve druhém poločase jsme se branky nedočkali, ovšem daleko od ní nebyl v 85. minutě Borini, ale jeho střela orazítkovala pouze pravou tyč. Nyní tak následují pokutové kopy, které jsou pro diváky určitě atraktivní.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. séria
    0:1
    Pereira A. proměňuje.
     
    1. séria
    1:1
    Calhanoglu proměňuje.
     
    2. séria
    1:2
    Herrera proměňuje.
     
    2. séria
    1:2
    Borini neproměňuje.
     
    3. séria
    1:3
    Sánchez proměňuje.
     
    3. séria
    2:3
    Kessie proměňuje.
     
    4. séria
    2:3
    McTominay neproměňuje.
     
    4. séria
    2:3
    Suso neproměňuje.
     
    5. séria
    2:3
    Pereira J. neproměňuje.
     
    5. séria
    3:3
    Reina proměňuje.
     
    6. séria
    3:3
    Bailly neproměňuje.
     
    6. séria
    3:3
    Romagnoli neproměňuje.
     
    7. séria
    3:4
    Smalling proměňuje.
     
    7. séria
    4:4
    Calabria proměňuje.
     
    8. séria
    4:5
    Tuanzebe proměňuje.
     
    8. séria
    5:5
    Kalinič proměňuje.
     
    9. séria
    5:6
    Fosu-Mensah proměňuje.
     
    9. séria
    6:6
    Musacchio proměňuje.
     
    10. séria
    6:6
    Hamilton neproměňuje.
     
    10. séria
    6:6
    Mauri neproměňuje.
     
    11. séria
    6:7
    Darmian proměňuje.
     
    11. séria
    7:7
    Antonelli proměňuje.
     
    12. séria
    7:8
    Pereira A. proměňuje.
     
    12. séria
    8:8
    Calhanoglu proměňuje.
     
    13. séria
    8:9
    Herrera proměňuje.
     
    13. séria
    8:9
    Kessie neproměňuje.
    Rozhodlo se až ve 13. sérii, když Kessie neproměnil pokutový kop.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Manchester United nakonec zvítězil na pokutové kopy, které se rozhodly až ve 13. sérii. Na začátku utkání se hrálo ve velkém tempu a nakonec šel Manchester United do vedení ve 12. minutě, když Mata po hlavičce McTominayho poslal skvělou přihrávku z jedné do běhu Sánchezovi, který následně zakončil přesně k pravé tyči. Ovšem o tři minuty později bylo srovnáno, když si hostující obrana vůbec nepohlídala náběh Susa na nákop Bonucciho a následně tento španělský útočník zakončil k pravé tyči. Ve 27. minutě musel Donnarumma vyrazit střelu Herrery zpoza vápna. Ke konci první půle hra trochu zvolnila a k vidění už nebyla žádná velká šance.
    Do druhého poločasu vstoupil Manchester United velmi aktivně, ale Sánchez ve 47. minutě z voleje minul levou tyč. V 63. minutě předvedl Reina skvělý zákrok proti ráně Shawa, ale nakonec byl odpískán ofsajd. V 85. minutě mohl rozhodnout Borini, ale orazítkoval pouze pravou tyč. Nakonec základní hrací doba neměla vítěze a šlo se do penalt.
    Na začátku pokutových kopů měl navrch Manchester, který vedl po 4. sérii, ovšem poté se k penaltě postavil brankář Joel Pereira, který jí neproměnil a vzápětí srovnal stav brankář AC Milánu Pepe Reina. V 6. a 10. sérii mohli rozhodnout Romagnoli a Mauri, ovšem ani jeden z nich matchball nevyužili a až ve 13. sérii zahodil penaltu Kessie.
     
    Statistiky utkání:

    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 4:10.
    Střely mimo: 10:3.
    Rohy: 3:7.
    Ofsajdy: 0:1.
    Fauly: 8:19.
     
    To je dnes ode mě vše, děkuji vám za pozornost. (07:31:25)

    Michal Raška

    Góly: 15. Suso (Bonucci) – 12. Sánchez (Mata)

    Karty:   90+1. Herrera (MAN)

    Penaltový rozstrel:

    1. séria:
    0:1   Pereira A. (MAN)
    1:1   Calhanoglu (ACM)
    2. séria:
    1:2   Herrera (MAN)
    1:2   Borini (ACM)
    3. séria:
    1:3   Sánchez (MAN)
    2:3   Kessie (ACM)
    4. séria:
    2:3   McTominay (MAN)
    2:3   Suso (ACM)
    5. séria:
    2:3   Pereira J. (MAN)
    3:3   Reina (ACM)
    6. séria:
    3:3   Bailly (MAN)
    3:3   Romagnoli (ACM)
    7. séria:
    3:4   Smalling (MAN)
    4:4   Calabria (ACM)
    8. séria:
    4:5   Tuanzebe (MAN)
    5:5   Kalinič (ACM)
    9. séria:
    5:6   Fosu-Mensah (MAN)
    6:6   Musacchio (ACM)
    10. séria:
    6:6   Hamilton (MAN)
    6:6   Mauri (ACM)
    11. séria:
    6:7   Darmian (MAN)
    7:7   Antonelli (ACM)
    12. séria:
    7:8   Pereira A. (MAN)
    8:8   Calhanoglu (ACM)
    13. séria:
    8:9   Herrera (MAN)
    8:9   Kessie (ACM)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 10:3. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:19.
    AC Miláno: Donnarumma G. (61. Reina) – Abate (61. Antonelli), Musacchio, Bonucci (C) (46. Romagnoli), Calabria – Kessie, Locatelli (61. Mauri), Bertolacci (46. Borini) – Suso, Cutrone (75. Kalinič), Calhanoglu
    Náhradníci: Donnarumma A., Reina – Antonelli, Bellodi, Bonaventura, Borini, Brescianini, Halilovič, Kalinič, Mauri, Rodriguez, Romagnoli, Silva, Simič, Torrasi, Tsadjout, Zapata

    Manchester United: Grant (46. Pereira J.) – Darmian (C), Smalling, Bailly, Shaw (74. Fosu-Mensah) – McTominay, Tuanzebe, Pereira A., Herrera – Sanchez, Mata (89. Hamilton)
    Náhradníci: Pereira J. – Castro, Bohui, Fosu-Mensah, Garner, Gomes, Greenwood, Hamilton, Chong, Martial, Matič, Mitchell, Valencia, Williams