Brighton – Crystal Palace 0:0 (kon.) | Leicester – Tottenham 2:1 (kon.) | Watford – Manchester United 2:4 (kon.)
West Bromwich – Newcastle 2:2 (kon.)
koniec
West Bromwich Albion
2:2 (1:0)
Newcastle United
Utorok 28.11.2017, 21:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Jonjo Shelvey ukazuje svoju genialitu aj naďalej. Je veľká škoda, že Shelvey nehral od začiatku. Svojou prihrávkou našiel Yedlina, ten sa nachádzal v zhruba polmetrovom ofsajde.
     
    84
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Sam Field, prichádza Grzegorz Krychowiak.
    83. Jonny Evans (NEW) - 2:2
     
    83
    Newcastle United dal gól! Matt Ritchie sa postavil k lopte a napálil to smerom na bránu! Lopta sa nešťastne odrazila od Rondóna, potom aj od JONNYHO EVANSA, aby nakoniec skončila za chrbtom Bena Fostera! Smolný moment pre stopéra West Bromu.
     
    82
    Jonjo Shelvey sa okamžite ukázal svojou víziou. Kolmica za obranu na Yedlina, toho za nohy vzal James McClean. K faulu došlo na hranici veľkého vápna, chýbalo možno tridsať centimetrov a bola by z toho penalta!
     
    80
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Kieran Gibbs, prichádza James McClean.
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Isaac Hayden, prichádza Jonjo Shelvey.
     
    74
    Zase raz perfektná centrovaná lopta od Phillipsa z pravej strany. Florian Lejeune zasiahol v poslednej chvíli a loptu miernym tečom posiela za autovú čiaru.
     
    73
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Joselu, prichádza Aleksandar Mitrović.
    70. Matt Ritchie (NEW)
     
    70
    Matt Ritchie zahadzuje obrovskú šancu na vyrovnanie! Skvelý prízemný center na zadnú tyč od Aaronsa, Ayoze Pérez loptu netriafa, Ritchie však áno. Tutovka je nepremenená, Ben Foster vyčaroval geniálny zákrok, ktorý sa však do štatistík nezaráta. Dôvodom je ofsajd Péreza, ktorý prejavil snahu o zakončenie.
     
    67
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Gareth Barry, prichádza Claudio Yacob.
     
    65
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Jacob Murphy, prichádza Rolando Aarons.
    59. Ciaran Clark (NEW) - 2:1
     
    59
    Newcastle United dal gól! Hostia potrebovali rýchly kontaktný gól, ten aj prichádza! Druhý roh v krátkom slede, CIARAN CLARK si vyskočil na center spoza rohovej zástavky a prekonáva mierne spomaleného Fostera.
    56. Sam Field (WBA) - 2:0
     
    56
    West Bromwich Albion dal gól! Pri takomto štýle hry hostí si dovolím napísať, že je rozhodnuté. Pokiaľ Newcastle nepridá na intenzite, bude to iba horšie. Precízny center sprava od Matta Phillipsa na zadnú tyč, kde sa už vyskytoval nikým nechránený SAM FIELD. Zakončenie z prvej, Karl Darlow nemal šancu zabrániť gólu.
    52. Mikel Merino (NEW)
     
    52
    Mikel Merino prízemnou strelou z prvej preveril pozornosť Fostera. Zakončenie z voleja bolo prvotriedne, to však platí aj o postrehu domáceho brankára.
    45+1. Hal Robson-Kanu (WBA) - 1:0
     
    45+1
    West Bromwich Albion dal gól! Nezáživný polčas ukončila akcia po ľavej strane. Nákop Evansa z polovice ihriska na Gibbsa, ten po jednom dotyku poslal presný center pred bránu. HAL ROBSON-KANU vyskočil do vzduchu a hlavou prekonáva Karla Darlowa!
    38. Hal Robson-Kanu (WBA)
     
    38
    Dobré vykombinovanie od West Bromu skončilo hlavičkou Robsona-Kanua. Rondón vrátil loptu na hranicu veľkého vápna, odkiaľ odcentroval na spoluhráča Hegazy. Robson-Kanu hlavičkoval do protipohybu Darlowa, lopta však letela príliš pomaly, čo dalo Darlowovi dostatok času na potrebný zákrok.
    20. José Salomón Rondón (WBA)
     
    20
    José Salomón Rondón napriahol z takmer tridsiatich metrov. Už, už to vyzeralo, že táto strela nemá šancu skončiť v bráne, napokon ale opečiatkovala spojnicu brány hostí. Karl Darlow zostal len tak stáť, tento gól by šiel pravdepodobne na jeho vrub.
    19. Ben Foster (WBA)
     
    19
    Po centri Ritchieho z pravej strany si nerozumeli Hegazy a Foster. Brankár domácich vybehol po loptu, no on a ani Hegazy loptu neodkopli. Tá sa tak dostala pred odkrytú bránu, Joselu však nebol pripravený na túto situáciu.

    Viktor Kalinács

    Góly: 45+1. Robson-Kanu, 56. Field – 59. Clark, 83. J. Evans (vla.)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:12.
    West Bromwich Albion: Foster – Nyom, Hegazy, J. Evans, Gibbs (80. McClean) – Phillips, Livermore, Barry (67. Yacob), Field (84. Krychowiak) – Robson-Kanu, Rondón.
    Náhradníci: Myhill – Yacob, McClean, Burke, Jay Rodriguez, Krychowiak, McAuley.

    Newcastle United: Darlow – Yedlin, Lejeune, Clark, Mbemba – Hayden (80. Shelvey), Merino – Jacob Murphy (65. Aarons), Ayoze Pérez, Ritchie – Joselu (73. A. Mitrović).
    Náhradníci: Elliot – Shelvey, Gayle, Diamé, Aarons, Manquillo, A. Mitrović.

    Rozhodca: Probert – Garratt, Cook