Skalica – Lipt. Mikuláš 0:4 (kon.) | Michalovce – Detva 4:3 (kon.)
koniec
HK DUKLA Ingema Michalovce
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
HK Detva
Piatok 23.03.2018, 17:30 • Zimný štadión Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • O udržanie
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Mašlonka však Adama Naga neprekonal a tak Detva má ešte akú takú šancu! Bude sa vhadzovať v útočnom pásme Michalovciach.
     
    58:59
    Domáci Mašlonka bol faulovaní v čistej šanci na bránku hostí a získava tak trestné strieľanie!
     
    58:40
    Po peknej kombinácii sa do zakončenia dostal Piatak, ale jeho strela skončila na žŕdke hosťujúcej bránky! Detva následne vyhadzuje puk do bezpečia.
     
    57:53
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Kuklev – 2 min., sekanie).
     
    57:43
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Surovka – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Korenko – 2 min., hrubosť).
     
    56:00
    Dukla Michalovce dala gól!

    Gólu sa však dočkali domáci hokejisti! Domáci získali buly v útočnom pásme po zakázanom uvoľnení súpera, Cútt poslal puk dozadu na IGORA HALÁSA a ten bombou prepálil Adama Nagyho v bránke Detvy – 4:3! Veľmi dôležitý gól, ktorý môže znamenať rozhodnutie.
    Asistencia: Radovan Cútt.
     
    55:45
    Detva však teraz mohla toto stretnutie rozhodnúť! Domáci opäť chybovali vo svojej rozohrávke, k puku sa dostal Sitnikov a následne do zakončenia z bekhendu Surovka, ale brankára Trenčana neprekonal.
     
    50:05
    Teraz to vrelo pred bránkou hostí, ale Nagy bol pozorný a podržal svoj celok! Michalovce vyvíjali veľký tlak, ale hostia túto situáciu ustáli!
     
    43:01
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Valečko – 2 min., hákovanie).
     
    42:06
    Pred bránku hostí prišla presná prihrávka na Lineta, ale ten puk poslal iba do brankára Naga, ktorý tak zachránil Detvu od inkasovaného gólu!
     
    40:40
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Belluš – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    39:41
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Sládok – 2 min., faul lakťom).
     
    36:38
    Teraz tu však bola veľká šanca pre hostí! Domáci opäť prepadli v obrane, pred bránku domácich sa dostal Milý, ale jeho zakončenie skončilo na pripravenom betóne Trenčana.
     
    30:47
    Dukla Michalovce dala gól!

    Zaujímavé stretnutie pokračuje ďalej, opäť je stav vyrovnaný! Michalovce vyhrali buly v útočnom pásme, Toma posunul tak puk za seba na voľného MAREKA KOLBU a ten presnou strelou švihom prekonáva Naga, ktorý mal zakrytý výhľad a puk tak končí za jeho chrbtom – 3:3!
    Asistencia: Lukáš Toma.
     
    29:35
    Detva dala gól!

    Hostia otáčajú vývoj zápasu vo svoj prospech! Detva sa rýchlo presunula do útočného pásma, Kuklev vybojoval puk za bránkou domácich, následne ho posunul na Ščurka, ktorý presnou prihrávkou našiel voľného MICHALA MURČEKA a ten peknou strelou prekonáva Trenčana – 2:3!
    Asistencie: Ladislav Ščurko, Mikhail Kuklev.
     
    27:49
    Detva dala gól!

    Veľká chyba domácej obrany! Mašlonka mal puk na svojej hokejke, ale napokon ho úplne zbytočne stratil, do nájazdu na bránku domácich sa dostal RASTISLAV GAŠPAR a ten úspešne prekonal brankára Trenčana – 2:2!
    Bez asistencie.
     
    23:27
    To boli veľmi zaujímavé príležitosti pred bránkou hostí! Postupne sa do zakončenia dostal Mašlonka, Balko a aj Piatak, ale buď dobre zasaihal brankár Nagy, ale puk išli mimo bránku Detvy.
     
    22:47
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Žilka – 2 min., hákovanie).
     
    22:05
    Veľká šanca na strane domácich! Michalovce išli do prečíselnia 2 na 1, k zakončeniu sa napokon odhodlal Toma, ale jeho strela skončila len v pozornej lapačke brankára Naga.
     
    19:40
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Valečko – 2 min., sekanie).
     
    15:12
    Detva dala gól!

    Hostia sa rýchlo presunuli do útočného pásma, spoza bránky prišla presná prihrávka na úplne voľného VITALLIHO SITNIKOVA a ten krásnou strelou pod hornú tyčku domácej bránky znižuje na rozdiel jedného gólu – 2:1!
    Asistencie: Jakub Žilka, Juraj Milý.
     
    11:30
    Tak to je veľmi zaujímavá situácia! Po druhom góle išiel do bránky hostí Hackett, ale ten sa zranil hneď pri prvom zákroku a tak sa do bránky musí vrátiť Adam Nagy.
     
    10:40
    Striedanie v tíme HC 07 Detva: z ihriska odchádza A. Nagy, prichádza Hackett.
     
    10:40
    Dukla Michalovce dala gól!

    Domáci využívajú presilovku a v krátkej dobe dávajú aj svoj druhý gól v tomto zápase. Od modrej čiary prišla presná strela na bránku hostí v podaní Valečka, pred Nagym však puk úspešne tečoval VLADISLAV SOLOMONCHAK a dostáva domácich do vedenia o dva góly – 2:0!
    Asistencia: Tomáš Valečko
     
    09:46
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Team penalty – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    08:58
    Dukla Michalovce dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto zápasu! Michalovce sa usadili v útočnom pásme, Kolba zachytil rozohrávku domácich a puk poslal na IGORA HALÁSA, ktorý peknou strelou prekonáva Naga, keď mal dostatok času aj priestoru na toto zakončenie – 1:0!
    Asistencia: Marek Kolba.
     
    04:42
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Meliško – 2 min., hákovanie).

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Halás (Kolba), 11. Solomonchak (Valečko), 31. Kolba (Toma), 56. Halás (Cútt) – 16. Sitnikov (Žilka, Milý), 28. Gašpar (bez asistencie), 30. Murček (Ščurko, Kuklev)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Juríček) – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Rusina, Meliško, Dolgoš, Mesaroš – Solomonchak, Halás, Cútt – Balko, Piatak, Mašlonka – Brezniak, Linet, Jokeľ – Hamráček, Toma, Bánovský
    HK Detva: Nagy (Hackett) – Kuklev, Mar. Chovan, Sládok, Mat. Chovan, Gachulinec, Šimon, Jendroľ, Vyskoč – Sitnikov, Surovka, Belluš – Žilka, Gašpar, Milý – Ščurko, Murček, Videlka – Róth, M. Surový, Piačka

    Rozhodca: Ondrej Kalina, Rudolf Lauff – Rastislav Gajan st., Róbert Gavalier – Peter Ország