Kazachstan – Veľká Británia 6:1 (kon.)
koniec
Kazachstan
6:1 (1:1, 2:0, 3:0)
Veľká Británia
cz Utorok 24.04.2018, 16:00Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:43 Alichan ASETOV - 6:1
     
    46:43
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kruté přivítání pro Whistla. Brankář Velké Británie inkasuje z první střely, která na něj letěla. Dokonce to bylo možná spíše nahození. Štěstí zkusil ALICHAN ASETOV a vyšlo mu to. Nerozchytaného brankáře dokonale zaskočil. Bez asistence.
    45:55 Nikita MICHAJLIS - 5:1
     
    45:55
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazachstán po pěkné rychlé akci střílí další branku a zdá se, že je definitivně rozhodnuto. Lakiza krásně našel před brankou hůl NIKITY MICHAJLISE a od té kotouč doputoval do branky Velké Británie. Asistence: Artemij Lakiza.
    41:57 Roman STARČENKO - 4:1
     
    41:57
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Hrálo se čtyři na čtyři a více prostoru na ledě dokázali Kazaši skvěle využít. Rymarev objel branku a pak našel krásnou přihrávkou ROMANA STARČENKA. Ten pak dokázal podruhé v utkání překonat Bownse. Asistence: Jevgenij Rymarev.
    34:19 Roman STARČENKO - 3:1
     
    34:19
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši navyšují náskok, jdou do vedení 3:1. Kučin posla na kotouč ROMANA STARČENKA a ten dokázal přes obránce Britů trefit prostor pod rukou brankáře Bownse. Asistence: Ivan Kučin.
    32:22 Anton SAGADEJEV - 2:1
     
    32:22
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazachstán otáčí skóre a nutno říct. že po zásluze. Od modré čáry kotouč nahodil Lakiza a na jeho cestě nad branku ho tečoval ANTON SAGADEJEV. Bowns nedokázal reagovat. Asistence: Artemij Lakiza.
    14:28 Dmitrij GRENC - 1:1
     
    14:28
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazachstán rozjel rychlou přesilovkovou kombinaci a na jejím konci byl důležitý vyrovnávací gól. O to se postaral střelou z první z levé strany DMITRIJ GRENC. Asistence: Jaroslav Jevdokimov, Nikita Michajlis.
    02:32 Luke FERRARA - 0:1
     
    02:32
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové překvapivě jdou do veden, Karlsson loví první puk ze své sítě. Obránce Kazachstánu Orechov zpoza branky namazal puk mezi kruhy na LUKA FERRARU a ten se zápěstím trefil přesně k tyči. Asistence: Brendan Brooks.

    Petr Sumbal

    Góly a asistencie: 15. Grents (Jevdokimov, Michajlis), 33. Sagadejev (Lakiza), 35. R. Starčenko (Kučin), 42. R. Starčenko (Rymarev), 46. Michajlis (Lakiza), 47. Asetov – 3. Ferrara (Brooks)


    Kazachstan: H. Karlsson (Malgin) – Dallman (A), M. Semjonov (C), Lakiza, Metalnikov, Polochov, Orechov, Ibrajbekov – R. Starčenko (A), Rymarev, Kučin – Michajlis, Jevdokimov, Grents – Sagadejev, Akolzin, Markelov – Petuchov, Gurkov, Volkov – Asetov.
    Veľká Británia: Bowns (46. Whistle) – D. Phillips, O'Connor, Ehrhardt, Richardson (A), Lee, Swindlehurst, Sullivan – Perlini, Farmer, Shields – Lachowicz, Betteridge, J. Phillips (C) – Davies, Dowd (A), Hammond – Myers, Kirk, Brooks – Ferrara.

    Rozhodca: Hejduk, Piragič – Harrington, Lundgren