Košice – Poprad 6:2 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Žilina – Nitra 2:3 (kon.)
Trenčín – B. Bystrica 1:0 (kon.) | Zvolen – Detva 6:3 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
6:3 (1:0, 1:1, 4:2)
HK Detva
Nedeľa 21.01.2018, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 39. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Zvolen dal gól!
    Power play hostí nevyšla ani po druhý krát a ADAM DRGOŇ do prázdnej brány zvyšuje na 6:3. Po góle si nervy neudržal kapitán hostí Sládok, ktorý sa pustil do Drgoňa.
     
    58:03
    Zvolen dal gól!
    Je prakticky rozhodnuté. Hostia stratili puk v útočnom pásme, unikol s ním TOMOTY JAMES COFFMAN a zo stredného pásma trafil do prázdnej brány.

    Asistoval: Petr Obdržálek.
     
    48:21
    Zvolen dal gól!
    Domáci idú okamžite opäť do vedenia. Tim Coffman natiahol na seba prakticky celú obranu hostí, prešiel od stredu pásma na ľavú stranu, následne prihral puk pred voľnú bránu, kde sa najlepšie zorientoval OSCAR STEÉN a poslal puk do siete.

    Asistovali: Tim Coffmana a Petr Obdržálek.
     
    47:29
    Detva dala gól!
    MICHAL MURČEK v nájazde prakticky sám na Šimka najprv neuspel, puk však domáci gólman neudržal a ten sa dokotúľal so siete.

    Asistoval: David Videlka.
     
    45:33
    Detva dala gól!
    Obrovská domáca chyba v obrane. Puk sa následne dostal pred bránu na úplne voľného DAVIDA VIDELKU, ktorý sa so Šimkom pohral rovnako ako Špirko s Hackettom predtým. Rovnako pekný gól a využitá šanca.

    Asistoval: Michal Murček.
     
    44:48
    Zvolen dal gól!
    Krásny gól. Jozef Kováčik dostal puk na modrú čiaru, neunáhlil sa. Pozrel sa kto je voľný pred bránkou. Nastrelil puk na hokejku MATÚŠA MATISA a ten puk nechytateľne tečoval rovno do ľavého horného rohu Hackettovej brány.

    Asistovali: Jozef Kováčik a Rasťo Špirko.
     
    38:15
    Detva dala gól!
    Bombu Martina Chovana od modrej čiary najprv Šimko chytil, no puk neudržal, spadol mu a hneď na to sa dostal k voľnému MARTINOVI BELLUŠOVI a ten pekne zavesil.

    Asistoval: Vitali Sitnikov.
     
    37:38
    Zvolen dal gól!
    Zvolen zvyšuje skóre. RASTISLAV ŠPIRKO ostal zabudnutý pred Hackettom. Dostal ideálnu prihrávku, neunáhlil sa so zakončením, rozhýbal si Hacketta a zavesil do prázdnej brány.

    Asistovali: Vojtech Zeleňák a Radovan Puliš.
     
    17:14
    Zvolen dal gól!
    HKM využíva presilovú hru. Tim Coffman od ľavého mantinelu nabil puk medzi kruhy PETROVI OBDRŽÁLKOVI, ten sa oprel do puku a strelou bez prípravy prepálil Hacketta.

    Asistovali: Tim Coffman a Nick Ross.

    Števo Lasab


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 18. Obdržálek (Coffman, Ross), 38. Špirko (Zeleňák, Puliš), 45. Matis (Kováčik, Špirko), 49. Steén (Coffman, Obdržálek), 59. Coffman (Obdržálek), 60. Drgoň – 39. Belluš (Sitnikov), 46. Videlka (Murček), 48. Murček (Videlka)


    HKM Zvolen: Šimko (Nieminen) – Drgoň, Ross, Bokroš, Kováčik, Ťavoda, Hraško, Zeleňák, Dubeň – Coffman, Steén, Obdržálek – Šišovský, Kytnár, Kelemen – Puliš, Špirko, Matis – Síkela, V.Fekiač, Ďaloga – tréner P.Mikula
    HK Detva: Hacket (Nagy) – Kuklev, Martin Chovan, Sládok, F.Fekiač, Macejko, Šimon, Gachulinec, Vyskoč – Sitnikov, Surovka, Belluš – Žilka, Gašpar, Milý – Ščurko, Murček, Videlka – Jendroľ, M.Surový, Jakubík – tréner I.Dornič

    Rozhodca: Jonák, Goga – Kacej, Rojík (video – Jung)

    Diváci: 2102