Chabarovsk – Red Star Kunlun 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Omsk – Jekaterinburg 2:1 (2:1 po s.n.)
Barys – Čeljabinsk 4:3 (po pr.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Togliatti 3:4 (po pr.) | Čerepovec – Helsinki 2:3 (kon.)
Novgorod – HC Slovan sk 4:1 (kon.) | S.Moskva – Viťaz 2:6 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 0:1 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Utorok 05.12.2017, 17:00 • Kultúrno-zábavný komplex Náhorný, Nižnij Novgorod • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Torpedo Novgorod dalo gól!
    Domáci sa zmocnili puku, vyviezli ho do stredného pásma a z pravej strany od mantinelu puk do opustenej bránky Slovana poslal JEVGENIJ GRAČOV. Asistencia: Michail Žukov.
    35:41 Sergej Kosticyn - 3:1
     
    35:41
    Torpedo Novgorod dalo gól!
    Slovan chyboval v pásme domácich, do brejku sa dostal SERGEJ KOSTICYN, ktorý nedal Štepánkovi zoči-voči šancu a pomedzi betóny po ľade zakončil.
    27:47 Michail Grigorijev - 2:1
     
    27:47
    Torpedo Novgorod dalo gól!
    Mozer vyhral buly, puk smeroval na modrú a príklepom prestrelil Štepánka v bránke belasých MICHAIL GRIGORIJEV. Asistencia: Jevgenij Mozer.
    25:52 Jan Buchtele - 1:1
     
    25:52
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zakombinoval s pukom na hokejkách a keď musel jeden z domácich po strate prilby na striedačku, JAN BUCHTELE z pravého kruhu prestrelil Galimova v bránke domácich. Asistencie: Cam Barker a Michal Sersen.
    10:49 Jurij Sergijenko - 1:0
     
    10:49
    Torpedo Novgorod dalo gól!
    Signalizované vylúčenie hostí, JURIJ SERGIJENKO s pukom na hokejke zo stredného pásma nakorčuľoval až na ľavý kruh a okolo lapačky Štepánka puk poslal do vrchných partií jeho bránky. Jakub už hokejkou búchal po ľade zbytočne, defenzíva hostí jednoducho zaspala. Asistencie: Jevgenij Mozer a Ivan Zacharčuk.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 11. Sergijenko (Mozer, I. Zacharčuk), 28. Grigorev (Mozer), 36. S. Kosticyn, 60. Gračov (Žukov) – 26. Buchtele (Barker, Sersen)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Galimov (Lisutin) – Želdakov, Grigorijev, Kinrade, Barancev, Sergijenko, Kundrátek, Šulenin – Garbutt, Dugin, Daugaviņš (A) – Stoľarov (C), Galuzin, Paršin – Urakov, Mozer, Zacharčuk – Gračov (A), Kosticyn, Žukov – Veriajev
    HC Slovan Bratislava: Štepánek (Sedláček) – Barker, Sersen (A), Després, Voráček, Meszároš (C), Bačík, Černý – Řepík, Viedenský, Kašpar (A) – Mikúš, Boychuk, Réway – Skalický, Šťastný, Hrnka – Genoway, Sádecký, Buchtele

    Rozhodca: Ravodin, Akuzovskij – Palej, Ponamarenko

    Diváci: 4.500