Everton – Chelsea 0:0 (kon.) | Brighton – Watford 1:0 (kon.) | Manchester City – Bournemouth 4:0 (kon.)
Southampton – Huddersfield Town 1:1 (kon.) | Stoke City – West Bromwich 3:1 (kon.) | Swansea – Crystal Palace 1:1 (kon.)
West Ham – Newcastle 2:3 (kon.) | Burnley – Tottenham 0:3 (kon.) | Leicester – Manchester United 2:2 (kon.)
koniec
Leicester City
2:2 (1:1)
Manchester United
Sobota 23.12.2017, 20:45 • King Power Stadium • Anglická Premier League • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám ďakujem za pozornosť, prajem dobrú noc a zajtra príjemne strávený sviatočný deň v kruhu najbližších! (22:47:04)
     
    Tragický záver v podaní United. Dve strely na bránu od domácich znamenajú dva góly. Skóre zápasu otvoril Vardy, ešte v prvom polčase reagoval Mata. Ten istý hráč po hodine hry poslal do vedenia Manchester gólom z priameho kopu. V 73. minúte uvidel červenú kartu po dvoch žltých Amartey, no ani to nestačilo hosťom na víťazstvo. V posledných minútach mal problémy s pohybom Smalling, čo dokonale využil na vyrovnávajúci gól v predposlednej minúte celého duelu Maguire. Červení diabli mohli pokojne vyhrať vysokým rozdielom, to by však Martial, Lingard a Rashford museli premeniť svoje obrovské šance. Nuž, nestalo sa tak, body sa deň pred Štedrým dňom iba delia.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
    90+4. Harry Maguire (LEC) - 2:2
     
    90+4
    Leicester City dáva gól! Smalling sa síce vrátil späť do hry, ale značne limitovaný nedokázal zabrániť vyrovnaniu. Toho sa dočkal s chuťou hrajúci HARRY MAGUIRE. Nábeh na zadnú tyč, prízemná strela a gól!
     
    90+4
    Až teraz to Chris Smalling nedokázal vydržať a padá na zem. Pravdepodobne je to únava, veď tento stopér figuroval v zostave United v každom zápase od 30. septembra tohto roka.
     
    90+3
    Manchester mohol definitívne ukončiť zápas, to by však Rashford buď musel ísť sám na bránu, alebo prihrať Lukakuovi. To sa napokon deje, Lukaku triafa brvno z ofsajdu.
     
    90+2
    A ďalší brejk hostí. Kasper Schmeichel výborne čítal hru a zabránil prihrávke na Lukakua.
     
    90+2
    Ben Chilwell neprechádza cez Mchitarjana, vhadzovanie pre The Foxes.
     
    90+1
    Faul Ndidiho na Jonesa, protiútok Manchestru úplne zbytočne pochoval samotný Matić s Pogbom.
     
    90+1
    Nadstavujú sa štyri minúty.
     
    90
    Chris Smalling hrdinsky na prednej tyči zablokoval Vardyho, odkopnúť loptu už nedokázal. Pomohli mu spoluhráči. Lopta sa dostala k Albrightonovi, ten ju spoza veľkého vápna posiela mimo bránu.
     
    89
    Ashley Young odvracia na rohový kop, Smalling ma stále väčšie a väčšie problémy!
     
    88
    Ben Chilwell z ľavej strany odcentroval iba do náručia de Geu. Všelijako to ale vyzerá so Smallingom, ktorý sa pohybuje iba s veľkým sebazaprením.
     
    87
    Henrich Mchitarjan lieta po ihrisku ako víchor, no rohový kop nevybojoval. Kasper Schmeichel rukami odháňa svojich spoluhráčov hlboko na územie United.
     
    86
    Futbalisti Manchestru to chcú hrať až do prázdnej brány, takto to ale nejde! Brejk štyria na troch, Mchitarjan z uhla nedokázal prestreliť Schmeichela, radšej tak prihrával späť na Lukakua – bude z toho iba vhadzovanie.
     
    85
    Christian Fuchs s hokejovým bodyčekom na Mchitarjana, na štadióne sa rozvrhla vlna nevôle po verdikte proti Okazakimu.
     
    84
    Harry Maguire sa cíti ukrivdený, domáci si žiadajú penaltu. Smalling s Matićom a Lindelöfom obkľúčili domáceho stopéra, faul to však nie je!

    Viktor Kalinács

    Góly: 27. Vardy, 90+4. Maguire – 40. Mata, 60. Mata

    Karty:   55. Albrighton (LEC), 69. Amartey (LEC), 81. Mahrez (LEC) – 34. Lindelöf (MAN), 47. N. Matić (MAN)   73. Amartey (LEC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 19:8.
    Leicester City: Schmeichel – Simpson (57. Amartey), Morgan (C), Maguire, Fuchs – Ndidi, Iborra (67. Okazaki) – Mahrez, Gray (80. Chilwell), Albrighton – Vardy.
    Náhradníci: Hamer – Amartey, Dragović, Chilwell, A. King, Okazaki, Slimani.

    Manchester United: de Gea – Lindelöf, P. Jones, Smalling, Young – Mata (83. Mchitarjan), N. Matić, P. Pogba (C) – Lingard (76. A. Herrera), R. Lukaku, Martial (71. Rashford).
    Náhradníci: Romero – A. Herrera, Ibrahimović, Rashford, Mchitarjan, Rojo, Shaw.

    Rozhodca: Moss – Smart, Halliday