Everton – Chelsea 0:0 (kon.) | Brighton – Watford 1:0 (kon.) | Manchester City – Bournemouth 4:0 (kon.)
Southampton – Huddersfield Town 1:1 (kon.) | Stoke City – West Bromwich 3:1 (kon.) | Swansea – Crystal Palace 1:1 (kon.)
West Ham – Newcastle 2:3 (kon.) | Burnley – Tottenham 0:3 (kon.) | Leicester – Manchester United 2:2 (kon.)
koniec
Leicester City
2:2 (1:1)
Manchester United
Sobota 23.12.2017, 20:45 • King Power Stadium • Anglická Premier League • 19. kolo
Predzápasové kurzy
    90+4. Harry Maguire (LEC) - 2:2
     
    90+4
    Leicester City dáva gól! Smalling sa síce vrátil späť do hry, ale značne limitovaný nedokázal zabrániť vyrovnaniu. Toho sa dočkal s chuťou hrajúci HARRY MAGUIRE. Nábeh na zadnú tyč, prízemná strela a gól!
     
    89
    Ashley Young odvracia na rohový kop, Smalling ma stále väčšie a väčšie problémy!
     
    86
    Futbalisti Manchestru to chcú hrať až do prázdnej brány, takto to ale nejde! Brejk štyria na troch, Mchitarjan z uhla nedokázal prestreliť Schmeichela, radšej tak prihrával späť na Lukakua – bude z toho iba vhadzovanie.
     
    83
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Juan Mata, prichádza Henrich Mchitarjan.
     
    81
    Karta sa ušla aj Mahrezovi. Africký hráč prifilmoval pád po kontakte s Herrerom. Žltá karta za simulovanie.
     
    80
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Demarai Gray, prichádza Ben Chilwell.
     
    80
    Pogba s gólovou prihrávkou, Rashford v nájazde na Schmeichela neuspel, nebude sa pískať ani penalta! Hotová katastrofa v podaní nielen Rashforda, predtým aj v prípade Lingarda či Martiala!
     
    76
    Jesse Lingard mohol zvýšiť na 3:1, namiesto toho o štyri minúty neskôr mieri na lavičku. Na trávnik príde na záverečnú štvrťhodinu Španiel Ander Herrera.
    73. Daniel Amartey (LEC)
     
    73
    Pobyt Daniela Amarteyho na trávniku trval niečo vyše šestnásť minút! Striedajúci hráč fauluje pri postrannej čiare rozbehnutého Rashforda, Jonathan Moss vyťahuje druhú žltú pre tohto hráča, po ktorej musí prísť aj červená!
    72. Jesse Lingard (MAN)
     
    72
    Neskutočné! Lukaku našiel Lingarda prihrávkou pomedzi troch obrancov! Odchovanec United si položil na lopatky aj Schmeichela, no nedokázal trafiť loptu do poloodkrytej brány! Namiesto toho lopta trafila iba žrď.
     
    71
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Anthony Martial, prichádza Marcus Rashford.
     
    69
    Daniel Amartey zastavuje prienik Younga aj za cenu žltej karty, v tejto štatistike panuje remíza 2:2.
     
    69
    Kasper Schmeichel podcenil odkop spoza šestnástky, trafil Lukakua, ten však nezareagoval včas, loptu si zastavil a prihral na spoluhráča. Mohlo z toho byť aj zakončenie do prázdnej brány, nestalo sa tak.
     
    67
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Vicente Iborra, prichádza Šindži Okazaki.
    60. Juan Mata (MAN) - 1:2
     
    60
    Manchester United dal gól!
    JUAN MATA nedal žiadnu šancu Schmeichelovi! Možno konštatovať, že domáci gólman túto situáciu mierne podcenil, napriek všetkému to bola skvelá exekúcia priameho kopu! Zakončenie skončilo niekde medzi ľavou žrďou a stredom brány Leicestru.
     
    60
    Narážačka Martiala s Lukakuom sa končí nedovoleným zastavením prvého menovaného. Ten doslova narazil do Fuchsa s Maguirom. Uvidíme priamy kop pre United z približne dvadsiatich metrov!
     
    57
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Danny Simpson, prichádza Daniel Amartey.
     
    55
    Za spomínaný faul na Lingarda vidí žltú kartu Marc Albrighton.
    54. Anthony Martial (MAN)
     
    54
    Na druhej strane tu bola tutovka v podaní Martiala! Výhoda pre United sa skončila takmer gólom. Lingard pokračoval vo vedení lopty aj napriek faulu súpera, loptu prihral Lukakuovi, ktorý perfektne našiel voľného Martiala. Francúz spanikáril v šestnástke, keď nikým nechránený prestreľuje Schmeichela a s ním aj bránu Leicestru!
    53. Christian Fuchs (LEC)
     
    53
    Riyad Mahrez naservíroval dokonalú prihrávku na úplne osamoteného Fuchsa! Obranca Leicestru mal dostatok času na tretí gól stretnutia, no svojou ranou triafa iba Matića na bránkovej čiare!
     
    47
    Nemanja Matić dostal od Mahreza jasličky, Srb si Alžírčana pridržal, za čo mu hlavný rozhodca Moss udeľuje druhú žltú kartu večera.
    44. Harry Maguire (LEC)
     
    44
    Výborný signál zo štandardnej situácie predviedli domáci, keď Marc Albrighton našiel nabiehajúceho Maguira. Stopér Leicestru však zvnútra šestnástky nedokázal včas zakončiť! Nebezpečenstvo ukončuje Young.
     
    40
    Manchester United dal gól!
    Krkolomne, ale predsa! Matić získal loptu v stredovom kruhu, niekoľko prihrávok stačilo Manchestru na to, aby sa lopta dostala až do veľkého vápna. Jesse Lingard ju spracoval, pripravil pre JUANA MATU, ktorý aj s pomocou mierneho teču protihráča vyrovnáva na 1:1.
     
    34
    Odrazená lopta po defenzívnej hlavičke priskočila na nohu Victorovi Lindelöfovi. Švéd si obohral jedného protihráča, následne však tvrdým šľapákom pristúpil nohu Iborrovi. Prvá karta stretnutia je na svete.
    27. Jamie Vardy (LEC) - 1:0
     
    27
    Leicester City dáva gól! Tradičný brejk domácich sa končí gólom! Riyada Mahreza zostal strážiť iba Chris Smalling. Z druhej vlny si nabiehal JAMIE VARDY, Mahrez si naňho počkal, loptu mu jemne priťukol a anglický útočník otvára skóre duelu prízemnou strelou zvnútra šestnástky.
     
    5
    Kasper Schmeichel s problémami vyráža tečovanú delovku Lingarda spoza šestnástky na rohový kop!

    Viktor Kalinács

    Góly: 27. Vardy, 90+4. Maguire – 40. Mata, 60. Mata

    Karty:   55. Albrighton (LEC), 69. Amartey (LEC), 81. Mahrez (LEC) – 34. Lindelöf (MAN), 47. N. Matić (MAN)   73. Amartey (LEC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 19:8.
    Leicester City: Schmeichel – Simpson (57. Amartey), Morgan (C), Maguire, Fuchs – Ndidi, Iborra (67. Okazaki) – Mahrez, Gray (80. Chilwell), Albrighton – Vardy.
    Náhradníci: Hamer – Amartey, Dragović, Chilwell, A. King, Okazaki, Slimani.

    Manchester United: de Gea – Lindelöf, P. Jones, Smalling, Young – Mata (83. Mchitarjan), N. Matić, P. Pogba (C) – Lingard (76. A. Herrera), R. Lukaku, Martial (71. Rashford).
    Náhradníci: Romero – A. Herrera, Ibrahimović, Rashford, Mchitarjan, Rojo, Shaw.

    Rozhodca: Moss – Smart, Halliday