Lipt. Mikuláš – B. Bystrica 4:3 (1:0 po s.n.) | Nové Zámky – Košice 1:2 (po pr.) | Poprad – Nitra 3:4 (kon.)
Detva – Žilina 4:1 (kon.) | Zvolen – Trenčín 3:4 (0:2 po s.n.)
koniec
HK DOXXbet Detva
4:1 (0:1, 0:0, 4:0)
MsHK Žilina
Nedeľa 07.01.2018, 17:00 • Zimný štadión, Detva • Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:07
    Teraz budeme svedkami vylúčenia na oboch stranách. Za sekanie smerujú na lavicu hanby Vitalij Sitnikov a takisto aj hosťujúci Michal Švihálek.
     
    45:48
    Domáci hokejisti budú hrať ďalšiu presilovú hru. Menší trest za držanie protihráča dostáva po súboji s Filipom Surovkom obranca Lukáš Kozák.
     
    30:12
    Domáci hokejisti budú hrať druhú presilovú hru v zápase. Na trestnú lavicu si už sadá Tomáš Klimenta, ktorý po súboji s Mikhailom Kuklevom dostáva menší trest za hákovanie.
     
    17:10
    Hostia budú hrať ďalšiu presilovú hru. Aktívneho Radima Hrušku sa snažil zastaviť Michal Murček. Napokon sa mu to podarilo len za cenu dvojminútového trestu za hákovanie.
     
    11:06
    Vylučovať sa teraz bude na oboch stranách a dokonca Žilina prichádza o výhodu presilovej hry. Matúš Chovan dostáva dve minúty za hrubosť. Na druhej strane sa rovnakým faulom previnil Martin Mazanec, ale na trestnej lavici si posedí o dve minúty dlhšie.
     
    09:36
    Žilina bude hrať presilovú hru o dvoch hráčov. Na trestnú lavicu si sadá aj Miroslav Macejko, ktorý fauloval Chasa Witalu. Od hlavných rozhodcov dostáva menší trest za hákovanie.
     
    09:06
    Tomáš Tomek prerušil hru, no následne zbytočne tvrdo dohral súboj Jozef Sládok. Páni v pruhovanom pre jeho počínanie nemali pochopenie a posielajú ho na trestnú lavicu.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 42. Gašpar (Chovan, Surovka), 43. Milý (Sládok, Chovan), 48. Sitnikov (Surovka, Kuklev), 58. Videlka – 11. Húževka (Kozák, Pospíšil)


    HK DOXXbet Detva: Hackett (Nagy) – Mar. Chovan, Kuklev, Sládok, Fekiač, Macejko, Šimon, D. Jendroľ, Mat. Chovan – Ščurko, Surovka, Tibenský – Žilka, Gašpar, Milý – Belluš, Murček, Videlka – Piačka, M. Surový, Sitnikov.
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Juraško, Kozák, Poulin, Mazanec, Chaloupka, M. Roman, Meliško, Mendrej – Pospíšil, Witala, Handlovský – Klimenta, R. Hruška, Tvrdoň – Rogoň, Húževka, Švihálek – Dolinajec, Konečný, Stupka.

    Rozhodca: Peter Jonák, Vladimír Fridrich – Jozef Tvrdoň, Peter Rojík