Chelsea – Newcastle 3:0 (kon.) | Cardiff – Manchester City 0:2 (kon.)
koniec
Cardiff City FC
0:2 (0:2)
Manchester City
Nedeľa 28.01.2018, 17:00 • Cardiff City Stadium • FA Cup • 1/16 finále
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme už napokon žiadny presný zásah nevideli, oproti prvému polčasu malo toto dejstvo aj dosť nudný priebeh. Hostia teda zvládli úlohy papierového favorita a môžu sa tešiť z postupu do ďalšieho kola FA Cupu. Domáci Cardiff však vzdoroval statočne, ale poriadne defenzívu svojho súpera nepreveril a zápas sa tak konči výsledkom 0:2.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok víkendu. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:55:55)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Bennett (Cardiff City FC).
     
    90+2
    Aj v samom závere zápasu sú pri lopte hostia a presúvajú sa na útočnú polovičku. O osude zápasu je tak rozhodnuté, ostáva si už len počkať na záverečný hvizd hlavného rozhodcu Masona, ktorý ukonči tento zápas.
     
    90+1
    Rozbehol sa už nadstavený čas, zápas sa ešte predĺži o 3 minúty!
     
    90
    City zahrávalo po rýchlom útočnom výpade rohový kop, ale domáci túto situáciu ustáli a loptu dostali do bezpečia. Hostia však aj naďalej ostávajú na útočnej polovičke.
     
    89
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza B. Silva, prichádza Díaz.
    88. Danilo (MAC)
     
    88
    Striedanie v tíme Cardiff City FC: z ihriska odchádza Ralls, prichádza Damour.
     
    86
    O individuálnu akciu sa teraz snažil hosťujúci Agüero, ale cez pozornú obranu domáceho tímu sa mu prejsť nepodarilo. Čas sa už rýchlo kráti, o osude zápasu sa zdá byť už rozhodnuté.
     
    85
    Pekný prechod do pokutového územia ukázali hostia, následne sa do zakončenia dostal Silva, ale ten už presne nemieril. Domáci tak ustáli aj túto situáciu a môžu sa pokúsiť ešte niečo vymyslieť.
     
    84
    City opäť kombinovalo na svojej polovičke a postupne sa už dostáva smerom dopredu. Zrejme tak už nemôžme očakávať záverečný nápor domácich futbalistov.
     
    82
    Hostia ešte v závere zápasu podnikajú útočné výpady, ale tie tiež nič zaujímavého neprinášajú. Podstatné je však skóre 0:2 a to ďalej posúva Manchester City.
     
    81
    Domáci zahrávali priamy kop z veľkej diaľky, center od Ralls napokon úspešný nebol a k lopte sa dostávajú hostia. Cardiff sa tak sťahuje späť na svoju polovičku.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Fernandinho (Manchester City).
     
    79
    Zápas sa pomaly blíži do svojej záverečnej časti, aj naďalej sú bližšie k postupu hosťujúci futbalisti. Uvidíme, čo budeme ešte svedkami nejakých zaujímavých momentov.
     
    78
    Striedanie v tíme Cardiff City FC: z ihriska odchádza Méndez-Laing, prichádza Feeney.
     
    77
    Hra sa teraz na chvíľu musela prerušiť, Agüero má nejaké zdravotné problémy a musí tak byť ošetrený. Oba tímy tak zatiaľ majú priestor na občerstvenie.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Manga (Cardiff City FC).
    75. Sterling (MAC)
     
    75
    Domácim futbalistom sa však aj naďalej nedarí v útočnej fáze a tak opäť lopta putuje na kopačky futbalistov City. Zatiaľ to teda vyzerá, že sa už drámy nedočkáme, ale vo futbale je možné naozaj všetko.
     
    74
    Do pokutového územia teraz preniklo hosťujúce mužstvo, následne sa do zakončenia dostal De Bruyne, ale jeho pokus úspešný nebol. Šancu ísť dopredu tak teraz získava Cardiff.
     
    72
    Aj keď do konca zápasu ešte nejaký ten čas ostáva, nič zaujímavého sa nedeje a hlavne z domácej strany nevidno žiadnu aktivitu. Hostia dnes pozorne hrajú v oboch smeroch a tak to domáci majú veľmi ťažké sa presadiť.
     
    71
    Sledovali sme rohový kop hosťujúceho mužstva, ale ani ten nič zaujímavého neponúkol. City však naďalej postupne kráča za víťazstvom a naopak púť domácich v tomto ročníku FA Cupu sa pomaly končí.
     
    70
    Z pravej strany prišiel center pred bránu domácich, ale ten nebol presný a tak žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol. Etheridge tak bude vykopávať od svojej brány.
     
    69
    Pri lopte sú dnes hostia, ktorí dnes v tejto štatistike jasne dominujú. City sa postupne snaží preniknúť aj na útočnú polovičku, ale rozhodne sa nikam neponáhľa.
    68. Hoilett (CDF)
     
    68
    Veľa teraz nechýbalo a domáci mohli dosiahnuť kontaktný gól! Hoilett pekne prešiel cez obranu hostí a následne sa dostal aj do nebezpečného zakončenia, jeho pokus len tesne minul priestor hosťujúcej brány.
     
    66
    Striedanie v tíme Cardiff City FC: z ihriska odchádza Zohore, prichádza Pilkington.
    65. Zohore (CDF)
     
    65
    Napokon sme boli svedkami centrovanej lopty pred bránu hostí, ale obrana City si s touto situáciou poradila a loptu následne vyváža do bezpečia.
     
    64
    Po dlhšej dobe sme videli útočné ťaženie futbalistov City, ale k lopte sa už dostávajú domáci futbalisti, ktorím sa však dnes v útočnej fáze vôbec nedarí.
     
    63
    City tak aj naďalej kombinuje na svojej polovičke, domáci sa však snažia vysokým napádaním dohnať svojho súpera k chybe.
     
    62
    Aj táto prihrávka smeruje k brankárovi hosťujúceho celku, diváci na štadióne sa tak teraz musia poriadne nudiť a na nálade im určite nepridáva ani predbežné skóre.
     
    61
    Ani rýchle brejky domáceho celku nič výnimočného neznamenajú, hostia sú dnes v zadných radoch veľmi pozorný. Skóre zápasu sa tak stále nemení, zrejme sa teda papierové predpoklad naplnia.
     
    60
    Lopta sa teraz dostáva až k brankárovi Bravovi, ktorý sa snaží dlhým výkopom nájsť vpredu svojich spoluhráčov. Obaja tréneri majú k dispozícii ešte aj striedania, ktoré by mohli hru oživiť.
     
    59
    Hostia však opäť kombinujú na vlastnej polovičke, veľa zaujímavých príležitostí tak teraz nevidíme. Druhý polčas tak zatiaľ zaostáva za tým prvým, ale k dispozícii je ešte dostatok priestoru.
     
    58
    Fernardinho to skúsil cez individuálny prienik, ale do pokutového územia domácich sa nedostal. Následne sa útok nevydaril ani domácim futbalistom, svoju kombináciu tak už rozbieha Manchester City.
     
    57
    Aj naďalej tak ostáva v platnosti stav 0:2. Favorit zápasu tak kráča za postupom do ďalšieho kola FA Cupu, ale futbal sa hrá až do záverečného hvizdu hlavného rozhodcu a stať sa tak ešte môže hocičo.
     
    56
    Pri lopte sú tak hostia, ktorí opäť kombinujú na svojej polovičke. Snažia sa postupnými prihrávkami preniknúť dopredu, ale domáci sa dobre rozmiestnili okolo stredového kruhu.
     
    55
    Domácim sa prienik na útočnú polovičku vydaril, Zohore si dobre spracoval loptu a následne to aj skúsil na bránu hostí, ale jeho zakončenie úspešné nebolo.
     
    54
    Následne ešte hostia pobudli na útočnej polovičke, ale už žiadnu zaujímavú šancu si nevypracovali. Opäť postupne hra začína upadať, domáci sa však snažia prebojovať na polovičku svojho súpera.
    53. Sterling (MAC)
     
    53
    Veľká šance pre City definitívne rozhodnúť toto stretnutie! Domáci faulovali jedného z futbalistov hosťujúceho mužstva a tak City rýchlo rozohralo priamy kop. Sterling sa dostal do úniku na domácu bránu, pekne obišiel brankára Etheridgeho, ale na poslednú chvíľu sa dobre vrátil Morrison a zabránil Sterlingovi pridať svoj druhý gól v tomto zápase.
     
    51
    K lopte sa teraz dostávajú domáci, postupnou kombináciou sa snažia preniknúť na útočnú polovičku. Hostia však dnes výborne bránia svoje územie a domácich do ničoho nepúšťajú.
     
    50
    Prvý útočný výpad v druhom polčase založili už aj domáci futbalisti, ale po nepresnej prihrávke lopta opustila hraciu plochu a tak to bude výkop od brány, o ktorý sa postará Bravo.
     
    49
    City sa dostalo pred pokutové územie domácich, do hlavičky následne skákal nový muž na ihrisku Agüero, ale obrana domácich mu neumožnila úspešne zakončiť.
     
    48
    Úvod druhého polčasu však zatiaľ nič zaujímavého neprináša, hra sa prelieva zo strany na stranu. Hostia sa pochopiteľne nemajú kam ponáhľať, domáci však naopak musia čo najskôr dosiahnuť kontaktný gól.
     
    47
    Aj naďalej sú v držaní lopty hostia, momentálne však kombinujú na svojej polovičke. Uvidíme, čo všetko nám druhý polčas ponúkne, snáď ešte budeme svedkami zaujímavých situácii.
     
    46
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Sané, prichádza Agüero.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Prvý polčas tohto zápasu je už minulosťou. Lepšie do zápasu vstúpili hostia a zásluhou De Bruyne v 8. minúte vyhrávali o jeden gól. Domáci však začali hroziť nebezpečnými útokmi a veľa nechýbalo, aby sa diváci na štadióne radovali z vyrovnávajúceho gólu. Tlak domácich prerušil gólom Sivla, ale ten napokon pre postavenie mimo hru uznaný nebol. V 37. minúte však už Sterling pridal druhý gól hostí v tomto zápase a tak po prvom polčase je stav zápasu 0:2!

    Uvidíme, čo nám napokon ponúkne druhé dejstvo, ktoré sa začne približne o 18:04!
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Aj v tejto časti hry sú pri lopte hostia, ktorí sa snažia ešte niečo nebezpečné vymyslieť. Času však už veľa neostáva.
     
    45+1
    Už sa naplno rozbehol nadstavený čas, hra v prvom polčase sa predĺži o 3 minúty!
     
    45
    Žltú kartu dostáva Bennett (Cardiff City FC).
     
    44
    Sme určite zvedaví, koľko ešte nadstaví hlavný rozhodca tohto zápasu. Boli sme svedkami dvoch gólov a jedného menšieho prerušenia kvôli zraneniu.
     
    43
    Útočné snaženie domácich futbalistov je prerušené, lopta sa dostala k brankárovi Bravovi a ten už posiela loptu na svojich spoluhráčov. Pomaly je tu už koniec prvého dejstva.
     
    42
    Hostia sa prepracovali až do pokutového územia domácich, ale následne sa už nedostali do presného zakončenia. Šancu dopredu má ísť teraz Cardiff, ale má to veľmi náročné.
     
    41
    Na útočnú polovičku sa však teraz dostáva City, a tak sa futbalisti domáceho celku budú musieť brániť. Prípadne tretí gól hostí by už zrejme znamenal definitívu tohto zápasu.
     
    40
    K lopte sa však teraz dostávajú domáci, ale nedarí sa im v prieniku na polovičku súpera. Uvidíme, či v prvom polčase budeme ešte svedkami nejakej zaujímavej situácie.
     
    39
    A práve futbalisti City sú momentálne pri lopte, avšak kombinujú na svojej polovičke. Nemajú sa pochopiteľne kam ponáhľať, majú už náskok o dva góly a pomaly sa blíži záver prvého polčasu.
     
    38
    V záverečnej časti prvého polčasu tak hostia odskakujú na dva góly, čo im určite prinesie patričnú pohodu v hre, pretože domáci neustále hrozili nebezpečnými výpadmi a mali už aj blízko ku gólu.
    37. Sterling (MAC) - 0:2
     
    37
    Manchester City dal gól!
    Tento gól hosťujúceho mužstva už platí! City sa dostalo na svojej polovičke k lopte a okamžite vyrazilo do rýchleho útoku. Z ľavej strany prišiel následne presný center pred bránu domácich od Silvu a presným zakončením sa prezentoval RAHHEM STERLING, ktorý predviedol zaujímavé zakončenie a lopta skončila za bezmocným Etheridgom – 0:2!
     
    35
    Do konca riadneho hracieho času ostáva ešte 10 minút, zrejme sa ešte niečo nadstaví. Na útočnej polovičke teraz kombinujú domáci futbalisti, ale obrana súpera im neposkytuje veľa priestoru.
     
    34
    Ani hosťujúcemu mužstvu však nevyšla prihrávka, dlhá lopta do pokutového územia si našla iba pripraveného brankára domácich Etheridgeho. Dopredu to tak teraz môže vyskúšaj aj Cardiff.
     
    33
    Cardiffu však teraz nevyšiel prechod do útoku a po nepresnej prihrávke sa lopty dostáva na kopačky súpera. City sa už postupne dostáva na útočnú polovičku a tak sa domáci musia mať na pozore.
     
    32
    City tak stále vyhráva iba o jeden gól a domácim sa darí zakladať útočné akcie. Pre nestranného pozorovateľa to je určite dobrá správa, môžme sa tak tešiť ešte na zaujímavé stretnutie.
     
    31
    Rohový kop hosťujúceho mužstva však nič zaujímavého neponúkol, domáci sa ubránili bez problémov a môžu teraz vyviesť loptu do bezpečia.
     
    30
    Aj na druhej strane sme teraz videli rýchly útočný výpad, Sterlingova prihrávka však bola obranou domácich zblokovaná na rohový kop. City tak ešte ostáva v útočnom ťažení.
     
    29
    Domáci teraz podnikli rýchly protiútok a pred bránou hostí sa schyľovalo k nebezpečenstvu, ale napokon to bude len odkop od brány a postará sa oň brankár Bravo.
     
    28
    Hostia boli zahnaní na svoju polovičku, ale už sa pomaly dostávajú opäť na dostrel domácej brány. Pokračuje tak tlak vedúceho celku Premier League.
     
    27
    City je však momentálne na ihrisku aktívnejším celkom a kombinuje na súperovej polovičke. Domáci sa tak musia aj naďalej brániť a pri nedávnej situácii im pomohlo aj kus šťasteny.
     
    25
    Tréner hostí Pep Guardiola však tomuto verdiktu rozhodcov nechápe a neustále vedie debaty so štvrtým rozhodcom. Je to naozaj veľmi divná situácia, ale v hre sa pokračuje ďalej za stavu 0:1.
     
    24
    Hostia sa radovali z gólu na 0:2, ale ten napokon uznaný nie je! Silva výborne potiahol loptu pred pokutové územie domácich a následne jeho strela padlo do pravého horného rohu. Postranný rozhodca však signalizuje ofsajd Saného, ktorý stál brankárovi domácich vo výhľade.
     
    23
    City sa postupnou kombináciou dostáva na útočnú polovičku, domáci sa tak teraz budú musieť brániť. Defenzíva Cardiffu je však zatiaľ veľmi pozorná a svojho súpera do šancí nepúšťa.
     
    22
    Pomaličky sa dostávame za prvú polovičku tohto dejstva, stále platí stav 0:1! Zatiaľ sledujeme celkom zaujímavé stretnutie, v ktorom si aj domáci ako papierovo slabší súper dokázal vypracovať zaujímavé situácie.
     
    21
    K lopte sa už dostávajú hostia, ktorí sa momentálne nikam neponáhľajú a kombinujú na svojej polovičke. Domáci futbalisti sa snažia o vysoké napádanie, ale ich súper momentálne kombinuje veľmi presne.
     
    20
    Hra sa teda začína postupne vyrovnávať a už aj domáci začínajú hroziť nebezpečnými situáciami. Pre Cardiff je dobré, že sa po inkasovanom góle nezosypal a snaží sa ísť za vyrovnávajúcim gólom.
     
    19
    A opäť sa zrodila pred bránou hostí nebezpečná situácia. Po zaujímavom centri lopta síce len preletela okolo brány City, ale veľa nechýbalo a jeden z domácich útočníkov ju mohol lepšie usmerniť.
     
    18
    Tlak domácich pomaly narastá a reagujú nato aj domáci priaznivci. City sa tak teraz musí pozorne brániť a vyvarovať sa chybám, aby neinkasovala vyrovnávajúci gól, ku ktorému domáci mali veľmi blízko.
     
    17
    Nebezpečná situácia na strane domácich! Holett sa dostal k zaujímavej strele a brankár hostí Bravo na poslednú chvíľu zachytil loptu na bránkovej čiare! Domáci sa už radovali z gólu, ale ten napokon dosiahnutý nebol.
    16. Bravo (MAC), Hoilett (CDF)
     
    16
    Po prvý krát máme možnosť vidieť menší nápor domácich futbalistov. Ich súper však na nič nečaká a okamžite sa snaží vysokým napádaním získať loptu späť na svoje kopačky.
     
    15
    Napokon však CIty už z pobytu pred bránou domácich nič nevyťažilo a tak sa k lopte dostávajú futbalisti Cardiffu, ktorí sa už snažia o prienik na útočnú polovičku.
     
    14
    Aj tento priamy kop si na svoju starosť zobral De Bruyne, ale jeho strela bola obranným múrom tečovaná do bezpečia. City však ešte ostáva na útočnej polovičke a snaží sa dostať k ohrozenie domácej brány.
     
    13
    Opäť je tu nedovolený zákrok domácich futbalistov a hostia tak získavajú ďalší priamy kop. Nebude to z podobnej vzdialenosti ako pri otváracom góle, ale takisto sa jedná o nebezpečnú vzdialenosť.
     
    12
    Postupne sa hosťujúce mužstvo dostáva na dostrel domácej brány, Cardiff sa však snaží vysokým napádaním vytláčať kombináciu svojho dnešného súpera ďalej od svojho územia.
     
    11
    Domáci futbalisti sa po zisku lopty snažia zakladať rýchle protiútoky, ale tie im nevychádzajú podľa predstáv. City sa tak opäť dostáva k lopte a snaží sa už niečo nebezpečné vymyslieť.
     
    10
    Aj naďalej sú častejšie pri lopte futbalisti vo fialových dresoch a presnou kombináciou sa dostávajú na útočnú polovičku. Domáci Cardiff sa tak musí aj naďalej brániť a zrejme tak skoro ich útočné výpady neuvidíme.
     
    9
    Favorit zápasu sa tak dostáva do pomerne rýchleho vedenia a to mu môže výrazne pomôcť. City vstúpilo do zápasu veľmi aktívne a napokon sa hostia radujú z úvodného gólu. Uvidíme, ako sa bude toto stretnutie ďalej vyvíjať.
    8. De Bruyne (MAC) - 0:1
     
    8
    Manchester City dal gól!
    Je prvý gól tohto zápasu! K realizácii priameho kopu sa napokon postavil KEVIN DE BRUYNE a vymyslel to naozaj parádne. Obranný múr domácich nadskočil a De Bruyne presnou strelou po zemi umiestnil loptu k ľavej tyčke a otvára tak skóre tohto zápasu – 0:1!
     
    7
    Gündogan odchádza za postrannú čiaru, mal by však do hry ešte zasiahnuť. Čo chvíľa by tak malo dôjsť k realizácii už spomínaného priameho kopu a mali by sme byť svedkami priamej strely na domácu bránu.
     
    6
    Na realizáciu priameho kopu sa ešte stále čaká, Gündogan musí byť ošetrení. Tlak hosťujćeho mužstva už začal pomaly narastať a vystupňovať sa teraz môže presným zásahom.
     
    5
    Budeme svedkami nebezpečného priameho kopu hosťujúceho mužstva. CIty teraz dobre zakombinovalo pred domácou 16-tkou, následne sa k lopte dostal Gündogan a bol nedovolene poslaný k zemi. Etheridge si tak už stavia početný múr.
     
    4
    Sledovali sme útočný výpad aj na opačnej strane, ale ani ten nič zaujímavého neponúkol a brankár hostí Bravo už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    3
    Teraz sa už hosťom podarilo preniknúť až do pokutového územia domácich, po dobrej prihrávke sa do zakončenia dostal Silva, ale s týmto slabším pokusom nemal brankár domácich Etheridge žiadne problémy.
     
    2
    K lopte sa už dostáva hosťujúce mužstvo a tak sledujeme ako sa hra odohráva na polovičke domácich futbalistov. Cardiff sa okamžite snaží o vysoké napádanie a vybojovať si tak loptu späť.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí nastupujú v modrých dresoch. Hostia zvolili fialovú sadu dresov.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný nedeľný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami Cardiff City FC a Manchester City v rámci 1/16 finále FA Cupu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Favorit tohto zápasu je jednoznačný, sú nim hosťujúci futbalisti. FA Cup však prináša veľa prekvapení, hneď včera sme mali možnosť vidieť vypadnutie Liverpoolu s WBA či remízu Tottenhamu s Newportom. Sme teda určite zvedaví, ako si momentálny líder Premier League poradí s Cardiffom. V dejisku zápasu je už všetko pripravené, čaká sa teda len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia, ktorými budú páni Mason – Long, Beck.

    Pri sledovaní tohto prenosu vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Cardiff City FC: Etheridge – Manga, Morrison (C), Paterson – Richards, Grujič, Ralls, Bennett – Méndez-Laing, Hoilett – Zohore

    Náhradníci: Tomlin, Feeney, Pilkington, Halford, Damour, Murphy, Bogle

    Manchester City: Bravo – Walker, Kompany (C), Otamendi, Danilo – De Bruyne, Fernardinho, Gündogan – B. Silva, Sterling, Sané

    Náhradníci: Stones, Agüero, Mangala, Adarabioyo, Moraes, Zinčenko, Díaz

    Rozhodca: Mason – Long, Beck
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Cardiff City FC a Manchester City. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00!

    Cez víkend je na programe v Anglicku prestížny FA Cup. Žreb napokon určil, že v tomto zápase, ktoré je 1/16 finále, sa proti sebe stretnú na Cardiff City Stadium domáci Cardiff a hostia Manchester City. Víťaz zápasu automaticky postupuje do ďalšieho kola, v prípade remízy sa odohrá aj odvetné stretnutie.

    Cardiff City FC:
    Domáci futbalisti sú momentálne účastníkom Championship, teda druhej najvyššej futbalovej súťaže v Anglicku. Tam im momentálne patrí tretia priečka a bojujú tak o postup do najvyššej súťaže. Čo sa týka FA Cupu, tak v 1/32 finále vyradil Cardiff Mansfield, keď prvý zápas skončil remízou 0:0 a v opakovanom zápasu napokon zvíťazil Cardiff 4:1. V tomto zápas však narazia na veľmi ťažkú prekážku.

    Manchester City:
    Hostia sú momentálne jednoznačným lídrom Premier League a kráčajú k zisku majstrovského titulu. Čo sa týka FA Cupu, tak hostia v 1/32 finále vyradili celok 1/32 finále Burnley výsledkom 4:1! Manchester City patrí medzi veľkým favoritov FA Cupu.

    Favorit:
    Papierové predpoklady do tejto úlohy jasne stavajú hosťujúce mužstvo a očakáva sa jeho jednoznačné víťazstvo. Pohár však vie byť vo veľa prípadoch nevyspytateľný a rodia sa v ňom aj veľké prekvapenia. Uvidíme, ako napokon toto stretnutie dopadne.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 8. De Bruyne, 37. Sterling

    Karty:   45. Bennett (CDF), 76. Manga (CDF) – 80. Fernandinho (MAC)   90+2. Bennett (CDF)


    Cardiff City FC: Etheridge – Manga, Morrison (C), Paterson – Richards, Grujič, Ralls, Bennett – Méndez-Laing, Hoilett – Zohore
    Náhradníci: Tomlin, Feeney, Pilkington, Halford, Damour, Murphy, Bogle

    Manchester City: Bravo – Walker, Kompany (C), Otamendi, Danilo – De Bruyne, Fernardinho, Gündogan – B. Silva, Sterling, Sané
    Náhradníci: Stones, Agüero, Mangala, Adarabioyo, Moraes, Zinčenko, Díaz

    Rozhodca: Mason – Long, Beck