Leverkusen – Schalke 0:2 (kon.) | Lipsko – Kolín nad Rýnom 1:2 (kon.)
koniec
RB Lipsko
1:2 (1:0)
1. FC Kolín nad Rýnom
Nedeľa 25.02.2018, 18:00 • Red Bull Arena, Lipsko • Nemecká Bundesliga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Posledné striedanie na strane hostí. Z ihriska odchádza Vincent Koziello, ktorý strelil vyrovnávajúci gól. Na záverečné minúty ho nahradí Matthias Lehmann.
     
    82
    Japonský futbalista končí v dnešnom zápase zrejme pre svalové problémy. Namiesto neho prichádza podporiť defenzívne rady svojho tímu turecký hráč Salih Özcan.
     
    69
    Na ihrisko sa dostane aj najlepší domáci strelec Timo Werner. Nemecký kanonier sa bude snažil načnúť druhú desiatku svojich gólov po tom, čo nahradil doposiaľ jediného strelca Jeana-Kévina Augustina.
     
    61
    Prvýkrát v zápase strieda aj tréner hostí. Jannes-Kilian Horn dnes nebol aktívny, a tak je jeho stiahnutie z hry logickým ťahom. Namiesto neho prichádza uzdravený Leonardo Bittencourt.
     
    59
    Ešte pred zahraním rohového kopu uvidíme prvé striedanie. Ademola Lookman odchádza na lavičku náhradníkov a podporiť ofenzívu domáceho tímu prichádza Yussuf Poulsen.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 5. Augustin – 70. Koziello, 77. Bittencourt

    Karty:   87. Kampl (RBL) – 13. Höger (KLN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 15:14. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:10.
    RB Lipsko: Gulácsi – Klostermann, Orban, Upamecano, Bernardo – Sabitzer, Kampl, Forsberg, Lookman (59. Y. Poulsen) – Augustin (69. Werner), Bruma.
    Náhradníci: Mvogo – Demme, Ilsanker, Konaté, Y. Poulsen, Schmitz, Werner.

    1. FC Kolín nad Rýnom: T. Horn – F. Sörensen, Meré, Heintz, Hector – Risse, Höger, Koziello (88. Lehmann), J.-K. Horn (61. Bittencourt) – Terodde, Osako (82. S. Özcan).
    Náhradníci: Kessler – Bittencourt, Jojić, Lehmann, Maroh, S. Özcan, C. Pizarro.

    Rozhodca: Harm Osmers