Red Star Kunlun – Jaroslavľ 1:4 (kon.) | Jekaterinburg – Riga 2:3 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – Novgorod 1:2 (kon.)
Čeljabinsk – S.Moskva 2:0 (kon.) | Togliatti – Čerepovec 3:2 (kon.) | Nižnekamsk – Soči 1:3 (kon.)
Dinamo Minsk – Omsk 3:2 (3:1 po s.n.) | Helsinki – Vladivostok 3:2 (kon.)
koniec
Jokerit Helsinki
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Admiral Vladivostok
cz Piatok 24.11.2017, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:03 Dmitrij SAJUSTOV - 3:2
     
    57:03
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A pozor! Je zaděláno na drama! Robert Sabolič nahazoval puk na branku kde ho tečoval DMITRIJ SAJUSTOV do horní poloviny Zapolskiho branky. To byla nechytatelná teč.
    49:04 Nicklas JENSEN - 3:1
     
    49:04
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A rázem je to o dvě branky! Domácí ujeli do přečíslení 3 na 2 a vyřešili ho náramně. Ke střele se dostal NICKLAS JENSEN, který prostřelil brankáře pod lapačkou. Asistence: Peter Regin.
    28:05 Eeli TOLVANEN - 2:1
     
    28:05
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak to je odpověď! John Norman byl na kruhu podražen, ale při pásu ještě přihrál před branku, kde stál EELI TOLVANEN, který překonává Nalimova. Asistence: John Norman a Masi Marjamäki.
    27:53 Robert SABOLIČ - 1:1
     
    27:53
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! ROBERT SABOLIČ se dostal ke střelu z kruhu a jeho dělovka končí v brance Jokeritu. Asistence: Jonathon Blum a Dmitrij Sajustov.
    12:01 Pekka JORMAKKA - 1:0
     
    12:01
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A první branku dnešního utkání střílí domácí! Palola vystřelil z kruhu a Nalimov vyrazil pouze do míst kde stál PEKKA JORMAKKA, který prostřelil Nalimova z téměř nulového úhlu. Asistence: Olli Palola.

    Dominik Zajan

    Góly a asistencie: 13. Jormakka (Palola), 29. Tolvanen (Norman, Marjamäki), 50. N Jensen (Regin) – 28. Sabolič (Blum, Sajustov), 58. Sajustov (Sabolič)


    Jokerit Helsinki: Zapolski (Rämö) – Andersén (A), Lepistö, Gilroy, Kivistö, O. Lauridsen, Rissanen (C) – Regin, H. Ikonen, N Jensen – Norman, Marjamäki, Tolvanen – Palola, Wirtanen, Jormakka – Huhtala (A), Pihlström, Anttila – Mäki.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Volčenkov, Blum, N. Gluchov, Mnacjan, Miščenko, S. Iljin, Kurašov, Sergejenko, Gičibekov (A) – Fiščenko (A), Sabolič, Krasnoslobodcev (C) – Sajustov, Tkačov, Alexandrov – Žafiarov, Makarenko, Kazakov – Machanovskij, Manukjan.

    Rozhodca: Tsyplakov, Kulyov – Zacharenkov, Chernysev