Belgicko – Tunisko 5:2 (kon.) | J. Kórea – Mexiko 1:2 (kon.) | Nemecko – Švédsko 2:1 (kon.)
koniec
Nemecko
2:1 (0:1)
Švédsko
Sobota 23.06.2018, 20:00 • Olympijský štadión Fišt, Soči • Majstrovstvá sveta • Skupina F
Predzápasové kurzy
    90+5. Toni Kroos (GER) - 2:1
     
    90+5
    Nemecko dalo gól!
    Tak to je neuveriteľné! Majstri sveta sa udržujú v turnaji i keď ani remíza by ich ešte definitívne nevyradila z hry. Po faule Jimmyho Durmaza mali k dispozícii priamy kop a TONI KROOS je hrdinom nemeckého národa. Hráč Realu Madrid si priťukol loptu s Marcom Reusom a krásnou technickou strelou prekonal Robina Olsena.
    48. Marco Reus (GER) - 1:1
     
    48
    Nemecko dalo gól!
    Joachim Löw sa prvýkrát na turnaji môže tešiť z gólu svojich zverencov. Timo Werner sa presadil na ľavej strane cez Mikaela Lustiga, presnou prihrávkou našiel MARCA REUSA, ktorý strieľa mimoriadne dôležitý gól.
    32. Ola Toivonen (SWE) - 0:1
     
    32
    Švédsko dalo gól!
    Úradujúci majstri sveta sa dostávajú do ďalších problémov. OLA TOIVONEN si nabehol na center z pravej strany, presadil sa cez brániaceho Antonia Rüdigera a technickou strelou dokázal prelobovať vybehnutého Manuela Neuera.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 48. Reus, 90+5. Kroos – 32. Toivonen

    Karty:   71. J. Boateng (GER) – 52. Ekdal (SWE), 90+7. Seb. Larsson (SWE)   82. J. Boateng (GER)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:1. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 12:13.
    Nemecko: Neuer (C) – Kimmich, Rüdiger, J. Boateng, Hector (87. Brandt) – Rudy (31. Gündoğan), Kroos – T. Müller, Draxler (46. Mario Gómez), Reus – Werner.
    Náhradníci: Trapp, ter Stegen – Plattenhardt, Ginter, Hummels, Özil, S. Khedira, Goretzka, Süle, Brandt, Gündoğan, Mario Gómez.

    Švédsko: Olsen – Lustig, Lindelöf, Granqvist (C), Augustinsson – Claesson (74. Durmaz), Seb. Larsson, Ekdal, Forsberg – Berg (90. Kiese Thelin), Toivonen (78. Guidetti).
    Náhradníci: Johnsson, Nordfeldt – M. Olsson, Guidetti, Svensson, Helander, Hiljemark, Krafth, P. Jansson, Rohdén, Durmaz, Kiese Thelin.

    Rozhodca: Szymon Marciniak (POL) – Pawel Sokolnicki (POL), Tomasz Listkiewicz (POL) – Ryuji Sato (JPN)