Kazachstan – Veľká Británia 6:1 (kon.)
koniec
Kazachstan
6:1 (1:1, 2:0, 3:0)
Veľká Británia
cz Utorok 24.04.2018, 16:00Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zdravím a vítám všechny příznivce ledního hokeje u sledování on-line přenosu utkání mistrovství světa IA divize mezi týmy Kazachstánu a Velké Británie.
     
    Kazachstán

    Kazachstán je na hokejové mapě zavedenou zemí, po rozpadu Sovětského svazu se Kazachstán postupně etabloval jako země, která se čas od času objeví v elitní divizi MS, ale většinou zase sestoupí. Aktuálně je tedy součástí IA divize a bude tedy znovu usilovat o postup mezi elitu. V Kazachstánu je 13 profesionálních hokejových klubů, jednoznačně nejúspěšnějším z nich je Barys Astana, který působí v KHL už od jejího vzniku. Barys jen jednou postoupil do druhého kola play-off, letos ve vyřazovacích bojí vůbec nebyl. Dalších deset klubů se pere v nejvyšší kazašské lize, jejíž nejlepším týmem je Arlan Chokkej Klub, úroveň ligy je ale slabá. Kazašská reprezentace se v brance opírá o jedničku Barysu Henrika Karlssona, Švéda, který před letošní sezónou přijal občanství Kazachstánu a má zkušenosti i z NHL. Opory z obrany i útoku jsou také z Barysu Astana. Kevin Dallman je rodily Kanaďan, který Kazachstán reprezentuje od sezóny 2012/13. V útoku je to Roman Starčenko, tentokrát už rodilý Kazach a dlouholetý reprezentant.

    První utkání na turnaji Kazachstán zvládl, když potvrdil roli favorita proti Maďarsku, které porazil 3:0. O svém vítězství ale rozhodl až ve třetí třetině, kdy se trefili Orechov, a dvakrát Rymarjov.

    Posledních 5 let na MS:
    2013, I. A divize: 4-0-0-1 18:6, 12 b., 1. místo – postup do elitní divize
    2014, elitní divize: 0-0-2-5 16:32, 2 b., 16. místo – sestup do I. A divize
    2015, I. A divize: 5-0-0-0 23:6, 15 b., 1. místo – postup do elitní divize
    2016, elitní divize: 0-0-1-6 15:28, 1 b., 16. místo – sestup do I. A divize
    2017, I. A divize: 3-1-0-1 13:10, 11 b., 3. místo
     
    Velká Británie

    Velká Británie je pro někoho možná překvapivě jedním ze zakládajících členů IIHF v roce 1908. Její nejlepší roky už ale dávno pominuly, bronz z olympiády 1924 se zdá být nyní jako naprosté sci-fi. K tomu má Spojené království ještě dvě stříbra a bronz z MS. V současné době už Británie patří spíše k hokejovým trpaslíkům a na MS IA divize patří mezi největší outsidery. Domácí ligu hraje dvanáct týmů. Na konci základní části je vyhlášen vítěz, který mí právo startovat v ECL, až poté se hraje play-off zakončené Final Four, to je však bráno jako samostatná soutěž. Nejúspěšnějším klubem posledních let je Sheffield Steelers. V nejvyšší soutěži hraje velké množství cizinců, je jich dokonce více než Britů, na což pak doplácí reprezentace. Jedničkou mužstva na šampionátu je Ben Browns, brankář Cardiffu Devils. Celou kariéru strávil ve Velké Británii a poslední tři sezóny byl vyhlášen nejlepším brankářem ligy. Právě na něm stojí a padá úspěch reprezentace. V obraně hraje prim Ben O'Connor, který sbíral zkušenosti v kanadské juniorské OHL. Poté působil i ve Francii a Kazachstánu, nyní už však hraje za domácí Scheffield. V útoku Britové spoléhají na Colina Shieldse z Belfastu Giants. Tento Skot působil od svých 18 do 27 let v zámoří, dokonce byl draftován Philadelphií, za tu si ale nikdy nezahrál, stejně jako za jiný klub NHL. Po návratu do Evropy působil převážně ve Francii nebo Velké Británii. V reprezentaci hraje od roku 2001.

    Jak už bylo zmíněno, Velká Británie byla před turnajem pasována na největšího favorita na sestup. Vypadá to ale, že se bude chtít těmto předpokladům vzepřít, protože na úvod porazila silné Slovince 3:1, což bylo obrovské překvapení. Na gól O'Connora z první třetiny ještě zareagoval Gregorc, ale ve druhé a třetí třetině se trefili Dowd a Perlini a na to už Slovinci nedokázali reagovat.

    Posledních 5 let na MS:
    2013, I. A divize: 0-0-0-5 5:22, 0 b., 6. místo – sestup do I. B divize
    2014, I. B divize: 3-0-0-2 13:12, 9 b., 4. místo
    2015, I. B divize: 3-1-0-1 13:10, 11 b., 2. místo
    2016: I. B divize: 3-1-0-1 23:7, 11 b., 2. místo
    2017: I. B divize: 5-0-0-0 32:5, 15 b., 1. místo – postup do I. A divize
     
    Vzájemné zápasy

    Od roku 2011 se tyto týmy utkaly v oficiálním zápase třikrát. Pokaždé vyhrál Kazachstán. Nejtěsnější zápas se odehrál v roce 2011 na MS IB divize, to vyhráli Kazaši jen 2:1. V kvalifikaci na OH v roce 2013 vyhrál Kazachstán jasně 6:0 a na MS IA divize v roce 2013 vyhráli Kazaši 5:0.
     
    Úvodní sestavy:

    Kazachstán: H. Karlsson (Malgin) – Dallman (A), M. Semjonov (C), Lakiza, Metalnikov, Polochov, Orechov, Ibrajbekov – R. Starčenko (A), Rymarev, Kučin – Michajlis, Jevdokimov, Grenc – Sagadejev, Akolzin, Markelov – Petuchov, Gurkov, Volkov – Asetov.

    Velká Británie: Bowns (Whistle) – D. Phillips, O'Connor, Ehrhardt, Richardson (A), Lee, Swindlehurst, Sullivan – Perlini, Farmer, Shields – Lachowicz, Betteridge, J. Phillips (C) – Davies, Dowd (A), Hammond – Myers, Kirk, Brooks – Ferrara.

    Rozhodčí: Hejduk, Piragič – Harrington, Lundgren.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:47
    Kazachstán je už od první minuty aktivnějším celkem, prví akce ale brankáře Velké Británie neohrozila.
     
    01:26
    A tak se ukázali Britové. Z blízka se snažil Karlssona překonat Benjamin Davies. Puk za jeho záda ale neprotlačil.
     
    02:32
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové překvapivě jdou do veden, Karlsson loví první puk ze své sítě. Obránce Kazachstánu Orechov zpoza branky namazal puk mezi kruhy na LUKA FERRARU a ten se zápěstím trefil přesně k tyči. Asistence: Brendan Brooks.
    02:32 Luke FERRARA - 0:1
     
    02:51
    Zakázané uvolnění Kazachstánu.
     
    03:49
    Kazaši znovu strávili pár chvil v útočné pásmu, ale ke střele se nedostali. Vzápětí ujeli Britové do protiútoku, ale zradila je nepřesnost.
     
    04:46
    Ben Bowns si poradil s nahozeným pukem Kazachstánu, kotouč už poté dobruslili jeho spoluhráči.
     
    05:22
    Ivan Kučin se chtěl přímočaře probít do zakončení, ale v poslední chvíli mu jeden z britských obránců vložil hokejku do střely.
     
    05:32
    Brett Perlini si našel před brankou Kazachstánu puk odrazený od zadního mantinelu, ale trefil jen beton Karlssona.
     
    05:55
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Dallas Ehrhardt – 2 min., sekání).
     
    06:22
    Kazaši zatím kombinují a hledají prostor na střelu.
     
    06:42
    Leonid Metalnikov nakonec pálil z mezikruží a Bowns předvedl povedený zákrok. A Britové si poradili i s dorážkami a pak vyhodili.
     
    07:20
    Rymarev našel krásně zpoza branky na levém kruhu postaveného Starčenka. Ten před sebou měl poloprázdnou branku, ale Brown se nakonec stihl betonem přesunout a puk vyrazil.
    07:20 Bowns perfektně vychytal Starčenka.
     
    07:50
    Další vynikající zákrok Bena Bownse! Tentokrát vychytal brankář Velké Británie střelu Kevina Dallmana.
     
    07:55
    Velká Británie v plném počtu.
     
    08:45
    Britové znovu zaměstnali obranu i brankáře Kazachstánu. Agresivně se kotouč snažil dostat za Karlssona Davies, to se mu však nepovedlo.
     
    09:48
    Nikita Michajlis dobruslil nahozený puk a snažil se ho rychle zasunout za brankovou čáru. Tento úmysl mu však nevyšel.
     
    10:58
    Mike Hammond dostal kotouč na modrou čáru a okamžitě bez váhání vypálil. Karlsson kotouč vyrazil nad branku.
     
    11:40
    Velká Británie ostřelovala branku Kazachstánu, ale ten nakonec vše přežil. Karlsson se rozhodně v úvodu utkání nenudí.
     
    12:01
    Mark Richardson nahazoval kotouč na branku, a ten ještě tečoval Robert Farmer. Kotouč nakonec projel těsně vedle branky.
     
    12:05
    Vyloučení v týmu Kazachstán (Leonid Metalnikov – 2 min., sekání).
     
    12:11
    Britové sice prohráli buly, ale puk hned vybojovali a do šance se dostal Brett Perlini. Ten z pravé strany mířil mezi betony Karlssona, ale neuspěl.
     
    13:20
    Britové trefili střelou od modré hráče soupeře a dopředu se hned hnal Jegor Petuchov. Ten ale proti přesile nakonec neuspěl.
     
    13:49
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Dallas Ehrhardt – 2 min., držení).
     
    14:04
    Kazachstán je v plném počtu a čeká ho asi o 15 sekund zkrácená přesilovka pět na čtyři.
     
    14:28
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazachstán rozjel rychlou přesilovkovou kombinaci a na jejím konci byl důležitý vyrovnávací gól. O to se postaral střelou z první z levé strany DMITRIJ GRENC. Asistence: Jaroslav Jevdokimov, Nikita Michajlis.
    14:28 Dmitrij GRENC - 1:1
     
    15:20
    Jevgenij Rymarev chtěl propasírovat kotouč z blízka za Bownse, ale ten měl svůj beton pevně přitisknutý u své tyče.
     
    16:05
    Britové ve středním pásmu ztratili puk a málem se jim to vymstilo. Z levé strany nebezpečně pálil Anton Sagadejev a vše musel zachraňovat až Ben Bowns.
     
    16:30
    Jonathan Phillips po nepřesné přihrávce Kazachů střílel z mezikruží, ale nedokázal z velmi dobré pozice překonat Karlssona.
     
    16:44
    A na druhé straně byl zase v permanenci Ben Bowns, který vychytal ostrou střelu Leonida Metalnikova z osy kluziště.
     
    17:09
    Matthew Myers se hezky proháčkoval obranou Kazachstánu a na poslední chvíli mu jeden ze soupeřů vypíchl kotouč.
     
    18:11
    Po souboji o kotouč u zadního mantinelu najednou od levého hrazení vypálil Robert Dowd. Karlsson kotouč vyrazil, ale pak vůbec nevěděl, kde ho má. Dopadlo to ale pro Kazachy dobře.
     
    18:36
    Vladimir Markelov měl na levém kruhu prostor, tak vystřelil zápěstím. Bowns ale dobře na jeho ránu viděl a chytil do lapačky.
     
    18:36
    Vyloučení v týmu Velká Británie (David Phillips – 2 min., podražení).
     
    18:53
    Z pravé strany přiletěla tvrdá rána z hokejky Starčenka a zazvonila na tyčku branky Bownse.
     
    19:35
    Britové zablokovali střelu Kazachstánu z mezikruží.
     
    19:50
    Jevgenij Rymarev při pokusu o střelu promáchli kotouč a Velká Británie pak vyhodila puk.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina skončila, Kazachstán hraje s Velkou Británií zatím 1:1. Velká Británie určitě v úvodu Kazachy překvapila, měla výborný úvod utkání. Šancí si vytvořila hned několik, ale využila jen jedinou, Karlssona překonal Luke Ferrara. Kazaši se postupem času zvedali a pomohly jim k tomu hlavně přesilové hry. Jednu z nich také využili, po pohledné kombinaci dostal kotouč do sítě Dmitrij Grenc. V závěru třetiny měli Kazaši ještě jednu přesilovku, při které trefil Starčenko tyčku. Její zbytek si Kazachstán přenesl do druhé třetiny.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 16:51.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    Velká Británie v plném počtu.
     
    21:10
    Britové už byli v pěti, ale stále se museli bránit. Od modré nebezpečně vypálil Artemij Lakiza, ale Bownse nepřekonal.
     
    21:59
    Británii se konečně podařilo vyhodit kotouč z obranného pásma.
     
    22:44
    Od modré čáry nahazoval kotouč Ben O'Connor a před brankou byl připraven clonit a tečovat Davies. Ale to se mu nepovedlo.
     
    23:50
    Britové už se srovnali s tlakem Kazachstánu v úvodu druhé třetiny a daří se jim vyrovnávat hru.
     
    24:29
    I tak je ale Kazachstán dál nebezpečnějším týmem. Bowns si znovu musel pečlivě střežit svou pravou tyč, kudy se Kazaši snažili puk protlačit za jeho záda.
     
    25:18
    Kazachstán byl v nebezpečném brejku. Nikita Michajlis hledal před brankou Dmitrije Grence a ten byl faulován Richardsonem.
     
    25:18
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Mark Richardson – 2 min., hákování).
     
    25:45
    Kazachstánu se až nyní podařilo usadit se v útočném pásmu.
     
    26:05
    Nebezpečně pálil obránce Dallman, ale nedokázal svou tvrdou ranou trefit branku.
     
    26:47
    Další Dallmanova střela od modré čáry. Kotouč zůstal ukrytý ve výstroji brankáře Bena Bownse.
     
    27:14
    Bowns si připisuje další úspěšný zákrok, tentokrát vychytal Lakizovu střelu od modré, na kterou dobře viděl.
     
    27:20
    Velká Británie v plném počtu.
     
    27:37
    Mark Richardson obětavě zablokoval střelu Orechova od modré čáry.
     
    28:58
    Kazaši začínají svou další akci zpoza vlastní branky. Britové mají čas se vzadu zformovat.
     
    29:24
    Rymarev se otočil za brankou Velké Británie a pak se snažil hned kotouč procpat za brankovou čáru. Ale to mu neumožnil obránce Lee.
     
    30:19
    Po spolupráci s Rymarevem střílel z pravého kruhu Ivan Kučin. Trefil však pouze boční síť.
     
    30:48
    Po delší době si zachytal také brankář Kazachstánu Henrik Karlsson, se střelou Davida Phillipse si poradil.
     
    31:54
    Britové se dobře ubránili, ale pak vyvezli kotouč jen do středního pásma, kde o něj zase hned přišli.
     
    32:22
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazachstán otáčí skóre a nutno říct. že po zásluze. Od modré čáry kotouč nahodil Lakiza a na jeho cestě nad branku ho tečoval ANTON SAGADEJEV. Bowns nedokázal reagovat. Asistence: Artemij Lakiza.
    32:22 Anton SAGADEJEV - 2:1
     
    32:22
    Ještě ale není vedení Kazachstánu definitivní, řeší se u videa, jestli nezasáhl Akolzin puk vysokou holí.
     
    32:22
    Nic se nemění, stále probíhá porada u videa.
     
    32:22
    Rozhodčí si dali hodně na čas, ale Kazachstán může slavit, branka nakonec platí!
     
    33:23
    Jevgenij Rymarev dostal kotouč mezi kruhy, ale nedokázal si ho zpracovat a tím pádem ani ohrozit Bownse.
     
    34:19
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši navyšují náskok, jdou do vedení 3:1. Kučin posla na kotouč ROMANA STARČENKA a ten dokázal přes obránce Britů trefit prostor pod rukou brankáře Bownse. Asistence: Ivan Kučin.
    34:19 Roman STARČENKO - 3:1
     
    35:17
    Pavel Akolzin mohl ještě zvýraznit vedení Kazachstánu, ale měl velkou smůlu. Jeho střela se odrazila hned od dvou tyčí branky Britů.
     
    36:48
    Alichan Asetov se nepříjemně z pravé strany natlačil na branku Bownse, ten ale dokázal celou situaci ustát.
     
    37:50
    Britové mohli využít chybné rozehrávky Kazachů, ale pak si v útočném pásmu nedokázali přesně předat kotouč.
     
    39:10
    Dallman nepříjemně pálil, ale Bowns ještě jednou svůj celek v závěru druhé třetiny podržel.
     
    39:37
    Střela Maxima Semjonova od modré čáry byla zablokovaná, Britové mohou jít dopředu.
     
    39:59
    Vyloučení v týmu Kazachstán (Anton Sagadejev – 2 min., podražení).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina jasně patřila hokejistům Kazachstánu, kterým se podařilo dokonat obrat a už vedou 3:1. Kazachstán byl opravdu od začátku druhé třetiny lepším týmem na ledě a bylo asi jen otázkou času, kdy svou převahu přetaví gól. Když už puk za Bownsem opravdu skončil, řešilo se dlouho u videa, zda nebyl kotouč do branky dopraven vysokou holí. Nakonec nebyl a autorem branky byl označen Anton Sagadejev. Chvíli po opětovném navázání hry se navíc prosadili Kazaši ještě jednou, trefil se zkušený útočník Roman Starčenko. Britové budou mít šanci ve třetí třetině snížit, protože začnou v početní převaze.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 17:45.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Colin Shields pálil nebezpečně z pravého kruhu, ale obránce Kazachstánu kotouč srazil vedle branky.
     
    41:32
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Brendan Brooks – 2 min., sekání).
     
    41:57
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Hrálo se čtyři na čtyři a více prostoru na ledě dokázali Kazaši skvěle využít. Rymarev objel branku a pak našel krásnou přihrávkou ROMANA STARČENKA. Ten pak dokázal podruhé v utkání překonat Bownse. Asistence: Jevgenij Rymarev.
    41:57 Roman STARČENKO - 4:1
     
    43:32
    Velká Británie v plném počtu.
     
    44:32
    Stephen Lee obdržel moc pěknou přihrávku před branku, ale snížení odmítl, vůbec netrefil branku.
     
    45:24
    Píská se ofsajd Velké Británie.
     
    45:55
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazachstán po pěkné rychlé akci střílí další branku a zdá se, že je definitivně rozhodnuto. Lakiza krásně našel před brankou hůl NIKITY MICHAJLISE a od té kotouč doputoval do branky Velké Británie. Asistence: Artemij Lakiza.
    45:55 Nikita MICHAJLIS - 5:1
     
    45:55
    Oddechový čas Velká Británie.
     
    45:55
    Střídání v týmu Velká Británie: ze hřiště odchází Ben Bowns, přichází Jackson Whistle.
     
    46:43
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kruté přivítání pro Whistla. Brankář Velké Británie inkasuje z první střely, která na něj letěla. Dokonce to bylo možná spíše nahození. Štěstí zkusil ALICHAN ASETOV a vyšlo mu to. Nerozchytaného brankáře dokonale zaskočil. Bez asistence.
    46:43 Alichan ASETOV - 6:1
     
    47:48
    Zakázané uvolnění Velké Británie.
     
    48:11
    Matthew Myers z blízka mohl překonat Karlssona, ale brankář původem ze Švédska měl svůj levý beton na správném místě.
     
    48:42
    Whistele tentokrát úspěšně zasahuje, do své lapačky chytil střelu Dallmana od modré čáry.
     
    48:56
    Kazachstán měl výhodu a brankář Jackson Whistle tentokrát podržel svůj tým. Chytil zakončení z bezprostřední blízkosti i následující dorážky.
     
    49:23
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Benjamin Davies – 2 min., podražení).
     
    49:59
    Leonid Metalnikov se opřel do kotouče od modré čáry, ale trefil jen blokujícího obránce Britů.
     
    50:26
    Jackson Whistle perfektně vychytal střelu Michajlise a pak měl štěstí, že dorážka už letěla vedle.
     
    51:08
    Britové se v oslabení řítili do brejku, ale nedokázali tu situaci tak, jak měli. Kotouč skončil v situaci dva na brankáře po střele Phillipse mimo.
     
    51:23
    Velká Británie v plném počtu.
     
    52:28
    Liam Kirk dostal pěknou přihrávku před branku, ale dlouho mu trvalo, než si srovnal puk na holi a když už vystřelil, stihl se Karlsson přesunout.
     
    53:40
    Vladimir Markelov z levé strany mohl ještě zvýraznit vedení Kazachstánu, ale střelou zápěstím Whistla nepřekonatl.
     
    54:10
    Vyloučení v týmu Kazachstán (Kirill Polochov – 2 min., napadení).
     
    55:09
    Kazachstán byl pod tlakem, ale nyní se mu podařilo vyhodit a může vystřídat.
     
    55:43
    Z levého kruhu vypálil Robert Dowd, ale Karlsson zůstal bez práce, protože puk zablokoval Valerij Orechov.
     
    56:10
    Kazachstán je v plném počtu.
     
    56:55
    Dmitrij Grenc mohl přidat svojí druhou branku v tomto zápase, ale svou střelou z mezikruží na Whistla nevyzrál.
     
    57:58
    Roman Starčenko nakonec nedokázal udržet útočné pásmo a Velká Británie se ještě může pokusit alespoň zmírnit svou porážku.
     
    58:26
    Jackson Whistle dobře přečetl hru a vyjel daleko ze své branky. A vyšlo mu to, byl u puku dříve než Jevgenij Rymarev.
     
    58:58
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Paul Swindlehurst – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu Kazachstán (Pavel Akolzin – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    59:18
    Henrik Karlsson vyrazil nahození Britů ze středního pásma do rohu kluziště.
     
    59:49
    Liam Kirk pálil z pravé strany, ale zápěstím trefil jen boční síťku branky Kazachstánu.
     
    Konec zápasu.
     
    Kazachstán na msitrovství světa divize IA poráží Velkou Británii po slušném výkonu 6:1. Velká Británie byla Kazachstánu vyrovnaným soupeřem pouze v první třetině. To šla dokonce do vedení, když se prosadil Luke Ferrara. Kazachy ale uklidnilo, že ještě do přestávky dokázal vyrovnat Dmitrij Grenc z přesilové hry. Ve druhé třetině už byli Kazaši jasně lepší a dvěma góly Antona Sagadejeva a Romana Starčenka si vypracovali důležitý náskok. Ve třetí třetině už Velká Británie nekladla velký odpor a ještě třikrát inkasovala. Podruhé v utkání se prosadil Roman Starčenko, skóroval také Nikita Michajlis a jednu branku obdržel také brankář Jackson Whistle, který nahradil Bena Bownse, puk lovil ze své branky po snadném nahození Alichana Asetova.

    Kazachstán má po dvou zápasech šest bodů a usadil se na prvním místě šestičlenné tabulky. Velká Británie je se třemi body předposlední, ale má stejný počet bodů jako druhá Itálie.
     
    Nejlepší hráči utkání obou mužstev

    Kazachstán: Roman Starčenko
    Velká Británie: Mike Hammond
     
    Z mé strany je to už pro tento zápas všechno, díky za pozornost a hezký zbytek dne. (18:23:33)

    Petr Sumbal

    Góly a asistencie: 15. Grents (Jevdokimov, Michajlis), 33. Sagadejev (Lakiza), 35. R. Starčenko (Kučin), 42. R. Starčenko (Rymarev), 46. Michajlis (Lakiza), 47. Asetov – 3. Ferrara (Brooks)


    Kazachstan: H. Karlsson (Malgin) – Dallman (A), M. Semjonov (C), Lakiza, Metalnikov, Polochov, Orechov, Ibrajbekov – R. Starčenko (A), Rymarev, Kučin – Michajlis, Jevdokimov, Grents – Sagadejev, Akolzin, Markelov – Petuchov, Gurkov, Volkov – Asetov.
    Veľká Británia: Bowns (46. Whistle) – D. Phillips, O'Connor, Ehrhardt, Richardson (A), Lee, Swindlehurst, Sullivan – Perlini, Farmer, Shields – Lachowicz, Betteridge, J. Phillips (C) – Davies, Dowd (A), Hammond – Myers, Kirk, Brooks – Ferrara.

    Rozhodca: Hejduk, Piragič – Harrington, Lundgren