Chelsea – Newcastle 3:0 (kon.) | Cardiff – Manchester City 0:2 (kon.)
koniec
Cardiff City FC
0:2 (0:2)
Manchester City
Nedeľa 28.01.2018, 17:00 • Cardiff City Stadium • FA Cup • 1/16 finále
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme už napokon žiadny presný zásah nevideli, oproti prvému polčasu malo toto dejstvo aj dosť nudný priebeh. Hostia teda zvládli úlohy papierového favorita a môžu sa tešiť z postupu do ďalšieho kola FA Cupu. Domáci Cardiff však vzdoroval statočne, ale poriadne defenzívu svojho súpera nepreveril a zápas sa tak konči výsledkom 0:2.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok víkendu. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:55:55)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Bennett (Cardiff City FC).
     
    90+2
    Aj v samom závere zápasu sú pri lopte hostia a presúvajú sa na útočnú polovičku. O osude zápasu je tak rozhodnuté, ostáva si už len počkať na záverečný hvizd hlavného rozhodcu Masona, ktorý ukonči tento zápas.
     
    90+1
    Rozbehol sa už nadstavený čas, zápas sa ešte predĺži o 3 minúty!
     
    90
    City zahrávalo po rýchlom útočnom výpade rohový kop, ale domáci túto situáciu ustáli a loptu dostali do bezpečia. Hostia však aj naďalej ostávajú na útočnej polovičke.
     
    89
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza B. Silva, prichádza Díaz.
    88. Danilo (MAC)
     
    88
    Striedanie v tíme Cardiff City FC: z ihriska odchádza Ralls, prichádza Damour.
     
    86
    O individuálnu akciu sa teraz snažil hosťujúci Agüero, ale cez pozornú obranu domáceho tímu sa mu prejsť nepodarilo. Čas sa už rýchlo kráti, o osude zápasu sa zdá byť už rozhodnuté.
     
    85
    Pekný prechod do pokutového územia ukázali hostia, následne sa do zakončenia dostal Silva, ale ten už presne nemieril. Domáci tak ustáli aj túto situáciu a môžu sa pokúsiť ešte niečo vymyslieť.
     
    84
    City opäť kombinovalo na svojej polovičke a postupne sa už dostáva smerom dopredu. Zrejme tak už nemôžme očakávať záverečný nápor domácich futbalistov.
     
    82
    Hostia ešte v závere zápasu podnikajú útočné výpady, ale tie tiež nič zaujímavého neprinášajú. Podstatné je však skóre 0:2 a to ďalej posúva Manchester City.
     
    81
    Domáci zahrávali priamy kop z veľkej diaľky, center od Ralls napokon úspešný nebol a k lopte sa dostávajú hostia. Cardiff sa tak sťahuje späť na svoju polovičku.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Fernandinho (Manchester City).
     
    79
    Zápas sa pomaly blíži do svojej záverečnej časti, aj naďalej sú bližšie k postupu hosťujúci futbalisti. Uvidíme, čo budeme ešte svedkami nejakých zaujímavých momentov.
     
    78
    Striedanie v tíme Cardiff City FC: z ihriska odchádza Méndez-Laing, prichádza Feeney.
     
    77
    Hra sa teraz na chvíľu musela prerušiť, Agüero má nejaké zdravotné problémy a musí tak byť ošetrený. Oba tímy tak zatiaľ majú priestor na občerstvenie.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Manga (Cardiff City FC).

    Miroslav Revaj

    Góly: 8. De Bruyne, 37. Sterling

    Karty:   45. Bennett (CDF), 76. Manga (CDF) – 80. Fernandinho (MAC)   90+2. Bennett (CDF)


    Cardiff City FC: Etheridge – Manga, Morrison (C), Paterson – Richards, Grujič, Ralls, Bennett – Méndez-Laing, Hoilett – Zohore
    Náhradníci: Tomlin, Feeney, Pilkington, Halford, Damour, Murphy, Bogle

    Manchester City: Bravo – Walker, Kompany (C), Otamendi, Danilo – De Bruyne, Fernardinho, Gündogan – B. Silva, Sterling, Sané
    Náhradníci: Stones, Agüero, Mangala, Adarabioyo, Moraes, Zinčenko, Díaz

    Rozhodca: Mason – Long, Beck