Švédsko – Česko 6:5 (kon.)
koniec
Švédsko
6:5 (1:2, 1:1, 4:2)
Česko
cz Sobota 04.11.2017, 10:00 • Arena Grossmatt, Kirchberg, Švýcarsko • EFT (junioři)
     
    58:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góóóól! MARTIN ŘEZÁČ procedil míček za záda švédského brankáře a vykřesal tak naději pro český tým! Asistence: Josef Juha.
     
    54:23
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pravidlo nedáš, dostaneš se nyní potvrdilo. Martin Řezáč nedal tutovku a na druhé straně se prosazuje OLIVER LIEDBERG. Asistence: Hampus Ahren.
     
    44:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tam! MARTIN ŘEZÁČ se dostal k odraženému míčku a ze vzduchu ho náramně trefil do švédské branky a Česko je na dostřel! Asistence: Daniel Eremiáš.
     
    42:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    HAMPUS AHRÉN vyběhl zpoza branky a česká obrana ho nechala v klidu vystřelit z před brankového prostoru. Švédsko tak otočilo zápas během dvou minut a už vede o dvě branky. Bez asistence.
     
    41:04
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové jdou poprvé do vedení. Český tým zaspal úvod třetí třetiny a KEVIN RIGOGIANNIS upláchl po levé straně okolo mantinelu a střelou pod rukou se prosazuje. Asistence: Linus Hellqvist.
     
    40:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky z trestného střílení je HAMPUS AHREN.
     
    31:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Kontaktní branka Švédska v přesilové hře pře jen přichází. WILLIAM WESTERDAHL poslal nechytatelný projektil na českou branku a jeho střela se ještě efektně odrazila o břevno do branky. Asistence: Michael Jansson.
     
    23:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další míček ve švédské síti!! MARTIN ŘEZÁČ a Jan Spilka napadali tak aktivně až vybojovali míček před brankou soupeře a první zmiňovaný tuhle akci zakončil střelou pod víko! Češi tak vedou znovu o dvě branky!! Asistence: Jan Spilka.
     
    09:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    MICHAEL JANSSON se nejlépe zorientoval na brankovišti a dorazil míček do české branky. Bohužel máme během pár vteřin sníženo.
     
    08:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    využitá přesilová hra českého týmu! JOSEF JUHA dostal nahrávku, udělal tři rychlé kroky s míček na střed hřiště a z otočky poslal míček za záda švédského brankáře! 0:2! Asistence: Pavel Sládeček.
     
    06:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góóól! Český celek jde do vedení! Rychlý brejk našeho týmu zužitkoval MARTIN ŘEZÁČ a otevírá skóre dnešního utkání! Asistence: Jan Spilka.

    Vojtěch Görög

    Góly a asistencie: 10. Jansson, 32. Westerdahl (Jansson), 41. Ahren (t.s.), 42. Rigogiannis (Hellqvist), 43. Ahrén, 55. Liedberg (Ahren) – 7. Řezáč (Spilka), 9. Juha (Sládeček), 23. Řezáč (Spilka), 45. Řezáč (Eremiáš), 59. Řezáč (Juha)


    Švédsko: Kastengren (Olofsson) – Hedstal, Liedberg, Embretzen, Andersson D., Westerdahl, Gustavsson, Hellqvist, Ahren, Rigogiannis, Jansson, Sjöblom, Block, Domberg, Stjernberg, Andersson F., Lindblad, Oweling, Nilsson
    Česko: Šimůnek (Kolajta) – Forman, Eremiáš, Strnad, Juha, Netrefa, Šebek, Kavan, Daněk, Beneš, Šindler, Kůra, Sládeček, Buršík, Boček, Koláčný, Řezáč, Spilka, Sádlo

    Rozhodca: Bartosz Burek, Wojciech Czarnecki