Skalica – Lipt. Mikuláš 0:4 (kon.) | Michalovce – Detva 4:3 (kon.)
koniec
HK DUKLA Ingema Michalovce
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
HK Detva
Piatok 23.03.2018, 17:30 • Zimný štadión Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • O udržanie
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HK Dukla Ingema Michalovce a HC 07 Detva. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:30.

    Zápolenie v báraži o Tipsport Ligu pokračujú ďalej, každý celok už odohral po tri zápasy a čakajú ho tak druhé vzájomné stretnutia. Na štadióne Michalovciach sa stretne aktuálne posledný celok v tabuľke s druhým.

    HK Dukla Ingema Michalovce:
    Domáci hokejisti sú víťazom 1. ligy v tomto ročníku a tak bojujú o tipsportligovú miestenku na ďalší ročník. Momentálne sa však nachádzajú na poslednom 4. mieste, keď na svojom konte majú dva body za prekvapujúce víťazstvo v poslednom kole 4:3 po nájazdoch nad Liptovským Mikulášom. Predtým Michalovce prehrali vysoko so Skalicou 5:1 a podľahli aj Detve 4:2.

    HC 07 Detva:
    Hostia ako posledný celok Tipsport ligy musia bojovať o zotrvanie v tejto súťaži. Ako však naznačili aj v posledných zápasoch našej najvyššej hokejovej súťaže, tak zlepšujúca sa forma sa preniesla aj do baráže a po dvoch víťazstvách sa Detva nachádza na druhom mieste, keď zaváhala iba s aktuálne prvým Liptovským Mikulášom.

    Pred všetkými celkami je však ešte dostatok zápasov a každé jedno zaváhanie môže spraviť výraznú zmenu v tabuľke, takže každý jeden bodový zápis je dôležitý. Z tohto hľadiska stretnutie jasného favorita nemá, aj keď papierové predpoklady do tejto úlohy stavajú hosťujúci celok.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Dukla Ingema Michalovce: Trenčan (Juríček) – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Rusina, Meliško, Dolgoš, Mesaroš – Solomonchak, Halás, Cútt – Balko, Piatak, Mašlonka – Brezniak, Linet, Jokeľ – Hamráček, Toma, Bánovský

    HC 07 Detva: Nagy (Hackett) – Kuklev, Mar. Chovan, Sládok, Mat. Chovan, Gachulinec, Šimon, Jendroľ, Vyskoč – Sitnikov, Surovka, Belluš – Žilka, Gašpar, Milý – Ščurko, Murček, Videlka – Róth, M. Surový, Piačka

    Rozhodca: Ondrej Kalina, Rudolf Lauff – Rastislav Gajan st., Róbert Gavalier – Peter Ország
     
    Príjemný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku barážového zápasu o Tipsport ligu medzi mužstvami HK Dukla Ingema Michalovce a HC 07 Detva už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Papierové predpoklady do úlohy favorita stavajú hosťujúci celok, ale v baráži ide o veľa a môžme teda očakávať zaujímavé stretnutie. Z pozície rozhodcov ho povedú páni Ondrej Kalina, Rudolf Lauff – Rastislav Gajan st., Róbert Gavalier – Peter Ország. Na štadióne v Michalovciach je tak už všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, prvá tretina sa tak už čoskoro začne!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:15
    Prvá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, buly vyhrali hostia z Detvy.
     
    00:35
    Detva sa ihneď presúva do útočného pásma, domáci sa tak v úvode prvej tretiny musia brániť. Zatiaľ však brankár Trenčan zasahovať nemusel.
     
    01:12
    Na malú chvíľu sa do útočného pásma dostali už aj domáci hokejisti, ale nič zvláštneho nevymysleli a tak sa k puku dostáva opäť Detva.
     
    01:46
    Teraz už brankár domácich zasahovať musel, ale nešlo o žiadny ťažký zákrok. Dopredu tak už skúšajú ísť Michalovce.
     
    02:08
    Detva založila rýchly protiútok a k strele od modrej sa dostal Gachulinec, ale jeho pokus tesne míňa domácu bránku. Hra sa začína prelievať zo strany na stranu.
     
    03:17
    Napokon aj domáci to vyskúšali od modrej, ale ani Korenkova strela nič nebezpečného neznamenala. Opäť sa tak útoky striedajú na oboch stranách, od začiatku sa hrá aj vo výbornej atmosfére.
     
    04:31
    Peknú individuálnu akciu teraz predviedol Milý, ale po úspešnom oklamaní obrany sa mu už nepodarilo ohroziť bránku domácich strelou. Detva však ostáva v útočnom pásme.
     
    04:42
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Meliško – 2 min., hákovanie).
     
    04:52
    Hostia môžu navýšiť svoju aktivitu, už sa v početnej výhode usadili v útočnom pásme. Michalovce však dobre bránia priestor pred svojou bránkou.
     
    05:22
    Michalovce však teraz zaútočili aj v oslabení, hostia sa tak museli vrátiť späť do svojho pásma. Detva sa však už znova dostáva k puku.
     
    06:32
    Detve však táto presilovka vôbec nevychádza a pomaly sa už aj naplní. Domáci sa teda bránia úspešne a Trenčan prakticky zasahovať nemusel.
     
    06:42
    Domáci v plnom počte.
     
    07:06
    Znova sa však útoky striedajú na oboch stranách, zápas má tak veľmi slušné tempo. Stále sme však nevideli žiadnu nebezpečnú situáciu na jednej či druhej strane.
     
    07:51
    Aktivitu teraz na svoje hokejky preberá domáci celok, ale aj hostia úspešne bránia svoje pásmo a tak stále čakáme na zaujímavejšiu šancu. Zápas sa však prakticky ešte len rozbieha.
     
    08:03
    Detva získala buly v útočnom pásme, ale následne hostia puk strácajú a tak idú dopredu domáci hokejisti. Hostia sa tak vracajú späť do svojho pásma.
     
    08:36
    Po zákroku brankára hostí Naga sa vhadzovalo v útočnom pásme domácich, Michalovce sú aj naďalej pri puku a teraz sa snažia pritlačiť na svojho dnešného súpera.
     
    08:58
    Dukla Michalovce dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto zápasu! Michalovce sa usadili v útočnom pásme, Kolba zachytil rozohrávku domácich a puk poslal na IGORA HALÁSA, ktorý peknou strelou prekonáva Naga, keď mal dostatok času aj priestoru na toto zakončenie – 1:0!
    Asistencia: Marek Kolba.
     
    09:15
    Domáci tak dávajú dôležitý prvý gól, ale Detva má ešte dostatok času, aby v prvej tretine aspoň vyrovnala. Uvidíme teda, čo nám prinesú zvyšné minúty prvého dejstva.
     
    09:46
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Team penalty – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    10:40
    Dukla Michalovce dala gól!

    Domáci využívajú presilovku a v krátkej dobe dávajú aj svoj druhý gól v tomto zápase. Od modrej čiary prišla presná strela na bránku hostí v podaní Valečka, pred Nagym však puk úspešne tečoval VLADISLAV SOLOMONCHAK a dostáva domácich do vedenia o dva góly – 2:0!
    Asistencia: Tomáš Valečko
     
    10:40
    Striedanie v tíme HC 07 Detva: z ihriska odchádza A. Nagy, prichádza Hackett.
     
    11:30
    Tak to je veľmi zaujímavá situácia! Po druhom góle išiel do bránky hostí Hackett, ale ten sa zranil hneď pri prvom zákroku a tak sa do bránky musí vrátiť Adam Nagy.
     
    12:27
    Domáci hokejisti sú teraz jednoznačne aktívnejší, hostia sa musia len brániť. Zatiaľ sa toto stretnutie vyvíja veľmi zaujímavo, ale stať sa ešte môže čokoľvek.
     
    13:03
    Po dlhšej dobe sa do útočného pásma dostali aj hostia, Trenčan však pohodlne kryje nahodenie od modrej. Detva je však aj naďalej v blízkosti domácej bránky.
     
    13:58
    Detva je aj naďalej pri puku a pokúša sa udržať v útočnom pásme. Domáci sa tak teraz musia brániť vo svojom pásme a vyvarovať sa každej chybe.
     
    14:10
    Teraz však hosťom prechod do útoku nevyšiel a je z toho len zakázané uvoľnenie. Michalovce tak získavajú buly v útočnom pásme.
     
    14:22
    Od modrej sa k strele dostal Meliško, ale Nagy bol pozorný a puk vyráža do bezpečia. Michalovce však ešte ostávajú v pásme svojho dnešného súpera.
     
    15:12
    Detva dala gól!

    Hostia sa rýchlo presunuli do útočného pásma, spoza bránky prišla presná prihrávka na úplne voľného VITALLIHO SITNIKOVA a ten krásnou strelou pod hornú tyčku domácej bránky znižuje na rozdiel jedného gólu – 2:1!
    Asistencie: Jakub Žilka, Juraj Milý.
     
    16:27
    Pomaly sa už blíži záver prvej tretiny, hostia sa vrátili späť do zápasu. Uvidíme teda, či záverečné minúty prvého dejstva ešte prinesú nejakú zaujímavú situáciu.
     
    17:22
    Útoky sa striedajú na oboch stranách, čo viac menej platilo po celú prvú tretinu. Pribúda aj počet striel na jednu či druhú bránku, ale obaja brankári sú teraz veľmi pozorní.
     
    18:15
    Na krátku dobu sa Detva dostala do útočného pásma, ale k žiadnej strele na brankára Trenčana sa už hostia nedostali. Dopredu tak skúšajú ísť Michalovce.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    19:40
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Valečko – 2 min., sekanie).
     
    19:55
    Detva si teda presilovku prenesie aj do druhej tretiny, pretože domáci vyhadzujú puk cez všetky čiary do bezpečia.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa prvá tretina tohto zápasu, videli sme v nej už tri góly. Zo začiatku bola hra veľmi vyrovnaná, ale domáci sa rýchlo dostali do vedenia o dva góly zásluhou Halása a Solomonchaka. Detve sa však do konca prvej tretiny podarilo streliť kontaktný gól, keď sa v 16. minúte trafil Sitnikov. Všetko je tak teda ešte otvorené, uvidíme, čo prinesie prostredné dejstvo.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:19!
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Druhá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, Detva má k dispozícii ešte presilovú hru.
     
    20:56
    Hostia sa už usadili v útočnom pásme, ale Trenčan ešte zasahovať nemusel. Detva hrá však teraz veľmi aktívne v útočnom pásme.
     
    21:35
    Presilovka Detvy je však už na svojom konci, domáci to už teda zvládnu a udržia si svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    21:40
    Domáci v plnom počte.
     
    22:05
    Veľká šanca na strane domácich! Michalovce išli do prečíselnia 2 na 1, k zakončeniu sa napokon odhodlal Toma, ale jeho strela skončila len v pozornej lapačke brankára Naga.
     
    22:47
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Žilka – 2 min., hákovanie).
     
    22:57
    V početnej výhode si teraz zahrajú teda aj domáci hokejisti, ale hostia sa rýchlo oslobodzujú. Michalovce si musia pre puk za svoju bránku.
     
    23:27
    To boli veľmi zaujímavé príležitosti pred bránkou hostí! Postupne sa do zakončenia dostal Mašlonka, Balko a aj Piatak, ale buď dobre zasaihal brankár Nagy, ale puk išli mimo bránku Detvy.
     
    24:15
    Opäť to vrie pred brankárom hostí, ale puk ani v tomto prípade neskončil za bránkovou čiarou. Tlak domácich je počas tejto presilovky veľký, ale hostia majú teraz aj kusisko šťastia.
     
    24:47
    Hostia v plnom počte.
     
    25:16
    Detva úspešne zvládla tieto krušné chvíle a snažia sa teraz zaútočiť. Druhá tretina však hosťujúcemu celku nevychádza, domáci sú tak stále vo vedení o jeden gól.
     
    26:18
    Na pozore sa však opäť musel mať brankár Nagy a tak Michalovce získavajú buly v útočnom pásme. Domáci hrajú teraz aktívnejšie a hostia sa budú musieť brániť.
     
    27:09
    Hostia sa dokázali ubrániť tlaku domácich a Žilka získava puk na svoju hokejku. Detva sa tak môže pokúsiť zaútočiť, ale má problém s prechodom dopredu.
     
    27:49
    Detva dala gól!

    Veľká chyba domácej obrany! Mašlonka mal puk na svojej hokejke, ale napokon ho úplne zbytočne stratil, do nájazdu na bránku domácich sa dostal RASTISLAV GAŠPAR a ten úspešne prekonal brankára Trenčana – 2:2!
    Bez asistencie.
     
    28:52
    Začína sa tak v tomto stretnutí odznova, aj keď boli domáci v druhej tretine aktívnejší, tak hostia za prispenia veľkej chyby Mašlonku vyrovnali a všetko je tak ešte otvorené.
     
    29:05
    Hra sa teda postupne vyrovnáva, oba celky sa snažia prenikať smerom dopredu. Uvidíme, čo nám teda ešte ponúkne zvyšok druhej tretiny.
     
    29:35
    Detva dala gól!

    Hostia otáčajú vývoj zápasu vo svoj prospech! Detva sa rýchlo presunula do útočného pásma, Kuklev vybojoval puk za bránkou domácich, následne ho posunul na Ščurka, ktorý presnou prihrávkou našiel voľného MICHALA MURČEKA a ten peknou strelou prekonáva Trenčana – 2:3!
    Asistencie: Ladislav Ščurko, Mikhail Kuklev.
     
    30:02
    Domáci sa však snažia o rýchlu odpoveď, okamžite sa presúvajú do útočného pásma a hostia sú tak znova pod tlakom. Uvidíme teda, čo všetko nás ešte teda čaká.
     
    30:47
    Dukla Michalovce dala gól!

    Zaujímavé stretnutie pokračuje ďalej, opäť je stav vyrovnaný! Michalovce vyhrali buly v útočnom pásme, Toma posunul tak puk za seba na voľného MAREKA KOLBU a ten presnou strelou švihom prekonáva Naga, ktorý mal zakrytý výhľad a puk tak končí za jeho chrbtom – 3:3!
    Asistencia: Lukáš Toma.
     
    31:49
    Opäť sa tak začína hra prelievať zo strany na stranu, do konca druhej tretiny ešte ostáva nejaký ten čas. Oba tímy dobre vedia, že potrebujú body z každého zápasu.
     
    32:41
    Detve teraz nevyšiel prechod do útočného pásma a je z toho len zakázané uvoľnenie. Michalovce tak získavajú buly v útočnom pásme, hostia sa tak musia mať na pozore, aby sa neopakovala situácia pri treťom góle domácich.
     
    33:08
    Hostia všetko úspešne zvládli a vybojovali si puk na svoje hokejky. Už sa tak Detva pokúša o prienik smerom dopredu, ale domáci dobre bránia priestor pred svojou bránkou.
     
    33:52
    Opäť sa hostia previnili zakázaným uvoľnením, na oboch stranách však pribúdajú aj nepresnosti. Skóre 3:3 ostáva tak aj naďalej v platnosti, všetko je tak ešte otvorené.
     
    34:12
    Na pozore sa teraz musel mať brankár Nagy, ale strelu od modrej úspešne ukryl do svojej výstroje. Detva sa tak bude musieť brániť vo svojom pásme.
     
    35:24
    Všetko hosťujúci celok opäť zvládol, takže sa Detva môže presunúť do útoku. Avšak, aj Michalovce sa teraz prezentujú úspešnou defenzívou a tak sme dlhšiu dobu nevideli žiadnu nebezpečnú situáciu.
     
    36:38
    Teraz tu však bola veľká šanca pre hostí! Domáci opäť prepadli v obrane, pred bránku domácich sa dostal Milý, ale jeho zakončenie skončilo na pripravenom betóne Trenčana.
     
    37:20
    Znova sa hra prelieva zo strany na stranu, sledujeme teda útočné výpady v podaní oboch celkov. Pomaly sa však už blíži záver druhej tretiny.
     
    38:10
    Do zakončenia na bránku hostí sa dostal Halás, ale jeho strela skončila na pozornom brankárovi Nagyovi. Detva sa dostáva vo svojom pásme k puku.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    39:41
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Sládok – 2 min., faul lakťom).
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa už aj druhá tretina tohto zápasu, stav je vyrovnaný 3:3! Michalovce vstúpili do druhej tretiny veľmi aktívne, ale v krátkej dobe sa hostia dočkali dvoch gólov, o ktoré sa postarali Gašpar a Murček a tak Detva vyhrávala 3:2. Domácim sa však v 32. minúte podarilo vyrovnať na 3:3 zásluhou Kolby a tak je to poslednej tretiny ešte všetko otvorené.

    Posledná tretia tretina sa začne približne o 19:12!
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Naplno sa už teda rozbehla aj posledná tretia tretina, Michalovce ešte pokračujú v presilovke a už sa usádzajú v útočnom pásme.
     
    40:21
    Detva sa však úspešne bráni a domácich tak nepúšťa do zakončenia na svoju bránku.
     
    40:40
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Belluš – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    41:22
    Presilovka domácich sa pomaly bude končiť, Detva opäť posiela puk cez všetky čiary do bezpečia. Michalovce tak zakladajú jeden z posledných útokov počas tejto presilovky.
     
    41:41
    Hostia v plnom počte.
     
    42:06
    Pred bránku hostí prišla presná prihrávka na Lineta, ale ten puk poslal iba do brankára Naga, ktorý tak zachránil Detvu od inkasovaného gólu!
     
    42:41
    Do útočného pásma teraz prenikli hostia, domáci sa tak musia pozorne brániť, lebo tlak ich dnešného súpera postupne narastá. Zrejme nás teda čaká ešte veľmi zaujímavá tretia tretina.
     
    43:01
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Valečko – 2 min., hákovanie).
     
    44:01
    Detve však táto presilovka vôbec nevychádza, hostia majú problém preniknúť do útočného pásma. Opäť si musia pre puk až za svoju bránku.
     
    44:45
    Hostia sa však ešte pokúšajú preniknúť pred bránku domácich, ale Michalovce zvládajú aj toto oslabenie úspešne. Veľa času už hosťom v početnej výhode neostáva.
     
    45:01
    Domáci v plnom počte.
     
    46:20
    Útočné výpady momentálne sledujeme na oboch stranách, oba celky sa snažia rozhodnúť toto stretnutie ešte v riadnom hracom čase. Do konca tretej tretiny je stále ešte dostatok času, stať sa môže čokoľvek.
     
    46:50
    Po vyhratom buly to skúšal strelou na bránku hostí Halás, ale Nagy bol pozorný a puk vyrazil do bezpečia. Následne Detva získava puk na svoje hokejky a skúšajú preniknúť do útočného pásma.
     
    47:25
    Na pozore sa teraz musel mať aj brankár Trenčan, ale aj on bol pozorný a puk dostal do bezpečia. Hra sa preliva zo strany na stranu, zrejme sa tak ešte máme na čo tešiť.
     
    48:45
    Linet vybojoval puk za bránkou hostí a následne sa pokúšal o zakončenie, ale to sa mu nepodarilo a dopredu tak teraz môže ísť Detva.
     
    49:16
    Tempo hry však začína opadať, oba tímy sa zrejme boja aj riskovať, pretože gól v takejto časti hry by už mohol znamenať rozhodnutie.
     
    49:45
    Oba celky sa však snažia prenikať do útočného pásma, ale defenzívy sú veľmi pozorné. V útočnom pásme sa teraz držia domáce Michalovce a tak sa hostia musia mať na pozore.
     
    50:05
    Teraz to vrelo pred bránkou hostí, ale Nagy bol pozorný a podržal svoj celok! Michalovce vyvíjali veľký tlak, ale hostia túto situáciu ustáli!
     
    51:10
    Čas v tretej tretine sa už teda začína krátiť, predbežný výsledok je stále vyrovnaný 3:3 a rozhodujúci tak bude záver tejto časti hry. Zatiaľ to teda vyzerá, že sa bude predlžovať.
     
    52:16
    Michalovce sú teraz častejšie pri puku, ale nedarí sa im prenikať do útočného pásma. Detva sa snaží o vysoké napádanie domácej rozohrávky.
     
    52:40
    Domáci získali buly v útočnom pásme, ale puk sa dostáva na hokejky hosťujúceho celku a tak sa Michalovce musia vrátiť späť pred svoju bránku.
     
    53:05
    Teraz sú pre zmenu aktívnejší hokejisti Detvy, ale ani im sa nedarí presne zakončiť. Celkovo nemá táto tretina také vysoké nasadenie ako tie dve predtým.
     
    54:26
    Do útočného pásma sa presunuli hostia, Murček sa dostával pred bránkou domácich do zakončenia, ale nepodarilo sa mu puk usmerniť za chrbát Trenčana. Dopredu to už skúšajú aj domáci.
     
    55:00
    Z tretej tretiny ostáva dohrať posledných 5 minút, skóre je stále 3:3. Všetko teda zatiaľ nasvedčuje tomu, že sa dnes v Michalovciach bude predlžovať.
     
    55:45
    Detva však teraz mohla toto stretnutie rozhodnúť! Domáci opäť chybovali vo svojej rozohrávke, k puku sa dostal Sitnikov a následne do zakončenia z bekhendu Surovka, ale brankára Trenčana neprekonal.
     
    56:00
    Dukla Michalovce dala gól!

    Gólu sa však dočkali domáci hokejisti! Domáci získali buly v útočnom pásme po zakázanom uvoľnení súpera, Cútt poslal puk dozadu na IGORA HALÁSA a ten bombou prepálil Adama Nagyho v bránke Detvy – 4:3! Veľmi dôležitý gól, ktorý môže znamenať rozhodnutie.
    Asistencia: Radovan Cútt.
     
    56:45
    Detva to tak teda bude musieť otvoriť a začať viacej riskovať. Domáci momentálne úspešne bránia svoje pásmo a hostí do zakončenia nepúšťajú.
     
    57:43
    Po vhazdovaní v útočnom pásme sa puk dostal na hokejku Belluša, ten ho rýchlo posielal pred bránku domácich, ale Trenčan hru prerušuje. Detva však v pásme súpera ostane.
     
    57:43
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Surovka – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Korenko – 2 min., hrubosť).
     
    57:43
    V závere tretej tretiny uvidíme hru štyri na štyri, ale momentálne prebieha úprava ľadovej plochy. Oba tímy tak zatiaľ nazberajú sily do záveru posledného dejstva tohto zápasu.
     
    57:49
    Pri puku je teraz Detva, ktorá sa snaží pretlačiť do zakončenia. Michalovce sa tak bránia vo svojom pásme.
     
    57:53
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Kuklev – 2 min., sekanie).
     
    58:00
    Domáci hrajú presilovku 4 na 3 a sú tak na najlepšej ceste za ziskom troch bodov. Uvidíme, čo nám prinesie samotný záver tretej tretiny tohto zápasu.
     
    58:40
    Po peknej kombinácii sa do zakončenia dostal Piatak, ale jeho strela skončila na žŕdke hosťujúcej bránky! Detva následne vyhadzuje puk do bezpečia.
     
    58:59
    Domáci Mašlonka bol faulovaní v čistej šanci na bránku hostí a získava tak trestné strieľanie!
     
    58:59
    Mašlonka však Adama Naga neprekonal a tak Detva má ešte akú takú šancu! Bude sa vhadzovať v útočnom pásme Michalovciach.
     
    59:45
    Pri puku sú však domáci hokejisti aj naďalej a navyše aj v útočnom pásme. Domáci diváci už oslavujú víťazstvo a všetko teda nasvedčuje tomu, že je táto predčasná radosť oprávnená.
     
    59:53
    Obe mužstvá hrajú v plnom počte!
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine sme videli už len jeden gól, ktorý tesne pred koncom v 56. minúte dosiahol domáci Halás a tak prichádza druhé víťazstvo Michaloviec v play-out a domáci teda oplatili Detvu prehru na ich ľade. Celkovo sme teda sledovali zaujímavé stretnutie, videli sme otočenie výsledky v podaní hosťujúceho celku, krátku výmenu brankárov na strane Detvy, sedem gólov a vysoké tempo hry, ktoré ale v tretej tretine trocha opadlo. Michalovce tak vyhrávajú toto stretnutie tesne 4:3!

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (19:56:12)

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Halás (Kolba), 11. Solomonchak (Valečko), 31. Kolba (Toma), 56. Halás (Cútt) – 16. Sitnikov (Žilka, Milý), 28. Gašpar (bez asistencie), 30. Murček (Ščurko, Kuklev)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Juríček) – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Rusina, Meliško, Dolgoš, Mesaroš – Solomonchak, Halás, Cútt – Balko, Piatak, Mašlonka – Brezniak, Linet, Jokeľ – Hamráček, Toma, Bánovský
    HK Detva: Nagy (Hackett) – Kuklev, Mar. Chovan, Sládok, Mat. Chovan, Gachulinec, Šimon, Jendroľ, Vyskoč – Sitnikov, Surovka, Belluš – Žilka, Gašpar, Milý – Ščurko, Murček, Videlka – Róth, M. Surový, Piačka

    Rozhodca: Ondrej Kalina, Rudolf Lauff – Rastislav Gajan st., Róbert Gavalier – Peter Ország